Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Μόλις τώρα έπεσε για ύπνο και ο τελευταίος ( ο μπαμπάς μας!)....Σε λίγο όμως θα σηκωθεί η μπουμπού για να θηλάσει!!!Εγώ δε νυστάζω ακόμα αλλά σε λίγο θα την πέσω για να έχω δυνάμεις...

Δήμητρα έκανες καθόλου τη δίαιτα;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ερι μου ναι το σαββατο κλεινω εβδομαδα κ τοτε θα ζυγιστω.κρατιεμαι να μην ανεβω πιο νωρις κ απογοητευτω.τουλαχιστον να εχω χασει κανα κιλο ως τοτε λες η μπα?εσυ πως πας?

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι ναι...του κουτιου! :mrgreen:

χαχαχαχαχα καλοριζικη!την πετυχα στο αλλο φορουμ καλα εκανες κ ηρθες στην παρεα ραννια να μη παει χαμενο τετοιο διαμαντι ας εισαι μαζι με εμας τα μαργαριταρια!χαχαχα

Holy Diver

ερι μου ναι το σαββατο κλεινω εβδομαδα κ τοτε θα ζυγιστω.κρατιεμαι να μην ανεβω πιο νωρις κ απογοητευτω.τουλαχιστον να εχω χασει κανα κιλο ως τοτε λες η μπα?εσυ πως πας?

Εγώ έκλεισα χθες 1 εβδομάδα αλλά δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά ακόμα.Θα περιμένω να συμπληρώσω και τη δέυτερη όπως είπε η διαιτολόγος και μετά θα ζυγιστώ.....Την Τρίτη το πρωί που συμπληρώνω τη δέυτερη εβδομάδα θα πάω να με ζυγίσει και να μου δώσει την καινούργια δίαιτα....Θα σου τη στείλω μόλις την πάρω....Πάντως έχω δει διαφορά στην εμφάνισή μου!!!Ψιλοξεφούσκωσα.....Σίγουρα έχω χάσει αλλά δεν ξέρω πόσο....Ευτυχώς το γάλα δεν επηρεάστηκε καθόλου!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ωχ! διαιτα ακουω....για πειτε...τι διαιτα ειναι αυτη? η γνωστη κοτοπουλο-σαλατα?

θελω να χασω 10 κιλα και κολλησα ρε συ (φακ!)

οχι ειναι διαιτα για οσες θηλαζουν αλλιως αν δε θηλαζα ηξερα εγω διαιτα να χασω 3 κιλα σε 4 μερες!λες να την κανω?θα πειραξει λετε?ειναι 2 μερες κοτοπουλο ντοματα ΟΣΟ ΘΕΣ και απο τα 2 και 2 μερες ψαρι με χορτα και παλι οσο θες και απο τα 2!μαλακια ε?καλα θα δω πως θα παει με της ερης κ αν δεν...θα βαλω το μεγαλο μεσω μπροστα

την εχω κανει και παλιοτερα κ επιασε.αρκει να μη τσιμπολογας τιποτε αλλο!!!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγώ έκλεισα χθες 1 εβδομάδα αλλά δεν ανεβαίνω στη ζυγαριά ακόμα.Θα περιμένω να συμπληρώσω και τη δέυτερη όπως είπε η διαιτολόγος και μετά θα ζυγιστώ.....Την Τρίτη το πρωί που συμπληρώνω τη δέυτερη εβδομάδα θα πάω να με ζυγίσει και να μου δώσει την καινούργια δίαιτα....Θα σου τη στείλω μόλις την πάρω....Πάντως έχω δει διαφορά στην εμφάνισή μου!!!Ψιλοξεφούσκωσα.....Σίγουρα έχω χάσει αλλά δεν ξέρω πόσο....Ευτυχώς το γάλα δεν επηρεάστηκε καθόλου!

σου ειπε ποσο χανεις δηλαδη το μηνα?αυτη που μου ειπες ειναι για 15 μερες δηλαδη?

Holy Diver

θελω να χασω 10 κιλα και κολλησα ρε συ (φακ!)

οχι ειναι διαιτα για οσες θηλαζουν αλλιως αν δε θηλαζα ηξερα εγω διαιτα να χασω 3 κιλα σε 4 μερες!λες να την κανω?θα πειραξει λετε?ειναι 2 μερες κοτοπουλο ντοματα ΟΣΟ ΘΕΣ και απο τα 2 και 2 μερες ψαρι με χορτα και παλι οσο θες και απο τα 2!μαλακια ε?καλα θα δω πως θα παει με της ερης κ αν δεν...θα βαλω το μεγαλο μεσω μπροστα

την εχω κανει και παλιοτερα κ επιασε.αρκει να μη τσιμπολογας τιποτε αλλο!!!

γιατι μαλακια μωρε? μια χαρα ειναι! κοτοπουλο, ντοματα, ψαρι, χορτα....γιατι? τι της λειπει? το θεμα εινα.......ι μετα τις 4 μερες τι κανεις ?

χαχαχαχαχα καλοριζικη!την πετυχα στο αλλο φορουμ καλα εκανες κ ηρθες στην παρεα ραννια να μη παει χαμενο τετοιο διαμαντι ας εισαι μαζι με εμας τα μαργαριταρια!χαχαχα

ααα...ναι,εχουμε αναγκη τους πολυτιμους λιθους!χεχε

Καλως ορισες Ραννια!!!

σου ειπε ποσο χανεις δηλαδη το μηνα?αυτη που μου ειπες ειναι για 15 μερες δηλαδη?

Μου είπε ότι δεν μπορούμε να χάσουμε απότομα πολύ βάρος γιατί αθ επηρεαστεί το γάλα και σε ποσότητα και σε ποιότητα!Θέλει λέει ως τις γιορτές να χάσουμε 2 έως τρία κιλά.Μέχρι εκεί!Ναι αυτή που σου ειπα είναι μόνο για τις δύο πρώτες εβδομάδες.Μετά θα μου δώσει άλλη.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...