Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μα σου λεω ολες μειναμε μαυτα που ειπε αλλα μας εβγαλε ολες τρελες.χαχα αυτη ειναι η λογικη η χωρις καμια εμπειρια ρε παιδι μου.απλα απο οσα εχει ακουσει δεξια κ αριστερα.κ οταν την στριμωξα μου λεει ''απορω γιατι μπηκα κ εγραψα!γεια σας!!!'' χαχαχα ειναι βλαμμενο το κοριτσακι

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα σου λεω ολες μειναμε μαυτα που ειπε αλλα μας εβγαλε ολες τρελες.χαχα αυτη ειναι η λογικη η χωρις καμια εμπειρια ρε παιδι μου.απλα απο οσα εχει ακουσει δεξια κ αριστερα.κ οταν την στριμωξα μου λεει ''απορω γιατι μπηκα κ εγραψα!γεια σας!!!'' χαχαχα ειναι βλαμμενο το κοριτσακι

οτι να'ναι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλα η αλλη επεμενε ''για ποιο λογο εκανε ολικη ναρκωση???'' εκατο φορες το ειπε!η κοπελα ειχε σκολιωση κ δε μπορουσε να κανει επισκλ.επρεπε να το ξερει ΚΑΙ αυτο! τελικα η καισαρικη ειναι πιο τρομακρικη απο τον ΦΤ.αυτο το διαπιστωσα μετα το βιντεο που ειδα!!

Holy Diver

που ειναι μαρσολαν

εεε μαρσυ ειδες στο παρεντς τι γινεται στο θεμα ΦΤ και ΚΤ ε?ειμαι ετοιμη να την αρπαξω απο το μαλλι την αλλη:tongue: ε μα....:evil:

Ελα Δημητρα...μα τι να πω για το ατομο???????

να της τα λενε τοσοι ανθρωποι και αυτη τον χαβα της!!

Ελεοοοοοοοςςς!!

Καλα...οσο τα διαβαζα...ελεγα να τωρα θα την ξαναφαει η Δημητρα την καρτα λογω της ηλιθιας που ουτε καν μπηκε στο διλημμα αν θα γινει μανα η οχι!!

Και πριν λιγο διαβασα την απαντηση Μαρας και πεθανα στο γελιο:twisted::twisted::twisted:

χαχα..

ακομη κι εγω που δεν ειμαι καμια σκληροπυρηνικη υπερ του ΦΤ και νευριαζα με τις χαζομαρες που εγραφαν εκει μεσα!!!

Ειναι θεμα αντοχης στον πονο λεει η αλλη...

χμμμμ....ελα να σου πω κοπελιααααααα...και μετα πες μου κι εσυ!

Εγω παντως οταν με το καλο ξαναερθει η ωρα εννοειται δαγκωτο ΦΤ θα ζητησω!!!

Διαφημίσεις

Και να σας πω και το σημερινο κατορθωμα της γκρινιαρας μας!!

ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΟΡΘΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ στο παρκο.Πιαστηκε απο τα διχτυα και την ειδαμε ορθια την φαφουτα:shock:

καλα...ενα καμαρι,το ατομο!!!

Για να δουμε θα το επαναλαβει??

Ελα Δημητρα...μα τι να πω για το ατομο???????

να της τα λενε τοσοι ανθρωποι και αυτη τον χαβα της!!

Ελεοοοοοοοςςς!!

Καλα...οσο τα διαβαζα...ελεγα να τωρα θα την ξαναφαει η Δημητρα την καρτα λογω της ηλιθιας που ουτε καν μπηκε στο διλημμα αν θα γινει μανα η οχι!!

Και πριν λιγο διαβασα την απαντηση Μαρας και πεθανα στο γελιο:twisted::twisted::twisted:

χαχα..

ακομη κι εγω που δεν ειμαι καμια σκληροπυρηνικη υπερ του ΦΤ και νευριαζα με τις χαζομαρες που εγραφαν εκει μεσα!!!

Ειναι θεμα αντοχης στον πονο λεει η αλλη...

χμμμμ....ελα να σου πω κοπελιααααααα...και μετα πες μου κι εσυ!

Εγω παντως οταν με το καλο ξαναερθει η ωρα εννοειται δαγκωτο ΦΤ θα ζητησω!!!

μα μιλαμε για πολυ στοκο ρε παιδι μου:rolleyes: καλα η μαρα δε παιζεται χαχαχα το σκεφτομαι ακομα κ γελαω!

ακου καρκινος απο ΦΤ :shock::shock: κ μονο οτι ο γιατρος της εκανε στη γυναικα του 4 ΚΤ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ επρεπε να ειχε φυγει τρεχοντας

Holy Diver

δημητρα, με ολο το θαρρος :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εφαγες σκαλωμα! μα καλα τα πστεψες? εγω τιποτα δε πιστεψα! ηταν τα επιχειρηματα του στυλ "εμενα ετσι μου ειπε ο γιατρος μου!"....

περιττο να πω οτι το βιντεακι της καισαρικης ουτε καν τολμαω να το ανοιξω! εδω αιμα μου παιρνουν και με μαζευουν απο τα πατωματα! :evil:

Και να σας πω και το σημερινο κατορθωμα της γκρινιαρας μας!!

ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΟΛΟΡΘΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ στο παρκο.Πιαστηκε απο τα διχτυα και την ειδαμε ορθια την φαφουτα:shock:

καλα...ενα καμαρι,το ατομο!!!

Για να δουμε θα το επαναλαβει??

ελα ρε συ μαρσυ μπραβο το κοριτσι!!!θα το κανει συνεχεια τωρα!!σε 1-2 μηνες θα πιανετε κ απο τα επιπλα κ θα προχωραει:tongue:

τωρα ξερεις ε τα ματια 14 μη πω 44.τωρα αρχιζουν τα δυσκολα που λεει κ ο σακης:-P

συγχαρητηρια στη ζουζουνα:P

Holy Diver

αααααα εξελιξεις βλεπω στα μπεμπονια πω πω τελειαααα .

Εμας μας βριζει αμα τσαντιζεται και ας ειναι φαφουτα χαχαχα

Νεφελακι αντε ρε τι ωραια λοιπον οπωσδηποτε κανονιζουμε συναντηση .Κοιτα; μην ερθεις και δεν βρεθουμεκαηκες χιχιιχιχιχ.

Μαρσολαν εσυ τι θα κανεις θα ερθεις ,θελω να σε γνωρισω και σενα απο κοντα και εννοειται και την κουκλα σου.

Σημερα κοριτσια πηγα στο καινουριο μετρο MALL πολυ ωραιο .Οτι πρεπει για βολτα με το καροτσι , ηταν και μια φιλεναδα μου που γεννησαμε σχεδον κοντα .Μας εφεραν πιο κοντα τα μπεμπακια και πολυ χαιρομαι .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

δημητρα, με ολο το θαρρος :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

εφαγες σκαλωμα! μα καλα τα πστεψες? εγω τιποτα δε πιστεψα! ηταν τα επιχειρηματα του στυλ "εμενα ετσι μου ειπε ο γιατρος μου!"....

περιττο να πω οτι το βιντεακι της καισαρικης ουτε καν τολμαω να το ανοιξω! εδω αιμα μου παιρνουν και με μαζευουν απο τα πατωματα! :evil:

μα με νευριαζουν ρε συ ραννια δηλαδη το φυσικο αυτο που προοριζει η φυση ειναι επικυνδινο .σιγουρα η ΚΤ εχει σωσει καταστασεις αλλα οχι να γινεται χωρις αιτια.δηλαδη ειναι σα να λεμε βαζω το χερι μου σε γυψο για να μη το σπασω!:shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...