Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

Μια σάλπιγγα αν δεν λειτουργεί μόνο κακό κάνει. Είναι εστία μικροβίων που εμποδίζουν Κ την μήτρα να λειτουργήσει. 

Μεγάλη πάντως δεν είσαι καθόλου.  Επίσης πρέπει να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά . Είσαι υγιής το πρόβλημα σου δόξα το θεό πλέον έχει λύση την εξωσωματική δεν βρισκόμαστε στο 1900 . Η υγεία σου είναι πάνω από όλα όλα τα υπόλοιπα γίνονται. Βάλε το πρόβλημα στην σωστή του διάσταση . Δεν πέθανε κάνεις από μια σάλπιγγα ούτε έμεινε κανείς χωρίς παιδί επειδή δεν είχε σάλπιγγα . Λύσεις πλέον υπάρχουν. 

Απόλυτα βοηθητική η απάντηση σου...Θα την θυμάμαι όταν με πιάνουν τα διαμονία μου.... Ευχαριστώ 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειαααααααα! Να μαι και εγωωωω!

Χάθηκα λιγουλάκι αλλά διαβάζω τα νεάκια σας! Δίνω κατι εξετάσεις τον Μάρτιο και στρώθηκα στο διάβασμα!

Και ναι, κατεβαίνουμε Αθήνα!!!!!!!!!!!!!!!!! Θα είμαστε γύρω στις 4 Γενάρη για καμιά εβδομάδα. Κοιτάξτε να βρεθούμε όλες. Να το κανονίσουμε όμως πιο νορίς για να κάνω και εγώ το πρόγραμμα μου.

Διαφημίσεις

Γεια σου Δημητρούλα μου!

Καλά είναι το Ελινάκι, μεγαλώνει! Καλέ ίδιο όνομα θα έχουμε με την κοράκλα σου? Να την χαίρεσαι, είδα φώτο στο fc και είναι κούκλα! Τρελαίνομαι για τα μελαχροινά μωράκια

καλά ρε Δ'ημητρα που βρήκες το κουράγιο να της απαντάς?

κι εγώ με Κ.τ. γέννησα γιατι η μπέμπα κατέβαινε με τα πόδια και είναι επικύνδινος ο φτ γιατί μπορεί να σφηνώσει το κεφάλι στο τέλος. Αν ήταν το 2ο μωρό δε θα είχα πρόβλημα. Αλλά τη σταναχώρια που πήρα που δε θα έκανα φτ δε λεγεται. Και ναι από τη 2η μέρα δεν είχα καθόλου πόνο αλλά γενικά δεν είμαι μυγιάξυχτη. Ομως στο επομενο με το καλό και αφού έχω φραου για γιατρό μάλλον θα πάω για φτ. Πάντως χαρα στο κουράγιο σου. Μ'έχρι να διαβάζω την ατάκα της Μάρας είχα γίνει τούρμπο από τα νεύρα!!!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

ΛΟΙΠΌΝ ΜΌΛΙς ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΆΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΈΧΩ ΠΕΘανει στα γέλια!!!

αντε μαρη κ νομιχα οτι νταουνιαστικες απο οσα διαβασες χαχαχα τι εχεις να πειιιις?:rolleyes:

Γεια σου Δημητρούλα μου!

Καλά είναι το Ελινάκι, μεγαλώνει! Καλέ ίδιο όνομα θα έχουμε με την κοράκλα σου? Να την χαίρεσαι, είδα φώτο στο fc και είναι κούκλα! Τρελαίνομαι για τα μελαχροινά μωράκια

ναι συνονοματεεεες γιαυτο σαγαπαω περισσοτερο τωρα χαχα:tongue: η δικια σου ειναι στη καλυτερη φαση τωρα.αυτη η ηλικια ειναι σουπερ πολυ τη γουσταρω

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλά ρε Δ'ημητρα που βρήκες το κουράγιο να της απαντάς?

κι εγώ με Κ.τ. γέννησα γιατι η μπέμπα κατέβαινε με τα πόδια και είναι επικύνδινος ο φτ γιατί μπορεί να σφηνώσει το κεφάλι στο τέλος. Αν ήταν το 2ο μωρό δε θα είχα πρόβλημα. Αλλά τη σταναχώρια που πήρα που δε θα έκανα φτ δε λεγεται. Και ναι από τη 2η μέρα δεν είχα καθόλου πόνο αλλά γενικά δεν είμαι μυγιάξυχτη. Ομως στο επομενο με το καλό και αφού έχω φραου για γιατρό μάλλον θα πάω για φτ. Πάντως χαρα στο κουράγιο σου. Μ'έχρι να διαβάζω την ατάκα της Μάρας είχα γίνει τούρμπο από τα νεύρα!!!

χαχαχα καλα η μαρα ΕΓΡΑΨΕ χαχαχαχαα

Holy Diver

Αντε βρε νεφελακι, χιλια χρονια θα ζησεις, πριν λιγο σε μελεταγα κι ελεγα που ησουν.

τι κανετε μαμα και κορη? Αντε μας ελειψες...

Τι εξετασεις δινεις? καλη επιτυχια!

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...