Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια

ελπιζω να ειστε πολυ καλα

η new γεννησε?

εχω χασει ολες τις εξελιξεις στο καφε ,τρεχω σαν την παλαβη απο το μαιευτηριο στο σπιτι,στο γραφειο και φτου και απο την αρχη

κουραστηκα

χθες μας ειχαν πει οτι θα παιρναμε τον μπεμπη σπιτι και αντι αυτου βρεθηκε ξανα στην θερμοκοιτιδα ,απο την απλη παρακολουθηση ,γιατι λεει εκανε εμετο και ειχε φουσκωμενη κοιλια

οι εξετασεις δεν εβγαλαν τιποτα,οποτε εσεις οι μανουλες καταλαβατε....

οι @#$@@### ,οι κυριες που φροντιζουν τα παιδακια,δεν εβαζαν το παιδι να ρευτει,δεν κοιτουσαν τα κακα του και πρηστηκε ο μπεμπης μας

θελω να ριξω τρελλο μπινελικη αλλα κρατιεμαι........

υπαρχει ενα σταδιο οπου απλα θελεις το παιδι σου να ειναι καλα,και να το παρεις και να φυγεις,υπαρχει και το επομενο σταδιο ,οπου θες να σηκωσεις τον τοπο απο τις φωνες,....σε αυτο το σταδιο δεν εχω ερθει ακομη.......

ελπιζω σημερα να τον ξαναπανε στην παρακολουθηση

συγνωμη που σας ζαλιζω με το θεμα μου,βλεπω και ποσο διαφορετικο ειναι σε σχεση με αυτα που σας απασχολουν εσας

αυτα

σας φιλω ολες

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια.

σε ευχαριστω Ροζ μου για την αναγνωριση που μου δειχνεις. τι να πω δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουνε κοπελες που θηλαζουνε χρονο και το ευχαριστιουνται κιολας. εγω ποναω αρκετα και τις τελευταιες μερες με ποναει αφανταστα το στοιθος το βραδυ και δεν ξερω που οφειλεται. η μικρη την ημερα κανει μαραθωνιους θηλασμους, μπορει να ειναι και 4 ωρες συνεχομενες στο στοιθος. κανω λιγο υπομονη μεχρι τους δυο μηνες που μου ειπανε οτι θα στρωσουν τα πραγματα, εκτος αν μας επιβαλλει η παιδιατρος το συμπληρωμα νωριτερα λογω βαρους. την προηγουμενη εβδομαδα πηρε μονο 160 γρ, ενω συνηθως επερνε 220-240 και η παιδιατρος ειπε οτι εφταιγε ο καυσωνας. δεν μπορειτε να φανταστητε την απογοητευση μου, ειχα παιδευτει παρα πολυ,ητανε συνεχεια στο στοιθος και αυτο για 160 γρ μόνο. ειμαι υπερ του μητρικου γαλατος, αλλα τον θηλασμο τον θεωρω πλεον και λιγο μαζοχισμο. δεν γινεται ρε γαμωτο να ποναμε τοσο πολυ. ηδη τραβηξαμε αρκετα για να εχουμε και αυτό.

νεφελακι,φροντιζεις το στηθος σου ,οπως πρεπει?

σου εχει πει ο παιδιατρος να αφηνεις το παιδι 4 ωρες στο στηθος?

δεν νομιζω οτι ειναι σωστο ,τοσες πολλες ωρες,κανε μια διασταυρωση πληροφοριων

για το στηθος κανεις τα προβλεπομενα,κρεμα λανολινης,επαλειψη με γαλα,ζεστες κομπρεσες,κυκλικο μασαζ με ζεστο νερο?

το καλυτερο επουλωτικο για τις θηλες ειναι η επαλειψη με το γαλα και αφηνεις να στεγνωσει

ΓΚΕΛΥ

όταν είναι ξυπνια πως την κουμαντάρεις εμένα γκρινιάζει συνέχεια θέλει αγκαλιά και κούνιμα

δεν μπορώ να κάνω τίποτα οταν δεν κοιμάται πρέπει να ασχολούμε μαζί του αν είμαι τυχερή θα κάτσει κανένα 10 στο ριλαξ

ροζ μου μπορει να θηλαζω, αλλα κατα τα αλλα και η δικια μου την ιδια συμπεριφορα με τον δικό σου εχει. όλο αγκαλια και κοιμαται και εκει. αν την σηκωσεις ξυπνα και χαλαει τον τόπο. το καλό (αν το πει κανεις καλό) ειναι ότι στο στοιθος ηρεμει όσο και να γκρινιαζει, κατι που εσύ θα μου πεις δεν το εχεις και αυτό ειναι δυσκολο. υπομονη ρε κοριτσια τι να πω.

α και με τα κακά και εμεις παιζουμε. τελευταια κανει καθε δυο μερες μια φορα αλλα πολλά. μπορει να ξαναεπανελθει στα κανονικα και μετα πάλυ πίσω. αρα και με το μητρικό συμβαινουν αυτα. η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω, εκτος αν ξεπερασει τις 4-5 μερες και δεν κανει.

νεφελακι,φροντιζεις το στηθος σου ,οπως πρεπει?

σου εχει πει ο παιδιατρος να αφηνεις το παιδι 4 ωρες στο στηθος?

δεν νομιζω οτι ειναι σωστο ,τοσες πολλες ωρες,κανε μια διασταυρωση πληροφοριων

για το στηθος κανεις τα προβλεπομενα,κρεμα λανολινης,επαλειψη με γαλα,ζεστες κομπρεσες,κυκλικο μασαζ με ζεστο νερο?

το καλυτερο επουλωτικο για τις θηλες ειναι η επαλειψη με το γαλα και αφηνεις να στεγνωσει

ζουζουνακι σε ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις. ναι τα κανω όλα τα παραπανω όσο μπορω και όσο με αφηνει. μιλαω και με εμπειρες κοπελες και μου λενε ότι οι μαραθωνιοι θηλασμοί είναι φυσιολογικοι σε αυτό το σταδιο. τι να πω, υπομονη.

βρε Ζουζουνακι, εχετε κανενα παιδιατρο δικό σας να δει τον μπεμπη στο μαιευτηριο? μηπως σαν τον κρατανε επίτηδες για τα χρηματα?

Διαφημίσεις

ζουζουνακι σε ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις. ναι τα κανω όλα τα παραπανω όσο μπορω και όσο με αφηνει. μιλαω και με εμπειρες κοπελες και μου λενε ότι οι μαραθωνιοι θηλασμοί είναι φυσιολογικοι σε αυτό το σταδιο. τι να πω, υπομονη.

βρε Ζουζουνακι, εχετε κανενα παιδιατρο δικό σας να δει τον μπεμπη στο μαιευτηριο? μηπως σαν τον κρατανε επίτηδες για τα χρηματα?

εγω το θεωρω δεδομενο ,οτι γιαυτο τον κρατανε

γενικα το παιδακι μας εκτος απο τα γραμμαρια ,δεν ειχε τιποτα αλλο και γιαυτο εκανα υπομονη,τωρα ομως το εχω σκεφτει κι εγω να παρουμε εναν παιδιατρο και να παει να τον δει στο μαιετηριο

αλλα δεν εχω βρει παιδιατρο,δεν ξερω και πωσ να τον βρω ,πιο ειναι το κριτηριο,η αποσταση απο το σπιτι μου?

το ποσο καλος ειναι?

αν ειναι νεογνολογος?

δεν εχω ιδεα

ΓΚΕΛΥ

νεφελη μου και ποιος δεν θα αναγνώριζε αυτό που κάνεις. ειδικά μια γυναίκα που έχει περάσει από αυτό το στάδιο και ξέρει. εγώ δεν ήμουν τόσο υπομονετική ίσως γιατί όπως είπα ο μικρός αρνούνταν να θηλάσει. μαρσολάν τα μωρά μας έχουν πολλά κοινά.

τώρα που είπα για τα μωρά μας, κάθε πότε κάνει κακά εσενα με αυτό το γάλα γιατι εμένα έχει να κάνει από χθες 6 το πρωι ενώ έκανε μια φορα την μέρα στανταρ τώρα πέρασε το 24 και ακόμα. ίσως φταίει και η αλλαγή αν δεν κάνει μεχρι το βράδυ αυριο θα πάρω τον γιατρό να τον ρωτήσω.[/QU

καλημερα ροουζ!!!

η μπεμπα επινε αυτο το γαλα απο την αρχη.δεν ειχαμε κανενα προβλημα,το εντερακι δουλευε κανονικα και φουλ.Τον τελευταιο καιρο το παιδι ενεργειται πιο αραια και πιο λιγο,δηλαδη 1 φορα την ημερα και οχι καθε μερα.Βεβαια ειναι μαλακα και πολλα,η παιδιατρος δεν μας ειπε να το αλλαξουμε και περαν τουτου με το ιδιο γαλα στην αρχηδεν ειχαμε προβλημα.τι να πω!!

νεφελη μου,ο θηλασμος ειναι μεγαλο μανικι...μπραβο σου που τα καταφερνεις!!!Εδω εγω μπουκαλακι ανα 2.5-3 ωρες δινω και ωρες-ωρες φρικαρω με τη ζητηση.ομως προσπαθησε να συνεχισεις αφου το θες και καλυτερα γι'αυτο το θεμα να ρωτας τη συμβουλο θηλασμου.Οι παιδιατροι και γυναικολογοι δεν ξερουν να βοηθησουν,προτιμουν τη φορμουλα!!οσο για τα κακα,με τον θηλασμο ειναι που ενεργουνται πιο αραια γιατι το γαλα ειναι πιο ευπεπτο και πιο ελαφρυ και δεν βαραινει τα παιδακια.

ζουζουνακι,να μας λες τα νεα του μπεμπη...μια χαρα μας ενδιαφερουν και οι δικες σου αγωνιες.Να τον προσεχεις και για συγκαμα,γιατι ολες αυτες δεν τα φροντιζουν τα παιδια.Κι εννοειται αν σε φερουν στο αμην να κανεις θεμα..δεν φτανει που τα σκας ,να μην προσεχουν το μωρο ειναι κριμα γενικα.

νεφελη μου,ο θηλασμος ειναι μεγαλο μανικι...μπραβο σου που τα καταφερνεις!!!Εδω εγω μπουκαλακι ανα 2.5-3 ωρες δινω και ωρες-ωρες φρικαρω με τη ζητηση.ομως προσπαθησε να συνεχισεις αφου το θες και καλυτερα γι'αυτο το θεμα να ρωτας τη συμβουλο θηλασμου.Οι παιδιατροι και γυναικολογοι δεν ξερουν να βοηθησουν,προτιμουν τη φορμουλα!!οσο για τα κακα,με τον θηλασμο ειναι που ενεργουνται πιο αραια γιατι το γαλα ειναι πιο ευπεπτο και πιο ελαφρυ και δεν βαραινει τα παιδακια.

ζουζουνακι,να μας λες τα νεα του μπεμπη...μια χαρα μας ενδιαφερουν και οι δικες σου αγωνιες.Να τον προσεχεις και για συγκαμα,γιατι ολες αυτες δεν τα φροντιζουν τα παιδια.Κι εννοειται αν σε φερουν στο αμην να κανεις θεμα..δεν φτανει που τα σκας ,να μην προσεχουν το μωρο ειναι κριμα γενικα.

marsolan εχεις δικιο,οχι απλως τα σκας.....

για συγκαμα,τις πηγα με το μαλακο,και καταφερα να τον δω να τον πλενουν ,δηθεν για εκμαθηση και το ειδα το ποπουδακι

και για τα κακα του ρωτουσα καθε μερα,αλλα δεν ειμαι και ολη μερα εκει για να δω τι κανει.....τι αλλο να κανω????

θα τους απειλησω οτι θα κατασκηνωσω εξω απο την μοναδα ,τι να πω.....

σας αφηνω ,παω στον μπεμπη

θα ατα πουμε το απογευμα

ΓΚΕΛΥ

Zoυζουνακι μου να ξερεις οτι σιγουρα το κανουν αυτο οι μαιες , θυμαμαι την δικια μου την ταιζα και ερχοταν η ωρα να την παρουν και τους ελεγα μα δεν ρευτηκε και μου ελεγαν θα την βαλουμε εμεις , απειρη εγω δεν ηξερα , τα βαζουν στα πλαγια και δεν τους νοιαζει , τα αφηνουν να κανουν εμετο .Σημερα το σκεφτομουν γιατι λεω πως γινεται τοσα μωρα να περιμενουν τοση ωρα να ρευτουν .Και μονο που το σκεφτομαι εκνευριζομαι .

Αν μπορεις να την βαζεις εσυ να ρευεται .

Νεφελακι και εγω θηλαζω αλλα δεν την χορταινει το γαλα και δινω ξενο οταν τρωει απο μενα δινω μονο 40 ml απο το μπουκαλι , αν δεν την θηλασω καποια φορα τρωει και 120 απο το μπουκαλι .Η γιατρος μου ειχε πει να δινω οπωσδηποτε ξενο για να παιρνει τα κιλα της , 4 ωρες ειναι αρκετες στο στηθος να ρωτησεις την γιατρο σου.Παντως χαρας στο κουραγιο σου τοσες ωρες μπραβο σου αλλα να ειναι και σωστο αυτο που κανεις ,μηπως να το εβγαζες με θηλαστρο και να της το εδινες? το ιδιο πραγμα ειναι και καθεται λιγοτερες ωρες.

Στο στηθος ηρεμει το παιδι και κοιμαται πιο ευκολα εμενα μου ειπε οταν εχει γκρινια να την βαζω στο στηθος να χαλαρωνει και οντως ετσι κανω και κοιμαται .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

μαρσολαν μου εμάς από την κλινική μας έδωσαν το φρισολακ μας είχαν πει οτι είναι βαρύ. ο παιδίατρος μου είπε αφου παίρνει κιλά να μην το αλλάξω αλλά δεν είχα συνειδητοποιήσει οτι η συμπεριφορά του ήταν από το γάλα και δεν του έδωσα να καταλάβει. πήρα μόνη μου αυτό πειραματικά και θα δούμε. κακά κάνει μια φορά την ημέρα αρκετά και μαλακά και εμένα. αλλά μυρίζουν αρκετά τελευταία.

εσύ κρατάς το 3 κάθε φορά ανεξάρτητα από την ποσότητα που έφαγε την τελευταία φορά ?

ζουζουνάκι μου να προσέχεις γιατί δεν νοιάζονται όλοι και υπάρχουν πολλοί αδιάφοροι. επίσης να είσαι αυστηρή και να καχύποπτη να ρωτάς τα πάντα.

στις περισσότερες κλινικές για το θέμα του ίκτερου ειδικά το εκμεταλλεύονται αφάνταστα.

νεφέλη μου να μην κρατάς το μωρό τόσες ωρες στο στήθος σου θα τα τραυματίσεις αφάνταστα. αν γκρινιάζει δώσε του μια πιπίλα μην την αφήνεις να έχει πιπίλα το στήθος σου. εγώ παρόλο δεν την ήθελε την πιπίλα του την έδωσα τις τελευταίες μέρες για να κρατήσω την ώρα ανάμεσα στα γεύματα γιατί ήθελε να τρώει συνέχεια για να κοιμάται. και εγώ για να κοιμηθεί του έδινε λιγα γραμμάρια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμεις απταμιλ πιναμε απο το νοσοκομειο ακομη.Πραγματι μυριζουν ακομη και τα αερια της αλλα δεν σκεφτομαι να το αλλαξω,το πολυ-πολυ αν παραγινει το θεμα να συζητησω με την γιατρο για το Απταμιλ κομφορτ που βοηθα.

Γαλατακι δεν ζηταει απο μονη της πριν περασουν 2.5 ωρες,αναλογως την μερα μπορει να κανει και 3ωρο αλλα σπανια.Κατα 90% στις 2.5 ωρες πινει γαλα.Ρολογακι!!!Να σου πω την αληθεια την αφηνω να γκρινιαξει αρκετα πριν της το δωσω για να το πιει ολο και να μην παιζει!!

Σημερα μου πινει και ελαφρως λιγοτερη ποσοτητα στα μεχρι τωρα γευματα,αλλα δεν ανησυχω γιατι ουτως η αλλως το λιγοτερο που θα μπορουσε να τρωει ειναι 600 γρμ κι αυτη δεν πεφτει με τιποτε κατω απο τα 850.

μετράς κάθε μέρα την ποσότητα που πίνει?

με το ρέψιμο τι κάνετε πόση ώρα θέλει γιατί εμένα και εκεί ειναι τζαναμπέτης

και κάνει μεγάλα ρεψίματα με θόρυβο πολύ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι,την μετραω εδω και 20 μερες...ηθελα να δω τι ποσοτητες πινει,ποσα γευματα κανει...τα καταγραφω σε ενα τετραδιο για να ξερω που κυμαινεται!!!με το ρεψιμο εχουμε κι εμεις θεματακι..αλλες φορες ρευεται ηχηρα και γρηγορα,αλλες κανουμε αρκετη ωρα για να ρευτουμε-κανει και κατι ηχους και μπερδευομαι.Με εχουν πονεσει τα χερια κι η πλατη ηδη απο το ταισμα και το σηκωμα στον ωμο...και δεν ειμαι και καμια λεπτεπιλεπτη!!!

δεν ξέρω σε τι στάση να τον βάλω για ρέψιμο μια από δω μια στον ώμο μια ψηλά τον κρατάω αλλά μου βγάζει την ψυχή κάποιες φορές.

εγώ δεν μετράω γιατί τον ταίζω συχνά τώρα που θα κρατήσω το 3 θα βλέπω ποσότητες

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...