Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 7 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

Καλημέρα, 

Αυτά κάνω, κυκλικά, βάρη, μπάρα, 1 φορά την εβδομάδα cross. Αλλά νιώθω κομπλέ μετά. Πριν 6 μήνες πήγαινα σε ένα τέρμα γυμναστηριακο στυλ, όλοι φέτες και στεγνοί, semi personal έκανα εκεί , για 3 μήνες. Έχασα 10 κιλα της εγκυμοσύνης και εκεί ένιωθα ότι ζαλίζομαι κάθε μέρα. Τώρα είμαι καλά και τρώω τα πάντα. Πάω για την μέση μου και για ενδυνάμωση. Δεν κάνω διατροφή, κάνω την κλασική, την μεσογειακή. 
      παντως τα κιλά μου τα ανέβαζαν ποιο γρηγορα. 
      πιλατες που έκανα, δυστυχώς μάλλον δεν πήγαινα σε καλό, επειδή δεν είμαι γυμνασμένη, δεν μπορούσα να κάνω καμία άσκηση περίπου. Ότι κάναμε με πόδια στον αέρα δεν μπορούσα να τα κρατήσω με τίποτα. Δεν μου έβγαλε αυτό τον ενθουσιασμό που μου βγάζουν τα ομαδικά τα γρήγορα, τα κυκλικά, με μουσική. Το semi personal.

Βαρέθηκα με το αργό στυλ. Και αγχώθηκα τώρα. Γιατί είμαι ευαίσθητη με τις ορμονεσ Μου. Αλλά αν επηρεάζει το άγχος, και εμένα με χαλαρώνει αυτό του είδους γυμναστική, κάνω και λάθος γυμναστικη μετα; Τέλεια χαχαχα

Χθες διάβαζα ότι για να επηρεάζει η γυμναστική, πρέπει να ζορίζουμε πάρα πολύ το σώμα μας, να καίμε το λίπος που χρειαζόμαστε , αυτό που λέμε να στεγνώσουμε (το λίπος χρειάζεται, είναι αναγκαίο) και επηρεάζετε η υπόφυση, με αποτέλεσμα να πέφτουν τα οιστρογόνα. Να χάνουμε κύκλους ή να κοπεί τελείως η περίοδος. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι να σου πω βρε Δήμητρα μου...τελευταία ούτε στο στήθος τρωει ήρεμα ούτε στο μπιμπερο...μετά από κάθε στήθος είναι ανήσυχη...μάλλον είναι η παλινδρόμηση δεν ξέρω!!! πάντως συμπτώματα αλλεργίας δεν έχουμε!!!! Και το συμπλήρωμα που σου λέω μια το πίνει (δύσκολα) μια δεν το θέλει καθόλου και εδώ που τα λέμε το δοκίμασα και είναι χάλια…

ολα την ιδια γευση εχουν οποτε μη νομιζεις οτι μονο αυτο ειναι χαλια:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμενα κοριτσια την εφαγε ολη την φρουτοκρεμα ....μηλο αχλαδι και φηρικακι!!και εγλειψε και το μπολ στην κυριολεξια ..το πηρε στα χερακια του και σιγα σιγα το γλειψε!!αλλα μετα τον ειδα να συνεχιζει να πειναει...του εφτιαξα 210 γαλατακι και ηπιε 180:rolleyes:λετε να μη χορταινει με την φρουτοκρεμα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα φιλεναδες ...τι γινεστε???

περιμενω πως και πως το ΣΚ που θα φαμε πατατουλα απο το χωριο με καροτακι!!!εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να βαλω και πρασο?!:rolleyes:

καλημερα Βανιλιτσα!!!

καλα σας ειπε για το πρασο...ειναι γλυκο και πολυ καλο!!!

καλημερα κοριτσια σε λιγο θα φτιαξω την φρουτοκρεμα της , μακαρι να της αρεσει .Αγχος μου εχει γινει .

Μαρσολαν εσενα ολα αυτα , γιαουρτι και τετοια σου ειπε ο γιατρος να βαζεις?

Κοριτσια λεμε και επισημως μαμα -μπαμπα .Μιλαει το μωρο μου και εχω χεστει απο την χαρα μου

φαιρακι,ο παιδιατρος μου εδωσε ενα πλανο κι εγω το εμπλουτιζω ή οχι αναλογως.Το γιαουρτι μου ειπε να το δωσω απο τον 8ο αλλα εγω δεν συμφωνω και το εδωσα τωρα που ειμαστε 7 μηνων κοντα!Και ζυμαρικα που μου ειπε απο τον 7ο εγω θα τα δωσω κατα τον 9ο...

Δεν ειναι κατι το τρομερο

κι επισης καλο ειναι να μην δινουμε λαχανικα και φρουτα εκτος εποχης.Ας πουμε φασολακια...δεν θα εδινα στην μικρη,μιας και ειναι καλοκαιρινο φρουτο ή ντοματα...θα αργησω να της την δωσω...να πιασει η ανοιξη και μετα!!

οπως και το καλοκαιρι θα αποφυγω να δωσω μηλο!!

κοριτσια τελικα μου εφαγε μονο μηλο , αυτο της αρεσει σκετο.

Σημερα λεω να της δωσω για δοκιμη πατατα -καροτο και λιγο λαδακι να την ξεκιναω σιγα σιγα γιατι δεν βλεπω ενδιαφερον για το φαγητο .

να βαλεις και λεμονι στη χορτοσουπα!Νοστιμιζει απιστευτα και λαδι τουλαχιστον μια γεματη κουταλια σουπας!!!

αν της αρεσει το μηλο....τοτε...πολυ μηλο και λιγο απο τα αλλα σιγα-σιγα!!

εμενα κοριτσια την εφαγε ολη την φρουτοκρεμα ....μηλο αχλαδι και φηρικακι!!και εγλειψε και το μπολ στην κυριολεξια ..το πηρε στα χερακια του και σιγα σιγα το γλειψε!!αλλα μετα τον ειδα να συνεχιζει να πειναει...του εφτιαξα 210 γαλατακι και ηπιε 180:rolleyes:λετε να μη χορταινει με την φρουτοκρεμα???

βανιλιτσα μου μη δεινεις γαλα με φρουτα γιατι το γαλα εγκλωβιζει ολες τις βιταμινες.καλυτερα να εχουν περασει 2 ωρες μετα τα φρουτα για να πιει γαλα η 2 ωρες μετα το γαλα για να φαει φρουτα.αν δε χορταινει με την ποσοτητα αυτη τοτε δωσε περισσοτερα!

Holy Diver

e poso να χορτάσει το καμάρι σου μονο με τα φρουτάκια καλε :P και εμεις μετά τα φρουτα σκιζουμε και γάλα... εκτος αν τα φρουτα ειχαν ΠΟΛΥ μεγαλη παοσταση χρονικα απο το πριηγουμενο γευμα γάλακτος.. που δεν νομιζω...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ρε κορες... επειδη ειμαι για να παιρνω καρεκλάκι φαγητου, ποιο μου προτεινετε? υποψην οτι η πουκι δεν μενει και πολύ στη θεση της οποτε θελω κάτι που να εχει και..ιμαντες μάντρωσης

dZJip3.png

καλημερα Βανιλιτσα!!!

φαιρακι,ο παιδιατρος μου εδωσε ενα πλανο κι εγω το εμπλουτιζω ή οχι αναλογως.Το γιαουρτι μου ειπε να το δωσω απο τον 8ο αλλα εγω δεν συμφωνω και το εδωσα τωρα που ειμαστε 7 μηνων κοντα!Και ζυμαρικα που μου ειπε απο τον 7ο εγω θα τα δωσω κατα τον 9ο...

κι επισης καλο ειναι να μην δινουμε λαχανικα και φρουτα εκτος εποχης.Ας πουμε φασολακια...δεν θα εδινα στην μικρη,μιας και ειναι καλοκαιρινο φρουτο ή ντοματα...θα αργησω να της την δωσω...να πιασει η ανοιξη και μετα!!

να βαλεις και λεμονι στη χορτοσουπα!Νοστιμιζει απιστευτα και λαδι τουλαχιστον μια γεματη κουταλια σουπας!!!

εκτος απο λεμονακι και λάδι βάλε και παρμιτζιανο... τρελο σαξες!

dZJip3.png

καλημερα Βανιλιτσα!!!

εμεις πάλι ζυμαρικά καθολου λογω... κιλών! μουχαχαχαχαχα

dZJip3.png

βανιλιτσα μου μη δεινεις γαλα με φρουτα γιατι το γαλα εγκλωβιζει ολες τις βιταμινες.καλυτερα να εχουν περασει 2 ωρες μετα τα φρουτα για να πιει γαλα η 2 ωρες μετα το γαλα για να φαει φρουτα.αν δε χορταινει με την ποσοτητα αυτη τοτε δωσε περισσοτερα!

intint? δεν το γνωριζα αυτο

dZJip3.png

ρε κορες... επειδη ειμαι για να παιρνω καρεκλάκι φαγητου, ποιο μου προτεινετε? υποψην οτι η πουκι δεν μενει και πολύ στη θεση της οποτε θελω κάτι που να εχει και..ιμαντες μάντρωσης

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=48791&selcat=bgh

κατι τετοιο σου χρειαζεται.εχει κ λουρακια οπως εχουν τα καροτσια χαχα

Holy Diver

Διαφημίσεις

intint? δεν το γνωριζα αυτο

ναι μαρα μου το ασβεστιο μπλοκαρει την απορροφηση βιταμινων και ειδικα του σιδηρου!γιαυτο απο το πρωτο ετος η ποσοτητα γαλακτος πρεπει να ειναι 500 γρ ημερισιωσ!

Holy Diver

http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=48791&selcat=bgh

κατι τετοιο σου χρειαζεται.εχει κ λουρακια οπως εχουν τα καροτσια χαχα

και γω αυτο εχω κοριτσια ....με εχει βολεψει γιατι τον δενω και εχω το κεφαλακι μου ησυχο!!!εχει κσι πολλες θεσεις πανω κατω !!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ναι μαρα μου το ασβεστιο μπλοκαρει την απορροφηση βιταμινων και ειδικα του σιδηρου!γιαυτο απο το πρωτο ετος η ποσοτητα γαλακτος πρεπει να ειναι 500 γρ ημερισιωσ!

erxnm,,,, Και αν η ποσοτητα ειναι 1100 Ml Ημερησίως?

dZJip3.png

vraia το καρεκλακι παραγγελθηκε στο αλο μπεμπε.... τι καλαααα τι καλαααα λαλαλαλαλλα! καλε επίσης πρεπει να της αλλάξω μπανάκι. εχω της φισερ πραις αλλά τώρα που κωλοκάθετε θελω ενα που να ανεβαινει πιο [πάνω αν με εννοησατε.. τι να πάρω?

dZJip3.png

εξαρταται καλη μου ποσα θες να σκασεις,χαχα!!

Εγω,η Ροουζ και το Νεφελακι εχουμε το polly magic της chicco!Ειναι απο νεογεννητο!

Αν δεν σε απασχολει αυτο...να το εχεις δηλαδη και για αλλο παιδακι απο την αρχη τοτε εγω θα τα εσκαγα λιγο περισσοτερο και θα επαιρνα το tripp trapp της stokke που ειναι απλα πανεμορφο

ή το minuit το οποιο ειναι και φορητο...δηλαδη αποσπαται και τσακ το παιρνεις μαζι σου σε ενα εστιατοριο να πουμε!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...