Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

pastakia μου,

δεν του το εκοψες εσυ...ηταν ετοιμος να το κοψει απο μονος του ο γουργουρης!!!και επισης ηταν δεκτικος σε αλλαγες!

Επρεπε να εχεις την δικια μου...χαχα,θα σου ελεγα εγω μετα!!!

Μην νομιζεις...γινεσαι εξπερ μετα στο να μην σηκωνεσαι κι απο το κρεββατι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αυτό μπορεί να είναι αλήθεια συντοπίτισσα(τι κάνεις βρεεεεεεεε!!!), αλλά είτε από τον γουργούρη είτε από εμένα, το θέμα είναι οτι κοιμαμαι τα βράδυα κι εγώ κι ο γουργούρης και ο μπαμπάς!!!!

Λοιπόν και τώρα που το λέμε κλείνουν τα ματάκια μου!!!Καληνύχτα στα μαγουλάκια και ...άντε και σε εσάς!!!

Φιλιά από Πάτραααααααααααααααααααα!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα φιλεναδες ...τι γινεστε???

ελατε εχω φτιαξει γαλλικο σημερις.....περιμενω να ξυπνησει ο μικρος μου να φαμε φρουτοκρεμα κατα τις 10 με 11 και μετα βουρ για ατα στας ραφηνας τα μερη.....!!!σημερα ξυπνησε στις 6:30 μετα απο παρα πολυ καιρο...και κατεβασε 280γρμ γαλα!!!αυτο το frisomel τελικα πολυ το γουσταρει!!!!:-P

περιμενω πως και πως το ΣΚ που θα φαμε πατατουλα απο το χωριο με καροτακι!!!εμενα ο παιδιατρος μου ειπε να βαλω και πρασο?!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα σας κορίτσια τι κάνετε???

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζατε προχτές και να χαίρεστε όσους έχετε!!!

vanilitsa να σε ρωτήσω...το γάλα που λες φριζολακ ξέρεις αν υπάρχει 2 σε ένα??? δηλαδή και αντιαλεργικο και αντιαναγωγικο?? γιατί εμείς έχουμε και την ΓΟΠ...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημερα κοριτσια σε λιγο θα φτιαξω την φρουτοκρεμα της , μακαρι να της αρεσει .Αγχος μου εχει γινει .

Μαρσολαν εσενα ολα αυτα , γιαουρτι και τετοια σου ειπε ο γιατρος να βαζεις?

Κοριτσια λεμε και επισημως μαμα -μπαμπα .Μιλαει το μωρο μου και εχω χεστει απο την χαρα μου

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρυ μου με έκανες και γέλασα με το έχω χεστεί από την χαρά μου

εμείς τελευταία πέρα από τα κάτι σαν μαμα μπαμπάς λέμε και τα τα τατα

το γέλιο μιλάμε.

από χορτόσουπα δεν έχω ιδέα να σου πω αν θέλεις γκουγκλισε συνταγες για χορτοσουπα και δες τι θα βγάλει.

η φτουτόκρεμα και εμένα μου έχει γίνει βραχνάς σήμερα θα δοκιμασω ένα φρούτο να δούμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα σας κορίτσια τι κάνετε???

χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζατε προχτές και να χαίρεστε όσους έχετε!!!

vanilitsa να σε ρωτήσω...το γάλα που λες φριζολακ ξέρεις αν υπάρχει 2 σε ένα??? δηλαδή και αντιαλεργικο και αντιαναγωγικο?? γιατί εμείς έχουμε και την ΓΟΠ...

εχετε θεμα με αλλεργια???

εγω επειδη ο μπεμπης ειχε και δυσκιλιοτητα και παλινδρομηση μας ειχε δωσει το frizolac comfort!!!(το πρασινο δηλ)!!τωρα που μπηκαμε στον 6ο μηνα πηραμε το frisomeλ comfort...γιατι με τα φρουτα και το ρυζαλευρο παλι θα ειχαμε θεμα με την δυσκιλιοτητα!!η παλινδρομηση αρχιζει σιγα σιγα και υποχωρει(στο καλο να παει)...;)

τωρα για αντιαλεργικο δεν γνωριζω αλλα συγουρα κατι αλλο θα προτεινουν!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα κοριτσια σε λιγο θα φτιαξω την φρουτοκρεμα της , μακαρι να της αρεσει .Αγχος μου εχει γινει .

Μαρσολαν εσενα ολα αυτα , γιαουρτι και τετοια σου ειπε ο γιατρος να βαζεις?

Κοριτσια λεμε και επισημως μαμα -μπαμπα .Μιλαει το μωρο μου και εχω χεστει απο την χαρα μου

αληθεια???λεει μαμα και μπαμπα???αχου μιλησε πολυ γρηγορα η νεαρα fairaki....

και γω ετοιμαζομαι για φρουτοκρεμα....θα δουμε τι παιξει παλι:rolleyes:

εμενα αρχικα για χορτοσουπα μου ειπε πατατουλα καροτο πρασο κολοκυθακι και λιγα φασολακια πρασινα!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

καλλια αν εχει αλλεργεια καλυτερα παρε το ΗΑ .ειναι και αυτο ελαφρυ οπως το ΑR

δεν ξέρουμε αν έχει αλεργεια απλά μου δίνει το novolac για τυχόν αλεργεια και συγχρόνως για την ΓΟΠ....και επειδή έχω ακούσει πολλά για το φριζολακ λέω μήπως είναι καλύτερο και γευστικά γιατί το δικό μας το πίνει λίγο δύσκολα!!!!

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

αν εχει αλλεργεια θα σου κανει αιμα μαζι με τα κακα.η δε θα θελει να το πιει .(ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ παλι κατι απο τα 2 δεν ειναι και στανταρ οτι εχει αλλεργια.θα πρεπει να κανει εξετασεις αν δεις κατι τετοιο.)επισης μπορει κ να παρουσιασει δυσπεψια-αρα κλαμα κ ανησυχια.αν παρατηρησεις αλλαγη συμπεριφορας να το πεις στο γιατρο

Holy Diver

κοριτσια τελικα μου εφαγε μονο μηλο , αυτο της αρεσει σκετο , η μπανανα δεν της αρεσει καθολου , θα πρεπει να τα βαζω λιγο λιγο καθε φορα.

Σημερα λεω να της δωσω για δοκιμη πατατα -καροτο και λιγο λαδακι να την ξεκιναω σιγα σιγα γιατι δεν βλεπω ενδιαφερον για το φαγητο .Και μας τα ιδια μας ειπε Βανιλιτσα εκτος απο τα φασολακια .Για να δουμε .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

αν εχει αλλεργεια θα σου κανει αιμα μαζι με τα κακα.η δε θα θελει να το πιει .(ΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ παλι κατι απο τα 2 δεν ειναι και στανταρ οτι εχει αλλεργια.θα πρεπει να κανει εξετασεις αν δεις κατι τετοιο.)επισης μπορει κ να παρουσιασει δυσπεψια-αρα κλαμα κ ανησυχια.αν παρατηρησεις αλλαγη συμπεριφορας να το πεις στο γιατρο

τι να σου πω βρε Δήμητρα μου...τελευταία ούτε στο στήθος τρωει ήρεμα ούτε στο μπιμπερο...μετά από κάθε στήθος είναι ανήσυχη...μάλλον είναι η παλινδρόμηση δεν ξέρω!!! πάντως συμπτώματα αλλεργίας δεν έχουμε!!!! Και το συμπλήρωμα που σου λέω μια το πίνει (δύσκολα) μια δεν το θέλει καθόλου και εδώ που τα λέμε το δοκίμασα και είναι χάλια…

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...