Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Γεια σας και απο εμενα τι κανετε?? Σας διαβαζω αλλα...τι να γραψω εγω για κρεμες παιχνιδια κλπ.??? Περνω πληροφορηση για το μελλον οχι οτι δεν θα σας πρηξω με ερωτησεις οταν ερθει η ωρα και ολα πανε καλα ...αυτη η κρεμα ρυζαλευρο της μαρσολαν ειναι πολυ δημοφιλης.

Ρε Δημητρουλα εγω παλι γελασα με την Ραφαελα...Φανταζομαι την φατσα της οταν εκανε την σκανταλια...τι ατομο θεε μου..επαθε τιποτα το μπεμπονι??

Εγω κοριτσια εδω κλοσαω και περιμενω σε 2 εβδομαδες να κανω αυχενικη...Απο εκει θα φανουνε ολα...Θυμαστε την προηγουμενη φορα απο τοτε ειχε φανει οτι κατι παει λαθος...Σας φιλω πολυ πολυ εσας και τα μωρουλινια σας. Θα τα ξαναπουμε:)

με το καλο fifi μου....ολα να πανε καλα κοριτσι μου;)

το μπεμπονι θα ειναι υγιεστατο και συ μια χαρουμενη " κλοσουλα";-);):tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέραααααα στο Ελλάντα και εκτός!

apo θηβα και κάτω δεν αγγίζουμε τιποτα αγαπη.... απο θηβα και πάνω ειναι οκ ;)

εεε, κοπελιάααα....Κάτω απο Θήβα είμεθα κι εμείς και είμαστε πρώτοι σε πατατες, τονάτες, ελιές, πορτοκάλια, φραουλες, καρπούζια πάρε πάρε πάρε!!!!...όσο για Βοιωτία και εγώ έχω διαβάσει αναλογα.....σε λιγο θα κάνουν σκατά τα πάντα...σε τι κόσμο μεγαλώνουν τα μαιδιά μας ρε γμτ!!!

Ηρθε η μαια σημερα και ειδε το μωρο.ειναι 5 κιλα και 59 εκ.μοιαζει λεει με μωρο βουδα με τοσες διπλες!χααααχαχα

χαχαχαχαχ...μπράβο η Νεφελίτσα!!!! Δίπλες ε;...ελάτε να τις ενώσουμε..και ο γουργούρης σαν το ανθρωπάκι της Μισελεν έχει γίνει:-P:-P:-P

για πειτε μου την γνωμη σας

http://www.tenlittlemonkeys.co.uk/product/tea_princess_pink_baby_dress/

μας αρεσει για φορεματακι πριν την βαφτιση?

Φιλενάδα πολύ ωραίο το φορεματάκι.Συμφωνώ για τη πούκι σου!

αχ θεε μου αυτη η κορη μου η μεγαλη στον αλλο κοσμο θα μεστειλει δε παιζετε ρε πουστη μου πηγε και εκατσε επανω στο μωρο ΕΛΕΟΣ!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

Έλα ρε! Σοβαρά....ααα, καλά μείς είμαστε 4 αδερφές...να δεις τι γινόταν...γυναίκες παιδάκι μου, αντιζηλοι για πάντα...αν και με την μικρη εγώ τα πήγαινα πολύ καλά! Με τις μεγάλες ξεμαλλιαζόμουν κυριολεκτικά...Κουράγιο! Δεν έχεις δει τίποτα ακόμα!:tongue::tongue::tongue:

Γεια σας και απο εμενα τι κανετε?? Σας διαβαζω αλλα...τι να γραψω εγω για κρεμες παιχνιδια κλπ.??? Περνω πληροφορηση για το μελλον οχι οτι δεν θα σας πρηξω με ερωτησεις οταν ερθει η ωρα και ολα πανε καλα ...αυτη η κρεμα ρυζαλευρο της μαρσολαν ειναι πολυ δημοφιλης.

Ρε Δημητρουλα εγω παλι γελασα με την Ραφαελα...Φανταζομαι την φατσα της οταν εκανε την σκανταλια...τι ατομο θεε μου..επαθε τιποτα το μπεμπονι??

Εγω κοριτσια εδω κλοσαω και περιμενω σε 2 εβδομαδες να κανω αυχενικη...Απο εκει θα φανουνε ολα...Θυμαστε την προηγουμενη φορα απο τοτε ειχε φανει οτι κατι παει λαθος...Σας φιλω πολυ πολυ εσας και τα μωρουλινια σας. Θα τα ξαναπουμε:)

"Αυχενική!"πωωωωωωωωωωω τι κανακέματα είχα εκείνη την εποχή!!!Τώρα ούτε να με φτύσουν και οι 2 τους....εγώ φταίω που τους προσέχω σαν τα μάτια μου!!!άνδρες παιδάκι μου, τι να πείς!

Υπομονή φιφι μου, όλα καλά θα πάνε.Σε καταλαβαίνω....εγώ εκείνη την εποχή(λές και έχουν περάσει καμμια 20αρια χρόνια μιλάω) ήθελα ενα υπερηχο πάνω μου να είναι συνέχεια για να μην ανησυχώ!Δεν είναι τίποτα η αυχενική, μην αγχώνεσαι, όλα καλά! Άντε να δούμε το μπεμπέ πως πάει....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

fifaki.. καλα αποτελέσματα μαναρακι μου ;)

δημητρα...οιμε!

μολις γυρισα απο ψωνια παλι μουχαχαχαχαχαχαχ εσκασα μια 300αρου για την πουκι και τα βαφτιστηρια ζωη να εχουνε :P

επισης ηρθε η δοχτορ σπιτι μας. τα νεωτερα. η πουκι να κοψει λεει το μεταμεσονυχτιο φαγητο γιατι ειναι στις πολύ π ολύ υψηλές καμπύλες.. καλά κρασιά εγώ αμα πεινάει το παιδι μου νηστικό δεν το αφήνω. κατα τα άλλα ειναι περίφημη και ζωηρή και τελεια μπλα μπλα και πριν τις γιορτες 8α κανουμε το εμβολιο της μηνιγκιτιδασ.. το εχει κανει καμια? τι να περιμενω?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσουμπες ...και εγω γυρισα απο βολτα στην γλυφαδα , μετα σουπερ μαρκετ και εκανα και μια σταση στα mc donalds αντε να δω ποτε θα μπω στην διαιτα .

Η μικρη αρνειται λεω να τρωει φρουτο , ηπιε αργα γαλα κατα τις 7 γιατι πεινουσε το παιδι , την εκανα μπανιο και μετα την πηρε ο υπνος .Ελπιζω να μου ξυπνησει να φαει το βραδυ .

Ειπατε οτι βαζετε 50 ml νερο? πολυ δεν ειναι βρε κοριτσια ?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

μαρα τα ρούχα τα πήρα από το next μέσω μιας κοπέλας που μένει Αγγλία και κάνει την αγορά για σένα και σου τα στέλνει με το αζημίωτο φυσικά αλλά τα ρούχα τα κατά ευχαριστηθήκαμε και οι τιμές είναι καλές.

μαρσολάν μου δεν είναι οτι φοβάμαι οτι θα κάνει αλλεργία επειδή το διάλεξα εγώ το φρούτο. είναι οτι αν μπω στη διαδικασία να του δίνω και από λίγο στο τέλος δεν θα ξέρω από πιο φρούτο ή φαγητό είναι αλλεργικός. δηλαδή αν βάλω σήμερα πορτοκάλι αύριο αβοκάντο κ.ο.κ. βάλω 3-4 φρούτα εκτός από τα γνωστά θα χάσω τον λογαριασμό. βλακία μου πάλι το ξέρω μίλησα με την γιατρό μου σήμερα και μου είπε για το πορτοκάλι να βάλω ένα κουταλάκι χυμό για πρώτη φορά. θα του δώσω αύριο και θα του εμπλουτίσω την διατροφή. εσύ μάρσυ αποφασίζεις μόνη σου οτι σήμερα θα του δώσω και αυτό και το άλλο ή έχεις κάνει συζήτηση με τον γιατρό σου ?

είμαι σίγουρη οτι σου έχει δώσει κάποιο πλάνο πρώτα και μετά εσύ αυτοσχεδιάζεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πω πω κοριτσια λετε ενα σωρο συνδιασμους σκατουλες εγω τιποτα δεν κανω , την βαριεμαι την κουζινα και εχει αντικτυπο και στο παιδι μου , μου φαινεται .Θα κανω αυριο μερικες δοκιμες .Σημερα εφτιαξα μονο μπανανα με πτιμπερ , δεν το εφαγε , εκανα συνδυασμο και τα τρια φρουτα και πτιμπερ , παλι δεν το φαγε .Ρε γμτ τι θα κανω , το βλεπω το παιδι , μακραινει αλλα δεν παχαινει .ουφ αγχωθηκα τωρα .

Αυριο θα βαλω πολυ αχλαδι λιγο μηλο και πολυ μπανανα.

Νομιζω οτι δεν της αρεσει η υφη απο την φρουτοκρεμα .Χειροτερη και απο την μανα της εχει γινει ΧΙΧΙΧΙΧΙ

Γιατι λετε να βλεπει το παιδι εμας που τρωει ?? για να βαζω τον αντρα μου γιατι εγω τρωω συνεχεια στα πεταχτα χαχαχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φιφακι μου που εισαι κοπελα μου?να γραφεις καλε γιατι να μη γραφεις?κ εγω οταν εγραφα δεν ειχα μικρο νινι.μετα εκανα:tongue:

ευχομαι ολα καλα να ειναι με το εμβρυακι σου αν και ειμαι σιγουρη πως ετσι θα ειναι!μην ανυσηχεις εμεις εδω θα ειμαστε να μας ρωτας οτι απορια εχεις.και τοτε θα εισαι κ η πιο τυχερη γιατι ΟΛΕΣ θα ειμαστε εμπειρες οποτε στα οπα οπα θα σε εχουμε χαχα:lol:

αχου ...η μπεμπα πως ειναι????

ζηλευει η μπουμπου ???

αχ βρε Δημητρα τι τραβας και συ μοναχουλα....ξερεις ποσες φορες σε σκεφτομαι και ας μη γνωριζομαστε.....

μωρε η μπεμπα μια χαρα ειναι.αφου ουτε καν ξυπνησε:rolleyes::rolleyes:αλλα επεσε με μια φορα πανω της...ελεος...δε το εκανε επιτειδες αλλα την ειχα στο ριλαξ κ η ραφαελα ηθελε να παει κουζινα κ περπατουσε κ κοιτουσε αλλου κ επεσε πανω στο μωρο σαν λουκουμας!μπαλτς!!

Holy Diver

καλε με νερακι το αλεσα το μηλο....γιατι εσεις σκετα τα φρουτακια βαζετε???

ναι,σκετα τα βαζω κι εγω...παντως 50 μλ νερο ειναι πολυ Βανιλιτσα μου,αν θες να σου γινονται πολυ λεια βαλε νερακι αλλα πολυ λιγο 2 κουταλιες της σουπας ειναι καλα!!!

Διαφημίσεις

εξαρταται για τι ποσοτητα μιλαμε βασικα.αν ειναι ενα ολοκληρο μηλο τοτε 50 μλ ειναι οκ.αν ειναι μισο μηλο τοτε βαζεις πιο λιγο νερο.θα τα βρεις αυτα με το ματι 2-3 φορες θα παιδευτεις αλλα θα το πετυχεις:tongue:

Holy Diver

μαρα τα ρούχα τα πήρα από το next μέσω μιας κοπέλας που μένει Αγγλία και κάνει την αγορά για σένα και σου τα στέλνει με το αζημίωτο φυσικά αλλά τα ρούχα τα κατά ευχαριστηθήκαμε και οι τιμές είναι καλές.

μαρσολάν μου δεν είναι οτι φοβάμαι οτι θα κάνει αλλεργία επειδή το διάλεξα εγώ το φρούτο. είναι οτι αν μπω στη διαδικασία να του δίνω και από λίγο στο τέλος δεν θα ξέρω από πιο φρούτο ή φαγητό είναι αλλεργικός. δηλαδή αν βάλω σήμερα πορτοκάλι αύριο αβοκάντο κ.ο.κ. βάλω 3-4 φρούτα εκτός από τα γνωστά θα χάσω τον λογαριασμό. βλακία μου πάλι το ξέρω μίλησα με την γιατρό μου σήμερα και μου είπε για το πορτοκάλι να βάλω ένα κουταλάκι χυμό για πρώτη φορά. θα του δώσω αύριο και θα του εμπλουτίσω την διατροφή. εσύ μάρσυ αποφασίζεις μόνη σου οτι σήμερα θα του δώσω και αυτό και το άλλο ή έχεις κάνει συζήτηση με τον γιατρό σου ?

είμαι σίγουρη οτι σου έχει δώσει κάποιο πλάνο πρώτα και μετά εσύ αυτοσχεδιάζεις.

εννοειται οτι εχω και πλανο και εχω κουβεντιασει και με τη γιατρο μου!!

Ας πουμε συμφωνουμε και οι δυο να μην δωσουμε νωρις γλουτενη,πορτοκαλι,φραουλες κλπ...οταν ομως ηταν να μπουμε σε τροφες εκεινη μου ειπε ρυζαλευρο του εμποριου..την ρωτησα να φτιαχνω δικο μου και συμφωνησε αμεσως!Απλα δεν το ειχε σκεφτει..γιατι δεν το συνηθιζουν πολλες μαμαδες!!!

Γι αυτο ειπα αλλωστε να ρωτας και να προτεινεις κιεσυ!!!

Και οταν θα εισαγεις καινουργιο,φρουτο η λαχανικο θα ειναι ενα την φορα για να ξερεις τι παιζει.

Ας πουμε δεν θα βαλεις σημερα μπροκολο,αυριο σπανακι,μεθαυριο κουνουπιδι και μετα κρεμμυδι.

Θα το πας βαθμιαια π,χ πατατα-καροτο-κολοκυθι(δοκιμασμενα) και τσακ κανα 3ημερο θα βαλεις πχ σελινο.οποτε θα ξερεις τι ειναι το καινουργιο!!

θα βλεπεις"το πηρε καλα ο Αντωνης?"

ωραια...για να βαλουμε για αλλες 3 μερουλες κατι διαφορετικο!!!

Σημερα η μικρη καθαρισε ενα κεσεδακι προβειο!!

Αυτο εγω ηδη της το ειχα περασει απο μερες βαζοντας μια κουταλια στο φαι της....οποτε ηταν οικεια ως γευση και το κατεβασε ολο.Κι αλλο να ειχε θα ετρωγε!!

επισης ηρθε η δοχτορ σπιτι μας. τα νεωτερα. η πουκι να κοψει λεει το μεταμεσονυχτιο φαγητο γιατι ειναι στις πολύ π ολύ υψηλές καμπύλες.. καλά κρασιά εγώ αμα πεινάει το παιδι μου νηστικό δεν το αφήνω. κατα τα άλλα ειναι περίφημη και ζωηρή και τελεια μπλα μπλα και πριν τις γιορτες 8α κανουμε το εμβολιο της μηνιγκιτιδασ.. το εχει κανει καμια? τι να περιμενω?

ασε ρε που θα κοψεις το γαλα στο παιδι!!

Μαρα μου για να το ζηταει,θεωρω το εχει αναγκη.

Απλα αν μπορουν οι γιαγιαδες ας μειωσουν λιγο την ποσοτητα...αν πινει πχ 210 ας της βαζουν 180.Μπορει να μην εχει θεμα και να συνεχιζει τον υπνο!!

Εμενα η μικρη πινει...αναλογα την πεινα.

Αλλες φορες στις 5 αλλες στις 7...αλλα το εχει αναγκη...καποιες μερες πιο πολυ απο αλλες!!

Επισης θα προτεινα τα γευματα των στερεεων της να μην ξεπερνανε τα 200 γρμ!!!

κι ολα μια χαρα θα ειναι!

σιγα μην εκοβα γαλα στο μωρο επειδη κ καλα της ειναι πολυ!αν το ζηταει φυσικα κ θα δωσω!δηλαδη πες της θα σηκωθει μεσανυχτα κ αντι να πιει το γαλατακι του κ να ξανακοιμηθει ηρεμα ηρεμα θα το αφησω να κλαιει κ να χτυπιεται νηστικο μεσα στη νυχτα?ασε μας καλε

Holy Diver

Να'μαι πάλι!

Ερώτηση 1 στις έμπειρες, γιατί είμαι λίγο στουρνος σε αυτά:

τι είναι η γλουτένη;

Ερώτηση 2 :Καλά πώς αντέχετε και ξυπνάτε βράδυ να ταίσετε τα μπεμπάκια. Τώρα θα μου πείς αν πεινάει το παιδί; εγώ του το έκοψα από 2 μηνών, σύπτυξα τα γεύματα μες στην ημέρα και έβαλα παραπάνω ποσότητα και έτσι ο γουργούρης και μπαμπάτσικος είναι:-P:-P:-P και χορταίνει και κοιμαται όλη τη νύχτα! Εγώ προσωπικά είχα κοπεί τόσο πολύ για ύπνο που αυτό ειλικρινά με έσωσε! Και είναι και κανονικός στις μετρήσεις του το παιδί....πάντως για όσες το κάνετε, από μένα μπράβο για το κουράγιο σας! απόρω!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...