Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παρε και λευκο παρε και φρουτα γιατι δεν ξέρεις τι 8α του αρεσει... γενικα ξεφτιλισου στα εξοδα μεχρι ο αντωνέλος να φτιαξει μενου.. σου μιλάει η πειρα τωρα μοχαθχθαχοθαοθχοθαοχ

dZJip3.png

kale Πειραματισου... οτι και να πουν οι γιατροι τα παιδιά μας ξέρουν ΠΑΝΤΑ καλύτερα... εμενα πχ η πουκι τρελενεται για τυροσαλάτα.. της δινω ελαχιστο στα χειλια και χτυπάει παλαμάκια απο χαρά... δλδ τι να μ πει η παιδιατρος;? βλαμενη ειμαι? δεν βλεπω οτι το πουλακι μου οταν τρώμε εμεις ξελυσαει? οκ δεν της δινω..κουταλια γεματα αλλά την αφηνω να της φευγει ο καημός

dZJip3.png

Διαφημίσεις

χαχα εμένα με τρώει να ξοδέψω λεφτά γενικά

θα κάνω ένα ντου να αγοράσω για τον Αντώνη ρουχαλάκια πάλι από την Αγγλία γιατί αυτά που πήρα τελευταία τα κατά ευχαριστήθηκε. Μαλακά και αθάνατα αλλά άρχισαν να στενεύουν. Ήταν 6-9 λογικό. Τώρα πάμε για 9-12.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσακια..

εμενα με εφαγε ο απαυτος μου ηδη!χαχχα

65 ευρα στο Μαδερ για παιχνιδια elc και ενα λευκο μπουφανακι(κανονικα 90 ευρα αλλα-15 ευρω λογω ποντων καρτας)

Ροζακι μου,αν το παιδι σου κανει αλλεργια σε φρουτο που θα σου εχει πει ο γιατρος να εισαγεις θα νιωσεις πιο καλα???

Νομιζω οχι!!!Το ιδιο σκατα θα νιωσεις και τοτε!

Οποτε μην δισταζεις να δωσεις στο παιδι...

Μακρυα απο εμας,αν ειναι να εμφανιστουν αλλεργιες...θα εμφανιστουν οποια στιγμη κι αν ειναι!!

Κι επισης το τι τρως εσυ...δεν εχει καμια σχεση με το τι θα αφει το παιδι σου!!

Εσυ μπορει να μην τρως κουνουπιδι αλλα ο Αντωνελος να το ξεσκιζει που λεμε!!!

Δεν πειραζει αν δεν δινεις βιολογικα...οτι βρισκεις καλυτερο δινε του

Εγω μπισκοτακι δεν θα εδινα απο τωρα,μονο και μονο λογω γλουτενης...αλλα η Holle εχει πολυ καλα μπισκοτακια βιολογικα!!!

Πειραματισου!!!!!!

Π.χ η Πηνελοπη πλεον μαθαμε ποιο ειναι το αγαπημενο της φαι...Μαμισιο ρυζαλευρο σε καθε μορφη...με λαχανικα,με ζωμο κοτοπουλο,με ζωμο μοσχαρι,με μια μεγαλη κουταλια γιαουρτι...και με σκατουλες θα το ετρωγε αν μπορουσε:tongue::tongue:

Κι επισης μαθαμε οτι απο αυτο μπορει να τρωει και 300 γρμ..ενω σε ολα τα αλλα με το ζορι φτανει τα 200!

τι να σου πω ρε Μαρα!!

Εγω της πηρα σημερα ενα σετ μαρακες,ενα σετ με κλειδια οδοντοφυιας που παιζουν και μουσικη,μια μπαλα υφασματινη που κανει ηχους κι ενα τιμονι με ηχους αθτοκινητου που βεντουζαρει και καλα πανω στο καρεκλακι φαγητου!!

Επισης εχουμε μαλακο κυβο lamaze με ανοιγματα για να βαζει μεσα τα σχηματα,ενα τηλεφωνο φορητο με ηχους και φωτακια,μακρουλα-χνουδωτα ζωακια που τα ζουλας και εχουν ηχο,κουδουνιστρες χεριου lamage .

Επισης δεμενα επανω στο παρκο ενα αρκουδακι με φωτα και ηχους,εναν καθρεφτη και κατι αλλα σκατοιλοιδια

Εεεε,ολα στο στομα χλαπα-χλουπα τα θελει....

Λιγο ασχολειται και μετα μαμα-μπαμπα και παρεατζα μαζι μας θελει η σκατουλα

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο εμενα τι κανετε?? Σας διαβαζω αλλα...τι να γραψω εγω για κρεμες παιχνιδια κλπ.??? Περνω πληροφορηση για το μελλον οχι οτι δεν θα σας πρηξω με ερωτησεις οταν ερθει η ωρα και ολα πανε καλα ...αυτη η κρεμα ρυζαλευρο της μαρσολαν ειναι πολυ δημοφιλης.

Ρε Δημητρουλα εγω παλι γελασα με την Ραφαελα...Φανταζομαι την φατσα της οταν εκανε την σκανταλια...τι ατομο θεε μου..επαθε τιποτα το μπεμπονι??

Εγω κοριτσια εδω κλοσαω και περιμενω σε 2 εβδομαδες να κανω αυχενικη...Απο εκει θα φανουνε ολα...Θυμαστε την προηγουμενη φορα απο τοτε ειχε φανει οτι κατι παει λαθος...Σας φιλω πολυ πολυ εσας και τα μωρουλινια σας. Θα τα ξαναπουμε:)

αχ θεε μου αυτη η κορη μου η μεγαλη στον αλλο κοσμο θα μεστειλει δε παιζετε ρε πουστη μου πηγε και εκατσε επανω στο μωρο ΕΛΕΟΣ!!!!:evil::evil::evil::evil::evil:

αχου ...η μπεμπα πως ειναι????

ζηλευει η μπουμπου ???

αχ βρε Δημητρα τι τραβας και συ μοναχουλα....ξερεις ποσες φορες σε σκεφτομαι και ας μη γνωριζομαστε.....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...