Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια....Έχοντας προγραμματισει την αφαίρεση υδροσπαλπιγγας σε κάνα μήνα από όσο μου είπαν από το νοσοκομείο Ιωαννίνων αρχίζω κ νιώθω περίεργα.. ξέρω είναι αυτό που πρέπει να κάνω αλλά μπαίνω σε σκέψεις ότι αν δεν πετύχω δεν θα υπάρχει καμία ελπίδα να μείνω φυσιολογικά έγκυος. Όταν έκανα τις σαλπιγογραφία το υγρό πέρασε και βγαίνοντας από το δωμάτιο με ρώτησαν άμα θέλω να κάνω εξωσωματική και μου φάνηκε ότι έγραψαν το αποτέλεσμα χονδρικά για να με βοηθήσουνε για την επιτροπή. Την τσαλπιγκογραφία την έχει δει ένας γιατρός ο οποίος συμφώνησε αποτέλεσμα και επίσης την είδε και ο γιατρός στο νοσοκομείο τον ιωαννίνων ο οποίος φάνηκε να μην δίνει και ιδιαίτερη προσοχή διάβασε απλά το υδροσάλπιγγα λέει ότι εντάξει για να λένε είναι υδροσάλπιγγα... Έχω κλείσει ραντεβού για την επιτροπή τέλεια απριλίου και απλά κάθε μέρα στο μυαλό μου κατακλύζει το ενδεχόμενο να πάω χωρίς να αφαιρέσω τη σάλπιγγα. Πόσο δύσκολο είναι ψυχολογικά να αφαιρέσεις και την τελευταία σου ελπίδα για φυσιολογική σύλληψη. Νιώθω οτι ψυχολογικά θα αλλάξω έπειτα  από την αφαίρεση ακόμα και στο ερωτικό κομμάτι

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

και επειδη μπορει το παιδι να το εχω παρκαρισμένο αλλά όλη μέρα ψάχνω τα καλύτερα για την διατροφή και την ευημερία του (σικ) τσιμπήστε μια λίστα με προτεινόμενα ΑΓΝΑ προιοντα για τα παιδάκια μας

1. φαγητά σε βαζάκι

Μην έχετε τύψεις, δεν είναι κακό συμβαινει σε όλες μας να πάμε βολτα και να μην μπορουμε να φτιάξουμε φαγητό. Ψηφιζω βαζάκια βιολογικών HOLLE που είναι απλά μέγλα

www.ecobaby.gr gia tiς αθηναιιες

biopoleio.gr για το ροζακι που ειναι στα βόρεια

2. κρέμα Holle Με κεχρί

δεν ειναι τυχαία η λαικη ρυση "κεχρι σε ταιζε η μανα σου και μεγαλωσες έτσι;". θα την βρειτε σε καταστηματα βιολογικών, και στα παραπάνω και την φδτιάχνετε ή με νεράκι ή και με γαλατάκι

3. πορτοκάλια

ποικιλία dolce απο τη νάξο ή ντολτσα στην τοπική διάλεκτο. ΔΕΝ υπάρχουν απλά... όσο γλυκά χρειάζεται χωρίς να είναι νιανιά. ψάξτε στις λαικές σας, ψάχνω και εγω να σας βρώ παραγωγούς (εμείς τα παιρνουμε απο τον μπάρμπα του ηλία, μπορώ να σκατζαρω κανα δικιλάκι και να παιξει μοιραστική)

4. κολοκυθάκια

Baby βιολογικά κολοκυθάκια. οσο πιο μικρά τοσο πιο τρυφερά. στην βιολογική λαική της γειτονιάς σας

5. κρεατικά

εννοειται ποντικάκι στο μοσχάρι και στήθος στο κοτόπουλο. ψηφιστε και κατσικάκι. τώρα για καλά κρέατα εμπιστευθητε τη μαμά σας, ό,τι σας πεί εκείνη. εμείς ψωνίζουμε απο μια φάρμα στην ριτσώνα που εχει και καταστημα έξω απο την δροσιά χαλκίδας. είναι 60 χλμ αποσταση αλλά τραστ μι αξίζει τον κόπο

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια!!!

θελω πως και πως να παμε στο γιατρο για να ξεκινησουμε τις κρεμες!!!!

στη θεσσαλονικη ξερει καμια κοπελα που θα βρουμε βιολογικα προιοντα????

Ηρθε η μαια σημερα και ειδε το μωρο.ειναι 5 κιλα και 59 εκ.μοιαζει λεει με μωρο βουδα με τοσες διπλες!χααααχαχα

χαχαχαχαχαα.........

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

θελω πως και πως να παμε στο γιατρο για να ξεκινησουμε τις κρεμες!!!!

στη θεσσαλονικη ξερει καμια κοπελα που θα βρουμε βιολογικα προιοντα????

χαχαχαχαχαα.........

biopoleio.gr κανει και παραδοση στο σπίτι με αντικαταβολη.. ειναι 8εσαλονικη και εχει απο κρεμες εως προιοντα μαναβικης

dZJip3.png

Διαφημίσεις

biopoleio.gr κανει και παραδοση στο σπίτι με αντικαταβολη.. ειναι 8εσαλονικη και εχει απο κρεμες εως προιοντα μαναβικης

σε ευχαριστω μαρα...

για πειτε μου την γνωμη σας

http://www.tenlittlemonkeys.co.uk/product/tea_princess_pink_baby_dress/

μας αρεσει για φορεματακι πριν την βαφτιση?

ειναι πολυ ωραιο το φορεματακι......

Lkixp3.png

rcRGp3.png

να ΄μαι και εγώ, εμείς έχουμε πρόβλημα με την φρουτόκρεμα

δεν θέλει με τίποτα τον συνδυασμό μήλο , μπανάνα, αχλάδι και είναι λογικό

αλλά ρε κορίτσια φοβάμαι να πάρω την πρωτοβουλία να δώσω κάτι στο παιδί χωρίς να ρωτήσω την γιατρό. και να την παρω τώρα να την πω τι ? μπορώ να δώσω στο παιδί πατάτα ? θα μου πει την Παρασκεύη που θα έρθεις θα τα πούμε. έτσι δεν θα μου πει ?

και φρούτα φοβάμαι να του δώσω κάτι από μόνη μου. αν έχει το παιδι αλλεργία ?

ξέρω είμαι υπερβολική αλλά δεν μπορώ να ρισκάρω. και από την άλλη αρνείται να φάει αυτή την φρουτόκρεμα.

εμείς δεν δίνουμε βιολογικά από την κλασική λαική ψωνίζω πειράζει ?

δεν τα τρώει που δεν τα τρώει να τα ακριβοπληρώνω ?

ίσως αν βρω τον σωστό συνδυασμό να πάρω. από νερό εμείς πίνουμε γενικά μόνο εμφιαλωμένα οπότε και στο παιδί από εκεί δίνω.

μάρα το φορεματάκι είναι ωραίο μου αρέσει πολύ.

είδα αυτό στο τρίκυκλο λέτε να είναι καλό ?

http://www.trikiklo.com/In_Home/Food_and_Bath/Boon_Squirt_Baby_Food_Dispensing_Spoon.html?colour=1

δεν χρειάζεσαι πιάτο και δεν λερώνεις εύκολα αφού δεν κινδυνεύει να το αρπάξει και να αναποδογυρίσει.

δεν ξέρω αν έχει όμως σιλικόνη στο κουτάλι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι, το squirt ειναι οκ πολύ καλό αλλά τζάμπα λεφτά.. αν ο αντωνέλλος δεν παιξει με το φαγητάκι του, να γινει σισκατος γεμάτος φρουτα, να το φχαριστηθεί, δεν θα το αγαπησει το φαγητό... αφηστε τα γκατζεκάκια και παιξτε με το κλασικο κουταλάκι και ας γινει ολολευκος απο την κρέμα, δεν πειράζει μεσα στην διαδικασία ειναι κ αυτό

στα φροιυτα το μονο που βγαζει αλεργια για αυτο το αφηνουν τελευταιο ειναι ακτινιδιο και φράουλες.. κατα τα άλλα παιξε αμπάριζα. ροδι λιγες σταγονιστες δοκίμασες? μηλαράκι με τριμενο πτι μπερ? αχλαδάκι με πτι μπερ? αχλαδάκι με χυμο πορτοκαλάκι?, μπανανιτσα με χυμο? μπανανίτσα με γιαουρτι? μηπως ο αντωνελος ειναι.. τεχνοκράτης και σε βολέψει το βιολογικο βαζάκι με φρουτα; μήπως να σκισει κανενα γιαουρτάκι?

πηγαινε παιδακι μου λαική φορτωσε μαναβικές και χώσου στην κουζίνα μαζι με τον αντωνέλλο... μια δυο 5 8α βρει την γευση που του αρέσει δεν παιζει αλλιώς :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

mara,ποσα ξερεις !!!!!!!!!!!!!!!!

για το ρεγκινι το λεω,αλλα εμεις παιρνουμε μοσχαρι ,απο μια φαρμα με μοσχαρια γαλακτος στην σουπρη,ενα χωριο κοντα στην λιβαδεια

το φορεματακι αψογο:P:p:p

ροουζ ,εχει δικιο η μαρα...οταν τρωτε,ειναι κοντα σας?τι κανει?σας παρακολουθει?δειχνει ενδιαφερον με αυτο που βλεπει,με τις μυρωδιες?

κανε διαφορους συνδιασμους,θα βρεις την γευση που του αρεσει......και μην απορριπτεις κατι επειδη δεν σου αρεσει,κι εγω ετσι εκανα με την κρεμα γιωτης ,που ειναι σαν χαρτι αλλα αυτη του αρεσει περισσοτερο,τι να πεις...περι ορεξεως .....κολοκυθοπιττα:tongue:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

εγώ γενικά δεν είμαι των φρούτων άντε να φάω καμιά μπανάνα που είναι και εύκολη στο καθάρισμα. Μήλο και ότι έχει σχέση με καθάρισμα ούτε να τα δω.

τεμπέλα το ξέρω λες να πήρε από μένα ? αλλά εγώ του τα δίνω έτοιμα

για να καταλάβει τι του δίνω, παίρνω μισή μπανάνα 1/4 του μήλου και σχεδόν ένα αχλάδι γιατί του αρέσει περισσότερο ή έτσι νομίζω. τα αλέθω και του τα δίνω

γίνεται ένα μπολ να και τρώει μόνο 5-6 κουταλιές και πολλές φορές τον ξεγελάω με το μπιμπερό του νερού. πάει να ανοίξει το στόμα να πιει και του χώνω το κουτάλι.

να δοκιμάσω αχλάδι σκέτο με τι ? ρίξε καμιά ιδέα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ti να παχαινουν αγαπη μου τα πτι μπερ.. πιο πολύ παχαινουν οι κρέμες :P αλλα και στην τελική με 2 μπισκοτάκια τι 8α πάθει το παιδι? κυταριτιδα? :pppppp

δοκιμασε το πτιμπερονιο με το αχλάδι και ίσως έχει επιτυχία. απο γιαουρτια δοκιμασε τα παιδικά.. advance Και τέτοια...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...