Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημερα Φαιρουλα!

Βαλτο και στην χορτοσουπα,κακο δν θα κανει,αφου η γευση του ειναι ουδετερη...Μια χαρα θα ειναι!

Βιολογικα....χμμμ,αν εχετε βιολογικη λαικη εκει κοντα..να προτιμας βιολογικα τα μηλα και τα αχλαδια σιγουρα!Καλα και τα υπολοιπα αλλα ιδιως τα παλιομηλα ειναι γεματα ψεκασμους κλπ!!Ζη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια,ηρθα κι εγω στην παρεα σας

εγω κοριτσια,που τα κοροιδευα,τελικα ,μονο βιολογικα δινω στο παιδι

εχουν τεραστια διαφορα,και στην γευση,και στην εμφανιση και στην τιμη:rolleyes::rolleyes:

αλλααααα,σε μας συνεβει το αντιθετο απο αυτο που λεει η fairy,τα βιολογικα που πηρα ειναι πιο γλυκα,και φαινεται να μην:confused::confused::confused: του αρεσουν παρα πολυ.....οπως και με την κρεμα το απογευμα ,που του αρεσει η λιγοτερο γλυκια....παντως το πιατο αδειαζει και στις 2 περιπτωσεις:tongue::tongue:

εγω τα ψωνισα στην λαικη με τα βιολογικα ,του χολαργου,για πιο φρεσκα,γιατι στα μαγαζια με τα βιολογικα,δεν ξερω?????ειναι φρεσκα????

αλλα και εκει,θελει ψαξιμο...βρηκα καροτα...τα αγορασα...πιο κατω βρηκα καροτα,με την φουντιτσα τους,τα αγορασα και αυτα(μην φανταστειται ποσοτητες,4 απο το καθενα)

τα πρωτα,δεν μυριζαν τιποτα,τα δευτερα μοσχοβολουσαν καροτα και ηταν μικρουλια,τοσα δα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Eμας βιολογικη λαικη εχει καθε δευτερα σε αλλη περιοχη , πρεπει να ψαξω να βρω που αλλου εχει βιολογικη .

Αλλιως τα αγοραζω απο σουπερ μαρκετ ΑΒ δεν ξερω απο που αλλου.Εχω δει εδω ενα μαγαζι θα περασω μια βολτα αλλα δεν νομιζω να εχει λαχανικα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Eμας βιολογικη λαικη εχει καθε δευτερα σε αλλη περιοχη , πρεπει να ψαξω να βρω που αλλου εχει βιολογικη .

Αλλιως τα αγοραζω απο σουπερ μαρκετ ΑΒ δεν ξερω απο που αλλου.Εχω δει εδω ενα μαγαζι θα περασω μια βολτα αλλα δεν νομιζω να εχει λαχανικα .

http://www.baby.gr/index.cfm/doc/56/cat/12

ολες οι βιολογικες λαικες αγορες

ΓΚΕΛΥ

aloooooooooooooooooo αγαπες

και εμεις βιολογικά της δίνουμε. εχει μια τοπικη μάρκα ευβοιωτικη και κάθε σαββατο που εχιε λαική τα πουλάει μια κυριουλα... συμβουλη ακόμη και αν ειναι βιολογικά μην αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ με τοπο καταγωγής της βοιωτία.. ειδικά καροτα και πατατες και ο,τι φυεται κάτω απο το χώμα.. υπάρχει θεμα με το νερ΄λο το ασωπου και το εξασθενές χρώμιο και όλα τα μποστάνια ποτιζονται με μαλακισμενο νερο.. σας μιλάει η πειρα.. η πουκι κάνει μπάνιο με νερό απο αθηνα που το κουβαλαμε σε μπιτονια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

λες να τολμήσω να του δώσω και λίγο καροτάκι αύριο ?

με τι το δίνεις εσύ ? σκέτο ή βάζεις και κάτι άλλο ? και σε πιο γεύμα το έβαλες ?

ροζουλι ο αντωνελλος ειναι σε μια ηλικια που μπορειτε να πειραματιστειτε με σχεδόν τα πάντα. κάντου για αρχή ένα πουδεράκι καρότου. βράσε το καρότο για 10 λεπτάκια μεχρι να γινει μαλακό και μετά περασε το στο μπλέντερ.. μπορει να του αρέσει σκετο, μπορει να του αρέσιε με νεράκι, μπορεί να του αρέσει μαζί με κολοκυθάκι.. παιξε αβέρτα και απέφυγε μονο τα γνωστά αλλεργιογόνα

α και η νεα παιδιατρος μου ειπε οτι το κατσικάκι ειναι αντιαλλεργικο.. περιμενουμε σφαχτο απο την ναξο :P

dZJip3.png

γεια σας κοριτσια τι γινεστε???

ροζ μου με πατατουλα ξεκινα και μετα καροτακι!!!

εμεις σημερα ξεκινησαμε με το μηλαρακι μας!!!ξετρελαθηκε ο μπεμπης!!!ολο χαρες ειχε με το μηλαρακι!!!

το εκανα ετσι που μου ειπε η Δημητρα με 60 γρ ζεστο νερακι και εβαλα και λιγο ξινομηλο και λιγο απο το μηλαρακι το αρωματικο!!!δηλ το 1/3 απο το καθενα!!!την πεμπτη εχει και αχλαδακι οπου θα του βαλω λιγο αχλαδι και λιγο φιρικι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

aloooooooooooooooooo αγαπες

και εμεις βιολογικά της δίνουμε. εχει μια τοπικη μάρκα ευβοιωτικη και κάθε σαββατο που εχιε λαική τα πουλάει μια κυριουλα... συμβουλη ακόμη και αν ειναι βιολογικά μην αγοράσετε ΤΙΠΟΤΑ με τοπο καταγωγής της βοιωτία.. ειδικά καροτα και πατατες και ο,τι φυεται κάτω απο το χώμα.. υπάρχει θεμα με το νερ΄λο το ασωπου και το εξασθενές χρώμιο και όλα τα μποστάνια ποτιζονται με μαλακισμενο νερο.. σας μιλάει η πειρα.. η πουκι κάνει μπάνιο με νερό απο αθηνα που το κουβαλαμε σε μπιτονια

http://whispering-planet.blogspot.com/2007/05/blog-post_10.html

για διαβασε αυτο.......

μηπως τελικα πρεπει να τους δινουμε να πινουν εμφιαλωμενο νερο?

οπου διαβαζω μιλαει για τα οινοφυτα και κατω.....απο εκει και πανω?

δηλαδη η πατατα θηβων,εχει θεμα?

ουφ,πρεπει να γινουμε και βιολογοι?θα σκασω.........

ΓΚΕΛΥ

γεια σας κοριτσια τι γινεστε???

ροζ μου με πατατουλα ξεκινα και μετα καροτακι!!!

εμεις σημερα ξεκινησαμε με το μηλαρακι μας!!!ξετρελαθηκε ο μπεμπης!!!ολο χαρες ειχε με το μηλαρακι!!!

το εκανα ετσι που μου ειπε η Δημητρα με 60 γρ ζεστο νερακι και εβαλα και λιγο ξινομηλο και λιγο απο το μηλαρακι το αρωματικο!!!δηλ το 1/3 απο το καθενα!!!την πεμπτη εχει και αχλαδακι οπου θα του βαλω λιγο αχλαδι και λιγο φιρικι!!!

αααα,κι εμεις σημερα βαλαμε στην φρουτοκρεμα πορτοκαλι,αντε να δουμε....

νερακι γιατι εβαλες?

μηπως να μην τα αραιωνουμε πολυ αυτα που τρωνε,για να συνηθιζουν?

προσεξε γιατι το σκετο μηλαρακι κανει δυσκοιλιοτητα,γιαυτο,βαζουν και αχλαδι για το αντισταθμισμα

εξαλλου κανενα απο αυτα τα 2 φρουτα δεν κανει αλλεργια

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

http://whispering-planet.blogspot.com/2007/05/blog-post_10.html

για διαβασε αυτο.......

μηπως τελικα πρεπει να τους δινουμε να πινουν εμφιαλωμενο νερο?

οπου διαβαζω μιλαει για τα οινοφυτα και κατω.....απο εκει και πανω?

δηλαδη η πατατα θηβων,εχει θεμα?

ουφ,πρεπει να γινουμε και βιολογοι?θα σκασω.........

apo θηβα και κάτω δεν αγγίζουμε τιποτα αγαπη.... απο θηβα και πάνω ειναι οκ ;)

dZJip3.png

καλα οι γιαγιαδες το έχουν χάσει.. με πηραν τώρα τηλ να μου πουνε οτι οταν λενε στην πουκι "που ειναι η σημαια" η πουκι κοιταει την σημαια.. και προσπαθω να τους εξηγησω οτι ειναι λογικο αφου την εχουνε φαει μια εβδοαδα τωρα οοο η σημαια τι ωραια που κουνειται η σημαια... τολμησα και ειπα στη μανα μου οτι το παιδι σε αυτη την ηλικια ειναι σαν σκυλάκι και επεσε να με φάει που ειπα το πανεξυπνο φωστηρα του πνευματος εγγονι της, σκυλάκι....

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

dZJip3.png

apo θηβα και κάτω δεν αγγίζουμε τιποτα αγαπη.... απο θηβα και πάνω ειναι οκ ;)

ααααγααααπηηηη

την πατησαμε...και καλα ο μπεμπης,τωρα αρχιζει,κατι θα κανουμε,

η μαμα???????

ο μπαμπας??????

ααααααχχχχχχχχχχχχχ

και εκεινα τα πατατακια tsakiris που τσακιζω βλεποντας masterchef?

εγω τα παιρνω γιατι ξερω οτι η πατατα ειναι θηβων και εχουν λιγοτερο αλατι απο τα αλλα,μουχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλοοοοοο??????

αντε βρε στην υγεια μου

ΓΚΕΛΥ

ααααγααααπηηηη

την πατησαμε...και καλα ο μπεμπης,τωρα αρχιζει,κατι θα κανουμε,

η μαμα???????

ο μπαμπας??????

ααααααχχχχχχχχχχχχχ

και εκεινα τα πατατακια tsakiris που τσακιζω βλεποντας masterchef?

εγω τα παιρνω γιατι ξερω οτι η πατατα ειναι θηβων και εχουν λιγοτερο αλατι απο τα αλλα,μουχαχαχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

καλοοοοοο??????

αντε βρε στην υγεια μου

ΜΟΥΑΧΑΧΑΑΧΑΑ

κοιτα να δεις.. το σπιτι στην αυλιδα το εχουμε 15 χρονια... φυτευουμε και τρώμε διάφορα ολα αυτα τα χρονια.. δεν εχουμε πάθει τπτ ΑΛΛΑ σε οτι αφορά στο παιδί ειμε8α κά8ετοι... σου λεω το μπιτονι πάει κ έρχεται

εσυ που εχεις το εξοχικόν στον αγιο κωνσταντίνο, πάρτε μια μερα το αμαξι και έξω απο τα καμενα βουρλα ειναι ένα ορεινο χωριο, το Ρεγκινι ή ρεγκίνιο. έχει σπιτισια κρεατάκια αλφα άλφα... κάντε τα κουμάντα σας

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...