Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

μαρα τώρα είδα τις νεες φωτό δεν πήρα ενημέρωση οτι τις έβαλες

καλά ε , δεν το συζητώ οτι είναι κουκλίτσα κανονική

φυσικά και δεν την λες παχιά σε καμιά περίπτωση

και ο Αντώνης έχει ακριβώς την ίδια ανάπτυξη, δεν τον λες χοντρό όταν τον βλέπεις αλλά όταν ακούει κάποιος για 6 μηνών παιδί να είναι 9,500 κιλά κάπως του έρχεται. τώρα δεν ξέρω πόσο ήμαστε μπορεί και να χάσαμε λίγο με το κρύωμα.

όσο για πρόγραμμα εμείς ειχαμε μόνο στον βραδινό ύπνο και λέω είχαμε γιατί τώρα με αυτά το χαλάσαμε να δω πως θα το ξανά φτιάξω.

όλη την άλλη μέρα όποτε του έρχεται. στο περίπου πάντα κοιμάται.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλο μαρσι!

καταρχην τι σημαινει υπερβαρο μωρο δνε μπορώ να κατανοησω :(

κατα δευτερον μην σκας με την χορτοσουπα.. αυριο δεν 8α το θυμάται :P

αλο Μαρα!!!

καταλαβες βρε τι εννοω...κανενα μωρο που να εχει καβατζαρει τιποτε διπλα νουμερακια στο βαρος και δεν εννοω 10...εννοω παραπανω!!!

Η δικια σου ποσο ειναι...καμια 8500???μια χαρα ειναι...βαρυκοκαλη:P

μην ανησυχεις...μολις μπει το 3ο στερεων θα κοψει απο μονη της...θα γκωσει το παιδι!!!Κι απο οπτι καταλαβα...μαλλον η Πουκυ ειναι του τσιμπολογηματος..θελει πολλα γευματα και μικρα-ιδιως στο γαλα!!!

8elei Η ατριμη να ξαρει οτι παιζει φαγητο παντου και πάντα μοχαθχοαθυχοθαοθχοθαχοθθαχ

ροζουλα μολις ειδα τον αντωνάκη ;) οριστε... μια χαρα ειναι το παιδι αλλά εχεις δικιο...ακουει ο άλλος τα κιλά και σκεφτετε ομποοοοοοοο τουμπανο το παιδι..κι ομως! πιο πάνω μας ειναι τα φιλαράκια της πουκι, τα διδυμακια που ειναι 15 μερες μεγαλυτερα απο την πουκ... ΚΑΜΙΑ σχεση... μιλάμε για μάγουλα..οχι το μπεμπε το μαγουλάκι το χαριτωμένο.... μιλάμε υπερχειλιση μάγουλου! κι ομως αν τα δεις φαινονται 3 μηνες μικεοτερα απο την πουκ..τελικα ειναι στο παιδι και στην διάπλαση του

dZJip3.png

μολις ειχα ανταποκριση απο το μετωπο πουκι... τσακισε ενα γιαουρτι advance Λευκό των 150 γραμμαριων στις 5 το απογευμα και τώρα πινει το γάλα της... μια χαρα παμε μια χαρα.. αυριο 8α παει η νεα παιδιατρος να την δει οποτε 8α εχω τηλεφωνική αναμεταδοση και νεοτερα περι της.. καταστασεως :P

dZJip3.png

αυτό λέω και εγώ είναι στο παιδί δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες εξάλλου γιαυτό υπάρχουν και οι καμπύλες γιατί πιάνουν από ένα σημείο έως ένα άλλο

χωρίς να σημαίνει το πάνω ή το κάτω είναι καλύτερο απο το άλλο

μαρσολάν μου μη στεναχωριέσαι όπως λεει και η μάρα αύριο δεν θα θυμάται

εισαι σίγουρη ότι κάηκε ή δεν της άρεσε η γεύση?

εσείς τι άλλο δίνεται σε φρούτο ? γιατι εμείς με τον παλιό γιατρό μείναμε πολύ πίσω και η νέα θα μας δει την Παρασκευή , η φρουτόκρεμα μπανάνα , μήλο αχλάδι είναι αποτυχία σε ότι ποσότητα διαφορετική και αν δοκίμασα. λέω μήπως να βάλω και κάτι άλλο μεσα να δω μια άσπρη μέρα γιατί δεν την θέλει καθόλου.

γενικά βλέπω έμεινα πισω σε γεύσεις. ούτε λαχανικά ούτε τίποτα.

έπρεπε να ειχα αλλάξει νωρίτερα γιατρό.

τέλος πάντων κάλιο αργά παρά ποτέ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Mara και μενα η δικια μου πιανεται καιθελει να σηκωθει , απιστευτο αφου κανω γαντζο τα χερια και πιανεται να σηκωθει και καλα , τωρα δεν μ αφηνει να γραψω παταει τα πληκτρα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

εγώ αν του πιάσω τα χέρια και κάνω πως θέλω να τον τραβήξω τεντώνει τα πόδια του τα σηκωθεί όρθιος και προσπαθώ να τον βάλω να κάτσει στον κώλο και δεν λυγίζει τα πόδια του με τιποτα. θέλει όρθιος αμέσως αλλά ξέρω οτι δεν κάνει έτσι πρέπει μόνος του να σηκωθεί.

αλλά ακόμα στον κώλο δεν κάθεται πέφτει γρήγορα

άσε που αν βρει αντίσταση στα πόδια κάνει το τραμπολίνο αμέσως

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτό λέω και εγώ είναι στο παιδί δεν πρέπει να βάζουμε ταμπέλες εξάλλου γιαυτό υπάρχουν και οι καμπύλες γιατί πιάνουν από ένα σημείο έως ένα άλλο

χωρίς να σημαίνει το πάνω ή το κάτω είναι καλύτερο απο το άλλο

μαρσολάν μου μη στεναχωριέσαι όπως λεει και η μάρα αύριο δεν θα θυμάται

εισαι σίγουρη ότι κάηκε ή δεν της άρεσε η γεύση?

εσείς τι άλλο δίνεται σε φρούτο ? γιατι εμείς με τον παλιό γιατρό μείναμε πολύ πίσω και η νέα θα μας δει την Παρασκευή , η φρουτόκρεμα μπανάνα , μήλο αχλάδι είναι αποτυχία σε ότι ποσότητα διαφορετική και αν δοκίμασα. λέω μήπως να βάλω και κάτι άλλο μεσα να δω μια άσπρη μέρα γιατί δεν την θέλει καθόλου.

γενικά βλέπω έμεινα πισω σε γεύσεις. ούτε λαχανικά ούτε τίποτα.

έπρεπε να ειχα αλλάξει νωρίτερα γιατρό.

τέλος πάντων κάλιο αργά παρά ποτέ.

Ροζακι,θεωρω οτι ενα απο τα καλυτερα φρουτα ειναι το ωριμο αβοκαντο!!Ιδιως με μπανανα η Πηνελοπη το ξεσκιζει!!Και βασικα παντα βαζω αβοκαντο γιατι δενει πολυ την φρουτοκρεμα!!

Εχω βαλει και ροδι και ελαχιστο μανταρινακι και μανγκο!!!

Πορτοκαλι οχι ακομη...αργοτερα!!Και δαμασκηνο αργοτερα!!

Θεωρω οτι ο Αντωνης επρεπε ηδη να εχει μπει σε κρεας οχι απλα λαχανικα!Κοτοπουλο-μοσχαρι!!

Δεν θηλαζει να πεις οτι αξιζει την καθυστερηση οπως η Καλλια της Νιου!!Ελεος,ενα μωρο που σε εξι μερες γινεται 7 μηνων παιρνει θρεπτικα συστατικα μονο απο φρουτα και το γαλα!!Γιατι λυπαμαι,αλλα το ρυζαλευρο ειναι κενες(οχι βλαβερες)θερμιδες!!

Μην διστασεις να κανεις ερωτησεις...και να προτεινεις!!!Μην περιμενεις μονο εκεινη να σου πει..Ρωτα!!!κι επισης πες και την γνωμη σου!!

μαρσολάν μου δεν ξέρω γιατι κόλλησα έτσι

ακολουθούσα πιστά όσα μου έλεγε, τώρα όμως πήρα μπρος

θα πάρω την μάνα που έχει λαική αύριο και θα της πω να πάρει κανένα αβοκάντο

τώρα εγώ δεν το έχω φάει για να ξέρω αν του αρέσει

συμφωνώ οτι αργήσαμε αλλά ας μη το συζητώ περισσότερο γιατί τσατίζομαι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

λες να τολμήσω να του δώσω και λίγο καροτάκι αύριο ?

με τι το δίνεις εσύ ? σκέτο ή βάζεις και κάτι άλλο ? και σε πιο γεύμα το έβαλες ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

rozaki,για το τρικυκλο δεν ξερω!!Τι ειδες και σου αρεσε???

Το αβοκαντο να κοιταξεις να ειναι ωριμο,οχι πολυ αλλα να μην το νιωθει σκληρο οταν το ζουλαει.Η γευση του ειναι απλη,βουτυρατη,οχι γλυκια αλλα δενει πολυ με τα υπολοιπα φρουτα!!!

Εγω θα σου ελεγα να τον ξεκινησεις με πατατουλα βραστη,λαδακι,λεμονακι...πιστευω θα ξετρελαθει!!!και μετα απο 2 μερες θα βαλεις καροτακι!!!

Marsolan το αβοκαντο στο φρουτο το βαζεις .Ελεγα να της το βαλω στην χορτοσουπα γιατι εγω το βαζω σε σαλατα και το τρωω.

Σας αλλαξαν και το γαλα? εμενα ακομα αντιαναγωγικο παιρνει απο τον αλλο μηνα θα αλλαξουμε αλλα και παλι το βγαζει καποιες φορες ιδιως αμα κουνιεται .

Ροζ μου και η δικια μου δεν ειναι να καθεται πολυ ωρα την φοβαμαι μην πεσει μπρος ή πισω παντα την προσεχω , σημερα ομως προσπαθησε να σηκωθει , πιαστηκε απο τα πλαινα του καροτσιου οταν την ειχα ξαπλωμενη και προσπαθουσε να σηκωθει .

και κατι αλλο κοριτσια που ηθελα να σας ρωτησω.

Αγοραζετε βιολογικα? ειναι λιγο αγγουρα μωρε και ισως της ξυνιζουν λιγο .Ο αντρας μου επιμενει μονο βιολογικα στο παιδι .ΔΕν ξερω αν ειναι και απολυτος σωστο αυτο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...