Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

geia s gkelaki m

η αναπτυξη της μια χαρά ειναι και οκ.. το εχεις δει το παιδακι μ στο φεισ (ανεβασα κ πιο προσφατες) ε δεν την λες και χοντρουλα απλά.. νταρντανιτσα :P η καινουργια παιδιατρος ειπε πως ειναι αρκετά δεμένη κ για αυτο δεν της βαζει στο..διαιτολογιο μακαρονακι και ρυζι

η συνταγη σωστη για το κρεατάκι ;) η δικη μας δοχτορ ειπε να της βαλουμε και λιγο τυράκι... ρεγκάτο ή παρμιτζιάνο για γευση γιατι η πουκι ειναι λιγο περιεργη...σε οτι αφορά στο ραβδομπλένετ εμπειρεια δνε εχω αλλα νομιζω πώς δεν 8α στο πολτοποιησει καλά... εγώ παρηγειλα τον ατμομαγειρα της beaba που εχω καουσει οτι ειναι ενα κι ενα.. μολις αρχισω 8α σε ενημερωσω για..τ οποιον της πολτοποιησης

Αχ ναι θέλω κι εγώ να τον πάρω! Μόλις το χρησιμοποιήσεις πες αν βολεύει. Βασικά σκεφτομαι ότι θα με βολεύει ακόμα και στα ταξίδια.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πιστευω οτι το καθε παιδι εχει το προγραμμα του, ας πουμε η δικια μου δεν τρωει ολο το πιατο αλλα γαλα πινει 240 ml .

Παντως παλι σημερα με το ζορι εφαγε το φρουτο .Βρε τι εχω παθει .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

τατι μου εχω ακουσει τοσο διθυραμβικα σχολια που ειπα ε ναι λοιπον 8α οτν παρω! για οποα ενδιαφερεται μην κανετε το λα8ος και το πάρετε... domestic τον ερχουν πανακριβο! 150 ευρω χωρίς τα σεα του. Apo to allobebe.fr πήρα τον αμτομαγειρα, την τσαντα μεταφορας, πλαστικά δοχεια αποθυξευσης φαγητου, το καλαθι για το ρυζι και το μικρο κουρκουμπινι για τα μυρωδικά 160 ευρώ ΜΑΖΙ με τα μεταφορικα!

dZJip3.png

γεια σας κούκλες

μιλάτε για φαγητό ? καλά και εμείς με την φρουτόκρεμα δεν τα πάμε καλά

με το ζόρι τρώμε πάντα κάποιες κουταλιές

γάλα 240 και εμείς και το ρυζάλευρο κανονικά.

γιατί ρε κορίτσια όλες έχετε το φρούτο το μεσημέρι και το ρυζάλευρο το απόγευμα ?

εμείς το αντίθετο

το δευτερο γεύμα μας πρέπει να είναι το ρυζάλευρο και το προ τελευταίο το φρούτο

καλά όλα αυτα με τον παλιό γιατρό με την καινούργια θα μας πει μόλις αναρρώσει ο αντωνέλος

αλλά εχει δυο μέρες κάνει στροφές όλη την ώρα δεν τολμάω να τον αφήσω κάτω γυρίζει στο δευτερόλεπτο

τι πράγμα είναι και αυτό. από την μια μέρα στην άλλη άρχισε να λεει τα τα τατατα όλη μέρα και από την μια μέρα στην άλλη τούμπες σαν τρελός.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

πιστευω οτι το καθε παιδι εχει το προγραμμα του, ας πουμε η δικια μου δεν τρωει ολο το πιατο αλλα γαλα πινει 240 ml .

Παντως παλι σημερα με το ζορι εφαγε το φρουτο .Βρε τι εχω παθει .

feraki... της δινεις ένα φρούτο ή συνδιασμούς; παιξε με τους συνδιασμους μεχρι να βρεις κάτι που την ενθουσιάζει.. εναλακτικά τριψε και ενα μπισκοτάκι πτι μπερ μέσα να γινει πιο γιάμι γιαμι

dZJip3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κούκλες

μιλάτε για φαγητό ? καλά και εμείς με την φρουτόκρεμα δεν τα πάμε καλά

με το ζόρι τρώμε πάντα κάποιες κουταλιές

γάλα 240 και εμείς και το ρυζάλευρο κανονικά.

γιατί ρε κορίτσια όλες έχετε το φρούτο το μεσημέρι και το ρυζάλευρο το απόγευμα ?

εμείς το αντίθετο

το δευτερο γεύμα μας πρέπει να είναι το ρυζάλευρο και το προ τελευταίο το φρούτο

καλά όλα αυτα με τον παλιό γιατρό με την καινούργια θα μας πει μόλις αναρρώσει ο αντωνέλος

αλλά εχει δυο μέρες κάνει στροφές όλη την ώρα δεν τολμάω να τον αφήσω κάτω γυρίζει στο δευτερόλεπτο

τι πράγμα είναι και αυτό. από την μια μέρα στην άλλη άρχισε να λεει τα τα τατατα όλη μέρα και από την μια μέρα στην άλλη τούμπες σαν τρελός.

8α δεις τι αλλο 8α κανει!!! ειναι η ηλικια τώρα που αρχιζουν και ξεσαλώνουν σαν τα παλαβωμένα... η πουκι εκει που αρνουταν να κατσει κώλο εδώ και δυο μερες κάθεται ΜΟΝΟ κώλο και προσπαθει να σηκωθει ορ8ια πιανομενη απο την κουρτίνα... αρχίζουν να ιγνονται επικίνδυνα τα μικρά!

dZJip3.png

πλάκα κάνεις ρε συ μάρα

άρχισε κιόλας ? εμείς ακόμα κώλο δεν καθόμαστε καλά για λίγα δεύτερα και μετά μας παίρνει το βάρος

το έχουμε και μπόλικο το βάρος γενικά

αλλά ναι έχεις δίκιο κάθε μέρα κάνει και καινούργια, δεν είναι με τίποτα πλεον να τον εμπιστεύομαι μόνο του

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ααα μην αγχωνεσαι 9α το ζητησει να κατσει μονος του... στην αρχη 8α παιζει με τον κεφάλι του για να ισοροπήσει (ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ αυτή η σκηνή) και μολις δει οτι απο αυτη τη θεση εχει και γαμώ τη νεα οπτική, πάει τέλος... 8α σου στρώνεται κυριλάτος να επιβλέπει τα πάντα... η πουκι εχιε μεταμορφωθει σε μουτζαχεντιν, δεν παλευετε η κατασταση της... χτες την ειχε η μανα μου στα ποδια της και κα8οταν στο τραπεζι του σαλονιου... την ενοχλησε ενα ποτήρι και το έριξε απλά κάτω με συνοπτικές διαδικασίες... καθε μερα που θα περναει εφεξης, ο αντωνέλος 8α κανει και κάτι κανουργιο (τσεκαρε τη μερ απου 8α αρχισει να κανει σαν ινδιανακι οοοοοοο με το χερι του στο στομα.. αλλο γέλιο απο εκει)

dZJip3.png

α επισης ξεχασα να σασ πω οτι την απογευματινη κρεμα ητν παμε ενναλαξ και με γιαουρτι (οχι τα παιδικα τα φτυνει, κανονικο βιολογικο)

καλε ...............:roll:ζωη να χει το παιδι τι τρωειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι?????:tongue:

νταρντανο την κοβω.......

εμας παλι 4 γευματα με το ζορι!

για υπνο δεν την βαζετε καθολου???με τοσο φαο επρεπε να κοιμαται τουλαχιστο 3 ωρες μεσημερι!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

XAXAXAXAXAXAAXXA βανιλάκι παιξε με τον πόνο μου! ο ΜΟΝΟΣ τροποσ για να κοιμηθει μεσημερι η πουκι ειναι να την εξουθεώνσεις στην βόλτα είτε με το καρότσι είτε με το αυτοκίνητο. εχει προσαρμοσει μεχρι και ο σκυλος τα ωράρια του και κατα τισ 2 το μεσημερι κοπαναει την πορτα για να βγει βόλτα... οποτε οι γιαγιάδες παιρνουν σκυλο και πουκι με το καρότσι και αρχιζουν τα πάνω κάτω στα χωράφια.. ε μετα απο κανα μισαωρο πεζοπορίας η πουκι γλαρώνει και κοιμάται... μεχρι τις 4 μην φανταστεις :P συνηθως οταν ροχαλίζει και εσυ εισαι σιγουρος οτι κοιμηθηκε και άρα μπορεις να κοιμηθείς.. ΤΣΟΥΠ ξυπνάει και αρχιζει να γελάει....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μαρα δινεις γιαουρτι και πορτοκαλι???και κρεμα/....???

εμεις αυτα μετα τον 7ο ειπε ο ντοκτορ!!

εσεις θηλάζετε ακόμη μπεμπα μ εχει διαφορά ;) η πουκι ηπιε μαμαδισιο γάλα για 15-20 μερες μόνο

dZJip3.png

Γεια σας κοριτσια,

χτες παρολο που ξαπλωσα απο τις 24.30 ο υπνος με πηρε στις 5 το πρωι....και ξυπνησα 9.30-10.

Νιωθω χαλια ρε γαμωτο!!!

Το μεσημερι η μικρη μας εκανε ζητημα με το φαι...ειχαμε χορτοσουπα και της εδωσα μια κουταλια που μαλλον την εκαψε,δεν ειχε κρυωσει φαινεται καλα....κι αρχισαν τα οργανα!Εκλαιγε σαν να το εσφαξαν,και ακομη και μετα απο ωρα αρνουταν να φαει οποιαδηποτε κουταλιααα!!!Ωραια...

Τωρα αυτο που μας ελειπε ειναι να συνδεσει το καψιμο με την χορτοσουπα και να εχουμε ζητημα!!

Μαρα,η μικρη τρωει αρκετα πραγματι αλλα γιατι σε ανησυχει???Το 3ο γευμα στερεεων δεν ειδα εχει μπει???

Παντως αν ειναι οκ στα κιλα της και δεν μιλαμε για υπερβαρο ζουζουνακι....δεν νομιζω οτι χρειαζεται διαιτα!!

Ροζουλα,δεν εχει και μεγαλη σημασια ποτε θα δινεις τα φαγητα!Εγω τα δινω αναλογα με το που βρισκομαι,τι ωρα ειναι κλπ.Θελω να πω εχω δωσει ρυζαλευρο για μεσημεριανο αλλα και για βραδυνο...οπως και φρουτο δινω πρωινο αλλα το εχει φαει και βραδυ!!!Την φρουτοκρεμα προσπαθω να μην την χανει αλλα αυτη εχει τρελλα με το ρυζαλευρο....Μιλαμε δεν μενει τιποτε!Εεε,της το κανω κι εγω με ζωμο απο το κοτοπουλο και το μοσχαρι και παιρνει απο εκει θρεπτικα συστατικα!!

Τον ατμομαγειρα της beaba τον εχω κι εγω και εννοειται απο allobebe.fr αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομη γιατι στην ουσια δεν μου χρειαστηκε και ναι το ομολογω...δεν διαβασα τις οδηγιες ακομη!!!Φαινεται βολικος ομως!!!

Γεια σας κοριτσια,

χτες παρολο που ξαπλωσα απο τις 24.30 ο υπνος με πηρε στις 5 το πρωι....και ξυπνησα 9.30-10.

Νιωθω χαλια ρε γαμωτο!!!

Το μεσημερι η μικρη μας εκανε ζητημα με το φαι...ειχαμε χορτοσουπα και της εδωσα μια κουταλια που μαλλον την εκαψε,δεν ειχε κρυωσει φαινεται καλα....κι αρχισαν τα οργανα!Εκλαιγε σαν να το εσφαξαν,και ακομη και μετα απο ωρα αρνουταν να φαει οποιαδηποτε κουταλιααα!!!Ωραια...

Τωρα αυτο που μας ελειπε ειναι να συνδεσει το καψιμο με την χορτοσουπα και να εχουμε ζητημα!!

Μαρα,η μικρη τρωει αρκετα πραγματι αλλα γιατι σε ανησυχει???Το 3ο γευμα στερεεων δεν ειδα εχει μπει???

Παντως αν ειναι οκ στα κιλα της και δεν μιλαμε για υπερβαρο ζουζουνακι....δεν νομιζω οτι χρειαζεται διαιτα!!

Ροζουλα,δεν εχει και μεγαλη σημασια ποτε θα δινεις τα φαγητα!Εγω τα δινω αναλογα με το που βρισκομαι,τι ωρα ειναι κλπ.Θελω να πω εχω δωσει ρυζαλευρο για μεσημεριανο αλλα και για βραδυνο...οπως και φρουτο δινω πρωινο αλλα το εχει φαει και βραδυ!!!Την φρουτοκρεμα προσπαθω να μην την χανει αλλα αυτη εχει τρελλα με το ρυζαλευρο....Μιλαμε δεν μενει τιποτε!Εεε,της το κανω κι εγω με ζωμο απο το κοτοπουλο και το μοσχαρι και παιρνει απο εκει θρεπτικα συστατικα!!

Τον ατμομαγειρα της beaba τον εχω κι εγω και εννοειται απο allobebe.fr αλλα δεν τον εχω δοκιμασει ακομη γιατι στην ουσια δεν μου χρειαστηκε και ναι το ομολογω...δεν διαβασα τις οδηγιες ακομη!!!Φαινεται βολικος ομως!!!

αλο μαρσι!

καταρχην τι σημαινει υπερβαρο μωρο δνε μπορώ να κατανοησω :(

κατα δευτερον μην σκας με την χορτοσουπα.. αυριο δεν 8α το θυμάται :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...