Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τις πρώτες μέρες έκανε κακά αρκετές φορές την μέρα έχει μια εβδομάδα τώρα κάνει κακά 1 με 2 την μέρα αλλά αρκετά. είναι μαλακά. οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

χάπι και εγώ δεν ξέρω πόσα θα μου δώσουν εγώ πλήρωσα 170 ευρώ αν πάρω τα 100 θα είμαι υπέρ ευτυχισμένη.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τις πρώτες μέρες έκανε κακά αρκετές φορές την μέρα έχει μια εβδομάδα τώρα κάνει κακά 1 με 2 την μέρα αλλά αρκετά. είναι μαλακά. οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.

χάπι και εγώ δεν ξέρω πόσα θα μου δώσουν εγώ πλήρωσα 170 ευρώ αν πάρω τα 100 θα είμαι υπέρ ευτυχισμένη.

εγω εδωσα 500 ?...και νομιζω οτι θα μου δωσουν περιπου 70 ?

76IGp3.png

500 ευρω? ουάου

συνήθως τα δίνουν όλα τα λεφτά από ότι μου ειπαν γυναίκες που γέννησαν πριν απο μένα

για τους υπέρηχους λέω τώρα για τα άλλα δεν ξέρω

πάντος το έχουν σύστημα και όσοι ξέρουν για την ενσταση καλώς

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

500 ευρω? ουάου

συνήθως τα δίνουν όλα τα λεφτά από ότι μου ειπαν γυναίκες που γέννησαν πριν απο μένα

για τους υπέρηχους λέω τώρα για τα άλλα δεν ξέρω

πάντος το έχουν σύστημα και όσοι ξέρουν για την ενσταση καλώς

οτι μπορουν να αποφυγουν δεν τα δινουν πιστεψε με

76IGp3.png

Διαφημίσεις

τι έγινε ρε κορίτσια σήμερα ερημιά λέμε

μπουμπου , σμουτς, νεφέλη ?

που είστε?

μαρσολαν εσύ πόσα γραμμάρια δίνεις στην μπέμπα?

τρώει συνέχεια την ίδια ποσότητα ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τι έγινε ρε κορίτσια σήμερα ερημιά λέμε

μπουμπου , σμουτς, νεφέλη ?

που είστε?

μαρσολαν εσύ πόσα γραμμάρια δίνεις στην μπέμπα?

τρώει συνέχεια την ίδια ποσότητα ?

να βαλουμε την νικολουλη να τις ψαξει????????

εγω ετοιμαζω 120 μλ νερο+4 μεζουρες δηλ.135 γρμ γαλα κι απο αυτα πινει απο 95 εως και ολο!!!τωρα ηπιε στις 23.45 και το ρουφηξε σε χρονο dt..αφου σκεφτηκα μην επρεπε να της φτιαξω περισσοτερο

Να μαι και εγώ! Κοιμηθήκατε?

Καιρό είχα να μπω τέτοια ώρα, από την εγκυμοσύνη.

Μόλις έβαλα την μικρή για ύπνο. Σήμερα κάναμε αργά μπάνιο και έτσι κοιμηθήκαμε και αργά. Εγώ βγήκα πρώτη φορά έξω μετά την γέννα για να φτιάξω νύχια. Η μικρή με τα χίλια ζόρια έκατσε με τον πατέρα της. Εχει μάθει το στήθος και το αναζητάει συνέχεια. Την Τετάρτη έκλεισα να δω έναν σύμβουλο θηλασμού στην Θεσσαλονικη. Εχω πολλές απορίες ρε κορίτσια. Γενικά είναι ένα θέμα που θέλει τεράστια υπομονή και επιμονή.

Τέλοςπάντων, από την κλινική μου είχανε συστήσει και εμένα το artamil. Αυτά κοριτσάκια μου, πάω να την πέσω γιατί η μικρή σε 2 1/2 ώρες θα ξαναξυπνήσει για μαμ.

Λέτε να γέννησε η Βανιλίτσα? Μακάρι η κοπέλα. Είχε μήνει και μόνη της στον καφέ μωρέ, μας έψαχνε γιατί είχε ανγχωθεί πολύ.

Διαφημίσεις

έχεται συγκεκριμένο διάστημα για φαγητό δηλαδή κάθε 2 ή 3 ώρες ?

εγώ τώρα άρχισα να το κρατώ γιατί μέχρι χθες με το αλλο γάλα είχαμε διάφορα

νεφέλη μου θαυμαζω την υπομονή σου εγώ δεν ειχα ίσως γιατί ο μικρός αρνούνταν να κρατήσει την ρώγα

εκλαιγε και τεντόνονταν σαν τρελος και δεν άντεχα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

έχεται συγκεκριμένο διάστημα για φαγητό δηλαδή κάθε 2 ή 3 ώρες ?

εγώ τώρα άρχισα να το κρατώ γιατί μέχρι χθες με το αλλο γάλα είχαμε διάφορα

νεφέλη μου θαυμαζω την υπομονή σου εγώ δεν ειχα ίσως γιατί ο μικρός αρνούνταν να κρατήσει την ρώγα

εκλαιγε και τεντόνονταν σαν τρελος και δεν άντεχα

καλα εεε,τα ιδια κι η δικια μου με το στηθος...Μωρε,λες να το εχει η 12η Μαιου κι αντιδρανε το ιδιο,χεχε

Πιπιλα με τα χιλια ζορια δεχεται,την φτυνει και κανει και κατι μορφασμους αηδιας!!

Στο γαλα εχει ενα βασικο ωραριο,ζηταει στις 2.5 ωρες στανταρ...σπανια να ξεφυγουμε στις 3 ωρες!!Την νυχτα μου το εχει τραβηξει και 4 ωρες...

καλημερα κοριτσια.

σε ευχαριστω Ροζ μου για την αναγνωριση που μου δειχνεις. τι να πω δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουνε κοπελες που θηλαζουνε χρονο και το ευχαριστιουνται κιολας. εγω ποναω αρκετα και τις τελευταιες μερες με ποναει αφανταστα το στοιθος το βραδυ και δεν ξερω που οφειλεται. η μικρη την ημερα κανει μαραθωνιους θηλασμους, μπορει να ειναι και 4 ωρες συνεχομενες στο στοιθος. κανω λιγο υπομονη μεχρι τους δυο μηνες που μου ειπανε οτι θα στρωσουν τα πραγματα, εκτος αν μας επιβαλλει η παιδιατρος το συμπληρωμα νωριτερα λογω βαρους. την προηγουμενη εβδομαδα πηρε μονο 160 γρ, ενω συνηθως επερνε 220-240 και η παιδιατρος ειπε οτι εφταιγε ο καυσωνας. δεν μπορειτε να φανταστητε την απογοητευση μου, ειχα παιδευτει παρα πολυ,ητανε συνεχεια στο στοιθος και αυτο για 160 γρ μόνο. ειμαι υπερ του μητρικου γαλατος, αλλα τον θηλασμο τον θεωρω πλεον και λιγο μαζοχισμο. δεν γινεται ρε γαμωτο να ποναμε τοσο πολυ. ηδη τραβηξαμε αρκετα για να εχουμε και αυτό.

νεφελη μου και ποιος δεν θα αναγνώριζε αυτό που κάνεις. ειδικά μια γυναίκα που έχει περάσει από αυτό το στάδιο και ξέρει. εγώ δεν ήμουν τόσο υπομονετική ίσως γιατί όπως είπα ο μικρός αρνούνταν να θηλάσει. μαρσολάν τα μωρά μας έχουν πολλά κοινά.

τώρα που είπα για τα μωρά μας, κάθε πότε κάνει κακά εσενα με αυτό το γάλα γιατι εμένα έχει να κάνει από χθες 6 το πρωι ενώ έκανε μια φορα την μέρα στανταρ τώρα πέρασε το 24 και ακόμα. ίσως φταίει και η αλλαγή αν δεν κάνει μεχρι το βράδυ αυριο θα πάρω τον γιατρό να τον ρωτήσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

όταν είναι ξυπνια πως την κουμαντάρεις εμένα γκρινιάζει συνέχεια θέλει αγκαλιά και κούνιμα

δεν μπορώ να κάνω τίποτα οταν δεν κοιμάται πρέπει να ασχολούμε μαζί του αν είμαι τυχερή θα κάτσει κανένα 10 στο ριλαξ

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...