Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

τι να σου πω ρε συ παστακι μου:confused: εχει βρογχικο ασθμα η ραφαελα.εδω κ 14 μηνες της ξεκινησε κ απο τοτε ματι δεν ανοιξε.γινεται καλα κ δε περνανε 10-15 μερες κ παλι αρρωσταινει.αυτο γινεται απο οκτ μεχρι απριλη.απο απριλη κ μετα αρρωσταινει μια στο μηνα ΣΤΑΝΤΑΡ.εδω ιουλιο ειχαμε 38 βαθμους και η ραφαελα ηταν με σπαστικη βρογχιτιδα και 40 πυρετο για 3 μερες.ο βηχας κρατησε 15 μερες.ειναι δυνατον?ο γιατρος ειπε μεχρι 8 χρονων ετσι θα ειναι:evil: δεν παιζεται η φαση σου μιλαω...απο κρυο μη τα συζητας.εχουμε χιονια εδω κ μια βδομαδα.σα χιονοδρομικο ειμαστε.κατω απο το 0 η θερμοκρασια κ ειδα καιρο μεχρι 20 του μηνος κ λεω εως και -15 θα φτασει.περισι να φανταστεις χριστουγεννα ειχαμε -25 κ κρατησε αυτο το κρυο για ενα μηνα.τα χιονια ελιωσαν τελη μαρτιου:evil: γιαυτο λεω οτι τα μισω τα χιονια!

θηλαζω ακομα αλλα μασκα δε βαζω.το μικροβιο ειναι μεσα στο σπιτι ετσι κιαλλιως.εδω και 15-20 μερες!αν ειναι να κολλησει αυτο θα γινει ειτε βαλω μασκα ειτε οχι...ευχομαι να μη κολλησει (φτου φτου σκορδα)

ο αλεξανδρος μια χαρα ειναι ευτυχως το περασε ελαφρυα.δε χρειαστικε καν σιροπι η σταγονες.εγω ειμαι σκατα κ η ραφαελα επισης:confused:

να δουμε τι θα πει αυριο παλι ο γιατρος.

εμεις δε πηγαινουμε βολτες.η βολτα μας εχει γινει ο παιδιατρος.το εχουμε στανταρ μια φορα την εβδομαδα:evil:

ναι ρε γμτ καταλαβαίνω...καλά βασαμίζεται το κορίτσι τώρα, να μιλάμε ντόμπρα! Υπάρχει περίπτωση να άλλαζες γιατρό, μηπως αυτός σας λέει μακακίες...δεν λέω οτι δεν θα το σκεφτόσουν, τρία παιδιά έχεις, αλλά λέω ρε παι΄δι μου..μπας και σας έχει μπλέξει έτσι και υπάρχει και άλλη λύση!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οτι βασανιζεται ειναι σιγουρο!ολη την ωρα την εχω μη ετσι θα ιδρωσεις μη αλλιως θα κρυωσεις κ θα τρεχουμε στους γιατρους,μη φορας αυτο γιατι εχει κρυο κ θα αρρωστησεις ΠΑΛΙ:evil: εκει που παιζει της την χαλαω γιατι την φωναζω να της κανω μασκα.εχει βαρεθει.αφου πλεον κ μονη της ξερει πως να το κανει.

Holy Diver

αχ βρε κοριτσια με ενθαρυναται λιγο γιατι τα εχω παιξει!!!!!!!

αφηστε που εχει αλλαξει εντελως το προγραμμα του!!εκει που κοιμοταν καθε μερα στις 9:30 με 10 τωρα 12 με 1!!!αλλο και αυτο παλι!!!ετσι το πρωι ξυπναει στι 9 και χανουμε το γευμα μας!!!στις 1 πινει το 2 μπουκαλι γαλα ...την ωρα της φρουτοκρεμας δηλ και στις 4:30 το τριτο....δηλ την χορτοσουπα αργοτερα!!!!!!!!!!!και ετσι το ρυζαλευρο το δινω στις 8:rolleyes::roll: και εχει γκρινια γιατι θελει το γαλα του για υπνο......και γινεται ενας χαμος χανει τιν υπνο του και μετα καλες 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ Dimitra ταλαιπωρησε βρε κοριτσακι μου και εχει και την μπεμπουλα τωρα....υπομονη και προσπαθησε να εισαι ηρεμη για να μην αγχωνεται η ραφαελα και επιδηνωνεται απο το στρες!!!(ξερεις ποτε θα περασει και ποτε θα περασει!!!)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αχ βρε κοριτσια με ενθαρυναται λιγο γιατι τα εχω παιξει!!!!!!!

αφηστε που εχει αλλαξει εντελως το προγραμμα του!!εκει που κοιμοταν καθε μερα στις 9:30 με 10 τωρα 12 με 1!!!αλλο και αυτο παλι!!!ετσι το πρωι ξυπναει στι 9 και χανουμε το γευμα μας!!!στις 1 πινει το 2 μπουκαλι γαλα ...την ωρα της φρουτοκρεμας δηλ και στις 4:30 το τριτο....δηλ την χορτοσουπα αργοτερα!!!!!!!!!!!και ετσι το ρυζαλευρο το δινω στις 8:rolleyes::roll: και εχει γκρινια γιατι θελει το γαλα του για υπνο......και γινεται ενας χαμος χανει τιν υπνο του και μετα καλες 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αχ Dimitra ταλαιπωρησε βρε κοριτσακι μου και εχει και την μπεμπουλα τωρα....υπομονη και προσπαθησε να εισαι ηρεμη για να μην αγχωνεται η ραφαελα και επιδηνωνεται απο το στρες!!!(ξερεις ποτε θα περασει και ποτε θα περασει!!!)

θα σου πω εγω τι θα εκανα ετσι ωστε ουτε γαλα να χανει ουτε γευμα.

ωραρια θα αλλαξει κιαλλα οποτε μη κολλας στο ενα που αλλαξε τωρα.

στις 13.00 που λες οτι ειναι η ωρα των φρουτων εγω θα εδεινα φρουτα και οχι γαλα.θα συνεχιζα το προγραμμα κανονικα κ θα εδεινα πριν τον υπνο ρυζαλευρο φτιαγμενο οχι με νερο αλλα με γαλα.ετσι δε χανει κ το ενα γευμα γαλα,τρωει και το ρυζαλευρο και ειναι κ πιο χορταστικο για ολη τη νυχτα.

εγω απο 5 μηνων πριν τον υπνο κρεμα τους εδεινα κ τουμπανιαζανε μια χαρα ολη νυχτα μεχρι το πρωι.:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

εχω παει σε αλλους 3 !!μακαρι να εκανε λαθος αυτος αλλα οχι:( ολοι τα ιδια μου ειπαν:(

έλα ρε Δήμητρα αλήθεια; τότε άντε κάνε υπομονή...δεν το φέρνεις το παιδί Ελλαδίτσα να ζετσαθεί το κοκκαλάκι του:P:p:pέλα ρε μην στεναχωριέσαι...αφού σου λένε όλοι οι γιατροί τα ίδια, κάνε υπομονή να γίνει η τσουραπίτσα 8, να ηρεμήσετε!!!

οτι βασανιζεται ειναι σιγουρο!ολη την ωρα την εχω μη ετσι θα ιδρωσεις μη αλλιως θα κρυωσεις κ θα τρεχουμε στους γιατρους,μη φορας αυτο γιατι εχει κρυο κ θα αρρωστησεις ΠΑΛΙ:evil: εκει που παιζει της την χαλαω γιατι την φωναζω να της κανω μασκα.εχει βαρεθει.αφου πλεον κ μονη της ξερει πως να το κανει.

έλα μωλεεεεεε...θα νομίζει οτι έχει κάτι το ιδιάιτερο μωρέ και θα στεναχωριέται τρομάρα μου...μαρή Δήμητρα πολύ στεναχωρο αυτό...άντε μωρε θα συνέλθει το κοριτσάκι θα δεις....

θα σου πω εγω τι θα εκανα ετσι ωστε ουτε γαλα να χανει ουτε γευμα.

ωραρια θα αλλαξει κιαλλα οποτε μη κολλας στο ενα που αλλαξε τωρα.

στις 13.00 που λες οτι ειναι η ωρα των φρουτων εγω θα εδεινα φρουτα και οχι γαλα.θα συνεχιζα το προγραμμα κανονικα κ θα εδεινα πριν τον υπνο ρυζαλευρο φτιαγμενο οχι με νερο αλλα με γαλα.ετσι δε χανει κ το ενα γευμα γαλα,τρωει και το ρυζαλευρο και ειναι κ πιο χορταστικο για ολη τη νυχτα.

εγω απο 5 μηνων πριν τον υπνο κρεμα τους εδεινα κ τουμπανιαζανε μια χαρα ολη νυχτα μεχρι το πρωι.:rolleyes:

Βανιλίτσα καλά σου λέει η Δήμητρα. Και η μαμά μου το έκανε αυτό μου έχει πει και είμαστε κατευθείαν για ύπνο το βράδυ....ήταν και μόνη της η γυναίκα με 4 παιδιά και εγώ με την μικρή είμαστε κοντά κοντα το 1980 γεννήθηκαεγώ το 1981 η μικρή..σκέψου 2 μωρά!!!Λές κι είχε δίδυμα!και έκανε αυτό που σου λέει η Δήμτρα για να μπορεί να μας βάλει γιαύπνο και να δουλέψει (δούλευε φασόν στο σπίτι) Τι έχει περάσει κι αυτη η γυναίκα...μερικές φορές την καταλαβαίνω γιατι δεν μας κανάκεψε πολύ και γιατί ήθελε να "σκληρύνουμε"!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

έλα ρε Δήμητρα αλήθεια; τότε άντε κάνε υπομονή...δεν το φέρνεις το παιδί Ελλαδίτσα να ζετσαθεί το κοκκαλάκι του:P:p:pέλα ρε μην στεναχωριέσαι...αφού σου λένε όλοι οι γιατροί τα ίδια, κάνε υπομονή να γίνει η τσουραπίτσα 8, να ηρεμήσετε!!!

έλα μωλεεεεεε...θα νομίζει οτι έχει κάτι το ιδιάιτερο μωρέ και θα στεναχωριέται τρομάρα μου...μαρή Δήμητρα πολύ στεναχωρο αυτό...άντε μωρε θα συνέλθει το κοριτσάκι θα δεις....

Βανιλίτσα καλά σου λέει η Δήμητρα. Και η μαμά μου το έκανε αυτό μου έχει πει και είμαστε κατευθείαν για ύπνο το βράδυ....ήταν και μόνη της η γυναίκα με 4 παιδιά και εγώ με την μικρή είμαστε κοντά κοντα το 1980 γεννήθηκαεγώ το 1981 η μικρή..σκέψου 2 μωρά!!!Λές κι είχε δίδυμα!και έκανε αυτό που σου λέει η Δήμτρα για να μπορεί να μας βάλει γιαύπνο και να δουλέψει (δούλευε φασόν στο σπίτι) Τι έχει περάσει κι αυτη η γυναίκα...μερικές φορές την καταλαβαίνω γιατι δεν μας κανάκεψε πολύ και γιατί ήθελε να "σκληρύνουμε"!!!!

οντως πολυ στεναχωρο αυτο να νομιζεις οτι εχεις κατι ιδιαιτερο οπως το ειπες...τι να κανω ρε συ...:confused: την λυπαμαι κ αυτην ολο στα μη και μη αλλα απο την αλλη?δε βρισκω καποια λυση.παιδι ειναι κ θα παιξει κ θα τρεξει κ ρουχα θα βγαλει...ουφφφ:confused: και εγω απο πισω να κραζω ''μηηη θα αρρωστησεις'' και να τα σταματαει ολα:(

αχ τι περασε η μαμα σου βρε παστακι μου.με 4 μικρα παιδια...και δουλευε κιολας...ηρωας η γυναικα αυτο εχω να πω!

Holy Diver

οντως πολυ στεναχωρο αυτο να νομιζεις οτι εχεις κατι ιδιαιτερο οπως το ειπες...τι να κανω ρε συ...:confused: την λυπαμαι κ αυτην ολο στα μη και μη αλλα απο την αλλη?δε βρισκω καποια λυση.παιδι ειναι κ θα παιξει κ θα τρεξει κ ρουχα θα βγαλει...ουφφφ:confused: και εγω απο πισω να κραζω ''μηηη θα αρρωστησεις'' και να τα σταματαει ολα:(

αχ τι περασε η μαμα σου βρε παστακι μου.με 4 μικρα παιδια...και δουλευε κιολας...ηρωας η γυναικα αυτο εχω να πω!

και να σκεφτείς δεν τα πολυπάω και καλά μαζί της, αλλά πολύ συχνά παραδέχομαι οτι εγώ θα τα είχα παίξει...καλά πολύ κούραση η γυναίκα. να φανταστείς είχε μάθει την μεγάλη μου αδερφη που ήταν 6 χρονών τότε να μας αλλάζει, να μας ταίζει(+γάλα+κρέμες+φαγητό κανονικό) για νατη βοηθάει...και ο πατέρας μου την βοηθούσε πάρα πολύ...αλλά επειδή ήταν αστυνομικός, είχε βάρδιες ο άνθρωπος και όποτε μπορούσε και δεν έιχε βραδυνό την βοηθούσε πολύ....καλα, αγαπιόντουσαν και πολύ γι'αυτό άντεξαν! αλλιώς.....

όσο για την τσουράπω αν αρχίσει και τσινάει δεν θα έχει κι αδικο το παιδάκι....απλά δείξτης οτι δεν τρέχει τίποτα μωρέ, απλά για να μην βήχεις και δεν μπορείς, μην τρέχεις, μην ιδρώνεις κτλ καλά και κάθε 2η εβδομάδα στάνταρ τον γιατρό θα τον βλέπει και θα τον συχαίνεται....τι να πω ρε...υπομονή....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ε, θα είναι και "τραβηχτικός" κι αυτός γιατί από ό,τι ξέρω τα παιδάκια αναγνωρίζουν τους καλούς ανθρώπους....μακαρι να μην σε ταλαιπωρεί για να την πας....

..φιλενάδα θα σε χαιρετήσω...εύχομαι περαστικούλια βρε...καλό βραδυ..να μου φιλήσεις τα παιδιά...

Καληνύχτα ρε τα λέμε τουμόροου!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Καλημερααααααααααααααααααααααα

περαστικουλια στα ζουζουνια που ταλαιπωρουνται απο κρυωματα μπουκώματα και λοιπά άλλα :( Μην αγχωνεστε 8α αναρώσουν και όλα καλά :)

ρε κορες ανησυχω λιγο καθοτι νομιζω οτι η πουκι τρώει πολύ. το πρόγραμμά της είναι ώς εξής

06.00 ξυπνάει και πίνει 170 ml

09.00 άλλα 170 Ml

11.00 φρουτοκρεμα ενα πιατάκι τούμπανο (ενα μηλο ενα αχλάδι λιγη μπανάνα και πορτοκάλι χυμο)

13.00 άλλα 170 Ml

16.00 ¨αλλα 170 Ml

18.00 κρέμα βανίλια (ενα πιατάκι τουμπανο)

20.00 μπανάκι

21.00 άλλα 170 Ml

03.00 άλλα 170 Ml

και καθολη τη διάρκεια της ημέρας τσακίζει και νεράκι.. γυρω στα 150 Ml όλη την ημέρα

σε 8 μερες ξεκινάμε και κρεατάκι με λαχανικά και έχω μπερδευτει... υποτιθετε οτι η κρεμα και η φρουτοκρεμα και το κρεατακι αντικα8ιστουν ενα γευμα γαλακτος.. η δικια μου οχι μονο δεν τα αντικαθιστα αλλά τα ζητάει κιολας.. τι παιδι μεγαλώνω? τον γαργαντουα;

dZJip3.png

hello κοριτσια,που ειστε σημερα ολες?

μαρα,τι κανεις πουλι μου?

δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω στην ερωτηση σου ,πρεπει να σου απαντησει μια πιο εμπειρη,αλλα πολυ φαι μου φαινεται......και τι να κανεις ομως?.....εγω παντως θα ρωτουσα τον γιατρο μου,υποθετω οτι ολα εξαρτωνται απο την αναπτυξη της,αν ειναι παχια κτλ.

κοριτσια να κανω κι εγω μαι ερωτηση

αυριο ξεκιναμε κρεατακι......αλλα το κρεατακι,γινεται κρεμα στο ραβδομπλεντερ?μηπως πρεπει να το περασω απο την μηχανη του κιμα ?

δεν ξερω πως να το φτιαξω....οχι ολη την παρασκευη...ξερω κρεατακι(ποντικι),με πατατα,καροτο και κολοκυθακι,το πολτοποιω(εδω εχω την απορια),και ριχνω ωμο ελαιολαδο και λεμονι,και ζουμι αν ειναι πολυ πηχτο,σωστα?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

hello κοριτσια,που ειστε σημερα ολες?

μαρα,τι κανεις πουλι μου?

δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω στην ερωτηση σου ,πρεπει να σου απαντησει μια πιο εμπειρη,αλλα πολυ φαι μου φαινεται......και τι να κανεις ομως?.....εγω παντως θα ρωτουσα τον γιατρο μου,υποθετω οτι ολα εξαρτωνται απο την αναπτυξη της,αν ειναι παχια κτλ.

κοριτσια να κανω κι εγω μαι ερωτηση

αυριο ξεκιναμε κρεατακι......αλλα το κρεατακι,γινεται κρεμα στο ραβδομπλεντερ?μηπως πρεπει να το περασω απο την μηχανη του κιμα ?

δεν ξερω πως να το φτιαξω....οχι ολη την παρασκευη...ξερω κρεατακι(ποντικι),με πατατα,καροτο και κολοκυθακι,το πολτοποιω(εδω εχω την απορια),και ριχνω ωμο ελαιολαδο και λεμονι,και ζουμι αν ειναι πολυ πηχτο,σωστα?

geia s gkelaki m

η αναπτυξη της μια χαρά ειναι και οκ.. το εχεις δει το παιδακι μ στο φεισ (ανεβασα κ πιο προσφατες) ε δεν την λες και χοντρουλα απλά.. νταρντανιτσα :P η καινουργια παιδιατρος ειπε πως ειναι αρκετά δεμένη κ για αυτο δεν της βαζει στο..διαιτολογιο μακαρονακι και ρυζι

η συνταγη σωστη για το κρεατάκι ;) η δικη μας δοχτορ ειπε να της βαλουμε και λιγο τυράκι... ρεγκάτο ή παρμιτζιάνο για γευση γιατι η πουκι ειναι λιγο περιεργη...σε οτι αφορά στο ραβδομπλένετ εμπειρεια δνε εχω αλλα νομιζω πώς δεν 8α στο πολτοποιησει καλά... εγώ παρηγειλα τον ατμομαγειρα της beaba που εχω καουσει οτι ειναι ενα κι ενα.. μολις αρχισω 8α σε ενημερωσω για..τ οποιον της πολτοποιησης

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...