Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλα κ αυτο ειναι ψυχολογικη βια!μια γνωστη μου εχει κανει το παιδι της να ζει μονο με φοβο και απειλες.

φαε γιατι αλλιως η κοιλια σου θα γεμισει σκουλικια

κοιμησου γιατι περναει ο γυφτος που μαζευει παιδια

μη φοναζεις γιατι θα ρθει ο αγριος που τρωει παιδια κ θα σε αρπαξει

μη χτυπας τον αδερφο σου γιατι θα παρω το μαχαιρι κ θα σου κοψω τα χερια ΝΑ ΕΤΣΙ !και κανει κ την κινηση:evil:

μη πας εκει γιατι εχει φιδια κ θα σε καταπιουν

και γενικα μονο με απειλες ζει αυτο το παιδι!κριμα!

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα όταν βλέπω αυτά τα πράγματα αναρωτιεμαι ΜΑ ΠΩς ΜΠΟΡΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ; ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΑΛΛΗ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ! ΜΑ ΤΙ ΨΥΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!

Κοιτάω τον γουργούρη μου μερικές φορές και σκέφτομαι "πως μπορείς να κάνεις κακό σε αυτό το πλασματάκι που πίνει το γάλα του από το μπιπερό και σου πιάνει το χέρι για να νιώσει σιγουριά;"....ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΚΟΚ;ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΕ ΜΟΥ....

Ας μου συγχωρήσετε αυτή την παρέμβαση, αλλά είμαι από την πλευρά των ζευγαριών που απέκτησαν παιδί με υποβ.γονιμ και ειλικρινά δεν ξέρετε πως αισθάνομαι! Ο Θεός να με συγχωρήσει αλλά βλέπω τόσους καλούς ανθρώπους που δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και από την άλλη ακούς κι αυτά και φρικάρεις!

Εύχομαι Χριστέ μου για όλα τα παιδάκια του κόσμου, άν είναι να πάθουν κάτι τέτοιο, άν τους το έχεις γράψει έτσι, μακάρι να "φεύγουν" με την βοήθειά Σου και να μην προλαβαίνουν να αισθάνονται πόνο, τρόμο, απογοήτευση, την σαπίλα αυτού του κόσμου.....

Ειλικρινά δεν τα αντέχω αυτά τα θέματα, με στεναχωρούν απίστευτα!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Kαλησπέρα!!! Αχ άσχημα ξεκίνησε η Κυριακή...Μας χάλασε ο ηλιακός και ο μπαμπάς μας κάνει το μπομπ το μάστορα!!! Πάλι δε θα στολίσουμε :(. Το απόγευμα έχουμε να πάμε σε απίσκεψη...Για αύριο μας βλέπω...

κορίτσια το λέω και το ξαναλέω, για μπούκωμα και καταρροή μυτούλας παίρνουμε ευκάλυπτο από το φαρμακείο, βράζουμε νεράκι και ρίχνουμε λίγες σταγονίτσες μέσα! μιλάμε ΣΩΘΗΚΑ.....

Παστάκι ο ευκάλυπτος κάνει όντως πολύ καλό αλλά πρέπει να προσέχουμε γιατί κάποια παιδιά είναι αλλεργικά. Αλλιώς είναι τέλεια θεραπεία... το κάνω και για μένα που δεν αντέχω το συνάχι και δε μπορώ να βάζω τίποτα στη μύτη μου τυπου οτριβιν κλπ

το καημενουλι μου:( χριστε μου,να σε χτυπαει μεχρι θανατου το ατομο που λατρευεις.δε το ειχα σκεφτει αυτο κ πραγματικα νιωθω τοσο χαλια αυτη τη στιγμη:mad::(

εχω κ τυψεις που καμια φορα μαλωνω τα παιδια:( τι να κανω ρε γαμωτο?οταν ο μικρος παει κ φτυνει πανω στα μουτρα της ραφαελας?οταν η ραφαελα τον πιανει απο το κεφαλι κ τον βαραει στο πατωμα?αυτοματα μου βγαινει η φωνη:confused:

Παιδιά ίσως είμαι λιγόψυχη αλλά δε μπορώ να τα βλέπω και να τα διαβάζω αυτά. Αρχίζω να τρέμω και με πιάνουν τα κλάματα. Δεν αντέχω :(. Δημητρούλα μου τι συγκρίνεις??? δεν εχει καμία σχέση αυτό που λες με αυτές τις κτηνωδίες. Αναρωτιέμαι ποιός Θεός τα επιτρέπει αυτά? σε κάτι τέτοια αμφισβητώ την ύπαρξή Του. Μας έχει δώσει ελεύθερη βούλιση αλλά πως θα υπεραστιστεί το δικαίωμά του στη ζωή ένα τόσο δα ανθρωπάκι???

Δημητρα μου,

συκρινεις ευτυχως για τα παιδακια σου ανομοιες καταστασεις.Εσυ τα φωναζεις για να μην σκοτωθουνε μεταξυ τους!!Πιστεψε με τα παιδια το καταλαβαινουν οσο μικρα κι αν ειναι!!Αυτο το αθωο πλασμα...

Δεν ξερω....με πιανει η ψυχη μου!!!

Κι αμα το παμε παραπερα....ποσοι γονεις σκοτωνουν μεταφορικα τις ψυχες των παιδιων τους χωρις να δερνουν σωματικα αλλα ψυχολογικα???Αυτος κι αν ειναι αργος θανατος!!

Και πολλές φορές δεν ξέρεις ποιός από τους 2 είναι ο χειρότερος!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Ξενυχτάμε βλέπω....

Δήμητρα ξεκίνησες τη δίαιτα τελικά;Τί ώρα είναι εκεί τώρα αλήθεια;

ξεκινησα ναι.αλλα ορκιστικα να μη ζυγιστω για μια εβδομαδα!εκρυψα τη ζυγαρια στο ντουλαπι.αντε γιατι 2-3 φορες τη μερα ανεβαινα!:rolleyes:

Παιδιά ίσως είμαι λιγόψυχη αλλά δε μπορώ να τα βλέπω και να τα διαβάζω αυτά. Αρχίζω να τρέμω και με πιάνουν τα κλάματα. Δεν αντέχω :(. Δημητρούλα μου τι συγκρίνεις??? δεν εχει καμία σχέση αυτό που λες με αυτές τις κτηνωδίες. Αναρωτιέμαι ποιός Θεός τα επιτρέπει αυτά? σε κάτι τέτοια αμφισβητώ την ύπαρξή Του. Μας έχει δώσει ελεύθερη βούλιση αλλά πως θα υπεραστιστεί το δικαίωμά του στη ζωή ένα τόσο δα ανθρωπάκι???

Και πολλές φορές δεν ξέρεις ποιός από τους 2 είναι ο χειρότερος!

κιεγω το ιδιο.δε πιστευω οτι υπαρχει θεος σε τετοιες περιπτωσεις.για ποιο λογο να αφησει ενα μωρο να ποναει σωματικα κ ψυχικα.για ποιο λογο να αφησεις τα τερατα να ζουν κ το βρεφακι να βασανιζεται ετσι?που ειναι η αγαπη κ η καλισυνη οεο?:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ειναι τραγικο αυτο που συνεβει στο παιδακι , δεν εχω δυναμη ουτε να διαβασω το αρθρο , το ακουσα και προσπαθησα να κλεισω τα αυτια μου για να μην ακουσω .Τωρα το λετε και εσεις και δακρυσα .Ειναι τρομερο .Ποσο λυπαμαι γι αυτο το παιδι .Κριμα πολυ κριμα .Γιατι το εφεραν στο κοσμο ?

Αλλαζω λιγο το κλιμα γιατι κοριτσια στεναχωρηθηκα με αυτο το θεμα.

Εχθες περασαμε πολυ ωραια κοριτσια , ηρθαν μικροι μας φιλοι συνομιλικοι με την Ανδριανα , περιτο να σας πω οτι ολα ξερναγαν χιχιχιχ, τα δυο ειχαν παλλινδρομηση το αλλο που ηταν 10 μηνων εφτυνε το φαγητο του και η δικια μου μαλλον επαθε το σοκ εχθες και εβγαλε σχεδον ολο το γαλα της.

Παρολα αυτα και αφου σφουγαρισα εκατο φορες χιχιχιχι περασαμε πολυ ωραια .Φυσικα τρωγαμε εναλλαξ και οχι ολοι μαζι γιατι ξερετε αμα εχεις παιδι ποτε δεν τρως μαζι με τον συζυγο χιχιχιχιιχ.

Παντως πολυ συνηθισμενη η παλλινδρομηση τελικα .

Και εσας βγαζει γαλατακι? εμενα αμα κουνηθει πολυ το βγαζει ή εινα αδιαθετη απο εμβολιο .

Σημερα αφου καναμε τους καραγκιοζηδες εγω και ο αντρας μου , κατι εφαγε η μικρη .Μηπως δεν θελει το κουταλι? εχει συνεχεια γκρινια οταν τρωει .

Ροζ ναι κοιταξα να της το δωσω το γαλα μετα απο ενα διαλειμα εκεινη την μερα αλλα προφανως τοτε της ανεβηκε η κρεμα , επινε το γαλα και εκει πηγε να πνιγει .Σοκ επαθα τι να σας πω .Θελει ψυχραιμια και γρηγορη αντιμετωπιση .Και κυριος να μην δειξουμε εμεις φοβισμενες γιατι φοβουνται και αυτα.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κοριτσια!!!!

κορίτσια το λέω και το ξαναλέω, για μπούκωμα και καταρροή μυτούλας παίρνουμε ευκάλυπτο από το φαρμακείο, βράζουμε νεράκι και ρίχνουμε λίγες σταγονίτσες μέσα! μιλάμε ΣΩΘΗΚΑ.....

pastakia για πες για τον ευκαλυπτο??το βραζεις το νερο και το αφηνεις πανω στο ματι??το μωρο να ειναι στον ιδιο χωρο???

οσο για την βρογχιολιτιδα την ιδια ακριβως αγωγη καναμε και εμεις πριν 1 μηνα σχεδον....μαλλον ηταν καποια ιωση που κυκλοφορει...

ενταχει..τρελαθηκα...πως μπορεσαν???????εγω τρελαινομαι στην ιδεα οτι μπορει να μου παθει κατι.....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Ειναι τραγικο αυτο που συνεβει στο παιδακι , δεν εχω δυναμη ουτε να διαβασω το αρθρο , το ακουσα και προσπαθησα να κλεισω τα αυτια μου για να μην ακουσω .Τωρα το λετε και εσεις και δακρυσα .Ειναι τρομερο .Ποσο λυπαμαι γι αυτο το παιδι .Κριμα πολυ κριμα .Γιατι το εφεραν στο κοσμο ?

Αλλαζω λιγο το κλιμα γιατι κοριτσια στεναχωρηθηκα με αυτο το θεμα.

Εχθες περασαμε πολυ ωραια κοριτσια , ηρθαν μικροι μας φιλοι συνομιλικοι με την Ανδριανα , περιτο να σας πω οτι ολα ξερναγαν χιχιχιχ, τα δυο ειχαν παλλινδρομηση το αλλο που ηταν 10 μηνων εφτυνε το φαγητο του και η δικια μου μαλλον επαθε το σοκ εχθες και εβγαλε σχεδον ολο το γαλα της.

Παρολα αυτα και αφου σφουγαρισα εκατο φορες χιχιχιχι περασαμε πολυ ωραια .Φυσικα τρωγαμε εναλλαξ και οχι ολοι μαζι γιατι ξερετε αμα εχεις παιδι ποτε δεν τρως μαζι με τον συζυγο χιχιχιχιιχ.

Παντως πολυ συνηθισμενη η παλλινδρομηση τελικα .

Και εσας βγαζει γαλατακι? εμενα αμα κουνηθει πολυ το βγαζει ή εινα αδιαθετη απο εμβολιο .

Σημερα αφου καναμε τους καραγκιοζηδες εγω και ο αντρας μου , κατι εφαγε η μικρη .Μηπως δεν θελει το κουταλι? εχει συνεχεια γκρινια οταν τρωει .

Ροζ ναι κοιταξα να της το δωσω το γαλα μετα απο ενα διαλειμα εκεινη την μερα αλλα προφανως τοτε της ανεβηκε η κρεμα , επινε το γαλα και εκει πηγε να πνιγει .Σοκ επαθα τι να σας πω .Θελει ψυχραιμια και γρηγορη αντιμετωπιση .Και κυριος να μην δειξουμε εμεις φοβισμενες γιατι φοβουνται και αυτα.

fairaki μου , μια απο τα ιδια !!!ξεκιναμε οκ και καταληγουμε με κλαματα ...πολυ κλαμα για να τον παρω απο το καρεκλακι!!!και ενω τωρα ειναι να τρωει ολη την κρεμουλα σχεδον , αυτος δεν τρωει σχεδον τιποτα με αποτελεσμα να πειναει και να του δινω γαλα 170γρμ ενω θα επρεπε μετα απο 6 μερες να κοπει το γαλα αυτη την ωρα !!!!!!!!!!τα νευρα μου....τι θα κανω αν δεν του αρεσει το κουταλι???

βρε κοριτσια εσας στην φρουτοκρεμα σας εχει βαλει πορτοκαλι???εμενα οχι...που σημαινει πως αυριο θα του αλεσω μηλο με νερο:confused::roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ειναι νωρις για πορτοκαλι,.απο 7 μηνων κ μετα δεινουμε κ παλι λιγο λιγο.η ραφαελα μου ειχε βγαλει εκζεματα απο το πορτοκαλι.

μη κανεις το λαθος κ το βγαλεις απο το καρεκλακι.οταν αρχισει να περπαταει θα τον κυνηγας με ενα κουταλι.

Holy Diver

θα τριψεις το μηλο στον τριφτη.κ μετα θα βαλεις κ 50-70 γρ νερο κ θα το αλεσεις.αν σου βγει πυχτο προσθετεις νερο κ αλεθεις παλι.αν βγει νερουλο τριψε ακομα λιγο μηλο κ ξανααλεσε

Holy Diver

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!

pastakia για πες για τον ευκαλυπτο??το βραζεις το νερο και το αφηνεις πανω στο ματι??το μωρο να ειναι στον ιδιο χωρο???

οσο για την βρογχιολιτιδα την ιδια ακριβως αγωγη καναμε και εμεις πριν 1 μηνα σχεδον....μαλλον ηταν καποια ιωση που κυκλοφορει...

ενταχει..τρελαθηκα...πως μπορεσαν???????εγω τρελαινομαι στην ιδεα οτι μπορει να μου παθει κατι.....

ναι, το βράζεις και ρίχνεις λίγες σταγονες μέσα και βάζεις το κατσαρολάκι στο δωμάτιο που είναι το μπεμπέ ναδιαχέεται...εμένα πάντως μ'εσωσε αυτό....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

ρε γμτο ημουν 7 μερες με συναχι κ πονολαιμο.εγινα καλα κ δε περασε μια βδομαδα και παλι χαλια ειμαι!εχω πολυ βηχα σε σημειο αν δε βηξω να νομιζω οτι θα πνιγω και παλι με πιανει συναχι κ εχω κ πονολαιμο ξανα!!ειναι δυνατον?σε 15 μερες 2 φορες αρρωστησα!τα νευρα μου:evil:

η ραφαελα ακομα με μασκες ειναι.μεχρι αυριο ειναι κανονικα αλλα δε περασε ο βηχας της.παλι παιδιατρο αυριο!καθε εβδομαδα εκει θα ειμαστε μεχρι τον απριλιο:evil:

Holy Diver

ειναι νωρις για πορτοκαλι,.απο 7 μηνων κ μετα δεινουμε κ παλι λιγο λιγο.η ραφαελα μου ειχε βγαλει εκζεματα απο το πορτοκαλι.

μη κανεις το λαθος κ το βγαλεις απο το καρεκλακι.οταν αρχισει να περπαταει θα τον κυνηγας με ενα κουταλι.

Βανιλιτσα...οπως σου λεει η Δημητρα!Μην διανοηθεις να τον σηκωσεις απο το καρεκλακι....οση ωρα και να σου παρει.Σιγα-σιγα θα μαθει και θα του αρεσει...

Επισης σε ασχετες φασεις δινε του το κουταλι να το μασαει μονο,να το βαζει στο στομα του να εξοικειωθει με το υλικο του!και δεν ειναι απαραιτητο να σταματησει το συμπληρωματικο γαλα σε 6 μερες ας το σταματησει και αργοτερα!!!

Το καθε παιδι εχει τον δικο του ρυθμο:rolleyes:

ρε γμτο ημουν 7 μερες με συναχι κ πονολαιμο.εγινα καλα κ δε περασε μια βδομαδα και παλι χαλια ειμαι!εχω πολυ βηχα σε σημειο αν δε βηξω να νομιζω οτι θα πνιγω και παλι με πιανει συναχι κ εχω κ πονολαιμο ξανα!!ειναι δυνατον?σε 15 μερες 2 φορες αρρωστησα!τα νευρα μου:evil:

η ραφαελα ακομα με μασκες ειναι.μεχρι αυριο ειναι κανονικα αλλα δε περασε ο βηχας της.παλι παιδιατρο αυριο!καθε εβδομαδα εκει θα ειμαστε μεχρι τον απριλιο:evil:

Ρε Δήμητρα συγνώμη, αλλά μήπως το παιδί έχει κρατήσει ο οργανισμός του κανα μικρόβιο και θέλει κάτι παραπάνω από αναπνοές...συγνώμη δεν θέλω να σε τρομάξω, ούτε γιατρός είμαι και καταλαβαίνω οτι στην Γερμανία δεν είναι όπως στην Ελλάδα, κάνει ψωφό κρυο απ'ό,τι έχεις πει...αλλά μην της μείνει αυτό της τσοράπως ρε γμτ....

Α!περαστικούλια κιόλας...για πρόσεχε και την μπουμπού σου (φτου φτου σκόρδα ξανα)...την θηλάζεις ακόμα;αν ναι, βάζεις μάσκα για να μην την κολλήσεις; Ο Αλεξ τι κάνει;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Ρε Δήμητρα συγνώμη, αλλά μήπως το παιδί έχει κρατήσει ο οργανισμός του κανα μικρόβιο και θέλει κάτι παραπάνω από αναπνοές...συγνώμη δεν θέλω να σε τρομάξω, ούτε γιατρός είμαι και καταλαβαίνω οτι στην Γερμανία δεν είναι όπως στην Ελλάδα, κάνει ψωφό κρυο απ'ό,τι έχεις πει...αλλά μην της μείνει αυτό της τσοράπως ρε γμτ....

Α!περαστικούλια κιόλας...για πρόσεχε και την μπουμπού σου (φτου φτου σκόρδα ξανα)...την θηλάζεις ακόμα;αν ναι, βάζεις μάσκα για να μην την κολλήσεις; Ο Αλεξ τι κάνει;

τι να σου πω ρε συ παστακι μου:confused: εχει βρογχικο ασθμα η ραφαελα.εδω κ 14 μηνες της ξεκινησε κ απο τοτε ματι δεν ανοιξε.γινεται καλα κ δε περνανε 10-15 μερες κ παλι αρρωσταινει.αυτο γινεται απο οκτ μεχρι απριλη.απο απριλη κ μετα αρρωσταινει μια στο μηνα ΣΤΑΝΤΑΡ.εδω ιουλιο ειχαμε 38 βαθμους και η ραφαελα ηταν με σπαστικη βρογχιτιδα και 40 πυρετο για 3 μερες.ο βηχας κρατησε 15 μερες.ειναι δυνατον?ο γιατρος ειπε μεχρι 8 χρονων ετσι θα ειναι:evil: δεν παιζεται η φαση σου μιλαω...απο κρυο μη τα συζητας.εχουμε χιονια εδω κ μια βδομαδα.σα χιονοδρομικο ειμαστε.κατω απο το 0 η θερμοκρασια κ ειδα καιρο μεχρι 20 του μηνος κ λεω εως και -15 θα φτασει.περισι να φανταστεις χριστουγεννα ειχαμε -25 κ κρατησε αυτο το κρυο για ενα μηνα.τα χιονια ελιωσαν τελη μαρτιου:evil: γιαυτο λεω οτι τα μισω τα χιονια!

θηλαζω ακομα αλλα μασκα δε βαζω.το μικροβιο ειναι μεσα στο σπιτι ετσι κιαλλιως.εδω και 15-20 μερες!αν ειναι να κολλησει αυτο θα γινει ειτε βαλω μασκα ειτε οχι...ευχομαι να μη κολλησει (φτου φτου σκορδα)

ο αλεξανδρος μια χαρα ειναι ευτυχως το περασε ελαφρυα.δε χρειαστικε καν σιροπι η σταγονες.εγω ειμαι σκατα κ η ραφαελα επισης:confused:

να δουμε τι θα πει αυριο παλι ο γιατρος.

εμεις δε πηγαινουμε βολτες.η βολτα μας εχει γινει ο παιδιατρος.το εχουμε στανταρ μια φορα την εβδομαδα:evil:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...