Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

παστάκια μου πόσες φορές την ημέρα κάνατε και για πόσο καιρό ?

καλά που μου είπε η γιατρός (η νέα) να βάζω στο μωρό ένα μαξιλάρι στην πλάτη για να ανασαίνει καλύτερα. ούτε αυτό δεν μου ειχε πει και το μωρό έμεινε ξάγρυπνο 3 νύχτες.

ορό στην μύτη βάζεις? ο πρώτος μου είχε πει οτι είναι σούπερ σημαντικό και εγώ τον είχα τρελάνει τον καημενο. ενω η καινούργια μου λεει εντάξει μην τον ξυπνάς την νύχτα και τον ταλαιπωρείς. τι να πω ρε παιδιά. τι να πιστέψεις και τι όχι. εγώ βλέπω οτι το παιδί μου κοιμάται καλά ετσι οποτε ακολουθώ την νέα γιατρό.

ο παλιός μου εδωσε χθες ένα μηχάνημα να κάνει εισπνοές το μωρό με μάσκ κανονική και εκεί χτύπησαν καμπανάκια. πήγα σε άλλο γιατρό να πάρω γνώμη και μου λεει οτι αυτό δίνεται σε περιπτώσεις βαριές όπως άσμα. μου ήρθε να πάω και να τον σκοτώσω.

ρε ροζάκι που τον βρήκες!

1ον, μασκούλα υπάρχει ειδική για εώς 18 μηνών, σε χρώμα πορτοκαλί, που είναι μικρούλα..κάνει γύρω στα 30 ευρώ

2ον, κάναμε αερολίν 3 φορές την μέρα και το άλλο δεν το θυμάμαι 2ον ...μου είπε η ντόκτορ οτι καλό θα ήταν να το κάνω πρι πιει το γάλα του, γιατί άν δεν του δώσεις κάτι να πιει μπορεί να εμφανίσει μυκητιαση στο λαιμάκι του....δεν ξέρω έτσι μου είπε κι έτσι κάνω...άν δεν σε βολεύει δωστου λίγο χαμομηλάκι μετά..ίσα για να βραχεί το λαιμάκι!

3ον, το δείχνει και η μασκούλα πάνω σε κλίση το παιδάκι για να αναπνέει καλύτερα....και μετράς ώς το 10 και την βγάζεις....

όταν ακούω για γιατρό πυο δεν κάνει την δουλειά του και ειδικά παιδίατρο...πωωωωωωωωωωω μιλάμε ταπηροκρανίαση οξείας μορφής!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεκινήσαμε με υποτιθέμενη λαρυγγίτιδα με σταγονες στο γάλα

μετά τον πάω την Τετάρτη και με λέει εξελίχθηκε σε βροχιολίτιδα και μου δίνει την μάσκα αυτή με εισπνοές πρωί - μεσημέρι- βράδυ το μπλε και πρωι βράδυ το πορτοκαλί

αυτά μέχρι χθες ούτε 48 ώρες θεραπεία και μου λεει δεν βελτιώθηκε θα σου δώσω κατι πιο επιθετικό.και μου δίνει ένα μηχάνημα δικό του να μην αγοράζω και έχει μάσκα , βαζεις μέσα το υγρό και 2 αμπούλες ορό και αναπνέει το μωρο μέχρι να τελειώσει. μολις το είδα λέω στον άντρα μου πάμε σε άλλο γιατό αυτό δεν μου αρέσει.

έτσι και έγινε. η νέα μου είπε ότι μας είχε βάλει μικρη δοσολογια και το άλλαξε πολύ γρήγορα. πράγμα που πίστευα και εγω. την ρωτάω υπάρχει περίπτωση να μην είχε λαρυγγίτιδα και μου λεει σε μωρά πιο πιθανο ειναι η βραχιολίτιδα από την λαρυγγίτιδα, αυτο προσέχεις πρώτα και έπρεπε να σας ειχε δώσει αυτή την θεραπεία απο την πρώτη μέρα.

και όσο για τη θέση εγώ λεω στον ύπνο όχι την ώρα που κάνει τις αναπνοές

εσενα τις δεχεται? γιατί εμένα σήμερα δεν θέλει καθόλου , κλαιει και με το ζόρι τον κραταω μέχρι το 10.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι ποσες αναπνοες σας ειπε?εγω της κανω 10 αναπνοες.περιμενω ενα λεπτο κ κανω αλλες 10.αυτο γινεται 3 φορες την ημερα για μια εβδομαδα.μετα για αλλη μια εβδομαδα κανουμε μονο απο 10 αναπνοες 3 φορες την ημερα

Holy Diver

ξεκινήσαμε με υποτιθέμενη λαρυγγίτιδα με σταγονες στο γάλα

μετά τον πάω την Τετάρτη και με λέει εξελίχθηκε σε βροχιολίτιδα και μου δίνει την μάσκα αυτή με εισπνοές πρωί - μεσημέρι- βράδυ το μπλε και πρωι βράδυ το πορτοκαλί

αυτά μέχρι χθες ούτε 48 ώρες θεραπεία και μου λεει δεν βελτιώθηκε θα σου δώσω κατι πιο επιθετικό.και μου δίνει ένα μηχάνημα δικό του να μην αγοράζω και έχει μάσκα , βαζεις μέσα το υγρό και 2 αμπούλες ορό και αναπνέει το μωρο μέχρι να τελειώσει. μολις το είδα λέω στον άντρα μου πάμε σε άλλο γιατό αυτό δεν μου αρέσει.

έτσι και έγινε. η νέα μου είπε ότι μας είχε βάλει μικρη δοσολογια και το άλλαξε πολύ γρήγορα. πράγμα που πίστευα και εγω. την ρωτάω υπάρχει περίπτωση να μην είχε λαρυγγίτιδα και μου λεει σε μωρά πιο πιθανο ειναι η βραχιολίτιδα από την λαρυγγίτιδα, αυτο προσέχεις πρώτα και έπρεπε να σας ειχε δώσει αυτή την θεραπεία απο την πρώτη μέρα.

και όσο για τη θέση εγώ λεω στον ύπνο όχι την ώρα που κάνει τις αναπνοές

εσενα τις δεχεται? γιατί εμένα σήμερα δεν θέλει καθόλου , κλαιει και με το ζόρι τον κραταω μέχρι το 10.

κι εμένα στην αρχή οκακός χαμός, αλλά του έκανα και μαμακιούλες και έκανα και σαν τον καραγκιόζη και τις δέχεται τώρα..καλά μόνη σου είναι δύσκολο κι εγώ όταν λείπει ο πάστας τρελαίνομαι. Αλλά μου έιπε η ντόκτορ και στον ύπνο μπορείς, αρκεί μετά να φάει..δηλ να είναι την ώρα που ξυπνάει για φαγητο....κάνε υπομονή και βάλτου και κανα κουκλάκι με μουσική άν έχεις για να του αποσπάει την προσοχή ή κάντου το σαν αεροπλανάκι και χασκογέλα σαν να είναι κάτι πάρα πολύ αστείο! εγώ αυτά κάνω από την 2η μέρα και πιάνουν...υπομονή, μωρούλια είναι θα αντιδρασουν...

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

καλησπέρα γεια σου παστάκια μου

τι κάνεις ? εμείς καλύτερα μέρα με την μέρα.

αρχίζω να πιστέυω οτι δεν είχαμε λαρυγγίτιδα αλλά βροχιολίτιδα απο την αρχή

φυσικά θα αλλάξω παιδίατρο

τώρα ακολουθούμε την θεραπεία με την εισπνοές και εμεις και πάμε καλά

να ρωτήσω το χαμομήλι το φυσικό ποση ώρα διατηρείται στο μπουκάλι από την στιγμή που το φτιάχνεις ?

Ροζουλα καλημερα κι απο εδω!!!

Καλα εκανες και τον αλλαξες τον παιδιατρο!!!!Να σου πω την αληθεια απο καιρο που μας ελεγες για τα φαγητα μου ειχε φανει καπως αλλα τι να πω...ο καθενας εχει τα πιστευω του!!!

Το φυσικο χαμομηλι δεν παθαινει τιποτε για αρκετη ωρα,εδω το παλιογαλα που δινουμε και πλεον μπορουμε να το κρατησουμε και 2 ωρες μετα την ετοιμασια....στο χαμομηλι θα κολλησουμε??

Εκει στην πολη σας νομιζω ειναι παιδιατρος και ο Στελιος Παπαβεντσης...ειχα μιλησει καποτε μαζι του σχετικα με το γαλα!Εχει βγαλει και βιβλια!!

Αντε μωρε ο Αντωνελλος μας!!!Περαστικουλια του!!!

Ααα...μην ξεχασω!!Καλα σου ειπε για το μαξιλαρι...επισης μπορεις με κανα δυο βιβλια να φερεις και το στρωμα σε κλιση...αυτο το κανουν και για τα μπουκωματα!!!

μαρσολαν μου το ξέρω οτι αργούσε γενικά να μας δίνει πράγματα αλλά δεν το θεωρούσα και τόσο σημαντικό. γενικά μέχρι τώρα δεν χρειάστηκα την ιατρική του βοήθεια πέρα από τους μηνιαίους ελέγχους. τώρα όμως το πράγμα έφτασε στο απροχώρητο. είδη σας είπα ότι τον προηγούμενο μήνα μας ξεπέταξε. δεν μέτρησε το μωρό σωστά. και ειπα είναι το πρώτο μαυρο σημείο. τώρα ήταν το μεγαλύτερο.

όσο για τις αναπνοές κάνουμε 3 ψεκασμούς μετράω ως το 10 και μετά από 10 λεπτά το δεύτερο. το μεσημέρι μόνο το ένα. δεν θυμάμαι τώρα και πολλές λεπτομέρειες. γιατί η καινούργια γιατρός μας αύξησε την δοσολογία. ο παλιός μας είχε πει 2 ψεκασμούς μόνο και στα δύο φάρμακα και 5 ανάσες.

παστάκια αυτό με το πρέπει να φάει κάτι το μωρό μετά δεν μου το είπε. θα το τηρήσω.

και για το χαμομήλι που δεν μας έδινε με τίποτα μου έκανε εντύπωση.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Rose μου περαστικα στον μικρο , πως την αρπαξε ετσι ? κολλησε απο πουθενα ή κρυωσε μονος του ?

Κοριτσια εγω δεν ξερω τι θα κανω με την μικρη , δεν τρωει με τιποτα , γκρινιαζει παρα πολυυ οταν την ταιζω , λιγο λιγο της το δινω να μην την πιεζω αλλα θα μου αδυνατησει στο τελος .Εν το μεταξυ σημερα της εδωσα φαριν λακτε που ειχε δειγματακι , δεν της αρεσε , πηγα να της δωσω και γαλα μετα να χορτασει και μαλλον της ανεβηκε η κρεμα και πηγε να μου πνιγει .Καλα επαθα ενα σοκ .την γυρισα αναποδα , την χτυπησα στην πλατη και συνηλθε .Θα της βαλω και εγω ορο γιατι εχει καιρο να βαλει ισως εχει στουμπωσει η μυτουλα της.

Σε λιγο περιμενω να ερθουν οι καλεσμενοι μου για την γιορτη της ,τα φαγητα ειναι ετοιμα , μονο το σουφλε θα βαλω για μετα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρυ είναι ιός που κάπου τον άρπαξε όταν ήμασταν έξω ή κάποιος τον έφερε στο σπίτι. δεν μπορείς να είσαι ποτέ σίγουρη πως και από που.

όταν της δίνεις γάλα μετά την κρέμα περιμένεις 20 λεπτά ?

έτσι μου είπε ο γιατρός για να μην συνδέσει στο μυαλό του ότι αφού δεν μου αρέσει η κρέμα θα πιω γάλα και αρνείται να την φάει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κορίτσια το λέω και το ξαναλέω, για μπούκωμα και καταρροή μυτούλας παίρνουμε ευκάλυπτο από το φαρμακείο, βράζουμε νεράκι και ρίχνουμε λίγες σταγονίτσες μέσα! μιλάμε ΣΩΘΗΚΑ.....

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Ροζ μου,ευχομαι απο εδω και περα να μην εχετε τιποτε ανησυχητικο!!!!Να μην βασανιζεται το παλικαρακι σου!!

Κι εγω παντως το ιδιο με εσενα θα ελεγα!

Φαιρυ...στειλε λιγο σουφλεδακι βρε παιδι μου!!!

Λοιπον...γνωμη θα σου πω ετσι???!Δοκιμασες να κανεις και το ρυζακι με την συνταγη που σου εστειλα?????Αν οχι,θα σου ελεγα να το κανεις και αυτο!!Κι επισης να μην μπεις στην διαδικασια να την βγαλεις απο το καρεκλακι με τιποτε...και 10ωρες να κανει να φαει,εκει θα την εχεις!!!

Δοκιμασες φρουτα οπως αβοκαντο με λιγο λαδακι???η με μπανανουλα??

Και θα τολμησω να σου προτεινω μηπως εβαζες στο φαγητο της και ελαχιστο ορυκτο ανεπεξεργαστο αλατι Ιμαλαιων που ειναι φουλ στα ιχνοστοιχεια!Λεω "τολμησω" γιατι εχει επικρατησει η αποψη οτι το αλατι κανει κακο,αλλα αυτο ειναι αληθεια για το αλατι το ασπρο που τρωμε κατα κορον!!

Πειραματισου ωστε να βρεις γευστικα τι ταιριαζει στο παιδι σου...και μην πτοεισαι!!!μια χαρα θα προχωρησει η Ανδριανουλα!!!!

Ασε Δημητρα!!!

Οποτε ακουω κατι τετοιο αηδιαζω για την ανθρωπινη φυση μου!!!

Σκετη φρικη ειναι...και μονο να σκεφτεσαι οτι το παιδι αυτο μαλλον μονο δυστυχια γνωρισε στην συντομη ζωουλα του...κι ειμαι σιγουρη οτι το ιδιο μονο αγαπη εδειχνε στους βασανιστες του!!

Ασε Δημητρα!!!

Οποτε ακουω κατι τετοιο αηδιαζω για την ανθρωπινη φυση μου!!!

Σκετη φρικη ειναι...και μονο να σκεφτεσαι οτι το παιδι αυτο μαλλον μονο δυστυχια γνωρισε στην συντομη ζωουλα του...κι ειμαι σιγουρη οτι το ιδιο μονο αγαπη εδειχνε στους βασανιστες του!!

το καημενουλι μου:( χριστε μου,να σε χτυπαει μεχρι θανατου το ατομο που λατρευεις.δε το ειχα σκεφτει αυτο κ πραγματικα νιωθω τοσο χαλια αυτη τη στιγμη:mad::(

εχω κ τυψεις που καμια φορα μαλωνω τα παιδια:( τι να κανω ρε γαμωτο?οταν ο μικρος παει κ φτυνει πανω στα μουτρα της ραφαελας?οταν η ραφαελα τον πιανει απο το κεφαλι κ τον βαραει στο πατωμα?αυτοματα μου βγαινει η φωνη:confused:

Holy Diver

Δημητρα μου,

συκρινεις ευτυχως για τα παιδακια σου ανομοιες καταστασεις.Εσυ τα φωναζεις για να μην σκοτωθουνε μεταξυ τους!!Πιστεψε με τα παιδια το καταλαβαινουν οσο μικρα κι αν ειναι!!Αυτο το αθωο πλασμα...

Δεν ξερω....με πιανει η ψυχη μου!!!

Κι αμα το παμε παραπερα....ποσοι γονεις σκοτωνουν μεταφορικα τις ψυχες των παιδιων τους χωρις να δερνουν σωματικα αλλα ψυχολογικα???Αυτος κι αν ειναι αργος θανατος!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...