Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστηχως smouts μου δεν ειναι απο επιλογη τους και το γνωριζουμε πολυ καλα γιατι οπως σου ειπα ειναι κολλητος του αντρα μου και τα λενε!!!αυτο μας στεναχωρει και ειναι λογικο ....αλλα το θεμα ειναι οχι τα δωρα ..συνεχεια συνεχεια ημαρτον και ουτε γω το θελω !!!αλλα οταν ξερεις απο την αρχη οτι αυτο το πιτσιρικι θα το βαφτισω εγω, πας του κοσμου τα ταξιδια στο εξωτερικο και δεν φαιρνεις ουτε ενα σκουφακι που λεει ο λογος:rolleyes:καπως σου φαινεται!!!

εεεεεεεεεεεεεεεε,πεστα καλη μου,οχι γιατι φανηκε σαν με ενδιεφεραν τα μεγεθη και η ποσοτητα

το ενδιαφερον μετραμε

εκει που εισαι το σκεφτεσαι το πιτσιρικι

γιατι αν δεν το σκεφτεσαι οταν ειναι μηνων τοτε τι θα κανεις οταν θα περασουν τα χρονια

εγω ειχα μια καταπληκτικη νονα,παντα παρουσα με τον τροπο της και ας ηταν σε αλλη πολη

ο αδελφος ,δεν γνωρισε τον νονο του παρα οταν ηταν 35 ετων κι αυτιο απο δικη του πρωτοβουλια

ο σαχλαμαρας.......το ξεχασε το παιδακι,και οι γονεις μου αγοραζαν δωρακια,και του ελεγαν οτι ηταν απο τον νονο του,για να μην στεναχωριεται που εβλεπε εμενα ,με την δικη μου νονα

αντε φευγω τωρα

πολλα μαζεμενα δεν εχω ρε κοριτσια?

οταν τα σκεφτομαι,τα προσπερναω,οταν τα βλεπω ,να τα γραφω σε σας ,μου φαινονται μεγαλα

:oops::oops::oops::oops:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα kalliα ...

προσεχε με τις θηλες γιατι αν πληγωθουν μετα θα πονας και κανουν φλεγμωνη, ετσι την επαθα εγω!!!να αποφευγεις να του δινεις πιπιλα και βαζε γαλα απο το δικο σου πανω στο στηθος για να επουλωθει!!!

αχ και μας φιλος κολλητος του αντρα μου ειναι και οκ με το μωρο αλλα βλεπεις οταν υπαρχει και γυναικα που δεν εχει αποκτησει ακομη μωρακι.....παντα τον κανει να ειναι πιο μαζεμενος σε δωρα και αγαπες!!!:rolleyes:

σε ευχαριστω vanilitsa..... φαντασου να βγαλει και δοντακι!!!!δεν παιζει αυτο!!! μπουκαλι....

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δυστηχως smouts μου δεν ειναι απο επιλογη τους και το γνωριζουμε πολυ καλα γιατι οπως σου ειπα ειναι κολλητος του αντρα μου και τα λενε!!!αυτο μας στεναχωρει και ειναι λογικο ....αλλα το θεμα ειναι οχι τα δωρα ..συνεχεια συνεχεια ημαρτον και ουτε γω το θελω !!!αλλα οταν ξερεις απο την αρχη οτι αυτο το πιτσιρικι θα το βαφτισω εγω, πας του κοσμου τα ταξιδια στο εξωτερικο και δεν φαιρνεις ουτε ενα σκουφακι που λεει ο λογος:rolleyes:καπως σου φαινεται!!!

ε ναι, ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

καλημερααααα

καλημερα ....που ειστε καλε ολεςςςςςςςςςςς???

ελατε φτιαχνω καφεδακι...:tongue:

εμεις κοιμηθηκαμε στις 12 το βραδι με το ζορι και 6 ωρα γαριδα το ματακι:shock:!!!τωρα νανι...

ροζακι τι κανει ο Αντωνακης????

εγω σημερα μετα απο πολυ σκεψη λεω να τον βαλω στο δωματιο του?!!!λετε να τα καταφερουμε???Μου φαινεται περιεργο ρε γμτ που δεν θα ειναι διπλα μας.....

ρε κοριτσια κατι ασχετο αλλα ...σημαντικο!!!

εσας οι κουμπαροι σας , αυτοι που θα βαφτισουν τα μπεμπακια σας ή αυτοι που ηδη τα εχουν βαφτισει..τους φερνουν δωρακια????

ρε γμτ εμας θα το βαφτισουν ενα ζευγαρι που μας εχει παντρεψει το παιδι και τωρα ζητησα και στην γυναικα του (απο ευγενεια) να το βαφτισουν μαζι...αλλα περα απο το Μαιευτηριο που φεραν ενα ματακι και εναν αρκουδο....τιποτα αλλο!!!:shock::shock:

δεν ξερω αλλα καπως μου κανει....ειμαι περιεργη λετε???εμενα η ξαδερφη μου ειναι να γεννησει τωρα και ηδη εχω παρει του κοσμου τα πραγματα απο το ΛΗΤΩ!!

και εγω το σκεφτομαι σοβαρα να τον βαλω στο δωματιο του αλλα δεν μπορω βρε παιδι μου κατι με πιανει...περιμενω να μας πεις αυριο..

οσο για τους νονους ειναι οι κουμπαροι μας και ερχονται και βλεπουν πολυ συχνα το μωρο!!μενουν 10 λεπτα απο το σπιτι μας...για τα δωρα στην αρχη φερνανε συνεχεια και τους ειπα να το σταματησουν και να μην το κανουν αυτο...ειμαι πολυ χαρουμενη που θα το βαφτισουν αυτοι...\

καλλια και εμενα μου το κανει αυτο με τις θηλες και αρχισα να του λεω σταματα και να του βγαζω το στηθος και τωρα σχεδον δεν το κανει...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Γεια σας κοριτσακια μου!!!

χτες η κορη μου ξυπνησε στις 5 το πρωι μεχρι 6.30 εμεινε ξυπνια,ηπιε γαλα-τα εκανε και μετα ξανακοιμηθηκε μεχρι τη 13.00 το μεσημερι:shock::shock:τι το επιασε ηθελα να ηξερα???Αφου της ελεγα:"γιατι δεν κοιμασαι??"....το σκεφτομαι και γελαω!!!Η καημενη δεν εκλαιγε αλλα μουρμουραγε κι οπως και να το κανεις δεν κοιμασαι...ετσι δεν ειναι????

Το κοτοπουλακι με τα λαχανικα....νααααα το καναμε χτες!!!Την ταισε η πεθερα μου και μου ειπε οτι το ετρωγε σαν τρελλη!!!!1 κουταλιτσα αφησε!!

Για νονους λετε εεεε???

Την Πηνελοπη θα την βαφτισει ενας καλος μου φιλος μου,οχι ο κουμπαρος που μας παντρεψε γιατι θελαμε να δεσουν κουμπαριες και με αλλους φιλους!!!Ξερουμε οτι ο νονος της θα την βλεπει αραια και που γιατι μενει Αθηνα και κατεβαινει στα μερη μας μονο γιορτες και καλοκαιρι αλλα τι να κανουμε βρε παιδια!!Κι οταν γεννηθηκε και ηρθε και την ειδε(ετυχε και ηταν εδω γιατι μοιραζε τα προσκλητηρια του γαμου του) της εφερε δωρο 50 ευρω σε φακελακι!!!:shock:Να πω οτι μου αρεσε σαν κινηση???Οχι ιδιαιτερα....Αλλα δικαιολογησα οτι μεσα στο τρεξιμο για το γαμο και τις δουλειες τους εκανε οτι μπορουσε.Απο τις 4 Σεπτεμβρη ξαναμιλησαμε στις 21-11 και τωρα στις γιορτες που θα ερθουν θα τα πουμε!!

Θα ηθελα πραγματικα κατι ακομη καλυτερο για το παιδι μου αλλα δεν γινεται οποτε το μη χειρον βελτιστον.

Τουλαχιστον ειναι ατομο με το οποιο εχω περασει πολλα,τον ξερω απο 16 χρονων και οποτε βρισκομαστε περναμε καταπληκτικα!

Στο παιδι μου θα μαθω να μην εχει μεγαλες προσδοκιες απο τον νονο του αλλα να τον σεβεται και να δεχεται οτι μπορει να του προσφερει(σε επαφη και συναισθημα εννοω).Απο εκει και περα να ειμαστε καλα οι γονεις του ολα μπορουμε να της τα παρεχουμε εμεις!!

Αλλα καταλαβαινω την Βανιλιτσα και το Ζουζουνακι...

οπως επισης καταλαβαινω και την Ροζουλα που εκανε νονες τις αδελφες της!!!

re αγαπακια τα φωτα σας

το σαββαοτ η μικρη εκανε 38.3..της επεσε αμεσως με λιγο ντεπον και μετα όλα οκ. της εχει μεινει μονο η μυξουλα που της την τραβαμε με οτρισαλιν και ολα οκ και δνε ειναι κ πολυ

εδώ και δυο μερες εγώ έχω πολύ ξηρό λαιμό, ζαλάδα και ελαφρύ μπουκωμα.. να πάω ή να μην πάω στο παιδί; και αν το κολησω κάτι; τι θα κάνατε στη θέση μου?

dZJip3.png

re αγαπακια τα φωτα σας

το σαββαοτ η μικρη εκανε 38.3..της επεσε αμεσως με λιγο ντεπον και μετα όλα οκ. της εχει μεινει μονο η μυξουλα που της την τραβαμε με οτρισαλιν και ολα οκ και δνε ειναι κ πολυ

εδώ και δυο μερες εγώ έχω πολύ ξηρό λαιμό, ζαλάδα και ελαφρύ μπουκωμα.. να πάω ή να μην πάω στο παιδί; και αν το κολησω κάτι; τι θα κάνατε στη θέση μου?

καταρχην περαστικουλια σου μικρη μου...ειναι απο τον κολοκαιρο!!

κατα δευτερον εννοειτε να πας στο παιδακι σου ...εχει αναγκη απο την μυρωδια της μανουλας!!!αλλα αμα νιωθεις καπως βαλε μια μασκουλα την ωρα που θα την παρεις αγκαλιτσα, ή την ωρα που θα την ταίσεις!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

tvra arxizoun kai Πονανε και τα κοκαλακια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!

θα δω ρε βανιλάκι... γιατι αν την κολησω τπτ 8α πεθανω απο τύψεις μετά... και λογω του πυρετου της περασμενη εβδομαδας χασαμε και την σειρά μας στα εμβόλια.... καταραμενο πρεβεναρ13

dZJip3.png

Διαφημίσεις

oxi kale.. εχω ΚΑΙ ζαλάδα, ξηροτητα laimoy, κατι ψιθλοδεκατα νιώθω τώρα να έρχονται, τα χερια μου τα νιώθω βαριά... ή με κολησε η μικρη το λαστ σκ ή με κολησε μια συναδελφοσ εδω που ειναι σε άθλια κατασταση.. όπως και να εχει μην το διακινδυνευσω λεω.. 8α παω μεσοβδομαδα αν ειμαι καλυτερα

dZJip3.png

Mara μου,μην στεναχωριεσαι ειδικα για το εμβολιο...και σε 2 μηνες να το κανει και σε 3 δεν υπρχει προβλημα!!!

Εγω θα ελεγα καλυτερα να μην πας...ετσι οπως τα περιγραφεις ασε καλυτερα να δεις πως θα σου ξημερωσει που λεμε!!!

Γεια σας από Πάτρα!

Τιιιι κάνετε;...για νονούς μιλάτε και τα παίρνω:mad::mad::mad:εμένα η νονά μου(αδερφή του μπαμπά μου, δηλ θεία μου) και ούτε το λάδι δεν είχε πάρει να με βαφτίσει...οποτε με έβλεπε της έλεγα εγώ σαν παιδάκι "γειά σου νονούλα" "χμ, εδώ είσαι εσύ;":mad::mad::mad:.....σαν αποτελεσμα αυτό είχε για τον γουργούρη το εξής: εμάς θα το βαφτίσει πρώτα ο Θεός, η μια κοπέλα από αυτές που μας παντρεψαν. Είναι πολύ καλό παιδί και κυριλέ τύπος. Της έχω εξηγηθεί όμως, επειδή είναι Αθήνα μην το παρατήσει το παιδί γιατί το έχω στεναχωριά αυτο(ξερεις τι είναι μεσα σε 4 αδερφές η μόνη που δεν έπαιρνε δώρα από νονά να είμαι εγώ;και μου αγοραζε η μαμα μου ακριβώς τα ίδια με τις υπόλοιπες για να μην στεναχωριέμαι;....αν και δεν το πέτυχε, γιατί η νονά είναι νονά και η μαμά, μαμά.....)...η κοπέλα δεν λέω, ήρθε, τον ασήμωσε όλα καλά...αλλά επειδή είμαι πολύ καχύποπτη γιααααα να δούμε πως θα φερθεί, γιατί αν την δω και παρεκκλίνει της πορείας της θα γίνει ο κακος χαμός!...και στο κάτω κάτω αυτή φαγώθηκε για τον γουργούρη....για να δούμε...

αχ παντου τα ιδια λεμε!!!

και μενα πηγαν ταξιδι προσφατα Αμερικη και περιμεναμε να του φερουν κανα μπουφανακι κανα παντελονακι...αλλα φερανε ενα τοσο δα μικρο αρκουδακι ταρανδο:confused::mad:!!

εγω αρχιζω και φορτωνω αλλα ο αντρας μου ειναι πιο cool!!!και ειχαμε βγει προχθες για καφε και πεταχτηκε η ΚΟΥΜΠΑΡΑ και λεει ηθελε ο αντρας μου να του παρουμε φορμακι αλλα δεν τον αφησα λεγοντας του οτι εχει πολλα:shock::shock:!!!

εγω πιστευω οτι το κανει και απο αντιδραση γιατι ειναι 4 χρονια παντρεμενοι και μπεμπε δεν εχουν ακομη..αλλα τι να πεις!!!

Βανιλίτσα μου, είδα και την Σμουτς τι σου είπε, αλλά πολύ πιθανό να παίζει κι αυτό....και να μην το θές ψιλο-ζηλεύεις σε αυτή την κατάσταση...σου το λέω γιατί το έχω αισθανθεί...χωρίς όμως να πληγώσω ή να φανώ σε κανένα....τώρα δεν ξέρω τι να σου πώ!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

και για να μπώ κ εγω στην κουβεντα για τους νονούς εμείς ειμαστε σε πιο καζουαλ φάση. την πουκι 8α την βαφτισουν οι 2 φιλες μου που ηταμ μαρτυρες στον πολιτικο μας γάμο, ο κολητος του άντρα μου, μια τρελοφιλη μου και μια τρελοσυναδελφοσ που δεν δεχεται οχι σε αυτο το θεμα :P h fash pros το παρον εχει ώς εξής

κολητος αντρα μου: οποτε ειναι η πουκι σπιτι ερχετε και κατασκηνωνει

τρελοσυναδελφοσ. το εχει κανει το παιδι βιτρινα της μπενετον απο τα δώρα

τρελογνωστή. δεν εχω ιδεα που ειναι μουχαχαχ

φιλες μαρτυρες στον πολιτικο. η μια εχει εξαφανιστει και η άλλη ενώ δεν ειναι πολύ του γουτσου γουτσου και του δώρου ειμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως οτι χρειαστει το παιδί μου 8α ειναι διπλα του καλύτερα και απο αδερφη/φίλη της.

μεχρι τον ιουνιο που 8α βαφτισουμε θα δουμε... συνηθως σε αυτες τις περιπτωσεις ο καθένας ξεκαθαριζει την θεση του ειτε εντιμώς (δλδ να ερθει και να σου πει σορυ τελικα αλλα δεν μπορώ) είτε..λαμογιεν (δλδ εξαφανίζετε)

θα δείξει

ώς νονά τώρα. εχω βαφτισει 2 κοριτσακια κ ετοιμαζομαι να βαφτισω κ αγορι (τυπικα ο αντρας μου λογω του γνωστου κωλύματος). ομολογώ πώς δεν ειμαι απο τις νονές που κάθε μέρα βελπουν τα βαφτιστηρια κλπ κλπ αλλά σίγουρα μερα παρα μερα 8α την παρω τηλ.. και στα δώρα μου ειμαι κυρία... εχω μια ιδιαιτερη αδυναμια στο αγοράκι (ειναι στην αυλιδα το μαναρακι μου κ μενει απεναντι μας) και πραγματικα ντροπη μου κιολας που το λέω αλλά το εχω ξεχωρισει απο τις δυο τις τσούρδες. η μια τσουρδο ειναι 10 και η άλλη 4

σημασια δεν εχουν τα δώρα σημασια εχει να ξερεις πώς ο άνθρωπος που βαφτιζει το παιδί σου θα ειναι διπλα του.. φιλαράκι, η καλή νονα/8εια που 8α της έχει εμπιστοσύνη, ένας άνθρωπος να πάρει μια γνωμη το παιδί αυριο μεθυαριο βρε αδερφε

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...