Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑ δεν σας ειπα ...χθες με το ρυζαλευρο...πολυ γελιο:P:tongue:!!!του δινω λιγο το βγαζει ...στη δευτερη το καημενουλη μου αναγουλιασε!!!!γουρλωσε τα ματια και προσπαθουσε να καταλαβει τι γινεται, το λυπηθηκα μωρε!!!

μετα ομως με ενα παιχνιδακι σιγα σιγα τις καταπιε τις αλλες δυο!!!ετσι κανουν???ή δεν του αρεσει ???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα, εμενα βανιλιτσα δεν εκανε ποτε ετσι, βεβαια δεν εφαγε ποτε ρυζαλευρο, αλλα απο την πρωτη φορα τα πηγε εξαιρετικα καλα, και με τη γευση και με το κουταλι λες και ηξερε να τρωει, με ολη τη φαση δηλαδη, αφου οταν της εδωσα τις 3-4 κουταλιες και της το πηρα για να της δωσω γαλα, εκλαιγε η καημενη

4Rnfp3.png

καλημερα κοριτσια

βανιλιτσα,εγω θα παρω ενα μετριο ελληνικο καφεδακι,ευχαριστω:P:tongue::P:tongue::P:tongue:

λοιποοοοοον,για τους κουμπαρους....κι εμας θα τον βαφτισουν αυτοι που μας παντεψαν.....ο μπεμπης ειναι 6 μηνων και 4 ημερων.........και στο μαιευτηριο δεν ηρθαν......αφου δεν μπορουσαν να τον δουν (ηταν στην θερμοκοιτηδα,την μαμα δεν την υπολογιζουμε)...ηρθαν να τον δουν στο σπιτι μετα τον σαραντισμο και εφεραν το σταυρουδακι-ματακι (τοσο μικρο ,που τσακωθηκαν μπροστα μας,εκεινος ελεγε,γιατι δεν το αλλαξαν ,και εκεινη ελεγε,οτι της αρεσε παρα πολυ για να το αλλαξει),μετα ....τον σεπτεμβρη εφεραν μια ζακετουλα απο την ελβετια που πηγαν διακοπες και τεεεεελος

ΑΥΤΑ......

καταλαβαινεις τι θα παρουν για την βαφτιση

οταν παντευομασταν,τους ειχα πει,αν δεν θελετε θα τον πληρωσω εγω τον στολισμο της εκκλησιας,και μου ειπαν οχι εμεις θα το πληρωσουμε

οκ,λεω θα ερθετε να τον διαλεξετε...οχι παρε εσυ οτι θες......

οταν εγινε λοιπον ο γαμος,μου ειπαν οτι ο στολισμος που ειχα διαλεξει,ηταν πολυ απλος και αυτοι ηθελαν κατι πιο εντυπωσιακο

ωραια ,ρε παιδια,εγω τα παρηγγειλα τον ιανουαριο,ο γαμος εγινςε τον ιουνιο,6 μηνες,μην πω καμια κουβεντα,ελα να τα δεις.......

ουουουουφφφφφ

τετοια,βανιλιτσα,εχω να σου πω,απειρα

και καθομαι ο βλακας και τα καταπινω ολα....τελος παντων τα εχουμε ξαναπει

εγω παντως ,οταν βαφτισα,καθε τρεις και λιγο,να τα δωρακια και για ψωνια μαζι με την μαμα.να παρουμε αυτα που της αρεσαν......αλλα και σε φιλους που γεννησαν,καθε φορα με δωρακια......ποιος τα αναγνωριζει μωρε...κανενας

τωρα ομως που μας ερχεται η μερικη απασχοληση στο κουτελο,θα σου πω εγω:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

αχ παντου τα ιδια λεμε!!!

και μενα πηγαν ταξιδι προσφατα Αμερικη και περιμεναμε να του φερουν κανα μπουφανακι κανα παντελονακι...αλλα φερανε ενα τοσο δα μικρο αρκουδακι ταρανδο:confused::mad:!!

εγω αρχιζω και φορτωνω αλλα ο αντρας μου ειναι πιο cool!!!και ειχαμε βγει προχθες για καφε και πεταχτηκε η ΚΟΥΜΠΑΡΑ και λεει ηθελε ο αντρας μου να του παρουμε φορμακι αλλα δεν τον αφησα λεγοντας του οτι εχει πολλα:shock::shock:!!!

εγω πιστευω οτι το κανει και απο αντιδραση γιατι ειναι 4 χρονια παντρεμενοι και μπεμπε δεν εχουν ακομη..αλλα τι να πεις!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα, εμενα βανιλιτσα δεν εκανε ποτε ετσι, βεβαια δεν εφαγε ποτε ρυζαλευρο, αλλα απο την πρωτη φορα τα πηγε εξαιρετικα καλα, και με τη γευση και με το κουταλι λες και ηξερε να τρωει, με ολη τη φαση δηλαδη, αφου οταν της εδωσα τις 3-4 κουταλιες και της το πηρα για να της δωσω γαλα, εκλαιγε η καημενη

Λες να εχω προβλημα δηλ???

χθες του εβαλα λογο αχλαδακι στο στομα και μετα γλυφοταν....

δεν εδωσες ρυζαλευρο???και με τι ξεκινησες???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

σωπα καλε που θα εχεις προβλημα, το οτι το δικο μου το παιδι το δεχτηκε ετσι, δεν σημαινει οτι ολα τα παιδια το δεχονται με τον ιδιο τροπο.

Εμενα η παιδιατρος με ξεκινησε με φαριν λακτε !!!!, ρυζαλευρο δεν της εχω δωσει ποτε.

4Rnfp3.png

καλημέρα κορίτσια και από εμάς.....

πάνω που έλεγα ότι είχε στρώσει τα βράδια η μικρή, σήμερα μου έκανε κόλπα ξύπνησε 3 πάλι μετά 6.30 και 7.30 μάτι γαρίδα!! πάλι τα ίδια μάλλον!!! και νυστάζω σήμερα, όχι ότι ήταν και πολύ καλύτερα το ωράριο της αλλά τουλάχιστον ήταν από τις 10 μέχρι 4 ή 5 το πρωί και μετά 7.3 ή 8... τεσπα

να ρωτήσω ρε κορίτσια τώρα και 3-4 μέρες μου δαγκώνει η μικρή τις θηλές καινούριο κόλπο μάλλον.... πώς το σταματάμε δεν το μπορώ!!!?????

όσον αφορά την κουμπαριά που λέτε ο νονός μας ευτυχώς είναι εντάξει αν και είναι νωρίς ακόμα.... αλλά τον ξέρω από παλιά...είναι φίλος

είναι πολύ σημαντική για μένα αυτή η σχέση γιατί έχω περάσει πολλά από την νονά μου και δεν θέλω να πληγωθεί το μωράκι μου αλλά ούτε να πληγώσω εγώ το βαπτηστιρι μου!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

βανιλιτσ αγιατι δεν δινεις κρεμουλα βανιλια με ριζαλευρο

ειναι σαφως πιο νοστιμη

ισως το παιδακι να θελει κατι πιο ενδιαφερον γευστικα

ας μην τα υποτιμουμε,οι παιδιατροι δεν λαμβανουν υποψιν τις προτιμησεις τους εμεις τραβαμε το λουκι

δοκιμασε διαφορες γευσεις κατι θα του αρεσει

σκεφτηκες οτι μπορει απλα να ειναι οι πρωτες αντιδρασεις στο κουταλι και οχι στην κρεμα

νομιζω οτι βασικα αυτο που τα τσιτωνει ειναι η πρωτη επαφη με το κουταλι ,αφου ξερουν σαν μονο τροπο διατροφης το μπιμπερο

μια παλια μαμα,μου ειπε ,οτι αφου το παιδι της δεν ετρωγε με κουταλι,εκανε την κρεμα αραιη και του την εδινε με ενα μπιμπερο που ειχε ανοιξει αρκετα,μπροστα

το βρηκα απαραδεκτο,αλλα να που γινονται κι αυτα:shock::shock::shock::shock:

ΓΚΕΛΥ

Καλημέρα!!! Εμάς η νονοί μας είναι πολύ σούπερ παιδιά! Αν και τρεχουν τρελλά με τη δουλειά τους και φτιάχνουν και το σπίτι τους και οργανώνουν και το γάμο τους ερχονται συνάχεια να δουν τη μικρή. Από δώρα μας εφεραν στο μαιευτήριο ενα ματάκι με Παναγίτσα πάνω που μετα βγαίνει και θα μπει μαζί στην αλυσιδα με το σταυρό της και όταν πήγε η κουμπάρα μου Λονδίνο της έφερε απίστευτα ρουχαλάκια και ένα mobil για την κούνια της. Γενικά εγώ τους έχω πει να μη φέρνουν πολλά για να μην κακομάθει αργότερα. Αλλά δεν έχω κανένα παράπονο. Αφού να φανταστείτε ότι η νονά έχει αρχίσει να ρίχνει ιδέες για προσκλητήρια κλπ της βάφτισης παρά εγώ :shock::shock::tongue::tongue:. Ηταν ο βασικότερος λόγος που τη διάλεξα για κουμπάρα ότι ως νονά θα ήταν κοντά στο παιδί. Οχι για τα δώρα αλλά σαν ανθρωπος.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλημερα kalliα ...

προσεχε με τις θηλες γιατι αν πληγωθουν μετα θα πονας και κανουν φλεγμωνη, ετσι την επαθα εγω!!!να αποφευγεις να του δινεις πιπιλα και βαζε γαλα απο το δικο σου πανω στο στηθος για να επουλωθει!!!

αχ και μας φιλος κολλητος του αντρα μου ειναι και οκ με το μωρο αλλα βλεπεις οταν υπαρχει και γυναικα που δεν εχει αποκτησει ακομη μωρακι.....παντα τον κανει να ειναι πιο μαζεμενος σε δωρα και αγαπες!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Α για τους νονους τωρα.

Εμας δεν το βαφτησανε οι κουμπαροι που μας παντρεψαν γιατι δεν θελανε και μας το ειχανε πει εξαρχής. Εχουν ενα βαφτιστηρι και δεν θελουν αλλο. Σεβαστό και κατανοητο και χαιρομαι που μας το ειχαν ξεκαθαρισει απο την αρχή, παρα να το κανουν με βαρια καρδια. Ευκαιρια για περισσοτερους κουμπαρους.

Μου ειχαν προτεινει δυο αντρες φιλοι μου να μου το βαφτισουν. Καναμε πολυ παρεα οι τρεις μας. Αυτος που το πρωτοπροτεινε, μετα τον κινεζο, ουτε καν ερχοταν να το δει, ενω ο αλλος ερχοταν πολυ περισσοτερο. Του το ειπα μια, του το ειπα δυο, του το ειπα τρεις, αρχισα να διαολιζομαι. Το παιδι ηταν 10 μηνων και το ειχε δει μια φορα.

Καποια στιγμη λοιπον το συζητησα με τον αντρα μου, του ειπα σε πειραζει να ειναι μονο ο ενας? μου ειπε οχι, ρωτησα και τον αλλο νονο αν θελει μονος του, μου ειπε οτι το προτιμαει, και ετσι ανακοινωσα στον αλλο οτι τελικα θα ηθελα να αφησουμε το θεμα της κουμπαριας γιαυτο και γι αυτο το λογο. λιγο πειραχτηκε στην αρχη, αλλα μετα κι ο ιδιος μου ειπε οτι καλυτερα γιατι δεν το εχει το θεματακι. Κι ετσι μου τη βαφτισαν ο αλλος με τη γυναικα του.

Απο δωρα και τετοια και μενα δεν την εχουν πηξει, αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο. Μ ενδιαφερει να ειναι σωστοι νονοι και να βλεπουν το παιδι, οπως και κανουν. Αλλωστε τους το ειπα απο την πρωτη φορα που ηρθαν και της φερανε ενα φορεματακι που εκανε γυρω στα 100 ευρω, οτι ουτε χρειαζεται να της φερνουν δωρα καθε φορα, ουτε να της παιρνουν τοσο ακριβα δωρα.

Και βανιλιτσα θα μου επιτρεψεις να σου πω κατι, το οτι δεν εχουν κανει παιδι 4 χρονια μπορει απλα να ειναι επιλογή τους. Κι εμεις με τον αντρα μου στα 5 χρονια καναμε παιδι απο δική μας επιλογή. Θελω να σου πω απλα, μην το συσχετιζεις απαραιτητα

4Rnfp3.png

βανιλιτσ αγιατι δεν δινεις κρεμουλα βανιλια με ριζαλευρο

ειναι σαφως πιο νοστιμη

ισως το παιδακι να θελει κατι πιο ενδιαφερον γευστικα

ας μην τα υποτιμουμε,οι παιδιατροι δεν λαμβανουν υποψιν τις προτιμησεις τους εμεις τραβαμε το λουκι

δοκιμασε διαφορες γευσεις κατι θα του αρεσει

σκεφτηκες οτι μπορει απλα να ειναι οι πρωτες αντιδρασεις στο κουταλι και οχι στην κρεμα

νομιζω οτι βασικα αυτο που τα τσιτωνει ειναι η πρωτη επαφη με το κουταλι ,αφου ξερουν σαν μονο τροπο διατροφης το μπιμπερο

μια παλια μαμα,μου ειπε ,οτι αφου το παιδι της δεν ετρωγε με κουταλι,εκανε την κρεμα αραιη και του την εδινε με ενα μπιμπερο που ειχε ανοιξει αρκετα,μπροστα

το βρηκα απαραδεκτο,αλλα να που γινονται κι αυτα:shock::shock::shock::shock:

αχ ζουζουνακι μου αυτο με φοβιζει...γιατι του δινω την κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο της ΝΟΥΝΟΥ που θεωρειτε η πιο ευγεστη!!!τι να πω ...θα δουμε !!!

μου γινεται λιγοφαγος παντος.,...

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Α για τους νονους τωρα.

Εμας δεν το βαφτησανε οι κουμπαροι που μας παντρεψαν γιατι δεν θελανε και μας το ειχανε πει εξαρχής. Εχουν ενα βαφτιστηρι και δεν θελουν αλλο. Σεβαστό και κατανοητο και χαιρομαι που μας το ειχαν ξεκαθαρισει απο την αρχή, παρα να το κανουν με βαρια καρδια. Ευκαιρια για περισσοτερους κουμπαρους.

Μου ειχαν προτεινει δυο αντρες φιλοι μου να μου το βαφτισουν. Καναμε πολυ παρεα οι τρεις μας. Αυτος που το πρωτοπροτεινε, μετα τον κινεζο, ουτε καν ερχοταν να το δει, ενω ο αλλος ερχοταν πολυ περισσοτερο. Του το ειπα μια, του το ειπα δυο, του το ειπα τρεις, αρχισα να διαολιζομαι. Το παιδι ηταν 10 μηνων και το ειχε δει μια φορα.

Καποια στιγμη λοιπον το συζητησα με τον αντρα μου, του ειπα σε πειραζει να ειναι μονο ο ενας? μου ειπε οχι, ρωτησα και τον αλλο νονο αν θελει μονος του, μου ειπε οτι το προτιμαει, και ετσι ανακοινωσα στον αλλο οτι τελικα θα ηθελα να αφησουμε το θεμα της κουμπαριας γιαυτο και γι αυτο το λογο. λιγο πειραχτηκε στην αρχη, αλλα μετα κι ο ιδιος μου ειπε οτι καλυτερα γιατι δεν το εχει το θεματακι. Κι ετσι μου τη βαφτισαν ο αλλος με τη γυναικα του.

Απο δωρα και τετοια και μενα δεν την εχουν πηξει, αλλα δεν με ενδιαφερει αυτο. Μ ενδιαφερει να ειναι σωστοι νονοι και να βλεπουν το παιδι, οπως και κανουν. Αλλωστε τους το ειπα απο την πρωτη φορα που ηρθαν και της φερανε ενα φορεματακι που εκανε γυρω στα 100 ευρω, οτι ουτε χρειαζεται να της φερνουν δωρα καθε φορα, ουτε να της παιρνουν τοσο ακριβα δωρα.

Και βανιλιτσα θα μου επιτρεψεις να σου πω κατι, το οτι δεν εχουν κανει παιδι 4 χρονια μπορει απλα να ειναι επιλογή τους. Κι εμεις με τον αντρα μου στα 5 χρονια καναμε παιδι απο δική μας επιλογή. Θελω να σου πω απλα, μην το συσχετιζεις απαραιτητα

Δυστηχως smouts μου δεν ειναι απο επιλογη τους και το γνωριζουμε πολυ καλα γιατι οπως σου ειπα ειναι κολλητος του αντρα μου και τα λενε!!!αυτο μας στεναχωρει και ειναι λογικο ....αλλα το θεμα ειναι οχι τα δωρα ..συνεχεια συνεχεια ημαρτον και ουτε γω το θελω !!!αλλα οταν ξερεις απο την αρχη οτι αυτο το πιτσιρικι θα το βαφτισω εγω, πας του κοσμου τα ταξιδια στο εξωτερικο και δεν φαιρνεις ουτε ενα σκουφακι που λεει ο λογος:rolleyes:καπως σου φαινεται!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

αχ ζουζουνακι μου αυτο με φοβιζει...γιατι του δινω την κρεμα βανιλια-ρυζαλευρο της ΝΟΥΝΟΥ που θεωρειτε η πιο ευγεστη!!!τι να πω ...θα δουμε !!!

μου γινεται λιγοφαγος παντος.,...

καλε μην απελπιζεσαι

νομιζω οτι συν το χρονο θα βρεις τι του αρεσει και τοτε δεν θα τον προλαβαινεις

ολοι εξαλλου εχουμε ενα κουμπι,το θεμα ειναι ποιος το βρισκει;););)

χιχιχιχχι

κοριτσια σας αφηνω,παω στην αλλη μερια του λεκανοπεδιου,ουφ

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...