Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

δεν ξερω αλλα τωρα τα ξεψειριζουν πολυ και τωρα τα παιδια εχουν περισσοτερα προβληματα...

εχεις δικιο παντως καθε μανα κανει το καλυτερο για το παιδι της και οτι θεωρει οτι ειναι σωστο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια .

Εμεις καλοριφερ το εχουμε αναψει πολυ λιγο , κανει ακομα ζεστη .

Εχω στολισει απο την προηγουμενη βδομαδα .

Ηρθε και το χαλι πολυ ωραιο

Οσο για το φαγητο , η δικια μουυ κοριτσια ειναι πολυ λιγοφαγη .Με το ζορι της τα δινω ολα , θελει ωρα , τραγουδι και χαρα .Τι να κανω δεν ξερω .Βεβαιια και εγω ετσι ημουν με κυνηγουσαν να φαω .

Για τογαλα βεβαια τρελαινεται .

οσες εχετε chicco μπιμπερο , πηρατε με τις 4 τρυπες την πιπιλα? εγω ακομα τις 3 εχω .

Η νεφελιτσα που χαθηκε

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

γεια σας κορίτσσαααααααααααααααααα!!!

γεια σου λετακι

εννοειτε οτι δεν αγοραζω αλλο πραγμα

και αν δεν μπορει με το ραβδομπλεντερ ας παρει το μεγαλο μπλεντερ και ας βαλει ολοκληρα τα φρουτα,οχουουουου

αυτη κοριτσια ,θελει μια δημητρα:tongue::evil::tongue::evil: για να βρει τον δασκαλο της

δημητρα συμφωνεις?

ερωτηση ,εσεις εχετε καλοριφερ ολη την μερα?

εγω δεν το κλεινω ουτε και το βραδυ,βεβαια στο 20-21 ,αλλα εμεις ζοριζομαστε,μας φαινεται πολυ ζεστο το σπιτι

Εμείς εδώ ζουζουνάκι δεν ανάβουμε πολύ γιατί κάνει τρελή ζέστη μιλάμε το πρωί(20-22 βαθμούς!) Το βράδυ όμως την ψιλο-βάζει την ψύχρα του! Ρε κορίτσια και πέρισυ έτσι, μέχρι τα Χριστούγεννα ζέστη και μετά βάζει ένα κ@λόκρυο! Κι εγώ γυρνάω στην δουλειά 27/12! Λές να με τρελάνει στο κρύο τότε και τώρα που είμαι σπίτι μου σκάει ο τζίτζικας!

γεια σας!!

χωραω στην παρεα σας??? το δικο μου το νινακι ειναι σχεδόν 4 μηνων και απο αγωνιες αλλο τιποτα!!! πρωτομανουλα και με την δικια μου τη μανουλα 300χμ μακρια....

Από που να αρχισω με αγωνίες!!! να πω για τον υπνόσακο? (που μου τις λυσατε;)) να πω για τα εμβολια?? να πω που αρχισα να δουλευω?? να πω που παλευω να κρατησω αποκλειστικο θηλασμο??? τι να πρωτοπω!!!:o

Γεια σου jojo μου, καλως ήρθες! Πώς πάς με την δουλειά; πώς είναι τα πράγματα;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

κοριτσια ξαναηρθα

εδω και 2 μερες εχω μια τρελη ημικρανια,και δεν μπορουσα αλλο επρεπε να κανω κατι εξωτερικες δουλειες και οταν γυρισα ημουν off

ευτυχως ο μπεμπης μου εκανε την χαρη ακι κοιμηθηκε ,οποτε ηρεμησα κι εγω λιγο

οχι οτι μου περασε αλλα,μαλακωσε:|:|:|

η κυρια που κραταει τον μπεμπη το πηρε αποφαση οτι με το ραβδομπλεντερ θα πορευτει και προσπαθει αν το συνηθισει:tongue:

κοριτσια ,κανει σαν τρελος για την φρουτοκρεμα

αυριο,πρεπει να διασχισω το λεκανοπεδιο για να παω σε ενα πελατη,ειπα στον αντρα μου μηπως το κανω την δευτερα,και για απαντηση πηρα μια παχια αρνηση:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

ΑΥΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

κι εγω λεω να στολισω το δεντρο μας το Σ/Κ

βεβαια εγω πρεπει να κανω και του γραφειου ,αλλα θα δω ποτε.......

ριξτε καμια ιδεα...τι μαγειρευουμε αυριο?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

γεια σας!!

χωραω στην παρεα σας??? το δικο μου το νινακι ειναι σχεδόν 4 μηνων και απο αγωνιες αλλο τιποτα!!! πρωτομανουλα και με την δικια μου τη μανουλα 300χμ μακρια....

Από που να αρχισω με αγωνίες!!! να πω για τον υπνόσακο? (που μου τις λυσατε;)) να πω για τα εμβολια?? να πω που αρχισα να δουλευω?? να πω που παλευω να κρατησω αποκλειστικο θηλασμο??? τι να πρωτοπω!!!:o

γεια σου jo-jo.....καλωσορισες.....καλο κουραγιο με τη δουλεια και κουραγιο και με τον θηλασμο...πως τα πας???

εχετε στολισει?εγω σημερα κανω τα παραθυρα και τις κουρτινες το σκ θα στολισω μαλλον το δεντρακι μας

χαπι εγω στολισα την τριτη....εχει πλακα γιατι ο μικρος χαζευει τα φωτακια...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

alooooo agapes!

τι μου κάνετε? ελπιζω καλά και τα μπεμπεδια σας το ίδιο

ναι ναι ξερω εχω χαθει εχω ριξει μαυρη πέτρα πίσω μου αλλα ειμαι δικαιολογημενη κα8οτι γινετε της κολασεω;ς

εν ταχ τα νεα μας

πουκι

ειναι μια χαρά σας χαιρετα και σασ αγαπάει. ξετσουνισε δοντάκι, ειχε λιγα νευρα εκανε εναν πυρετουλι για 3 ωρες πηρε ντεπον και ολα καλά. αλλαξα παιδιατρος γιατι ο γελοιος δεν απαντουσε στις κλησειςε μου οταν η μικρη έκανε πυρετο με αποτέλεσμα να τα πάρω κράνα. το πουκι εχει φτάσει 70 εκατοστουλια και ειναι πλέον 8,5 κιλάκια.. περιφημα παει το παιδουλι μου και κάνε μονιμως τανζανιες... αυτες τισ μέρες εχει και κάτι μυξες αλλά το οτριζαλιν να ειναι καλά και ολα πάνε περίφημα

κατα τα άλλα δράμα

στη δουλειά μας πιέζουν για συναινεση σε μειωση αποδοχών και μειωση ωραρίου. εχω αρνηθει και απο τότε απλά κάνουν οτι μπορουν για να μου σπάσουν τα νεύρα.. αλλα δεν πτοούμε! επειδή η επιχειρηση ειναι μικρή χρειάζετε εργασιακός εκπρόσωπος για τις διαπραγματευσεις με την εργοδοσια ενοψει τον νεων συμβάσεων οποτε μαντεψτε ποια ειναι εκπρόσωπος σε εμας... ναι σωστά καταλάβατε οποτε τρέχω σαν ητν παλαβή και μεσα σε ένα βράδυ έπρεπε να κατσω να μαθω ένα σκασμο πράγματα.

επειδη ξεχνιέμαι οποια θελει ας μου κανει καμια αναπαντητη στο κουνητο να την παρω πισω να τα πουμε και τετ α τετ και βιζ α βι

ελπίζω να αρχισω να μπαινω ξανα συντομα και να τα λκέμε

ενιοτε μου λειπετε κιολας

μχοαθχθοαοθχαοθχοθαοθχαθοχοθαθχοαοθχοθχαχ

σασ φιλώ και σπεσιαλ φιλια στα κωλαράκια των μωρουδακιων σας

dZJip3.png

αα ακαλε ξεχασα να σασ πω για το φαι

λοιπον κανει 5 γευματα γαλακτοσ την ημερα των 160 Ml εκαστο

ενα γευμα φρουτου (ενα μηλο ενα αχλαδι ενα πορτοκαλι και λιγη μπανάνα) ενα πιατακι τουμπανο

και εναλαξ ενα γευμα βανιλια και ενα παιδικο γιαουρτι

στις 14 του μηνα ξεκιναμε κρεας και λαχανικα γιεεεααααααα!

dZJip3.png

χιχιχι

το εχουμε κανει κι εμεις αυτο

μερικες φορες τον τρωνε και τα ουλα του και χουφτωνει το σεντονι και βαζει το χερι του μαζι με το σεντονι στο στομα για να ξυσει τα ουλα,κοιμωμενος

στην αρχη γελασαμε,μετα φοβηθηκα,πηρα τον παιδιατρο και τον ρωτησα ,και μου ειπε,οτι δεν υπαρχουν βρεφη με αυτοκτονικες τασεις

οπως το βαζει το σεντονι στο στομα ,ετσι ακι το βγαζει

αααααα,και τα χερια εξω εεεε,και ψηλα,σαν να κανει δεηση,τι να πεις:P:p

ετσι ακριβως κοιμαται η πουκι..αρνειτε να κοιμηθει πλαγια ή μπρουμυτα και κοιμαται ανασκελα ή κουκουλωμένη ή με τα χερια διαπλατα ανοιχτα.. τι να πεις.. αβυσος η ψυχη των μπεμπεδακίων

dZJip3.png

MARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ????

Η ΠΟΥΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΕΕ???Μπραβο κοπελα μου!!!!

τελικα την πας στην μητερα σου??

εμεις τωρα ξεκιναμε με ρυζαλευρο βανιλια και σιγα σιγα και φρουτοκρεμα!!!εσενα εχει ξεκινησει καιρο???

τρωει ολοκληρο μηλο και αχλαδι???

γιαουρτακι???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

MARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΦΙΛΕΝΑΔΑ????

Η ΠΟΥΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΕΕΕ???Μπραβο κοπελα μου!!!!

τελικα την πας στην μητερα σου??

εμεις τωρα ξεκιναμε με ρυζαλευρο βανιλια και σιγα σιγα και φρουτοκρεμα!!!εσενα εχει ξεκινησει καιρο???

τρωει ολοκληρο μηλο και αχλαδι???

γιαουρτακι???

η πουκι κατοικοεδρευει στας αυλιδας και εμεις πηγαινοερχομαστε σαν τους παλαβους.. την εφερα για 10-15 μερες αθηνα τον οκτώβριο, βρηκε την αθηνα πολύ πασέ και ειχε νευρα :P τωρα θα ξαναρθε9ι χριστουγεννα και ειδωμεν :P

τα φρουτα τα εχει ξεκινησει εδώ και 25 μερες περίπου.. πιο πολύ απο δική μου πρωτοβουλία.,. την εβαζα και εγλυφε κλπ κλπ την εβλεπα οτι κοιτουσε τα πιατα σαν λιμασμενο και λεω αστο το παιδακι να πειραματιστει. το μηλο και το αχλαδι ναι ειναι ολοκληρα αλλα μην φανταστεις κουμουτσες.. βιολογικουλια μιντιουξμ σαιζ, την μπανάνα την βαζω οταν με τις κενώσεις της ειναι οκ

απο γιαουρτάκι της εχω δώσει νουλακ... το εχει χεσμένο και γουσταρει τρελά ολυμπος... επισης της αρεσει και η τυροσαλατα μουχαχαχαχαχαχα

ο μπεμπιτος τι κανει?

dZJip3.png

καλα ειναι αλλα δεν παλευεται η γκρινια του για το γαλα....το εχει σιχαθει λεμε!!!!

και το ρυζαλευρο μη φανταστεις ...μια αηδια την βγαζει....θα δουμε ...ενω μικροτερο ηταν καλοφαγαδικο τωρα ολα μπλιαχ!!!και γω του βαζω και δοκιμαζει ...να τωρα γλειφει ενα αχλαδακι και του καλοαρεσει θα δουμε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

alooooo agapes!

τι μου κάνετε? ελπιζω καλά και τα μπεμπεδια σας το ίδιο

ναι ναι ξερω εχω χαθει εχω ριξει μαυρη πέτρα πίσω μου αλλα ειμαι δικαιολογημενη κα8οτι γινετε της κολασεω;ς

εν ταχ τα νεα μας

πουκι

ειναι μια χαρά σας χαιρετα και σασ αγαπάει. ξετσουνισε δοντάκι, ειχε λιγα νευρα εκανε εναν πυρετουλι για 3 ωρες πηρε ντεπον και ολα καλά. αλλαξα παιδιατρος γιατι ο γελοιος δεν απαντουσε στις κλησειςε μου οταν η μικρη έκανε πυρετο με αποτέλεσμα να τα πάρω κράνα. το πουκι εχει φτάσει 70 εκατοστουλια και ειναι πλέον 8,5 κιλάκια.. περιφημα παει το παιδουλι μου και κάνε μονιμως τανζανιες... αυτες τισ μέρες εχει και κάτι μυξες αλλά το οτριζαλιν να ειναι καλά και ολα πάνε περίφημα

κατα τα άλλα δράμα

στη δουλειά μας πιέζουν για συναινεση σε μειωση αποδοχών και μειωση ωραρίου. εχω αρνηθει και απο τότε απλά κάνουν οτι μπορουν για να μου σπάσουν τα νεύρα.. αλλα δεν πτοούμε! επειδή η επιχειρηση ειναι μικρή χρειάζετε εργασιακός εκπρόσωπος για τις διαπραγματευσεις με την εργοδοσια ενοψει τον νεων συμβάσεων οποτε μαντεψτε ποια ειναι εκπρόσωπος σε εμας... ναι σωστά καταλάβατε οποτε τρέχω σαν ητν παλαβή και μεσα σε ένα βράδυ έπρεπε να κατσω να μαθω ένα σκασμο πράγματα.

επειδη ξεχνιέμαι οποια θελει ας μου κανει καμια αναπαντητη στο κουνητο να την παρω πισω να τα πουμε και τετ α τετ και βιζ α βι

ελπίζω να αρχισω να μπαινω ξανα συντομα και να τα λκέμε

ενιοτε μου λειπετε κιολας

μχοαθχθοαοθχαοθχοθαοθχαθοχοθαθχοαοθχοθχαχ

σασ φιλώ και σπεσιαλ φιλια στα κωλαράκια των μωρουδακιων σας

Mara;Τι κάνεις βρε ψυχή;Μια χαρά βλέπω το μπεμπόνι σου μπράβο...δεν μπορώ να πβ τα ίδια για τα νέυρα σου σε λίγο....ρε πήγες και μπλέχτηκες με τα εργασιακά τέτοιες μέρες; τρελή είσαι;:shock::shock::shock:όχι κοπελιά δεν την κάνεις αυτή...είναι λές κι αυτοκτονείς! Πόσα άτομα είσαστε στην δουλειά;

Οι υπόλοιπες ΟΚ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα ....που ειστε καλε ολεςςςςςςςςςςς???

ελατε φτιαχνω καφεδακι...:tongue:

εμεις κοιμηθηκαμε στις 12 το βραδι με το ζορι και 6 ωρα γαριδα το ματακι:shock:!!!τωρα νανι...

ροζακι τι κανει ο Αντωνακης????

εγω σημερα μετα απο πολυ σκεψη λεω να τον βαλω στο δωματιο του?!!!λετε να τα καταφερουμε???Μου φαινεται περιεργο ρε γμτ που δεν θα ειναι διπλα μας.....

ρε κοριτσια κατι ασχετο αλλα ...σημαντικο!!!

εσας οι κουμπαροι σας , αυτοι που θα βαφτισουν τα μπεμπακια σας ή αυτοι που ηδη τα εχουν βαφτισει..τους φερνουν δωρακια????

ρε γμτ εμας θα το βαφτισουν ενα ζευγαρι που μας εχει παντρεψει το παιδι και τωρα ζητησα και στην γυναικα του (απο ευγενεια) να το βαφτισουν μαζι...αλλα περα απο το Μαιευτηριο που φεραν ενα ματακι και εναν αρκουδο....τιποτα αλλο!!!:shock::shock:

δεν ξερω αλλα καπως μου κανει....ειμαι περιεργη λετε???εμενα η ξαδερφη μου ειναι να γεννησει τωρα και ηδη εχω παρει του κοσμου τα πραγματα απο το ΛΗΤΩ!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...