Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια!!!

ζουζουνακι μου...δεν σου εφταναν ολοι οι αλλοι εχεις και την κυρια που κραταει τον μπεμπη να διαταζει???Ελεος!!!Σιγα μην παρεις μουλτι:shock:οταν εχεις το ραβδομπλεντερ κυριως!!

Εγω τετοιο θα παρω αμεσα....καλο το μουλτι αλλα δεν τεμαχιζει πολυ καλα,πρεπει να βαζεις πολλα υγρα...ασε που το ραβδομπλεντερ πολτοποιει και μεσα στο πιατακι και δεν πλενεις λαμες,μπολακια και ολα τα σκατοεξαρτηματακια!!!

σημερα η μικρη εφαγε μπανανα-αβοκαντο...ουτε καν στο μπλεντερ δεν τα εβαλα....με το πηρουνι τα ελυωσα και η μπουμπουκα τα εφαγε μια χαρα!!!Κι επισης σημερα θα φαμε και κοτοπουλακι με λαχανικα!!!Για να δουμε πως θα τα παει και με το κρεατικο!!

γεια σου marsi μια χαρα η κουκλα εεε???το τρωει ολο το μαμ της???

πηρες φιλετο κοτοπουλο ή το ξεκοκκαλιζεις εσυ???

βαζετε και λαδακι??

εμενα μου ειπε ολα μαζι ..απο την αρχη δηλ..πατατουλα καροτακι κολοκυθακι φασολακια και κρεατακι!!ενω της φιλης μου ο γιατρος της εβαλα την μια μερα πατατα την αλλη μερα προσθεσε και καροτο κ.ο.κ.!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρουλα,και το αχλαδι και το μηλο επειδη τα βραζω πρωτα,μαλακωνουν και γινονται νιανια και με το πηρουνι!!!

Ενταξει η μπανανα και το αβοκαντο ειναι μαλακα και δεν εχουν ζητημα!!Η τα βρασμενα λαχανικα...μια χαρα πιεζονται με το πηρουνι!!

Το κοτοπουλο ομως και το μοσχαρι??Δεν θελουν καλο κοψιμο και αλεσμα???Εδω καμια φορα εμεις και δεν τα καταφερνουμε με τις ινες που εχουν!!

Εκει ραβδομπλεντερ το βλεπω!!

ναι βρε το κρεας θελει αλεσμα στην αρχη.αργοτερα οταν βγαλει μερικα δοντακια θα το κανεις κλωστες κλωστες κ θα της το δινεις λιγο λιγο

Holy Diver

γεια σου marsi μια χαρα η κουκλα εεε???το τρωει ολο το μαμ της???

πηρες φιλετο κοτοπουλο ή το ξεκοκκαλιζεις εσυ???

βαζετε και λαδακι??

εμενα μου ειπε ολα μαζι ..απο την αρχη δηλ..πατατουλα καροτακι κολοκυθακι φασολακια και κρεατακι!!ενω της φιλης μου ο γιατρος της εβαλα την μια μερα πατατα την αλλη μερα προσθεσε και καροτο κ.ο.κ.!!

γεια σου Βανιλιτσα!!

ναι,καλη ειναι στο φαγητο της...το τρωει ολο αλλα ειναι μετρημενη γενικα...παρολο που καλο θα ηταν να τρωει 3 γευματα στερεεων,καποιες φορες τρωει 2 γιατι μαλλον ειναι χορτασμενη!!

Δεν ξεπερνα τα 200 γρμ φαγητο με τιποτε!!

Κοιτα,καλο θα ηταν παρολο που ο γιατρος σου ηταν θετικος στην μειξη να τα δωσεις σταδιακα για να ξερεις τι μπορει να τον πειραξει αν μια στο εκατομμυριο εμφανισει καμια αλλεργια!!!Ξεκινα πρωτα με πατατουλα 2 μερες,μετα πατατα και καροτο αλλες 2,μετα πατατα-κατοτο-κολοκυθι αλλες 2 και μετα θα βαζεις οτι λαχανικο θες παντα δοκιμαστικα!!!

το λαδακι ειναι απαραιτητο οπως και το λεμονακι!!

κοτοπουλακι εγω εχω απο το χωριο,κομμενο σε μεριδες και τα κοκκαλακια τα βγαζω εγω...αλλιως φιλετο κοτοπουλο στηθος σε κομματακια και να υπολογιζεις 80-100 γρμ σε καθε γευμα!!

το ιδιο και με το μοσχαρι...θα παρεις πολυ καλο και μαλακο χωρις λιπη και θα το κοψεις σε κομματακια περιπου στα 80-100 γρμ!!

και θα κανεις συνδυασμους με λαχανικα.....βγαλε την Βεφα απο μεσα σου!!χαχα

εγω το ζουμακι απο την κοτα θα της το κανω με το ρυζαλευρο της για βραδυνο...ετσι εκανα και χτες με το ζουμακι απο τα λαχανικα.Εγω ομως το μαγειρευω μονη μου το ρυζακι!!!

Θελω να πω οτι μολις περασεις τα αρχικα σταδια μετα θα κανεις διαφορα!!

Με το καλοοοοοοοοο!!!:P

καλησπέρα κι από εμάς :D. Η μικρή ήταν πολύ ανήσυχη χθες το βράδυ με το εμβόλιο. Δεν έκανε πυρετό αλλά ξυπνησε 3-4 φορές μέχρι το πρωί!!!Πολύ κου κακοφάνηκε γιατί με έχει καλομάθει :tongue:

χιχιχι

το εχουμε κανει κι εμεις αυτο

μερικες φορες τον τρωνε και τα ουλα του και χουφτωνει το σεντονι και βαζει το χερι του μαζι με το σεντονι στο στομα για να ξυσει τα ουλα,κοιμωμενος

στην αρχη γελασαμε,μετα φοβηθηκα,πηρα τον παιδιατρο και τον ρωτησα ,και μου ειπε,οτι δεν υπαρχουν βρεφη με αυτοκτονικες τασεις

οπως το βαζει το σεντονι στο στομα ,ετσι ακι το βγαζει

αααααα,και τα χερια εξω εεεε,και ψηλα,σαν να κανει δεηση,τι να πεις:P:p

Κάλα Γκελάκο σα να βλέπω τη μικρή μου... μιλάμε όλα στο στόμα, τι σεντόνια, τι πανάκι, τι ένα υφασμάτινο σκυλάκι για την οδοντοφυία, τι το δικό μου δάχτυλο!!! και πως δαγκώνει η άτιμη!!!

εμενα οταν κοιμαται ειναι σαν να λεει παραδινομαι...ανοιγει και τις παλαμες,λες και καποιος θελει να τον πυροβολησω

Αχ κι εμένα έτσι κοιμάται :shock::shock:. Δεν εχει πολύ πλάκα :D

τα πιατακια και κουταλακια τα πλενεται με ζεστο νερακι και απορρυπαντικο proderm???

δεν τα αποσυρωνεται???

βρε η maraaaaaaaaaaaaaa που ειναι???

μιλαει καμια μαζι της????????????:rolleyes:

Η παιδίατρος μου είπε χθες απλό πλύσιμο με ότι σαπουνι πιάτων έχω και πλέον εδώ και πολύ καιρό ότι είναι περιττή η αποστέιρωση αφού όλα μπαίνουν στο στόμα μας!!!! Η μάρα είναι καλά...τρέχει με τη δουλειά και τα χώνει στα αφεντικά!!! Και οργανώνει και τη βάφτιση της μπέμπας για τον Ιούνιο.

Εμείς δεν ανέβουμε καθόλου καλοριφερ εκτός από την ώρα του μπάνιου που ανάβω λίγο το αερ'οθερμο. Βλέπω το θερμόμετρο που έχω στο σπίτι και είναι συνεχώς πάνω από 20-21. Καμιά φορά να εχει υγρασία ανάβω λίγο για να σπάσει. Εχω κι εγώ υπνόσακκο αλλά μου φαίνεται πολύ ζεστός για να της το βάλω από τώρα...το αφήνω για αργότερα και τη σκεπάζω με μία κουβερτούλα με σεντονάκι και δεν ξεσκεπάζεται.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

γεια σου Βανιλιτσα!!

ναι,καλη ειναι στο φαγητο της...το τρωει ολο αλλα ειναι μετρημενη γενικα...παρολο που καλο θα ηταν να τρωει 3 γευματα στερεεων,καποιες φορες τρωει 2 γιατι μαλλον ειναι χορτασμενη!!

Δεν ξεπερνα τα 200 γρμ φαγητο με τιποτε!!

Κοιτα,καλο θα ηταν παρολο που ο γιατρος σου ηταν θετικος στην μειξη να τα δωσεις σταδιακα για να ξερεις τι μπορει να τον πειραξει αν μια στο εκατομμυριο εμφανισει καμια αλλεργια!!!Ξεκινα πρωτα με πατατουλα 2 μερες,μετα πατατα και καροτο αλλες 2,μετα πατατα-κατοτο-κολοκυθι αλλες 2 και μετα θα βαζεις οτι λαχανικο θες παντα δοκιμαστικα!!!

το λαδακι ειναι απαραιτητο οπως και το λεμονακι!!

κοτοπουλακι εγω εχω απο το χωριο,κομμενο σε μεριδες και τα κοκκαλακια τα βγαζω εγω...αλλιως φιλετο κοτοπουλο στηθος σε κομματακια και να υπολογιζεις 80-100 γρμ σε καθε γευμα!!

το ιδιο και με το μοσχαρι...θα παρεις πολυ καλο και μαλακο χωρις λιπη και θα το κοψεις σε κομματακια περιπου στα 80-100 γρμ!!

και θα κανεις συνδυασμους με λαχανικα.....βγαλε την Βεφα απο μεσα σου!!χαχα

εγω το ζουμακι απο την κοτα θα της το κανω με το ρυζαλευρο της για βραδυνο...ετσι εκανα και χτες με το ζουμακι απο τα λαχανικα.Εγω ομως το μαγειρευω μονη μου το ρυζακι!!!

Θελω να πω οτι μολις περασεις τα αρχικα σταδια μετα θα κανεις διαφορα!!

Με το καλοοοοοοοοο!!!:P

Καλά Μάρσυ τι φοβερή η συνταγή για το ρυζάλευρο!!! Αν και έχω ακόμα 1 μήνα για να ξεκινήσουμε μου φαίνεται πανέυκολη :D. Επίσης η σύμβουλος θηλασμού μου σύστησε το κεχρί αντί για ρυζάλευρο που δεν έχει γλουτένη και εχει μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο!

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Νιου μου,πιστευω κι εγω οτι ειναι πολυ καλη η συνταγουλα!!Αξιζει τον κοπο!!!

Κεχρι που θα βρουμε???Λες να εχουν τα βιολογικαδικα???

Το ειχα σκεφτει κι εγω αλλα εδω επαρχια δεν ξερω ποσο ευκολο ειναι να βρω!!!

Αν ξαναμιλησετε για ρωτα την που το βρισκουμε!!

Εγω πολυ συντομα θα δωσω και βρωμη στην νεαρα για να αλλαζουμε και γευσεις!!

Σημερα παρελαβα και αγνο παρθενο καρυδελαιο(coconut oil).

Θα της δινω κι απο αυτο στα φαγητα της!!!Ειναι το καλυτερο λαδι για μαγειρεμα!!!Σε υψηλες θερμοκρασιες δεν οξειδωνεται καν οπως το ελαιολαδο.Το ελαιολαδο θα της το δινω κατεξοχην φρεσκο...κι εβγαλε φετος η πεθερα μου ενα λαδιιιιιιι....μουρλια!!!

γεια σας!!

χωραω στην παρεα σας??? το δικο μου το νινακι ειναι σχεδόν 4 μηνων και απο αγωνιες αλλο τιποτα!!! πρωτομανουλα και με την δικια μου τη μανουλα 300χμ μακρια....

Από που να αρχισω με αγωνίες!!! να πω για τον υπνόσακο? (που μου τις λυσατε;)) να πω για τα εμβολια?? να πω που αρχισα να δουλευω?? να πω που παλευω να κρατησω αποκλειστικο θηλασμο??? τι να πρωτοπω!!!:o

κοριτσια ο γιος μου τα εχει βαλει με ενα κομματι ψωμι...εσεις τους δινατε φαγητα απο τα δικα σας να δοκιμαζουν πριν ξεκινησουν τις στερεες??

χαπακι,εγω της εδινα απο 5 μηνων να δοκιμασει μηλο,αγγουρακι και αχλαδακι!τιποτε αλλο.Προσεξε το ψωμι,γιατι εχει γλουτενη και τα σιτηρα τα δινουμε μετα τον 8ο σιγουρα!!!

Διαφημίσεις

του εχω ξαναδωσει...κι εχει δοκιμασει μηλο,μπανανα,ντοματα,πουρε και φετα...

ενταξει τα φρουτα μονο τα εχει γλυψει....ντοματα εχω βαλει το δακτυλο στο ζουμι της...

ο πουρες του αρεσε παρα πολυ

76IGp3.png

δεν το ηξερα για το ψωμι...γιατι η γλουτενη τι κανει?και τι ακριβως ειναι?

ντοματουλα και φετα μην του ξαναδωσεις χαπι μου...ειναι νωρις ακομη!πουρε πατατουλας σκετης δεν υπαρχει θεμα!

η γλουτενη ειναι ουσια ου την εχουν κυριως τα προιοντα απο σιταρι...δηλαδη αλευρι,ζυμαρικα,τραχανας κλπ.Και καποιοι ανθρωποι εχουν αλλεργια σε αυτην και λεγεται κοιλιοκακη!Γι αυτο και δεν δινουμε στα μωρακια μας απο νωρις γλουτενη...μην τυχον και αναπτυξουν αυτη την αλλεργια απο νωρις!

τελικα παλια μεγαλωνανε πιο καλα τα παιδια,εγω θυμαμαι τη μανα μου στον αδερφο μου 6 μηνων του εδωσε φασολαδα και με το κουταλι της σουπας,του εδινε ψωμι απο το 4 μηνα ....ετρωγε κανονικα τα παντα και δεν του αρεσε τιποτα αλεσμενο

76IGp3.png

κοιτα κι εγω ετρωγα τηγανιτη πατατα απο 7 μηνων!!!

δεν θα την δωσω ομως στην μπεμπα οσο περνα απο το χερι μου!!

στο κατω-κατω η καθε μαμα κανει αυτα που η ιδια θελει στα παιδακια της :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...