Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

evi μου καλά γιατί δεν ήρθες ? πότε με είδες γιατί για φαγητό ήμουν την Κυριακή που 40 ο μικρός. τότε λες ?

την άλλη φορά να έρθεις δεν το συζητώ. δεν ήξερα ότι είμαστε από την ίδια περιοχή.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για σερβιέτες υπάρχουν κάποιες ειδικές για τέτοιες περιπτώσεις δεν θα σου κάνουν δουλειά οι κλασικές. εδώ αυτές και της φοράς 2-2

νομίζω ότι ήταν sunny κάτι δεν θυμάμαι. να ξέρεις ότι δεν θα σου κάνουν δουλειά οι κλασικές ψάξε για άλλες πρέπει να είναι κοντά σε αυτές για ακράτεια.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

kaλημερα κι απο μενα!newwww να σου ζησειιιι...evi moy τενα lady ειχα παρει σερβιετες..μεγαλες μεν αλλα ενιωθα ασφαλεια τις πρωτες μερες..αν και δεν ειχα πολυ αιμα..εμενα η μπεμπα νομιζω εχει 2-3 μερες που ηρεμησε καπως..την κοιμηζουμε κατα τις 12 το βραδυ και ξυπναει 4 και 7 για γαλατακι χωρις κλαματα και αμεσως σχεδον ξανακοιμαται..μεχρι 8.30 που την σηκωνω για μπανιο και λουσιμο...ρε κοριτσια εμενα κοιμαται καροτσακι κι εκει την βγαζει σχεδον ολη μερα..πειραζει λετε?το καροτσακι δεν ειναι ισιο ..μηπως καμπουριασει?εσας τα μπεμπε κανουν νανι το βραδυ?την υπολοιπη μερα πως ειναι?marsolan μου 5220 Η ΜΠΕΜΠΑ?????ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΟΛΥ..MPRABO...βαλτε κοριτσια κι αλλες φωτο απο τα μωρακια σας στο facebook!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

ρε συ Μαρσολανακι πηγε 5 κιλα η μπεμπα σας? η δικια μου που ειναι μια εβδομαδα μικροτερη ητανε την Κυριακη 3220.

νεφελακι,μην σκας με τα κιλα της μπουμπους σου!!Η δικια μου τρωει ετοιμο γαλατακι ενω η δικια σου το δικο σου κι επισης μην ξεχνας οτι η μικρη μας γεννηθηκε και 3090.Αλλωστε η παιδιατρος ειπε οτι αυτα τα 2 κιλα που πηρε σε εναν μηνα αλλα παιδακια τα παιρνουνε σε δυο..το καθε παιδακι εχει δικο του ρυθμο..η δικια σου ειναι ντελικατη και το παει λαου-λαου για να ειναι κομψη:D

Διαφημίσεις

Κορίτσια,να ρωτήσω κάτι:Ποιες σερβιέτες να πάρω για το μαιευτήριο???(θα είμαι Αρεταίειο γι αυτό ρωτάω).Πρέπει να είναι αυτές που είναι χοντρές ή μπορώ να πάρω και τις ψιλές που φοράμε στην περίοδο??Αρχίζω από σήμερα να φτιάχνω σιγά σιγά την βαλιτσούλα μου,γιατί έχω αργήσει!!

Evi,στο δημοσιο νοσοκομειο που γεννησα κι εγω μου παρειχαν σερβιετες μεγαλες που ηταν μια χαρα αλλα επειδη ηθελα να ειμαι σιγουρη για τυχον διαρροες αγορασα κατι πανες-βρακακια αυτες για την ακρατεια που φοριουνται σαν εσωρουχο και δεν φευγει τιποτε.Αν πας σουπερμαρκετ εχει η τενα κατι πολυ ωραια και κομψα σαν σλιπακια απλα να παρεις το σωστο νουμερο.Εμενα πηγε και τα πηρε ο αντρας μου και πηρε medium-large ενω ηθελα μικροτερο.

Οχι βεβαια οτι δεν τις βολευτηκα:D:DΑφου σκεφτομαι να τις παρω και για οταν θα εχω εντονη περιοδο να τις φοραω βραδυ!!!!

evi μου κάτι τέτοιο έγινε γιατί εγώ μένω θεσσαλονίκη

δεν πειράζει και εγώ πολλές φορές μπερδεύομαι με το ποιο κορίτσι είναι ποιο στο facebook και στο φορουμ.

ζώζα μου εμάς ο μικρός κοιμάται στο λίκνο και στην καλαθούνα του καροτσιού.

ξυπνάει κάθε 2-3 ώρες το βράδυ. αλλά χθες αλλάξαμε γάλα γιατί το παλιό μάλλον του ερχόταν βαρύ και χθες κοιμήθηκε 11 ξύπνησε 3 και μετά ξανά 6. κοιμήθηκε 7 και ξύπνησε 10. να δούμε σήμερα ξανά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

evi μου κάτι τέτοιο έγινε γιατί εγώ μένω θεσσαλονίκη

δεν πειράζει και εγώ πολλές φορές μπερδεύομαι με το ποιο κορίτσι είναι ποιο στο facebook και στο φορουμ.

ζώζα μου εμάς ο μικρός κοιμάται στο λίκνο και στην καλαθούνα του καροτσιού.

ξυπνάει κάθε 2-3 ώρες το βράδυ. αλλά χθες αλλάξαμε γάλα γιατί το παλιό μάλλον του ερχόταν βαρύ και χθες κοιμήθηκε 11 ξύπνησε 3 και μετά ξανά 6. κοιμήθηκε 7 και ξύπνησε 10. να δούμε σήμερα ξανά.

ροουζ,ποιο γαλα εδινες πρωτα και ποιο τωρα???Εγω δινω Aptamil 1 και μεχρι τωρα μια χαρα.Εμενα χθες εφαγε 23.30 μετα 3,7 και 10.30!!

εμεις κοριτσια κοιμομαστε συχνα στο διπλο με την μπεμπα(μην με δειρετε)!!!!Στην καλαθουνα δεν χωραει καλα πλεον,αν την βαλω μεσα και δεν την εχει παρει καλα ο υπνος χτυπιεται στα πλαινα-και πηραμε και μεγαλο καλαθι υποτιθεται.Ο μπαμπας κοιμαται προσωρινα στο σαλονι γιατι λογω πρωινου ξυπνηματος δεν κοιμοταν καλα με τα νυχτερινα ταισματα της μπεμπας,ροχαλιζει κιολας..!!!

Τωρα την βαζω και στο καθισματακι αυτοκινητου που ειναι και σαν ρηλαξ και κουνιεται,οχι βεβαια εντελως ξαπλα αλλα με κλιση!!!

marsolan παλιά έδινα το φρισολακ τώρα πήρα αυτό που έχεις και εσύ. φαίνεται καλύτερο γιατί το πίνει χωρίς στάσεις και μέσα σε 15 λεπτά τρώει 120 γρ. το άλλο έκανε μισή ώρα και σταματούσε , πνίγονταν και ήθελε ρέψιμο συνέχεια. άσε που έτρωγε μικρά γεύματα γιατί από ότι κατάλαβα του έρχονταν βαρύ τον έπαιρνε ο ύπνος και μετά ξυπνούσε.

όσο για τον ύπνο κάποιο διάστημα τον έβαζα ανάμεσα μας -το κρεβάτι είναι υπέρ διπλό - γιατί έβγαζε γάλα και έκανε εμετό συχνά. άλλη μία απόδειξη ότι ήταν βαρύ για το μωρό το γάλα. αλλά μετά μου έβαλαν πόστα η οικογένεια μου γιατί μπορεί να τον σκάσουμε στον ύπνο. από εμένα δεν υπήρχε αυτή η περίπτωση γιατί κάνω τόσο ελαφρύ ύπνο πόσο μάλιστα με το μωρό ανάμεσα. με ένα μάτι κοιμόμουν. αλλά ο άντρας μου κοιμάται βαριά , κάνει ώρα να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον ακόμα και όταν τον φωνάζω να κάνει γάλα οπότε φοβόταν μην τον χτυπήσει στον ύπνο του. και έτσι πίσω στο λίκνο. αλλά επειδή έβγαλα την πάντα για να τον βλέπω καλά όταν είμαι ξαπλωμένη έχω πρόβλημα γιατί ο μικρός μεγάλωσε και χτυπάει τα χεράκια του στα κάγκελα. και δεν ξέρω τι να κάνω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλά αποτελέσματα να έχεις κοριτσάκι, με το καλό να δεις το μωράκι σου και βέβαιως καλό κουράγιο με τη γραφειοκρατία του ΙΚΑ...Εκεί χρειάζεται να οπλιστεις με υπομονή!!!

ευχαριστω κοριτσακι μου ..μια χαρα το μωρακι,ο πλακουντας grade 2 προς 3 ,καναμε και την ενεση κορτιζονης...οσο για το ικα ειπαν θα μου στειλουν την αποφαση

76IGp3.png

Διαφημίσεις

happi μου μπράβο όλα καλά. όσο για το ικα εγώ χθες πέρασα από επιτροπή γιατί έκανα ένσταση για τα λεφτά της αυχενική διαφάνειας που μου έδωσαν 14 ευρώ και ξέρετε τι με ρώτησε ? γιατί δεν έκανα την εξέταση αυτή στο ικα. και λέω γιατί υπάρχει αυτός ο υπέρηχος σε κανένα υποκατάστημα του ικα και δεν το ξέρω ? τι να πω λες και ζουν σε άλλο κόσμο. αλλά ξέρουν τι κανουν για να με κουβαλάνε εκεί για μαλακίες.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

marsolan παλιά έδινα το φρισολακ τώρα πήρα αυτό που έχεις και εσύ. φαίνεται καλύτερο γιατί το πίνει χωρίς στάσεις και μέσα σε 15 λεπτά τρώει 120 γρ. το άλλο έκανε μισή ώρα και σταματούσε , πνίγονταν και ήθελε ρέψιμο συνέχεια. άσε που έτρωγε μικρά γεύματα γιατί από ότι κατάλαβα του έρχονταν βαρύ τον έπαιρνε ο ύπνος και μετά ξυπνούσε.

όσο για τον ύπνο κάποιο διάστημα τον έβαζα ανάμεσα μας -το κρεβάτι είναι υπέρ διπλό - γιατί έβγαζε γάλα και έκανε εμετό συχνά. άλλη μία απόδειξη ότι ήταν βαρύ για το μωρό το γάλα. αλλά μετά μου έβαλαν πόστα η οικογένεια μου γιατί μπορεί να τον σκάσουμε στον ύπνο. από εμένα δεν υπήρχε αυτή η περίπτωση γιατί κάνω τόσο ελαφρύ ύπνο πόσο μάλιστα με το μωρό ανάμεσα. με ένα μάτι κοιμόμουν. αλλά ο άντρας μου κοιμάται βαριά , κάνει ώρα να έρθει σε επαφή με το περιβάλλον ακόμα και όταν τον φωνάζω να κάνει γάλα οπότε φοβόταν μην τον χτυπήσει στον ύπνο του. και έτσι πίσω στο λίκνο. αλλά επειδή έβγαλα την πάντα για να τον βλέπω καλά όταν είμαι ξαπλωμένη έχω πρόβλημα γιατί ο μικρός μεγάλωσε και χτυπάει τα χεράκια του στα κάγκελα. και δεν ξέρω τι να κάνω.

και μ'αυτο θα σου κανει γουλιτσες αλλα δεν θα φταιει το γαλα να εισαι σιγουρη...θα φταιει η λαιμαργια τους ή οτι δεν θα εχουν ρευτει καλα.Καλα οσο για το αν θα σκασουμε το μωρο στον υπνο δεν το σχολιαζω...κι εγω κοιμαμαι πολυ ελαφρα στο παραμικρο κιχ της μπεμπας πεταγομαι και την πηρα στο κρεββατι γιατι φοβομουν διαφορα και δεν ακουω κανεναν(πλεον μου αρεσει απιστευτα να νιωθω το κορμακι της διπλα μου).Την κουνια θα την στησουμε στο δωματιο μας τον Σεπτεμβρη οποτε τωρα αρκετη ωρα μαζι και οταν την παιρνει ο υπνος για καλα στο καλαθι...λυσεις υπαρχουν!!!

ναι το ξέρω οτι θα βγάζει γουλιές αλλά εγώ μιλάω για μεγάλη ποσότητα γάλατος και το μωρό ζορίζονταν. τι να πω θα το κρατήσω καμιά εβδομάδα αυτό και αν δεν του δημιουργήσει πρόβλημα θα το κρατήσω. όσο για τον ύπνο ελπίζω να αρχίσει να κοιμάται πιο ήρεμα το βράδυ. σήμερα έχει όλη μέρα αέρια και σφίγγεται. δεν είναι η πρώτη φορά αλλά κάποιες φορές είναι πιο έντονο. εσένα έχει αέρια ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι το ξέρω οτι θα βγάζει γουλιές αλλά εγώ μιλάω για μεγάλη ποσότητα γάλατος και το μωρό ζορίζονταν. τι να πω θα το κρατήσω καμιά εβδομάδα αυτό και αν δεν του δημιουργήσει πρόβλημα θα το κρατήσω. όσο για τον ύπνο ελπίζω να αρχίσει να κοιμάται πιο ήρεμα το βράδυ. σήμερα έχει όλη μέρα αέρια και σφίγγεται. δεν είναι η πρώτη φορά αλλά κάποιες φορές είναι πιο έντονο. εσένα έχει αέρια ?

ναι εχει και σγιγγεται και καποιες φορες τωρα τελευταια περναει 24ωρο που δεν βλεπουμε κακα!!!η παιδιατρος ειπε οτι δεν ειναι λογος ανησυχιας αν ειναι μαλακα κι αν δεν εχουν περασει πανω απο 2 μερες γιατι το συστημα ειναι ανωριμο ακομη.Τοτε μπορουμε να δωσουμε λιγο χαμομηλακι,30 μλ

happi μου μπράβο όλα καλά. όσο για το ικα εγώ χθες πέρασα από επιτροπή γιατί έκανα ένσταση για τα λεφτά της αυχενική διαφάνειας που μου έδωσαν 14 ευρώ και ξέρετε τι με ρώτησε ? γιατί δεν έκανα την εξέταση αυτή στο ικα. και λέω γιατί υπάρχει αυτός ο υπέρηχος σε κανένα υποκατάστημα του ικα και δεν το ξέρω ? τι να πω λες και ζουν σε άλλο κόσμο. αλλά ξέρουν τι κανουν για να με κουβαλάνε εκεί για μαλακίες.

εγω δεν ξερω ουτε τι λεφτα θα μου δωσουν και αν θα μου τα δωσουν...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...