Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

:Pααα υπνοσακο πηρα και γω απο τα λητω 50 ευρω αλλα δεν το χρησιμοποιω!!ο μπεμπης βολευεται με την κουβερτουλα του και σκεπαζεται οποτε θελει μονος του και επισης ξεσκεπαζεται χιχιχιχι!!!εχουμε κατσει ξημερωματα με τον αντρα μου και το χαζευουμε που το κανει:tongue:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σου λετακι

εννοειτε οτι δεν αγοραζω αλλο πραγμα

και αν δεν μπορει με το ραβδομπλεντερ ας παρει το μεγαλο μπλεντερ και ας βαλει ολοκληρα τα φρουτα,οχουουουου

αυτη κοριτσια ,θελει μια δημητρα:tongue::evil::tongue::evil: για να βρει τον δασκαλο της

δημητρα συμφωνεις?

ερωτηση ,εσεις εχετε καλοριφερ ολη την μερα?

εγω δεν το κλεινω ουτε και το βραδυ,βεβαια στο 20-21 ,αλλα εμεις ζοριζομαστε,μας φαινεται πολυ ζεστο το σπιτι

σταθερη θερμοκρασια στους 20 βαθμους !!!ετσι και αλλιως με τις ζεστες που κανει δεν αναβει...:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

μια χαρα ειμαστε!!!αρχισε να μπουσουλαει προς τα πισω εχει πολυ γελιο....

μια χαρα εισαστε και εσεις!!ειδες που τα παει καλυτερα???

ζουζουνακι..σιγα μην αγορασεις αλλες συσκευες ελεος πες της...

happiness που μενεις???στην κρητη???

ναι κρητη μενω...ασε εχουμε σαλταρει απο τη ζεστη

76IGp3.png

καλημερα και απο μας βρε!!!

καλος ειναι leta μου...αν ετρωγε θα ηταν ακομη καλητερα αλλα μαλλον το παιρνει μονο σε υψος οπως ειπε και ο Doctor χθες!!

εχουμε προσβλημα στο οτι παιρνει υψος και κοβει σιγα σιγα το γαλα του στην μεσουλα του και κανω οτι φανταζεστε την ωρα του φαγητου του!!!

χθες ειχαμε γκρινια και κλαματα μεχρι τις 3 ωρα λογω εμβολιων !!!και εμετους παρακαλω!!!τον πηρα τηλ γιατι στην αρχη νομιζα πως τον πειραξε το ρυζαλευρο αλλα τελικα ηταν τα εμβολια!!!

πηρα μια τρομαρα λεμε!!!!!!!!!!!!!!

βανιλιτσα γεια

μηπως πρεπει να βρεις ενα πιο νοστιμο γαλα

ξερεις οι διαφορες στην γευση ειναι τεραστιες,οπως και στις κρεμες

εγω προχθες αγορασα μια κρεμα γιωτης,μια nestle ,και την nutricia που πηρα στην αρχη και εφτιαξα απο μια κουταλια για να δοκιμασω εγω

τεραστια διαφορα

η γιωτης ειναι σαν να τρως χαρτι

η nestle ειναι αδιαφορη και

η nutricia ειναι η πιο αρωματικη και η πιο γλυκια

δυστυχως για μενα τον ξεκινησα με γλυκια κρεμα και δεν νομιζω να φαει αλλη

βεβαια μου ειπε να μην παρω νουνου ,γιατι αυτη ειναι η πιο γλυκια ,οποτε καταλαβαινεται πως θα ειναι αυτη

μηπως να το συζητησεις με τον γιατρο σου και να δοκιμασεις και αλλα γαλατα?

ξερεις ,οταν ξεκινανε ακι κρεμες ,αποκτουν αποψη,γευστικη,μεχρι τοτε ενα γαλα ξερουν ,ενα γαλα τρωνε

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

χαπακι καλημερα

τι εγινε τελικα με το εξαμηνο?

τι κανει το μπεμπακι σου?

πως πατε απο δουλειες εκει,τωρα τον χειμωνα?

αυριο θα παω να καταθεσω τα χαρτια επιτελους....ασε η λογιστρια μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι...μην τα συζηταμε...

ο μικρος μια χαρα...με ξετρελλαινει με τα γελια και τις τρελλες του...

αααα και χθες τον ακουσα και ειπε 2 φορες μπα....αχ το καμαρι μου,προσπαθει εντομεταξυ να γυρισει απο ανασκελα μπρουμητα,αλλα δεν τα καταφερνει ο ζυμαρουλης...

απο δουλειες χαλια τα πραγματα,αλλα οχι οπως στην αθηνα,εδω ειμαστε λιγο καλυτερα...

εσεις τι κανετε???

ξεκινησατε στερεες τροφες???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

:Pααα υπνοσακο πηρα και γω απο τα λητω 50 ευρω αλλα δεν το χρησιμοποιω!!ο μπεμπης βολευεται με την κουβερτουλα του και σκεπαζεται οποτε θελει μονος του και επισης ξεσκεπαζεται χιχιχιχι!!!εχουμε κατσει ξημερωματα με τον αντρα μου και το χαζευουμε που το κανει:tongue:

χιχιχι

το εχουμε κανει κι εμεις αυτο

μερικες φορες τον τρωνε και τα ουλα του και χουφτωνει το σεντονι και βαζει το χερι του μαζι με το σεντονι στο στομα για να ξυσει τα ουλα,κοιμωμενος

στην αρχη γελασαμε,μετα φοβηθηκα,πηρα τον παιδιατρο και τον ρωτησα ,και μου ειπε,οτι δεν υπαρχουν βρεφη με αυτοκτονικες τασεις

οπως το βαζει το σεντονι στο στομα ,ετσι ακι το βγαζει

αααααα,και τα χερια εξω εεεε,και ψηλα,σαν να κανει δεηση,τι να πεις:P:p

ΓΚΕΛΥ

αυριο θα παω να καταθεσω τα χαρτια επιτελους....ασε η λογιστρια μου ανεβασε το αιμα στο κεφαλι...μην τα συζηταμε...

ο μικρος μια χαρα...με ξετρελλαινει με τα γελια και τις τρελλες του...

αααα και χθες τον ακουσα και ειπε 2 φορες μπα....αχ το καμαρι μου,προσπαθει εντομεταξυ να γυρισει απο ανασκελα μπρουμητα,αλλα δεν τα καταφερνει ο ζυμαρουλης...

απο δουλειες χαλια τα πραγματα,αλλα οχι οπως στην αθηνα,εδω ειμαστε λιγο καλυτερα...

εσεις τι κανετε???

ξεκινησατε στερεες τροφες???

ναι ,το πρωι φρουτοκρεμα και το απογευμα,ριζαλευρο-βανιλια

καλα παει

τις τρωει και τις 2 κρεμες

ΓΚΕΛΥ

εγω το καλοριφερ εχω να το αναψω μια βδομαδα....πρωτα το αναβα στους 20 λιγο να σπασει η υγρασια οταν καναμε μπανιο και μετα το κατεβαζα στους 17-18 και το αφηνα ολη νυχτα...

76IGp3.png

τα πιατακια και κουταλακια τα πλενεται με ζεστο νερακι και απορρυπαντικο proderm???

δεν τα αποσυρωνεται???

βρε η maraaaaaaaaaaaaaa που ειναι???

μιλαει καμια μαζι της????????????:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

βανιλιτσα γεια

μηπως πρεπει να βρεις ενα πιο νοστιμο γαλα

ξερεις οι διαφορες στην γευση ειναι τεραστιες,οπως και στις κρεμες

εγω προχθες αγορασα μια κρεμα γιωτης,μια nestle ,και την nutricia που πηρα στην αρχη και εφτιαξα απο μια κουταλια για να δοκιμασω εγω

τεραστια διαφορα

η γιωτης ειναι σαν να τρως χαρτι

η nestle ειναι αδιαφορη και

η nutricia ειναι η πιο αρωματικη και η πιο γλυκια

δυστυχως για μενα τον ξεκινησα με γλυκια κρεμα και δεν νομιζω να φαει αλλη

βεβαια μου ειπε να μην παρω νουνου ,γιατι αυτη ειναι η πιο γλυκια ,οποτε καταλαβαινεται πως θα ειναι αυτη

μηπως να το συζητησεις με τον γιατρο σου και να δοκιμασεις και αλλα γαλατα?

ξερεις ,οταν ξεκινανε ακι κρεμες ,αποκτουν αποψη,γευστικη,μεχρι τοτε ενα γαλα ξερουν ,ενα γαλα τρωνε

Γαλατακι αλλαξαμε ετσι και αλλιως παιρνουμε πλεον το frisomel comfort !!

οσο για τις κρεμουλες εκανα και γω το ιδιο τις δοκιμασα ολες και μου φανηκαν χαλια μονο την ΝΟΥΝΟΥ βρηκα τελεια!!και αυτη μου προτεινε και ο γιατρος αλλωστε!!!η γιωτης χορτο εντελως!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γεια σου λετακι

εννοειτε οτι δεν αγοραζω αλλο πραγμα

και αν δεν μπορει με το ραβδομπλεντερ ας παρει το μεγαλο μπλεντερ και ας βαλει ολοκληρα τα φρουτα,οχουουουου

αυτη κοριτσια ,θελει μια δημητρα:tongue::evil::tongue::evil: για να βρει τον δασκαλο της

δημητρα συμφωνεις?

ερωτηση ,εσεις εχετε καλοριφερ ολη την μερα?

εγω δεν το κλεινω ουτε και το βραδυ,βεβαια στο 20-21 ,αλλα εμεις ζοριζομαστε,μας φαινεται πολυ ζεστο το σπιτι

ζουζουνακι εμεις το καλοριφερ το εχουμε σε μια σταθερη θερμοκρασια στους 20!!και επειδη σκαμε κοιμομαστε με κοντομανικα πολλες φορες....

happiness???πρεπει να πας να κανεις τα χαρτια σου την μερα που θα ξεκινησει η αδεια και μεσα σε 8 μερες οχι νωριτερα το ξερεις ε??εμενα ξεκινουσε 13/10 και τοτε πηγα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσακια!!!

ζουζουνακι μου...δεν σου εφταναν ολοι οι αλλοι εχεις και την κυρια που κραταει τον μπεμπη να διαταζει???Ελεος!!!Σιγα μην παρεις μουλτι:shock:οταν εχεις το ραβδομπλεντερ κυριως!!

Εγω τετοιο θα παρω αμεσα....καλο το μουλτι αλλα δεν τεμαχιζει πολυ καλα,πρεπει να βαζεις πολλα υγρα...ασε που το ραβδομπλεντερ πολτοποιει και μεσα στο πιατακι και δεν πλενεις λαμες,μπολακια και ολα τα σκατοεξαρτηματακια!!!

σημερα η μικρη εφαγε μπανανα-αβοκαντο...ουτε καν στο μπλεντερ δεν τα εβαλα....με το πηρουνι τα ελυωσα και η μπουμπουκα τα εφαγε μια χαρα!!!Κι επισης σημερα θα φαμε και κοτοπουλακι με λαχανικα!!!Για να δουμε πως θα τα παει και με το κρεατικο!!

μαρσολανακι καλα κανεις κ τα λιωνεις με το πιρουνι!κ εγω στην μπεμπα ετσι θα κανω!δε θα εχει αλεσμενα!εκτος απο φρουτο δηλαδη και τις κρεμες τις...τα φαγητα θα τα πιεζω με το πηρουνι.εφαγα φρικη με τον γιο μου που ετρωγε αλεσμενα μεχρι 27 μηνων!:evil:ουτε καν δαγκωνε να φανταστεις.τα εγλυφε κ τα εφτυνε ολα!μονο αλεσμενα ετρωγε και ειχε και τα 20 δοντια του!

Holy Diver

Δημητρουλα,και το αχλαδι και το μηλο επειδη τα βραζω πρωτα,μαλακωνουν και γινονται νιανια και με το πηρουνι!!!

Ενταξει η μπανανα και το αβοκαντο ειναι μαλακα και δεν εχουν ζητημα!!Η τα βρασμενα λαχανικα...μια χαρα πιεζονται με το πηρουνι!!

Το κοτοπουλο ομως και το μοσχαρι??Δεν θελουν καλο κοψιμο και αλεσμα???Εδω καμια φορα εμεις και δεν τα καταφερνουμε με τις ινες που εχουν!!

Εκει ραβδομπλεντερ το βλεπω!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...