Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ είμαι σίγουρη μέχρι Σεπτέμβρη θα έχεις σίγουρα αποτελέσματα . Κ γενικά δεν λέω υπεραισιόδοξα πράγματα όταν δεν μπορούν να γίνουν . 

Τι να πω. Μακάρι. ❤️ Ας διαρκέσει όσο χρειάζεται αρκεί να γίνει. Πέρσι το Μάρτιο που ξεκινούσα δε περίμενα να φτάσουμε ως εδώ χωρίς εγκυμοσύνη. Να που φτάσαμε. Αγώνας είναι. Κάπου είναι ο τερματισμός και ας μη τον βλέπω ακόμα. Δε ξέρω με τι έκβαση, θετική ή αρνητική αλλά κάποια στιγμή θα τελειώσει. Αυτό σκέφτομαι και ας μην είμαι υπεραισιόδοξη. Προσπαθώ να είμαι ρεαλίστρια. 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσια

καλο μηναααααα

καλα χριστουγεννα να εχουμε εμεις και τα μωρακια μας

ροζακι,υπομονη γλυκια μου,κι εμεις εχουμε περασει 2 φορες λαρυγκιτιδα

μια οταν ηταν 2,5 μηνων και μια το περασμενο Σ/Κ

εχι δικιο η μαρσολαν,ειναι υπουλο,αλλα ψυχραιμια

θελει ,δροσια,οχι πολυ ζεστη στο δωματιο και να τον παρακολουθεις

βασικα το βραδυ κινδυνευουν,αλλα soldesanil δεν σας εδωσε ο γιατρος

αν του το δωσεις πριν τον βραδυνο υπνο,δεν κινδυνευει,και το παιρνει για να μπορει να αναπνευσει

δεν ειναι καθολου ασυνηθιστο,κι εγω δεν το ηξερα,αλλα οταν το συζητησα με αλλους γονεις,πανω κατω ,ολα τα παιδακια το εχουν περασει

βολτες στην δροσια,καλα σκεπασμενος,ομως και τις σταγονιτσες,ειναι βασικο

περαστικα σας...........α,και μπορει να κανει μεχρι και 6-10 μερες,οχι συνεχομενες...μια να ειναι καλα,μια να μην ειναι

γενικα ,θελει υπομονη,βεβαια αν ακουσεις ,βρασιμο στο στηθος του,απο το αυτι και στον γιατρο,αμεσα

αυτα...... ελπιζω να μην σε τρομαζω ,κι εγω θα ηθελα να ηξερα πριν μου συμβει,εγω τον πηγα κατευθειαν στο ιασο παιδων,αλλα δεν χρειαζοταν

να πω και κατι αλλο........κατι πηρε το ματι μου για μια λογιστρια.......

κοριτσια,δεν ξερω για την συγκεκριμενη κυρια,αλλα δεν ειναι ολοι οι επαγγελματιες, ετσι,οπως την περιγραφεται.

κι εγω λογιστρια ειμαι,αλλα φανταζομαι,οτι αρεκτα κοριτσια ,απο το καφε μπορουν να πουν οτι εχω βοηθησει οπου μπορω

υπαρχουν ανθρωποι ,ανεξαρτητως επαγγελματος ,και οικονομικου συμφεροντος,που βοηθανε.......επισης το πως συμπεριφερεσαι στην δουλεια σου ή σχετικα με την δουλεια σου ή τις γνωσεις σου,δεν εχει σχεση με τον αν ονομαζεσαι λογιστης ή βοηθος λογιστη,μηχανικος ή βοηθος μηχανικου κτλ.

αυτα.....

α,εμεις με την απογευματινη κρεμουλα,παμε πολυ καλα,σημερα ξεκιναμε φρουτοκρεμα

εχω και μια απορια

εμενα ο παιδιατρος μου ειπε,σε 3-4 μερες να προσθεσω χυμο πορτοκαλι στην φρουτοκρεμα...το θεωρειται σωστο?δεν ειναι επικινδυνο το πορτοκαλι για αλλεργιες?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Καλημέρα.

Καταρχήν περαστικά στον Αντωνάκη και ψυχραιμία στη Ροζούλα μας. Εμείς μόλις γυρίσαμε από την παιδίατρο...5 εκατοστά πήρε η μικρή σε 1 μήνα :shock::shock::shock: Από 66 πήγαμε στα 71!!! Και 7.5 κιλά...Μοντελάκι η Κάλλια (κουκουβάάάά η μαμά :D). Αλλά πολύ κλάμα στο τσίμπι, μαύρισε η καρδιά μου :-(.

Ζουζουνάκι αν δε θες χυμό πορτοκάλι γιατί όντως έχει κατηγορηθεί για αλλεργίες βάλε χυμό ρόδι που είναι πολύ πλούσιο σε βιταμίνη c και δεν προκαλεί αλλεργίες.

Φιλάκια πολλά σε όλες τις μανούλες και στα πωπουδάκια σας.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Γεια σας κοριτσια!!!!!

Ευχαριστω πολυ πολυ για τις ευχες που μου στειλατε ειτε εδω ειτε στο facebook.Να ειστε καλα και να χαιρεστε να μπεμπακια σας και εσεις.

Λοιπον πηγαμε στην γιατρο μας βρηκε πολυ καλες , κιλα ειμαστε 7.700 και απο υψος 69,5 ποντους πηραμε μονο εναν ποντο .Ειμαστε καλες στα κιλα παρολο εγω ανησυχουσα μηπως ειναι αδυνατη αλλα μου ειπε η γιατρος οτι ειναι πολυ καλη ! Το φυσιματακι ακουστηκε πολυ πολυ ηπια οποτε να μην ανησυχω μου ειπε η γιατρος .φφφφ μου φυγε μεγαλο αγχος .

Ξεκινησαμε φρουτο (μια ξυνιλα που κανει στα μουτρα της με το μηλο χιχιιχιχι) και σε δεκα μερες αρχιζουμε φαγητο .

Ρωτησα για τα 4 γευματα γιατι καποιες φορες ξυπναει 10 ετσι χανουμε ενα γευμα και μου ειπε να τοτε να της δινω γαλα και μετα να τρωει το μεσημεριανο μετα το απογευματινο φρουτο και μετα να τελειωσει την μερα με γαλα.Αν ξυπναει νωριτερα τοτε το ενα επιπλεον γευμα να της το δινω κρεμα βανιλια .

Ροζ μου τα πηρα ειναι ολα τελεια τελεια ,ανυπομονω να τα φορεσω .Εινα πολυ γουστοζικα !!! και ολο φτιαχνεις καινουρια και ολο θελω και αλλα χιχιχιχι .Εσενα σε συμφερουν ετσι οι αποστολες ακομα και για λιγα ? ή να μεζευω μεγαλη παραγγελια ?γιατι θελω και αλλα η αχορταγη.

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Γκέλυ μου ναι αυτό το φάρμακο μας έδωσε

από βήχα δεν έχουμε πολύ αλλά μπούκωμα στην μύτη που δεν τον αφήνει να κοιμηθεί

του δίνω 3 φορές την μέρα, πρωί μεσημέρι βράδυ. η βραδινή δόση είναι λίγο πριν κοιμηθεί. κοιμάται ήσυχα και τον πιάνει η μύτη του τα ξημερώματα και ξυπνάει

τι να πω ρε κορίτσια , πότε θα γίνει καλά. εσύ Γκέλυ από που το κόλλησε ?

και πάλι τον έπιασε ?

φαιρύ μου εγώ δεν έχω πρόβλημα από ένα κομμάτι έως 10 να πάρεις. για σένα τα μεταφορικά είναι το πρόβλημα, αν σε συμφέρει για ένα σκουλαρίκι των 3 ευρώ να πληρώσεις 3,5 ευρώ μεταφορικά.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας γκερλς! Τι νέα

Ο γουργουράκος είναι καλύτερα, τις εισπνοούλες θα τις κάνουμε εως την Κυριακή είπε η ντοκτορ!! Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά...θα δείξει....

Πώς είναι τα δικά σας μπεμπόνια;

Εχω ερώτηση; Οι υπνόσακοι αξίζουν να πάρω για το παιδί, γιατί όλο μου ξεσκεπάζεται και είναι παγωμένος ή τζάμπα τα λεφτά; Με ρώταγε η ντόκτορ αν είναι σαν σακούλα(και υπάρχει πιθανότητα να εγκλωβιστεί το παιδί-> φτου φτου μακρυα από εμάς και όλο τον κόσμο) αλλιώς να τον πάρω...έχει χρησιμοποιήσει καμμία σας;

να πω και κατι αλλο........κατι πηρε το ματι μου για μια λογιστρια.......

κοριτσια,δεν ξερω για την συγκεκριμενη κυρια,αλλα δεν ειναι ολοι οι επαγγελματιες, ετσι,οπως την περιγραφεται.

κι εγω λογιστρια ειμαι,αλλα φανταζομαι,οτι αρεκτα κοριτσια ,απο το καφε μπορουν να πουν οτι εχω βοηθησει οπου μπορω

υπαρχουν ανθρωποι ,ανεξαρτητως επαγγελματος ,και οικονομικου συμφεροντος,που βοηθανε.......επισης το πως συμπεριφερεσαι στην δουλεια σου ή σχετικα με την δουλεια σου ή τις γνωσεις σου,δεν εχει σχεση με τον αν ονομαζεσαι λογιστης ή βοηθος λογιστη,μηχανικος ή βοηθος μηχανικου κτλ.

Ζουζουνάκι μου έχεις δίκιο, ίσως κι εγώ να μην εκφράστηκα σωστά, δεν ήθελα να θίξω κανέναν, αλλά εδώ στην Πάτρα το φαινόμενο ψηλομύτας "λογίστριας" είναι πολύ διαδεδομένο και επειδή δουλεύω απο 18 χρονών σε λογιστήρια(σκέψου είμαι 30...γύρω στα 12-13 χρόνια) ξέρω οτι οι γυναίκες σε θέματα εργοδοσίας-εργατικών-εγκυμοσύνης ξεχνάνε τα δικά τους και προσπαθούν (για να φανούν καλές υπάλληλοι στο αφεντικό) να σε παραπλανήσουν, ενώ ξέρουν το σωστό και ξέρουν τι ανάγκες γεννιούνται όταν αποκτάς ένα παιδί...και επειδή το έχω δει πολλές φορές να γίνεται αυτό που αντιμετωπίζει η χάπυ, γι'αυτό και της είπα έτσι...και συμφωνω οτι σε κάθε τομέα υπάρχουν και οι καλοί επαγγελματίες και οι "κακοπροαίρετοι"(μην τους ονομάσω αλλιώς γιατί δεν μου το επιτρέπει η...διατροφή μου όπως λέει και μια γνωστή μου:-D:grin::-D)

αυτά...

Τι άλλα ρε κορίτσια;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

γειας σας και απο μας ...καναμε και μεις σημερα τσιμπι τσιμπι και μαλιστα 2!!!

75 ποντους :roll::roll::roll:το μικρο μου και 8400!!

ξεκιναμε με ρυζαλευρο βανιλια και σε 1 βδομαδουλα φρουτοκρεμα.

να ρωτησω κατι χαζο???:rolleyes:μη με κοροϊδεψετε εεεεεεε????

πως την κανετε???εννοω που τα αλεθετε??ο αντρας μου μου λεει στον αποχυμοτη:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

γειας σας και απο μας ...καναμε και μεις σημερα τσιμπι τσιμπι και μαλιστα 2!!!

75 ποντους :roll::roll::roll:το μικρο μου και 8400!!

ξεκιναμε με ρυζαλευρο βανιλια και σε 1 βδομαδουλα φρουτοκρεμα.

να ρωτησω κατι χαζο???:rolleyes:μη με κοροϊδεψετε εεεεεεε????

πως την κανετε???εννοω που τα αλεθετε??ο αντρας μου μου λεει στον αποχυμοτη:roll:

σε μουλτι θα τα αλεθεις βανιλιτσα.βασικα εγω εxω αυτο http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.kitchencontraptions.com/pictures/31H5ViT0JJL._SS500_.jpg&imgrefurl=http://www.kitchencontraptions.com/archives/2008_09.php&usg=__3ePVIFHMkZ0pn7nY5hE7ZktRMdc=&h=366&w=411&sz=21&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=7jmnLatTZyGEZM:&tbnh=158&tbnw=183&prev=/images%3Fq%3Dbosch%2Bmultimixer%2Bfor%2Bbabies%26um%3D1%26hl%3Del%26biw%3D1342%26bih%3D839%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=1063&vpy=288&dur=602&hovh=212&hovw=238&tx=143&ty=101&ei=y4L2TPfINo70sgbWl4WzAw&oei=y4L2TPfINo70sgbWl4WzAw&esq=1&page=1&ndsp=24&ved=1t:429,r:11,s:0 και το μεσαιο αυτο που γραφει bosh πραγματικα με εσωσε!βαζεις το φρουτο στο μπωλ το αλεθεις κ δε πλενεις 10 σκευη!να ξερεις πως το μηλο κ το αχλαδι καλυτερα να τα περασεις πρωτα στον τριφτη και μετα στο μιξερακι γιατι θα αφηνουν κοκους.

για αρχη βαζεις μισο μηλο την επομενη φορα 1/3 μηλο και 1/3 αχλαδι.σιγα σιγα αυξανεις μισο μηλο μισο αχλαδι μετα προσθετεις λιγες μερες αργοτερα κ μπανανα.δηλαδη βαζεις μισο μηλο μισο αχλαδι μιση μπανανα.μη τα κανεις με γαλα γιατι το γαλα εμποδιζει την απορροφηση βιταμινων.με νερακι θα τα αλεθεις.μη βαλεις πολυ νερο.για μισο μηλο μισο αχλαδι κ μιση μπανανα περιπου 120 γρ ζεστο νερο.(το αχλαδι κ το μηλο στον τριφτη πρωτα).τωρα θα πειραματιστεις κ ως προς την υφη πως αρεσει πιο πολυ στο μωρο.μπορει να το θελει πιο νερουλο.αν το φτυνει κ κανει φατσα αηδιας προσθεσε λιγο νερακι ακομα (50 γρ)

Holy Diver

θυμηθηκα την πρωτη φορα που εκανα φρουτοκρεμα:rolleyes: στη ραφαελα αρχισα με τη μια μηλο αχλαδι μπανανα...ανοιγω το μουλτι κ χωνω μεσα ενα μηλο σε φετες ενα αχλαδι σε φετες και μια μπανανα.προσθετω και 2 ποτηρια νερο:rolleyes: ξεχασα να κλεισω κ το καπακι απο πανω απο κει που πετας μεσα τα φρουτα...και το βαζω μπροστα...αποτελεσμα να πεταχτουν στους τοιχους φρουτοκρεμες αλλα και επανω μου.εγινε κ πολυ νερουλη σαν χυμος:rolleyes: κ σε ποσοτητα...να φανε 5 μωρα:tongue:

Holy Diver

:P:p:p καλό καλό...σαν την διαφήμιση της κρέμας γάλακτος που βλέπει αγώνα αυτός και μπαίνει γκολ και της κάνει την κουζίνα της αλληνής χχχάλια!!!!

Κι εγώ κάτι αντίστοιχο έχω για όταν θα αρχίσουμε...έχω προ-προμηθευτεί!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...