Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια χθες ηρθε η πεθερα μου να κατσει με το μωρο και εχω την εντυπωση οτι εκανε τσιγαρο μεσα στο σπιτι...αν παντως το εχει κανει αυτο δεν προκειται ποτε ξανα να την αφησω να τον κρατησει...

76IGp3.png

ρε κοριτσια χθες ηρθε η πεθερα μου να κατσει με το μωρο και εχω την εντυπωση οτι εκανε τσιγαρο μεσα στο σπιτι...αν παντως το εχει κανει αυτο δεν προκειται ποτε ξανα να την αφησω να τον κρατησει...

πλακα κανεις????μυριζει???:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

πλακα κανεις????μυριζει???:rolleyes:

οχι δεν μυριζει...στον καναπε εχω κατι κουβερτακια ασπρα και εκει που καθοταν η πεθερα χθες εχει κατι μαυρα σαν σταχτη...οταν γυρισει ο αντρας μου θα του το δειξω,εμενα παντως μου μοιαζουν με σταχτες...

76IGp3.png

καλησπέρα κορίτσια

εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερα για το χουρχουρητό και μας είπε οτι έχουμε λαρυγγίτιδα

που την κόλλησε ρε κορίτσια ? δεν μπορώ να καταλάβω

πάω να σκάσω γιατί πρέπει να είμαι σε συναγερμό όλη νύχτα που κάνει την έξαρση του

να τον βγάζω για 20 λεπτά στο μπαλκόνι μου είπε αν δεν μπορεί να αναπνεύσει

ελπίζω να πάνε όλα καλά

μαρσολαν το λινκ είναι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Easy-Junior-Training-Pants/dp/B003P2UTW4/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1291064016&sr=8-15

δες αν λέει το ίδιο και σε σένα

Ροζακι καλημερα!!!

Ξεκιναω με εσενα....τα παμπερσ τα στελνουν κανονικα!!!

Λοιπον,θα προσεχεις πολυ το παιδι...τα αυτια σου και οι αισθησεις σου οχι 14....1114!!!!Δεν ειναι θεμα να τρομαξεις...αλλα ειναι πολυ υπουλο το θεμα αυτο!!!

Εγω 7 μηνων μωρο εκανα τραχειοτομη απο τετοιο μικροβιο που κι εγω δεν ξερουμε που το κολλησα....μαλλον λογω του καιρου,ηταν Μαιος-ανοιξη!

Εμενα βεβαια ηταν ραγδαιο,δεν εδωσε συμπτωματα...ευτυχως που η μανα μου με ακουσε...πριν με κλεισει εντελως εβγαλα μια κραυγη κι οταν η μαμα ηρθε να με δει δεν επικοινωνουσα μαζι της----εεε,δεν ηθελε πολυ να καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα....

Τελοσπαντων....ηταν η κακια στιγμη αλλα ευτυχως πηγαν ολα καλα!!!Να ειναι καλα η εξυπναδα της μανας μου,οι γρηγορες κινησεις του πατερα μου και οι γιατροι στο Καραμανδανειο!!!Εεεε,κι εγω που ημουν αντρακι,χαχαχα:rolleyes:για να ευθυμησουμε και λιγο!!!!!

Γι αυτο....τον νου σου με τον Αντωνακη,θα προσεχεις τις μερες με υγρασια παρα πολυ...τοτε ειναι το χειροτερο!Οταν βρεχει και μετα ειναι χαλια.Και μιας και σας εδειξε συμπτωματα το παιδι,θα τον εχεις πλεον συνεχεια στον νου σου...ετσι ειναι,ελεγχο της ανασας του κι ολα θα πανε καλα!!!!

Διαφημίσεις

Ροζακι καλημερα!!!

Ξεκιναω με εσενα....τα παμπερσ τα στελνουν κανονικα!!!

Λοιπον,θα προσεχεις πολυ το παιδι...τα αυτια σου και οι αισθησεις σου οχι 14....1114!!!!Δεν ειναι θεμα να τρομαξεις...αλλα ειναι πολυ υπουλο το θεμα αυτο!!!

Εγω 7 μηνων μωρο εκανα τραχειοτομη απο τετοιο μικροβιο που κι εγω δεν ξερουμε που το κολλησα....μαλλον λογω του καιρου,ηταν Μαιος-ανοιξη!

Εμενα βεβαια ηταν ραγδαιο,δεν εδωσε συμπτωματα...ευτυχως που η μανα μου με ακουσε...πριν με κλεισει εντελως εβγαλα μια κραυγη κι οταν η μαμα ηρθε να με δει δεν επικοινωνουσα μαζι της----εεε,δεν ηθελε πολυ να καταλαβει οτι κατι δεν παει καλα....

Τελοσπαντων....ηταν η κακια στιγμη αλλα ευτυχως πηγαν ολα καλα!!!Να ειναι καλα η εξυπναδα της μανας μου,οι γρηγορες κινησεις του πατερα μου και οι γιατροι στο Καραμανδανειο!!!Εεεε,κι εγω που ημουν αντρακι,χαχαχα:rolleyes:για να ευθυμησουμε και λιγο!!!!!

Γι αυτο....τον νου σου με τον Αντωνακη,θα προσεχεις τις μερες με υγρασια παρα πολυ...τοτε ειναι το χειροτερο!Οταν βρεχει και μετα ειναι χαλια.Και μιας και σας εδειξε συμπτωματα το παιδι,θα τον εχεις πλεον συνεχεια στον νου σου...ετσι ειναι,ελεγχο της ανασας του κι ολα θα πανε καλα!!!!

καλα μιλαμε αγχωθηκα εγω φαντασου η ροζ μας που εχει το μπεμπε αρρωστουλη!!!

κοριτσια ψυχραιμια γιατι με το αγχος θα τρελαθουμε τελειως λεμε!!!

αυτο το 1114 με αγχωσε πιο πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα κορίτσια, περάσαμε μια ήσυχη νύχτα δόξα το θεό

ο Αντωνάκης είναι λίγο χλωμούλης αλλά καλά.

μαρσολάν μου καταλαβαίνω τι σου θύμισα τώρα, προσπαθώ όμως να μην κάνω τέτοιες σκέψης γιατί θα τρελαθω. χθες κοιμήθηκα -λέμε τώρα- στο σαλόνι μαζί με το μωρό.

ήταν ήσυχος εκτός από την μυτούλα του που ήταν βουλωμένη και τον δυσκόλευε.

ελπίζω να περάσει σύντομα και να το ξεχάσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αχου λεεε περαστικουλια στο μικρο ζουμπουρλουλι αντωνακηηηηηηη!!!

σε 2-3 μερες θα ειναι μια χαρα βρε ροζακι και η δικια μου το ειχε παθει οταν ηταν 1 χρονων περιπου...:mad: ψυχραιμια υπομονη και ολα θα ειναι μια χαρα σε λιγες μερες!

Holy Diver

Εεεεϊ, τι έγινε; .....μπααααα!! Ησυχία.....

ασε γιατι τα εχω παρει μαζι της πολυ αγρια...το μεσημερι κοντεψα να παθω εγκεφαλικο,και μουελεγε οτι δεν καταλαβαινει τι της λεω,λες και μιλαω αλλαμπουρνεζικα....

Χαπάκι μου, μην κολώνεις, κάτι τέτοιες όταν έρχεται η σειρά τους σκυλιάζουν και μετά λές "εμένα γιατί μου το έπαιζε Κινέζα;"...εσύ βουρ στο ψητό....θα κάνεις κι εσύ οτι δεν καταλαβαίνεις γιατί την πληρλωνουν για λογίστρια! Αυτά τα πράγματα ισχύουν για πολλά χρόνια και ΟΟΟΟΟΛΟΙ οι λογιστές (ακόμα κι εγώ που είμαι εμπειρική τα μαθαίνουν....και κάποιες απορίες που δεν ήξερα μου τις είπε η Σμούτς! και οι υόλοιπες κοπέλες!) γι'αυτό μην της χαρίζεσαι ή στο πάιζει ξύπνια ή είναι βαλτή για να αναιρέσει ότι μαθαίνεις. Οι νόμοι όμως είναι νόμοι και άν θες τους παίρνεις και τα βρακιά στην προκειμένη περίπτωση!!!! Θα κοιτάς όταν της μιλάς να είσαι ήρεμη, οτι και καλά είσαι σίγουρη για αυτό που της λές και ατάραχη! Να δεις μπορεί και όντως να μην ξέρει την τύφλα της και να την κάνεις να ψαχτεί...εσύ πάντως μην χαριστείς, είναι πράγματα που δικαιούσαι!

εμεις σημερα λογω επετειου, πηγαμε μια βολτουλα για φαγητο χωρις το μπεμπουλη,βεβαια το μυαλο μου ηταν συνεχεια στο σπιτι...πριν φυγω βεβαια τον τακτοποιησα κα κοιμηθηκε και μετα φυγαμε....

Να ζήσετε σαν τα ψιλά βουνά και να χαίρεστε τον μπεμπούλη σας και να τον δείτε να προοδεύει και να πηγαίνει μπροστά!!!!

βανιλιτσα τι λες τωρα....εμενα ο δικος μου εδω και καιρο οταν δεν του δινουμε σημασια βηχει ψευτικα και μολις του μιλησουμε μας χαμογελαει....

φαντασου πολλες φορες και οταν κλαιει βαζει την γλωσσα εξω και κανει οτι βηχει...

ατιμα ειναι ....

Βρε! Κι εμένα τα ίδια κάνει το σκ@το! Καλά λένε οτι τα παιδάκια είναι οι μεγαλύτεροι εκμεταλλευτές!!!!:-P:-P:-P

μαρσολάν μου καταλαβαίνω τι σου θύμισα τώρα, προσπαθώ όμως να μην κάνω τέτοιες σκέψης γιατί θα τρελαθω. χθες κοιμήθηκα -λέμε τώρα- στο σαλόνι μαζί με το μωρό.

Ροζάκι πάρε ευκάλυπτο από το φαρμακείο και βράσε νεράκι και ρίξε λίγες σταγόνες μέσα...είχα το ίδιο πρόβλημα πριν αρρωστήσει για τα καλά ο γουργούρης και το έκανα 1 βραδάκι την άλλη μέρα ούτε μυτούλα μπουκωμένη ούτε τίποτα...θα δείς θα αρχίσει το παιδάκι να ανασαίνει από τα πρώτα λεπτά κιόλας! Αν θες κάντο, είναι σωτήριο και καθόλου φαρμακευτικό!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Φαιρακι να χαίρεσαι το μπουμπουκάκι σου....α! και χρόνια πολλά σε όσες/όσους γιορτάζουν! Εμείς εδώ στην Πάτρα τον έχουμε πολιούχο τον Άγιο Ανδρέα!!! Εύχομαι να σας ευλογεί όλες, εσάς, τις οικογένειές σας και όλο τον κόσμο!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια,

χαπακι χρονια σας πολλα και ευτυχισμενα. ευχομαι να γερασετε μαζι αγαπημενοι

Φαιρουλα, να χαιρεσαι την κουκλα σου. οτι επιθυμει να εχει στη ζωή της και και πανω απ' ολα υγιεια.

Τα υπολοιπα κοριτσια, ολα καλα?

4Rnfp3.png

ροζουλα μου,

εμενα βασικα δεν μου θυμισες κατι γιατι δεν τα θυμαμαι η ιδια....η καψομανα μου το θυμαται ακομη!!!Και βασικα στο ειπα οχι για να αγχωθεις ή να φοβηθεις αλλα για να εισαι προσεκτικη σε αυτα που ειπε και ο γιατρος!!!

Εμενα ηταν ραγδαιο οπως ειπα και ηθελε γρηγορες αντιδρασεις

ο Αντωνακης θα ειναι μια χαρουλα σε λιγο καιρο!!!

Αν σε τρομαξα με συγχωρεις αλλα εγω προσωπικα προτιμω να ξερω καθε πιθανοτητα απο το να ειμαι αμεριμνη!!

και κατι ακομη.....τα κοσμηματα ειναι τελειααααααααα!!!!

τα εβγαλα απο τον φακελο και αστραφταν στο φως!!!

υπεροχα...μπραβο.Μου αρεσει πολυ η ποιοτητα απο τις χαντρες που χρησιμοποιεις!!!Συνεχιστε ετσι δημιουργικα!!!

marsolan μου, δεν με τρόμαξες, έκανες αυτό που θα έκανε κάθε καλός άνθρωπος που είχε μια ανάλογη εμπειρία. καλά έκανες και μου το είπες γιατι δεν ήξερα ότι το είχες πάθει από μικρόβιο λαρυγγίτιδας άλλωστε την Παρασκευή που έχουμε κανονικό ραντεβού με το γιατρό θα τον ρωτήσω να μου πει όλα όσα πρέπει να ξέρω.

ευτυχώς μέχρι στιγμής το μωρό λειτουργεί κανονικά σε όλα και βύχει ελάχιστες φορες κατά την διάρκεια της μέρας. παρόλα αυτά κοιμάμαι δίπλα του και πάντα τσεκάρω την αναπνοή του. μέχρι να μου πει ο γιατρός είναι εντελως καλά.

τώρα όσο για τα κοσμήματα, ήταν και πολλά κομμάτια μαζί που έκαναν το αποτέλεσμα ακόμα πιο λαμπερό. σου άρεσαν όλα ? είναι οκ ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

που πήγατε όλες? εγώ βαράω σκοπιά μέχρι τις 4 για να είμαι σίγουρη

είμαστε στο 2 24ωρο και νομίζω πάμε καλά. δόξα το θεό

χάπι μου να ζήσετε δεν σου είπα, τελευταία το ξέρω αλλά με τα γεγονότα το ξέχασα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...