Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Χάλια οι εξετάσεις κορίτσια. FSH 19 και E2 42. Θα κάνουμε φυσικό κύκλο χωρίς χάπια.

Αυτές οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές αυξομειώνονται σε κάθε κύκλο. Πάρε τις βιταμίνες σου Κ κάνε τους φυσικούς σου Κ θα δεις ότι θα ανταμειφθεις . Νομίζεις ότι γυναίκες που είναι 41-43 Κ τα καταφέρνουν δεν έχουν τέτοιες τιμές στην fsh τους? 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια.....

xapi μου να τα χιλιασετε κοριτσι μου παντα ευτηχιχμενοι ευχομαι!!!!!!!!!!!!

ροζ μου περαστικουλια σας....εγω απο 4 μηνων μου λεει η μανα μου ειχα φαρυγγιτιδα και κοντευω 30 και παλι εκει ειναι η ευαισθησια μου!!!ολα αυτα ειναι περαστικα μην ανησυχειτε απλα θελει προσοχη για να νιωθει καλα ο Αντωνακης και να ειναι ευδιαθετος!!!

τι σας εδωσε??αντιβιωση??

βρε κοριτσια ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα ατιμα????εμενα χθες ολο το βραδι που παιζαμε στο μεγαλο κρεβατι μου εκανε ψεματα γκουχου γκουχου και μετα γελαγε σαν να με κοροϊδευε!!!

ευτηχισμεεεεεεεεεεεεεεενοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι εννοουσααααααααααααα χιχιχιχιχιχιχι!!!!:wink:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλιτσα τι λες τωρα....εμενα ο δικος μου εδω και καιρο οταν δεν του δινουμε σημασια βηχει ψευτικα και μολις του μιλησουμε μας χαμογελαει....

φαντασου πολλες φορες και οταν κλαιει βαζει την γλωσσα εξω και κανει οτι βηχει...

ατιμα ειναι ....

76IGp3.png

κοριτσια με την επιθεωρηση,αμεσως μου απαντησαν οι ανθρωποι και η ηλ@θια η λογιστρια μου ειπε οτι δεν προμκειται να μου πουν απο το τηλεφωνο,αλλα βεβαια αυτη δεν εχει αναγκη τα χρηματα,τι τη νοιαζει για μενα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

fairyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy να χαιρεσαι την κοριτσαρα σου..................................πρωτη χρονια γιορταζετε εεε??αντε να το καψετε σημερα λοιπον!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα κορίτσια ηρθα κι εγώ.....

ροζ περαστικά στο μωράκι σου πιστεύω να περάσει σύντομα.....

τι κάνετε τα νέα σας???

εμείς καλά ήμαστε μόνο με τους κολικούς κάτι γίνετε μάλλον και δεν έχω καταλάβει..... είναι στιγμές που κλαίει η μικρή ασταμάτητα και δεν ξέρω τι φταίει!!!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

το Menu σημερα εχει κοτοπουλακι αλα κρεμ με μανιταρια και ριγκατονι!!!!

kallia μου περα απο τους κολικους βαζε που και που και κανα θερμομετρο στην μικρουλα...ετσι για προληπτικους λογους!!!

βρε κοριτσια τι παιχνιδακια εχετε τωρα που τα μπεμπονια σας ειναι 6???δεν ξερω με τι να τον απασχολω....

περα απο το γυμναστηριο που του αρεσει τι αλλο???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

χαπακι χρονια πολλαααααααα να τα εκατομμυριασετε:tongue::tongue::tongue::tongue: να ειστε αγαπημενοι ευτυχισμενοι κ να χαιρεστε το ζουζουνακι σας!

φαιρακι χρονια πολλα για το νινι σου βρεεεε να το χαιρεστε και να ειναι γεματο υγεια χαρα και αγαπη!!!

εδω εχουμε χιονια το εχει στρωσει κ ειμαστε σα χιονοδρομικο κεντρο.το μισωωωω αυτοοοοοο

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...