Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

happi μου δυστυχώς αυτό δεν το θυμάμαι γιατί το είχε συμπληρώσει ο εργοδότης μου. Ωστόσο, αφού δε θα την πάρεις μήπως να την άφηνες κενή για να είσαι σίγουρη.

Σε ότι αφορά τις πληρωμές του ΟΑΕΔ δεν ξεκινούν να σε πληρώνουν αμέσως μετά την αίτηση. Εμένα τουλάχιστον ξεκίνησαν να με πληρώνουν 1 μήνα μετά. Το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ το έχεις πάρει;;

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ίσως το γεγονός ότι αλλάζαμε συχνά μέρος , μετακομίζαμε δεν μας άφησε την επιλογή να κάνουμε πραγματικές φιλίες.

αλλά και ως ενήλικη πλέον και μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πάλι δεν κατάφερα να κάνω φίλες. ίσως γιατί είχα απαιτήσεις , ήθελα να μου φέρονται και να τους φέρομαι όπως τις αδερφές μου. και φυσικά αυτο δεν είναι εφικτό. :roll:

εγω εχω δυο αδελφους μικροτερους με τους οποιους τα παμε μεν πολυ καλα αλλα δεν εχουμε και πολλα κοινα....αντρες αλλωστε!!!!παντα τα πηγαινα καλυτερα με αντρες φιλους μου,πραγματικα δεν εχω παραπονα απο τους αντρες....

φιλες καλες εκανα μετα τα 19,στις σπουδες μου αλλα οσο προχωρα η ζωη και αλλαζουν τα δεδομενα μας τοσο και πιο δυσκολες γινονται οι σχεσεις.

Κι επισης δυστυχως οι πραγματικα καλοι φιλοι που περναω καλα μαζι τους ειναι μακρυα απο εδω....οποτε δεν βλεπομαστε συχνα!!

Καποιοι αλλοι παρολο που οταν συναντιομαστε περναμε καλα....δεν μπορω να πω οτι με εμπνεουν για κατι παραπανω!!!!!!

Τεσπα...."παραξενος ο κοσμος κι ο χαρακτηρας μας" που λεει κι ενα γνωστοτατο τραγουδακι!!!

Από φίλους κι εμείς δεν έχουμε πολλούς. Δεν ξέρω μπορεί να είμαι παράξενη αλλά νομίζω πια ότι η πραγματική φιλία είναι δύσκολη. Να χαίρεται κάποιος με τη χαρά σου πραγματικά. Όσοι το έχουν είναι τυχεροί...

Εμείς δεν εχουμε καταφέρει να στολίσουμε ακόμη. Μάλλον ο επόμενο ΣΚ.

Καλησπέρα κουκλίτσες μου. Για φιλίες λέτε? Αχ κοριτσάκια πλέον μετα το παιδί έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Μόνο όσες έχουν παιδί είναι διαθέσιμες και πολύ λίγες που είναι χωρίς μωράκι (πχ η νονά της που είναι σουπερ!!!). Από αυτές έχω μια αντιμετώπιση ότι έκλεισε η ζωή μου ενώ εκείνες ζουν ακόμα τη ζωή τους και βγαίνουν σε μπαράκια κλπ. Στεναχωριέμαι γι'αυτό και ειδικά από μια που πάντα συγκρινε τις ζωές μας αλλά ξέρω καλά ότι μόλις έρθει στη θέση μου θα θέλει αναθεωρήσει. Δεν ξέρω αν εγώ όμως μπορώ να είμαι πλέον διαθέσιμη....ψιλοβαρέθηκα να είμαι μόνο εγώ διαθέσιμη

Κατά τα άλλα ελπίζω να είναι περάστικα του Αντωνάκη τα αναπνευστικά, εύχομαι καλό διάβασμα στη Στεφάν και κουράγιο και ευχαριστώ πολύ για τη συνταγη τη Μαρσυ!!! Την τετάρτη πάμε για εμβολιάκι και να δούμε τι θα μας πει η γιατρός για στερεες...

Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

καλησπέρα κορίτσια

εμείς πήγαμε στο γιατρό σήμερα για το χουρχουρητό και μας είπε οτι έχουμε λαρυγγίτιδα

που την κόλλησε ρε κορίτσια ? δεν μπορώ να καταλάβω

πάω να σκάσω γιατί πρέπει να είμαι σε συναγερμό όλη νύχτα που κάνει την έξαρση του

να τον βγάζω για 20 λεπτά στο μπαλκόνι μου είπε αν δεν μπορεί να αναπνεύσει

ελπίζω να πάνε όλα καλά

μαρσολαν το λινκ είναι αυτό

http://www.amazon.co.uk/Pampers-Easy-Junior-Training-Pants/dp/B003P2UTW4/ref=sr_1_15?ie=UTF8&qid=1291064016&sr=8-15

δες αν λέει το ίδιο και σε σένα

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

είναι μικρόβιο μου είπε ο γιατρός και είναι σε έξαρση αυτό τον καιρό

στα μωρά εμφανίζεται από τον 5 και μετά και κρατάει έως τον 18 μήνα. αν δηλαδή εμφανιστεί υπάρχει η πιθανότητα να ξανά έρθει μέχρι το παιδί να γίνει 18 μηνών.

αν τον πιάσει κρίση πρέπει μου είπε να αναπνεύσει καθαρό κρύο αέρα. οπότε τον τυλίγω καλά και τον βγάζω για 20 λεπτά. και αυτό σε επανάληψη αν χρειαστεί.

τι να πω ρε συ, γενικά μπορεί να το κόλλησε από τον καθένα μας. εμείς μπορεί να κυοφορούσαμε το μικρόβιο και να το φέραμε.

άστα να πάνε δηλαδή και είναι τόσο μικρός που λες τώρα έπρεπε ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κοριτσια βοηθειαααααα....

θελω να φτιαξω τα χαρτια για το εξαμηνο,αλλα η λογιστρια δεν ξερει(λεει????)ποση ειναι η ισοχρονη αδεια του μειωμενου ωραριου...πως μπορω να υπολογισω να το γραψω πανω στο χαρτι?

αν παρω στην επιθεωρηση εργασιας θα μου πουνε ποσο καιρο δικαιουμαι?

ειναι για ολες το ιδιο??

γειά σααααας!!!!

χάπυ μου;...η λογίστρια δεν ξέρει;νννναι.....ρε τι παλιοφάρα που είμαστε τελικά....αυτή γυναίκα δεν είναι παιδάκια δεν έχει...γι'αυτό εγώ τοτονίζω οτι είμαι βοηθός λογιστή και όχι λογίστρια, γιατί από κάτι τετοιες ηλίθιες, ντρέπεσαι να το πεις....σιχτιρ!!μ@λ@κισμένες!!!!

εγώ πήρα μία μέρα την εβδομάδα και η Smouts μου είχε πει τοι είναι 81,25 μέρες ή 3,5 μήνες...και η επιθεώρηση εργασίας θα σου μιλήσει πολύ καλά. εγώ πήρα και της Πάτρας και της Θεσ/κης...ναι...και μου είπαν τα ίδια πράγματα...άσε που σε πληρώνουν λές και δουλέυεις κανονικά....άι στα κομμάτια παλιάνθρωποι....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΣΤΟ ΛΥΚΟ, ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

happi μου δυστυχώς αυτό δεν το θυμάμαι γιατί το είχε συμπληρώσει ο εργοδότης μου. Ωστόσο, αφού δε θα την πάρεις μήπως να την άφηνες κενή για να είσαι σίγουρη.

Σε ότι αφορά τις πληρωμές του ΟΑΕΔ δεν ξεκινούν να σε πληρώνουν αμέσως μετά την αίτηση. Εμένα τουλάχιστον ξεκίνησαν να με πληρώνουν 1 μήνα μετά. Το συμπληρωματικό επίδομα μητρότητας από τον ΟΑΕΔ το έχεις πάρει;;

αφου δεν θα το παρω πρεπει να συμπληρωσω εκει που λεει οτι αν το επερνα ποση διαρκεια θα ειχε...

για το συμπληρωματικο κατεθεσα τα χαρτια και μου ειπαν μετα απο 1 μηνα περιπου θα μπουν τα λεφτα στο λογαριασμο

76IGp3.png

γειά σααααας!!!!

χάπυ μου;...η λογίστρια δεν ξέρει;νννναι.....ρε τι παλιοφάρα που είμαστε τελικά....αυτή γυναίκα δεν είναι παιδάκια δεν έχει...γι'αυτό εγώ τοτονίζω οτι είμαι βοηθός λογιστή και όχι λογίστρια, γιατί από κάτι τετοιες ηλίθιες, ντρέπεσαι να το πεις....σιχτιρ!!μ@λ@κισμένες!!!!

εγώ πήρα μία μέρα την εβδομάδα και η Smouts μου είχε πει τοι είναι 81,25 μέρες ή 3,5 μήνες...και η επιθεώρηση εργασίας θα σου μιλήσει πολύ καλά. εγώ πήρα και της Πάτρας και της Θεσ/κης...ναι...και μου είπαν τα ίδια πράγματα...άσε που σε πληρώνουν λές και δουλέυεις κανονικά....άι στα κομμάτια παλιάνθρωποι....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΡΕΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ; ΣΤΟ ΛΥΚΟ, ΒΡΑΔΙΑΤΙΚΟ.....

ασε γιατι τα εχω παρει μαζι της πολυ αγρια...το μεσημερι κοντεψα να παθω εγκεφαλικο,και μουελεγε οτι δεν καταλαβαινει τι της λεω,λες και μιλαω αλλαμπουρνεζικα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ροουζ περαστικα στον αντωνελο σου...δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα μιας φιλης το μωρο που ειχε παθει λαρυγγιτιδα,οποτε κρυωνει πλεον τον χτυπαει εκει....να το προσεξεις το παιδι τωρα που ειναι νωρις

76IGp3.png

εμεις σημερα λογω επετειου, πηγαμε μια βολτουλα για φαγητο χωρις το μπεμπουλη,βεβαια το μυαλο μου ηταν συνεχεια στο σπιτι...πριν φυγω βεβαια τον τακτοποιησα κα κοιμηθηκε και μετα φυγαμε....

76IGp3.png

καλημερα κοριτσια.....

xapi μου να τα χιλιασετε κοριτσι μου παντα ευτηχιχμενοι ευχομαι!!!!!!!!!!!!

ροζ μου περαστικουλια σας....εγω απο 4 μηνων μου λεει η μανα μου ειχα φαρυγγιτιδα και κοντευω 30 και παλι εκει ειναι η ευαισθησια μου!!!ολα αυτα ειναι περαστικα μην ανησυχειτε απλα θελει προσοχη για να νιωθει καλα ο Αντωνακης και να ειναι ευδιαθετος!!!

τι σας εδωσε??αντιβιωση??

βρε κοριτσια ποσο γρηγορα μεγαλωνουν τα ατιμα????εμενα χθες ολο το βραδι που παιζαμε στο μεγαλο κρεβατι μου εκανε ψεματα γκουχου γκουχου και μετα γελαγε σαν να με κοροϊδευε!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...