Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ, σόρυ βρε Έρη μου, αλλά ε΄γω το έχω κακό αυτό....λέω την γνώμη μου βρέξει χιονίσει...καλά κι εσύ μην στεναχωριέσαι..μπορεί και συγκριτικά εγώ να είμαι πιο τεμπελίτσα από εσάς γι'αυτό να το λέω...απλά το βλέπω πολύ κουραστικό.....:wink::wink::wink:

Καλά για να μην σου φανεί πολύ κάνε και προετοιμασία από την προηγούμενη μέρα ότι μπορείς....και σαλατούλες αν κάνεις κόψτα από τα χθές που λέει ο λόγος, βάλτα σε ειδικές σακουλίτσες που έχει η Σάνιτας νομίζω και φτιάξε τις έτσι......ή τα ορεκτικά σου, όσα γίνεται προετοίμασε τα και ψυγείο.....κανείς δεν θα το καταλάβει οτι τα έφτιαξες πολύ νωρίτερα...το θέμα είναι πότε μπαίνει μπροστά ο φούρνος, η κουζίνα, η κατσαρόλα κτλ

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

αααα κοριτσια εμενα μ αρεσει παρα πολυ να ανοιγω το σπιτι μου και να φερνω φιλους .Δενε χω προβλημα με το τραπεζομα κανω καλη προετοιμασια και ολακαλα .Ειδικα τωρα που καθομαι και δεν δουλευω εχω πολυ ενεργεια για τετοια .

ροζ μου αυριο θα παω στα ελτα , σημερα ειναι αρρωστος ο αντρας μου και θα φυγω μονη για τον γιατρο με την μικρη δεν προλαβαινω με τιποτα για σημερα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημεραααα,

τι καλημερα δηλαδη....μεσημεριασε!!!!

Πολυ σας χαιρομαι βρε κοριτσια...χαρα στο κουραγιο σας!!!Εγω δεν υπαρχει περιπτωση να τραπεζωσω...αλλα θα με τραπεζωσουν.Θα παω η στην πεθερα μου ή στους γονεις μου,θα δειξει!!!Και παρολο που κι εμενα μου αρεσει να ανοιγω το σπιτι μου και να κανω σουαρε τωρα τελευταια,απο περσι δηλαδη τα βαριεμαι ολα αυτα....προτιμω να βγω εξω και να κερασω...Καλα περσι με την χαλια εγκυμοζυνη αλλα και φετος με το μωρο δεν δεχτηκα κοσμο στην γιορτη μου και να σας πω...δεν με πειραξε καθολου,δεν μου ελειψε η φαση!!!

Δεν εχουμε και πολλες παρεες βεβαια...καλοι φιλοι μας ζευγαρια ακομη κι οι κουμπαροι μας ειναι ολοι μακρυα απο εδω....καποιες φιλες μου ειναι αζευγαρωτες και επισης εχω κρυωσει λιγο μαζι τους....καποιες αλλες ειναι κι αυτες γεματες υποχρεωσεις κι ετσι....

Βρε σειειειειςςςςςςς........κοπιαστε κατα εδω.....θα χαρω να σας τραπεζωσω εσας πιο πολυ απο αλλους μου φαινεται:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ωραία τα τραπεζώματα κορίτσια αλλά όταν έχεις μικρά μωράκια και μικρό σπίτι δεν είναι ότι καλύτερο ή εύκολο!!!

οπότε θα παίξει μαμά γιατί πεθερά δεν υπάρχει!!!!! έχουμε και πένθος οπότε όλα χαλαρά φέτος...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλησπέρα σας

φαίρυ μου όποτε προλαβαίνεις τι πρόβλημα να έχω εγώ

απλά πάντα έχω την κλασική αγωνία οτι όλα ήρθαν οκ

σήμερα θα πάμε τον Αντωνάκη στον γιατρό γιατί έχει ένα χουρχουριτό και ανα διαστήματα βήχει με χουρχουριτό και με ανησυχεί

ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό , γιατί δεν είναι το καλύτερο τώρα να κρυώσει το μωρό

πάνω που λέτε για τραπεζόματα, και εγώ δεν καλώ συχνά κόσμο

ίσως γιατί δεν έχω κανένα που να εκτιμώ τόσο ώστε να τον τραπεζώσω

την οικογένεια μου μόνο και τις αδερφές μου, ξέρω ακούγεται κάπως αλλά ναι δεν έχω φίλους που να θέλω να τους τιμήσω με ένα τραπέζι στο σπίτι μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπέρα σας

φαίρυ μου όποτε προλαβαίνεις τι πρόβλημα να έχω εγώ

απλά πάντα έχω την κλασική αγωνία οτι όλα ήρθαν οκ

σήμερα θα πάμε τον Αντωνάκη στον γιατρό γιατί έχει ένα χουρχουριτό και ανα διαστήματα βήχει με χουρχουριτό και με ανησυχεί

ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό , γιατί δεν είναι το καλύτερο τώρα να κρυώσει το μωρό

πάνω που λέτε για τραπεζόματα, και εγώ δεν καλώ συχνά κόσμο

ίσως γιατί δεν έχω κανένα που να εκτιμώ τόσο ώστε να τον τραπεζώσω

την οικογένεια μου μόνο και τις αδερφές μου, ξέρω ακούγεται κάπως αλλά ναι δεν έχω φίλους που να θέλω να τους τιμήσω με ένα τραπέζι στο σπίτι μου.

για αρχη ελπιζω πραγματι το χουρχουρητο του Αντωνακη να μην ειναι τιποτε σοβαρο!!!!!μακαρι να ειναι κατι απλο!!!

κατα δευτεροις,δεν ακουγεται καθολου καπως....εμενα τουλαχιστον μου φαινεται πολυ φυσιολογικο....καπως ετσι νιωθω κι εγω πλεον....

μαρσολαν πάλι τα ίδια μου λεει το αμαζον στείλε μου το λινκ από τις δικές σου μήπως είναι άλλος πωλητής

δεν μπορώ να καταλάβω γιατί

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

κατα δευτεροις,δεν ακουγεται καθολου καπως....εμενα τουλαχιστον μου φαινεται πολυ φυσιολογικο....καπως ετσι νιωθω κι εγω πλεον....

ίσως το γεγονός ότι αλλάζαμε συχνά μέρος , μετακομίζαμε δεν μας άφησε την επιλογή να κάνουμε πραγματικές φιλίες.

αλλά και ως ενήλικη πλέον και μόνιμα στην Θεσσαλονίκη πάλι δεν κατάφερα να κάνω φίλες. ίσως γιατί είχα απαιτήσεις , ήθελα να μου φέρονται και να τους φέρομαι όπως τις αδερφές μου. και φυσικά αυτο δεν είναι εφικτό. :roll:

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

και με τα χρόνια κατάλαβα ότι δεν ειχα ανάγκη τις φίλες γιατί είχα τις αδερφές μου και δεν σήκωνα πολλά πολλά , ούτε συγχωρούσα. πάντα είχα άτομα να μοιράζομαι τις φοβίες μου, τις χαρές μου, τις λείπες μου

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζουλα μου....πρεπει οπωσδηποτε να ειναι πωλητης το αμαζον....αυτο το τσεκαρες????αν θες καλυτερα στειλε μου εσυ το λινκ με τις δικες σου επιλογες να το τσεκαρω κι εγω!!!

εγω εχω δυο αδελφους μικροτερους με τους οποιους τα παμε μεν πολυ καλα αλλα δεν εχουμε και πολλα κοινα....αντρες αλλωστε!!!!παντα τα πηγαινα καλυτερα με αντρες φιλους μου,πραγματικα δεν εχω παραπονα απο τους αντρες....

φιλες καλες εκανα μετα τα 19,στις σπουδες μου αλλα οσο προχωρα η ζωη και αλλαζουν τα δεδομενα μας τοσο και πιο δυσκολες γινονται οι σχεσεις.

Κι επισης δυστυχως οι πραγματικα καλοι φιλοι που περναω καλα μαζι τους ειναι μακρυα απο εδω....οποτε δεν βλεπομαστε συχνα!!

Καποιοι αλλοι παρολο που οταν συναντιομαστε περναμε καλα....δεν μπορω να πω οτι με εμπνεουν για κατι παραπανω!!!!!!

Τεσπα...."παραξενος ο κοσμος κι ο χαρακτηρας μας" που λεει κι ενα γνωστοτατο τραγουδακι!!!

να μαι παλι....ειχα βγει για κατι δουλιτσες με τον μπεμπακο ..!!!πηρα και ενα μπουφανακι κοντο και στενο επιτελουςςςςςςςςςςςςςςς!!!!

βρε βρε κοριτσια ηρεμηστε ....ειπα θα κανω ενα τραπεζι αλλα μαζοχας δεν ειμαι:tongue::lol::roll:θα επιστρατευσω για φαγητα και καθαρισμα το σπιτι μετα την πεθερα και την μανουλα μου χιχιχιχιχιχιχ!!!εγω απλως θα ανοιξω το σπιτι μου μερα που ειναι ...μιας και ειχα ταξει τον μπεμπη μου στον Χριστουλι και θα ασχοληθω με την διακοσμηση και με το μωρο μου.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ααα Ροζουλα μου περαστικουλια σας!!!και μεις εχουμε παιδιατρο την πεμπτη,,,αντε να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπέρα μανούλες.! τι κάνετε;; αχ έχω πολύ διάβασμα κι ενώ προσπαθώ να μπαίνω κάθε μέρα δεν καταφέρνω πάντα να βρω το χρόνο να γράψω... :(

μιας κ λέτε για τραπεζώματα κι εγώ δεν είμαι πολύ φαν. ειδικά τώρα με το μωρό δε νομίζω ότι θα κάνουμε κάτι. γιορτάζω κιόλας μέσα στις γιορτές αλλά καλύτερα να κάνουμε κάτι οι 3 μας.! Χριστούγεννα θα πάμε στους γονείς μου.

Από φίλους κι εμείς δεν έχουμε πολλούς. Δεν ξέρω μπορεί να είμαι παράξενη αλλά νομίζω πια ότι η πραγματική φιλία είναι δύσκολη. Να χαίρεται κάποιος με τη χαρά σου πραγματικά. Όσοι το έχουν είναι τυχεροί...

Εμείς δεν εχουμε καταφέρει να στολίσουμε ακόμη. Μάλλον ο επόμενο ΣΚ.

krEEp3.png

IjZep2.png

κοριτσια βοηθειαααααα....

θελω να φτιαξω τα χαρτια για το εξαμηνο,αλλα η λογιστρια δεν ξερει(λεει????)ποση ειναι η ισοχρονη αδεια του μειωμενου ωραριου...πως μπορω να υπολογισω να το γραψω πανω στο χαρτι?

αν παρω στην επιθεωρηση εργασιας θα μου πουνε ποσο καιρο δικαιουμαι?

ειναι για ολες το ιδιο??

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...