Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

μένω κοντά στην Θεσσαλονίκη όποτε εκεί βολεύει έχεις δίκιό....θα κάνω ξανά τις εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και ξεκινάω τον αγώνα...

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δήμητρα η αδερφή μου είχε παρόμοιο πρόβλημα λόγω κρυώματος στην βρεφική ηλικία από το σκατό κλίμα που είχε εκεί που έμεναν οι γονείς μου. ο γιατρός τους είπε οτι μέχρι τα 7 θα γίνει καλά και όντως είναι μια χαρά. αρρώσταινε εύκολα ως παιδί και είχε βρογχικά συνέχεια.

φαιρυ μην σε απασχολεί και εμείς δεν αρχίσαμε ακόμα στερεές να φανταστείς τα φρούτα ανά εβδομάδα τα τρώμε και έχουμε βάλει μόνο 3 μπανάνα, μήλο , αχλάδι. το ρυζάλευρο τρώμε τα 120γρ. κάθε μέρα δεν μπορώ να πω αλλά το φρούτο κάνουμε λίγα κόλπα.

όσο για το ύψος και εγώ έχω μια σχετική αγωνία αυτό το μήνα να τσεκάρω αν όντως πήρε μόνο μισό πόντο τον προηγούμενο μήνα ή έκανε λάθος μέτρηση ο γιατρός. την άλλη εβδομάδα θα πάμε.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι εντελώς καλά εδώ και πολλά πολλά χρόνια από τα 7 δηλαδή όπως είπε ο γιατρός.

είχε πάθει βρογχοπνευμονία και κόντεψαν να την χάσουν όταν ήταν μωρό

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

αυτη τη στιγμη εχουμε -4.απο οτι ειδα τον καιρο στην πολη που μενω θα φτασει μεχρι κ τους -8 το βραδυ:evil: θα χιονισει ΠΑΛΙ και την τεταρτη κ πεμπτη θα φτασει μεχρι και -19! δεν ειμαστε καλα!σιγα μη στειλω το παιδι σχολειο με -19! αν συνεχισει ετσι θα την κρατησω σπιτι μεχρι τελη ιανουαριου οπως εκανα περισι!αλλα τουλαχιστον περισι απο 20 δεκεμβριου αρχισαν τα -15 και -20 και -25!φετος ακομα ο νοεμβρης δε βγηκε!ΕΛΕΟΣ!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!:evil:

Holy Diver

Καλημέρα και καλή εβδομάδα

Δήμητρα και εδώ έχει 20 βαθμούς και κάνει ζέστη!!!!!:mad::mad::mad:...δηλαδή κι αυτό; σε όλη την Ευρώπη καταχείμωνο και η Ελλάδα εκεί τον χαβά της!!!!

Μιλάμε βγήκαμε εχθές για καφέ στο Ρίο και ήταν σαν ανοιξιάτικη βραδυά...Πού πάμε, μωρέ, πού πάμε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Εμείς στολίσαμε το Σαββατοκύριακο και ζούμε πλέον στο πνέυμα των Χριστουγέννων...

Εμένα πολύ μου αρέσει που έχει καλό καιρό γιατί πάμε ωραίες βολτούλες!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα κοριτσια ....τι γινεστε???

τα μπεμπονια σας??

εμεις εδω σπιτακι μας σημερα φυσαει παρααααααααααα πολυ ...ουτε τα ρουχαλακια του μωρου δεν μπορω να απλωσω!!!

ζυγιζω καθε μερα το μπεμπονι μου και εχει κολλησει στο 8300 ρε γμτ εδω και 10 μερες!!!!!!!!!!!!!γιατι?????παω να σκασω και πινει το γαλατακι του μωρε ...με το ζορι βεβαια αλλα το πινει σχεδον 210 σε καθε γευμα!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

λετε να το παιρνει μονο σε υψος????

δεν ξερω τι να πω και γω!!!

eri μου καλες γιορτες σου ευχομαι με τα παιδακια σου και τον αντρουλη σου....και μεις το Σ/Κ θα στολισουμε να χαζευει ο μπεμπουλης μου τα φωτακια μωλε.......

φετος θα κανω τραπεζι στους κουμπαρους μας και στους γονεις μας...τα Χριστουγεννα και εχω αγχωθει μηπως εκεινη την ημερα βγει απο το προγραμματου το μπεμπακι μου...βεβαια μεσημερι θα το κανω!!!απο την μια θελω πολυ πρωτη χρονια να μαζευτουμε για το αντρακι μου και απο την αλλη φοβαμαι μηπως τον ξεβολεψω για αυτες τις ωρες!!!ειμαι υπερβολικη λετε??????????????

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Αχ Βανιλίτσα και εγώ μία από τα ίδια...Έχω κανονίσει μεγάλο τραπέζι παραμονή Χριστουγέννων για κουμπάρους, γονείς, πεθερικά, κουνιάδα και δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με το μωρό και την προετοιμασία.....Ελπιζω να κάτσει ήσυχο το μωρό εκείνη την ημέρα...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Αχ Βανιλίτσα και εγώ μία από τα ίδια...Έχω κανονίσει μεγάλο τραπέζι παραμονή Χριστουγέννων για κουμπάρους, γονείς, πεθερικά, κουνιάδα και δεν ξέρω πώς θα τα βγάλω πέρα με το μωρό και την προετοιμασία.....Ελπιζω να κάτσει ήσυχο το μωρό εκείνη την ημέρα...

βραδι θα το κανεις??

γιατι δεν το κανεις μεσημερακι ετσι ωστε να ειστε ηρεμοι το βραδακι??

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Γιατί δεν θα προλάβω να ετοιμαστώ αλλά επιπλέον τα παιδιά μου κοιμούνται το μεσημέρι...αλλοιώς γκρινιάζουν...Σίγουρα καλύτερα βράδυ.....

Εξάλλου η κουνιάδα μου θα φτάσει Αθήνα από Βέρροια το απόγευμα....

Εσύ το έχεις μεσημέρι;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημέρα σε όλες τι κάνετε????

εμείς καλά πάμε, όπως έγραψα και την παρασκευή μάλλον ήμαστε λιγόφαγη και αυτό με στεναχωράει λίγο!!!!

Δήμητρα η μικρή μου γεννήθηκε 2820 και είναι τώρα 4510... σαββατοκύριακο δεν μπαίνω και είδα τώρα την ερώτηση σου...

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

το θέμα είναι ότι ενώ έπαιρνε 38 γρ την ημέρα τώρα και 1 μήνα περίπου παίρνει μόνο 22 και είναι το διάστημα που άρχισα συμπλήρωμα!!!!

το NOVOLAC AR πάντως δεν το πίνει με την όρεξη της ποτέ...και έχουμε κολλήσει στα 40-50-60 ml το πολύ....

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

:mad::mad::mad:ρε κορίτσια με νέα μπεμπάκια και κάνετε τραπεζώματα; Δεν ξέρω ή εγώ είμαι πολύ κακομαθημένη ή εσείς είστε ολιγον μαζόχες (με το συγνώμη κιόλας!!!)....εγώ απαιτώ να με καλέσουν αδερφές, κουνιάδια, κτλ κτλ αλλιώς εγώ, ο πάστας και ο γουργουράκος και μόνο για εμάς θα μαγειρέψω κάτι σπέσιαλ!!! Σιγά μην κάτσω να ταίζω με το μωρό να βγαίνει εκτός προγράμματος....γιατί να ταλαιπωρηθώ και γιατί να ταλαιπωρήσω και τους 2 άνδρες της ζωής μου, γίατί κακά τα ψέμματα ο πάστας θα με βοηθούσε πάρα πολύ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...όχι σε μαγείρεμα, αλλά σε βασικά οπως πχ στρώσιμο τραπεζιου, σαλάτα κτλ κτλ...γιατί; άστο και ξεκινάω δουλειά 27/12! Καλύτερα να τα περάσουμε ήρεμα και ξεκούραστα, παρά μες στην μούρλια:|:neutral::|....και οι δικοί μας ειναι και πολλοι ρε γμτ..δεν παλευεται το θέμα....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...