-
Από την διαχείριση / Admin news
-
πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:
Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα .
Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .
Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή .
Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο.
έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..
Just now, mariamik είπε:έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..
η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019
-
ΟΙ πρώτες αγωνίες
-
Θέματα
-
- 8.140 απαντήσεις
- 961.643 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 476.834 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 129.958 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.170.093 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.616 εμφανίσεις
-
-
-
- 1.459 απαντήσεις
- 56.096 εμφανίσεις
-
- 8.140 απαντήσεις
- 961.643 εμφανίσεις
-
- 19 απαντήσεις
- 4.952 εμφανίσεις
-
- 982 απαντήσεις
- 102.507 εμφανίσεις
-
- 28.275 απαντήσεις
- 3.529.688 εμφανίσεις
-
Εύρεση γιατρου
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 7 απαντήσεις
- 282 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 663 εμφανίσεις
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 67
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 1.001 απαντήσεις
- 56.475 εμφανίσεις
-
- 1.811 απαντήσεις
- 232.149 εμφανίσεις
-
- 3 απαντήσεις
- 193 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα