Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , linaa είπε:

Επειδή με την ενδομητριωση υπάρχει μεγάλη καταστροφή Κ στις ωοθήκες Κ σε όλα είναι αρκετά δύσκολα να πετύχεις μόνη σου σύλληψη. Η fsh σου δεν βοηθάει καθόλου δηλαδή είναι λίγο σαν να παίζεις τζόκερ κάθε μήνα . 

Όπως είπε Κ η άλλη κοπέλα πρέπει να δεις εξωσωματικο ώστε να μην χάνεις κανένα ωράριο .

Να κανεις υστεροσκοπηση οπωσδήποτε για να δεις τυχόν μόνιμες φλεγμονές Κ συμφυσεις Κ γενικά να περνεις βιταμίνες προβιοτικα να προσέχεις διατροφή . 

Δυστυχώς η ενδομητριωση κάνει μεγάλη ζημιά κ πρέπει να ζητήσεις σίγουρα βοήθεια από εξωσωματικο αν θέλεις να έχεις ένα αποτέλεσμα σίγουρο. 

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

Just now, mariamik είπε:

έχω κάνει και σαλπιγγογραφία και φαίνονται καλά τα πράγματα και η μήτρα πολύ καλή ...η αλήθεια είναι ότι κανένας γιατρος δεν μου είπε για υστεροσκόπηση γιατι  το σκέφτηκα να κάνω...τους είχα πει να κάνω και λαμπαροσκόπηση να δούμε τι γίνεται μέσα και μου είπανε όχι γιατί είναι ένα ακόμα χειρουργείο...πρέπει ν το ψαξω και αλλο...νομιζω με αυτά που διαβάζω οτι θα μπω συντομα κλιμακτηριο και απογοητρυτηκα οτι δεν θα τα καταφερω ποτε...πρεπει να βρω εναν καλο εξωσοματικο θεσσαλονικη..

η τελευταια μου λαπαροσκόπηση ήτανε το 2019

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

αχ οντως το τη ληγουρα με πιανει με τα παιδια δε λεγεται!κ θελουν κ τοστ κ θελουν κ μερεντες κ θελουν κ το φαι τους αχχχχ οταν εκανα διαιτα μετα τη γεννα της ραφαελας ηταν πιο ευκολα!δεν ειχα κανενα αλλο παιδι να ζηταει λιχουδιες!!!:tongue: τωρα τα βλεπω κ με το ζορι κρατιεμαι!μερικες φορες δε κρατιεμαι ομως!αντε ρε παιδια 10 κιλα ειναι ρε γμτο !:(

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα μου δεν είναι τίποτα 10 κιλά

εγώ να φανταστείς είχα να χάσω 20 περίπου, λέω περίπου γιατί δεν ζυγίστηκα όταν βγήκα από το μαιευτήριο δεν τολμούσα. ξέρω όμως ότι είχα πάρει 20 κιλά στην εγκυμοσύνη μου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ελα μωρεεεε....τι να πω κι εγω που πηρα φορα και τσιμπησα και μερικα παραπανισια???χαχαχα....εβγαλα το αχτι μου!!!!

Ροζακι,εγω κανω συνεχεια αγορες απο το αγγλικο αμαζον.Δεν αντιμετωπισα ποτε προβλημα...απορω πραγματικα!!!Χτες παρελαβα κατι πραγματακια!!!Για ξαναπροσπαθησε!!!!

όλα είναι θέμα πίστης, αν πραγματικά θέλεις να τα χάσεις τότε τίποτα δεν διαπερνά την θέληση σου. και τίποτα δεν γίνεται πραγματικός πειρασμός.

μαρσολάν προσπάθησα για πάνες χθες και μου έλεγε οτι δεν στέλνει στην διεύθυνση που έβαζα.

στο amazon.uk.com σωστά?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

το ειδα και εγω που το ειχε βαλει μια κοπελα και δεν αντεξα .Αληθεια λετε να ειναι ?

Βρε κοριτσια εγω λιγο ανησυχω με την δικια μου , ακομα δεν εχουμε ξεκινησει τις στερεες . λογικα απο αυριο που θα παω για γιατρο .Αλλα και την κρεμα που της δινω με τα χιλια ζορια να τρωει τα 80 ml και δεν επιμενω .Ανυπομονω να μαθω αυριο τα κιλα της και το υψος της να δω και τι γινεται με το φυσιματακι της παναγια μου να ειναι ολα καλα.!!!

Δημητρα το ασθμα της κορης σου λες να οφειλετε σε καμια ιωση που να περασε μικροτερη?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

οχι φαιρακι μου παιζει ρολο κ το σκατοκλιμα εδω που ειναι μεσα στην υγρασια κ ειναι οτι χειροτερο για το βρογχικο ασθμα.μεχρι τα 8 της οποτε πιανει ενα απλο κρυοματακι θα της το γυρναει σε βρογχικα.κ ολο το χειμωνα.6 μηνες το χρονο δηλαδη γιατι 6 μηνες εχουμε βρωμοκρυο...θα ειναι αρρωστη:confused: ο παιδιατρος ειπε οτι υπαρχουν παιδια που 6 μηνες το χρονο κανουν καθημερινα αναπνοες με σπρει:mad: ευτυχως που δεν ειμαστε σε τετοια φαση...ακομα δηλαδη...μολις γινεται καλα δε περνανε 15-20 μερες κ τσουπ παλι...μεχρι προσφατα επαιρνε συνεχεια σιροπια κ επινε κ σταγονες αλλα ο παιδιατρος ειπε οτι ετσι δεν ειναι κ καλο για το παιδι να πινει συνεχως σιροπια κ τετοια.κ οντως ετσι ειναι

Holy Diver

γεια σας κορίτσια, τι κάνετε;

Πώπω ρε Δήμητρα πώς έχετε μπλέξει ετσι; Εμένα ο γουργούρης κάνει εισπνοές με αερολίν και άλλη μία βλακεία για 7 μέρες και μετά θα πάμε παιδίατρο(είδες που σου είπα οτι είχε βρογχιολίτιδα; κάπως έτσι δεν λέγεται αυτή η βλακεία;) και σπαράζει η καρδιά μου και οχι τώρα εσείς που συνεχίζει έτσι το θέμα...και ήθελα να σε ρωτήσω ρε, άν φταίει το κλίμα εκεί...η Τσουράπω έχει ζήσει Ελλάδα καθόλου;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...