Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

σμουτς μου ήλπιζα να αποφύγω πάλι την εξέταση αλλά αν είναι μόνο κολπικός υπέρηχος θα τον αντέξω. τι να κάνω. κατά τα άλλα καλούτσικα ο μικρός μας έχει στο τρέξιμο συνέχεια αλλά τι να κάνουμε. το γάλα του το βγάζει συχνά σε μορφή γουλιάς όχι εμετό αλλά βγάζει μεγάλη ποσότητα κάποιες φορές. λέτε να αλλάξω γάλα ? όχι πάντα αλλά συχνά το κάνει.

καλημερα κι απο μενα...

μεταμεσονυχτια ως συνηθως!!Σημερα κουραστηκα αρκετα αλλα ξεμπερδεψα με πλυντηρια και τακτοποιηση χειμωνιατικων,πλυντηρια τα ρουχα της μικρης,καθαρισμα το μπανιο και λοιπες αγγαρειες!!!!!!

Σημερα πηγαμε και παιδιατρο....φτασαμε αισιως τα 5 κιλακια και 58 ποντους(χαλαλι τοσα μπουκαλακια και αποστειρωση:D).Την πηγα στο ρινγκ σλινγκ γιατι ολα τα σχεδον τα πεζοδρομια ειναι υπο βελτιωση...καλα ολοι την κοιταγανε και χαζευανε...ολα τα μπεμπε στα καροτσακια...η δικια μας ανετη να κοιμαται στα ψηλα.

πλακα-πλακα στην επαρχια δεν βλεπεις και συχνα τα μωρα ετσι!!!

Ροουζ μου,κι εμενα η μικρη βγαζει γουλιες και μεγαλες μερικες φορες,χτες εκανε και ρουκετουλα αλλα η γιατρος ειπε να μην ανησυχω και να μην αλλαξω γαλα.

Οσο για μενα...πρεπει να κανω εξετασεις γιατι στην εγκυμοσυνη εκανα λασπη στη χολη,να ελεγξω ηπαρ και αιματολογικα...βραστα!αλλωστε γι αυτο γεννησα εναν μηνα νωριτερα,επειδη ειχα υπερεμεση,πειραγμενη χολη και ανεβασμενες τρανσαμινασες...φοβηθηκαν μηπως κανω "λιπωδες ηπαρ της εγγυμοσυνης".Αυτο εμφανιζεται στον 9ο και μαζι με τα παραπανω συμπωματα εμποδιζει το αιμα να πηξει οποτε καταλαβαινεις τι σημαινει,ετσι???Κινδυνος μεγαλος!!Βεβαια εμενα ο ελεγχος πηξης ηταν πολυ καλος αλλα επρεπε να βγει η μπεμπα αμεσα για να μην κινδυνεψω εγω εστω και μια τοις χιλιοις.

κι ετσι μιας και ολα τελικα πηγαν καλα πρεπει να κανω εξετασεις για να ειμαι σιγουρη οτι ο οργανισμος εχει επανελθει και κυριως η χολη και το συκωτι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρσολαν μου εμείς μου φαίνεται είμαστε οι μοναδικές μεταμεσονύκτιες.

σήμερα κοιμήθηκα καλά το πρωι γιατί πήγα τον μικρό στην μάνα μου απο της 9 και έριξα έναν ύπνο άλλο πράγμα. γιατί χθες δεν μπορούσα ούτε να τον ταισω από την νύστα. άσε που και από τις 5 ήταν στο πόδι. άστα , βράστα.

τώρα με όσα μου λες για την χολή σου δεν καταλαβαίνω και πολλά αλλά αφού έκριναν οι γιατροί ότι έτσι έπρεπε να γίνει.τέλος καλά όλα καλά που λένε. έχεις την κορούλα σου και όλα θα είναι οκ με σένα.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

alohaaaaaaaaaaaaaaa!

κοριτσαρεσ μου σας ευχαριστώ πολύ για όλα μα όλα ΄μα όλα.. σας γράφωβ γηρογρα γηργορα τα νεα μας...

θηλασμος. ονειρο θερινης νυχτός. εχω μεγάλη θηλη η μπουμπου δεν την πιάνει αρα βγαζω με θηλαστρο και ο,τι άλλο δινω συμπλήρωμα.. απλα πριν την ταισω την βαζω στο στηθος μου να παιξει λιγο και να πιπιλίσει

γκρινιεσ. γκρινιαζει μονο αν το γευμα της δεν ειναι ετοιμο στην ωρα του.. που εμοιασε ηθελα να ηξερα!

νευρα..δικα μου. πολλά! και κλάματα κιόλας.. αλλα φανταζομαι οτι ειναι λογικό...

την τριτη 8α ερ8ει και η παιδιατρος να την δει.. αλλα νομιζω οτι ειναι μια χαρα... ερωτηση.. ρε κοριτσια..οταν κοιμαται κανει φωνουλεσ.. κανει κατι αχ βαχ γκλι γκλι πρι πρι πρι..γενικα σαν να [αραμιλάει στον υπνο του ειναι το παιδι.. ειναι φυσιολογικο αυτο??

η New γεννησε.. ειμασταν εναν οροφο διαφορα.. μια χαρα ειναι το πουλακι μου και το μπεμπε της!

αυταααααααααα! σασ φιλώ και σασ αγαπω!

dZJip3.png

μάρα μου να σου ζήσει και από δω

μην σε στεναχωρεί καθόλου όλα τα μωρά έτσι κάνουν. ο δικός μου να δεις

νιου και σε σένα εύχομαι τα καλύτερα, γερό και δυνατό πάντα το μωράκι σου

πω πω λίγες μείνανε ακόμα , κουράγιο κορίτσια

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ NEWMUMMY ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ!!!!

Την Κυριακη πηγα στην κλινικη για καρδιο/γραφο γιατι ειχα πολλες συσπασεις και μου εδωσαν χαπια για να τις σταματησουν αλλα μου ειπαν πως ο τραχηλος εχει αρχισει να συσπατε οποτε πλησιαζει ο καιρος πολυ συντομα και σημερα ποναω δεν ξερω μπορει να ξαναπαω!!!

line_line_typew6_beg_d_typew8_time_1210392000_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

VqBap3.png

αυτό τι σημαίνει ? πάμε για δεύτερο ?

:wink::wink::wink::wink::wink:

μπαααα, δευτερα απογευμα αδιαθετησα, αλλα το ηξερα. δε λες που ηταν να αδιαθετησω στην ανδρο και θα εχανα τα μπανακια μου. χαρη μου εκανε που ηρθε δευτερα

4Rnfp3.png

New mammy να σου ζησει το μωρακι σου!!! Μαρα μου και σε σενα να χαιρεσαι την μικρουλα σου .Ειναι φυσιολογικο να ακους νιαουρισματα ,εμεις τρελαινομαστε να την ακουμε , εχθες η ψυχη μου ειδε ενα ονειρο και εκλαιγε της επιασα το χερι και μου το σφιξε απο τον φοβο , ποιος ξερει τι ειδε.

Βρε κοριτσια εγω απο προχθες ειδα αιμα εντονο , μαλλον μου ηρθε η περιοδος θα πρεπει να παω στον γιατρο οταν 40σω αλλα πως να παω αν ειμαι ετσι ?

Σημερα πηγαμε βολτα και ακουσαμε πολλα ομορφα σχολια απο τους τριγυρω μας .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ο βρεφονηπιακος σταθμος φαιρυ μου την κραταει. Τωρα το τριημερο που φυγαμε την αφησα στους γονεις μου. οσο για το αιμα, αν οντως ειναι περιοδος, θα περιμενεις να τελειωσει και θα πας μετα. δεν πειραζει αν αντι στις 40 μερες πας στις 50. το ιδιο πραγμα ειναι.

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

και εγώ ρε κορίτσια έχω κόκκινο αίμα όχι πολύ αλλά φοράω σερβιετάκι και εκλεισα ραντεβού αύριο στη γιατρό τι να κάνω ?

πάνω που είχα τελειώσει για καμιά εβδομάδα τώρα ήρθε αυτό το αίμα. να υποθέσω ότι είναι περίοδος ?

δεν έχω ποσότητα μόνο όταν σκουπίζομαι και λίγο στο σερβιετάκι ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω οπως βλεπετε πρωινη -πρωινη....σημερα εχουμε το doppler,ελπιζω να ειναι ολα καλα...και το μεσημερακι θα δωσω ενα κατσ με τους υπαλληλους του ικα,μου εστειλαν χαρτι για την ενσταση της αμνιο....αντε να δουμε τι θα παρουμε κι απο εκει

76IGp3.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???

εγω οπως βλεπετε πρωινη -πρωινη....σημερα εχουμε το doppler,ελπιζω να ειναι ολα καλα...και το μεσημερακι θα δωσω ενα κατσ με τους υπαλληλους του ικα,μου εστειλαν χαρτι για την ενσταση της αμνιο....αντε να δουμε τι θα παρουμε κι απο εκει

Καλά αποτελέσματα να έχεις κοριτσάκι, με το καλό να δεις το μωράκι σου και βέβαιως καλό κουράγιο με τη γραφειοκρατία του ΙΚΑ...Εκεί χρειάζεται να οπλιστεις με υπομονή!!!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

καλημερα κοριτσια. τι κανετε? εγω εδω με την μικρη κολλημενη στο στοιθος. αρχισα παλι να φρικαρω με την κατασταση, αλλα δεν θελω ρε γαμωτο να σταματησω τον θηλασμό. εκλεισα να δω εναν ειδικό περι θηλασμου σε μια εβδομαδα.

το Σαββατο κλεισαμε επιτελους για τον σαραντησμό. σημερα θα βγω για νυχια. δεν εχω βγει καθόλου από τότε που γεννησα και ανυπομωνω. με την μικρη δεν ξερω τι θα κανω. ελπιζω να μπορεσω να βγαλω γαλα με το θηλαστρο και να την αφησω στον μπαμπα της.

ρε συ Μαρσολανακι πηγε 5 κιλα η μπεμπα σας? η δικια μου που ειναι μια εβδομαδα μικροτερη ητανε την Κυριακη 3220. αυτο ειναι που με ανησυχει, αν και ξερω ότι με τον θηλασμό τα μωρα δεν παιρνουνε πολυ βαρος.

τι αλλα νεα? Βανιλακι μου γλυκό πως εισαι? δεν εχουμε και πολυ χρόνο να μπαινουμε τωρα και σε αφησαμε μοναχούλα. καλέ μην ανγχωνεσαι τόσο. ουτε εγω δεν ημουνα ετσι. μια χαρα θα σου πανε όλα.

New μου,να σου ζήσει το μπεμπέ σου!!!Να είστε γεροί και δυνατοί!!

Rose μου,σε είδα χθες την ώρα του φαγητού με την υπέροχη οικογένειά σου!!Καθόμασταν σε μαγαζιά το ένα απέναντι από το άλλο!!Έκανα ανοησία που δεν ήρθα να σου μιλήσω ε??Με έπιασαν οι ντροπές μου!!!

Κορίτσια,να ρωτήσω κάτι:Ποιες σερβιέτες να πάρω για το μαιευτήριο???(θα είμαι Αρεταίειο γι αυτό ρωτάω).Πρέπει να είναι αυτές που είναι χοντρές ή μπορώ να πάρω και τις ψιλές που φοράμε στην περίοδο??Αρχίζω από σήμερα να φτιάχνω σιγά σιγά την βαλιτσούλα μου,γιατί έχω αργήσει!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...