Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

Η χαμηλή ΑΜΗ δε σημαίνει απαραίτητα σύντομη κλιμακτήριο αλλά σίγουρα χαμηλή απόκριση ωοθηκών ποσοτικά στη διεγερση με ενεσεις και πολλές φορές, όπως αποδείχθηκε σε εμένα, ποιοτικά. Μη το βάζεις κάτω όμως. Βάλε ένα πρόγραμμα να δεις τις επιλογές σου.

εσύ έχεις ξεκινήσει την διαδικασία?

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Δημητρα η ραφαελα εχει αλεργια ?

Και εμενα κλαιει αμα δεν κοιμηθει ..

Κοριτσια σημερα η μικρη μου ολο λεει μπαμπα , μπαμπα . μιλαει!!!!!! εχω παθει πλακα , λειπει και ο αντρας μου να την ακουσει περιμενω να ερθει θα χεστει απο την χαρα του !!!

φανταστικες στιγμες.....ετοιμασε τις πανες και για το μπαμπα σας..χαχαχα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρα η ραφαελα εχει αλεργια ?

Και εμενα κλαιει αμα δεν κοιμηθει ..

Κοριτσια σημερα η μικρη μου ολο λεει μπαμπα , μπαμπα . μιλαει!!!!!! εχω παθει πλακα , λειπει και ο αντρας μου να την ακουσει περιμενω να ερθει θα χεστει απο την χαρα του !!!

φαιρακι εχει βρογχικο ασθμα.δηλαδη το παραμικρο κρυωμα ακομα κ ενα απλο συναχακι θα το γυρναει παντα σε σπαστικη βρογχιτιδα.κολλησε κ αυτη κ ο αλεξ ο αλεξ που δεν εχει βρογχικο ασθμα περασε απλα ενα συναχακι,αλλα θελω να τον δει προληπτικα ο γιατρος αυριο.η ραφαελα το περασε χαλια.:mad:

μπραβο στο κοριτσακι σου.νωρις νωρις αρχισε να λεει λογακια!η ραφαελα ειπε μπαμπα 7 μηνων κ μετα απο λιγες μερες ειπε κ μαμα.γενικα τα κοριτσια παντως μιλανε πιο γρηγορα κ πιο ευκολα απο τα αγορακια.εχει φυσικα κ εξερεσεις.της φιλης μου το αγορακι 6 μηνων εκανε ενα σωρο ζωα.τον ρωτουσες πως κανει η κοτα ''κο κο κο''' το παπακι ''πα πα πα '' εκανε το σκυλακι τη γατα τον γαιδαρο το προβατο:lol:κ 12 μηνων αρχισε να κανει προτασεις απο 3 λεξεις κ πανω.μιλαμε για ειδικη περιπτωση

Holy Diver

Της κανω πεντε γευματα .Πινει 200 την μερα και το βραδυ 240 παρολο που το απογευμα τρωει κρεμα αλλα επειδη δεν την τρωει ολη δεν την χορταινει .

Δημητρα το βρογχικο ασθμα το ειχε απο πολυ μικρη?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

φαιρακι το παρουσιασε πριν απο ενα χρονο.της φιλεναδας μου ομως που ο γιος της ειναι 3 μηνες μικροτερος απο τη ραφαελα...το παρουσιασε απο 1 ετων.ασε μη σου τυχει τετοιο που λενε.ολο το χειμωνα αρρωστη ειναι.6-7 μηνες το χρονο τους παει σερι .γινεται καλα κ μετα απο 15-20 μερες παλι αρρωσταινει.αντε παλι σπρει για 15 μερες.γινεται παλι καλα αντε μετα απο 15-20 μερες παλι αρρωστη:mad::x:x κ απο απριλιο μεχρι οκτωβριο που δεν ηταν χειμωνας...3 φορες αρρωστησε.χαλια κατασταση σου λεω.μεχρι 8 χρονων θα ειναι ετσι ειπε ο γιατρος.μετα μεχρι τα 14 θα το εχει το προβλημα αλλα οχι τοσο εντονο.σκατα σου λεω

Holy Diver

γεια σας κοριτσια!!!

και εγω θελω να του φτιαξω το προγραμμα να κοιμαται απο τις 9 και να ξυπναει στις 9!!!εμενα τωρα τελευταιο τρωει στις 10 και κοιμαται μεχρι τις 8 και μετα μολις φαει κανα 2ωρο ακομα!!λετε να μην κοιμαται πολυ επειδη τον θηλαζω??τελικα ισχυει οτι με το ξενο κοιμουνται πιο πολυ??

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γεια σας κοριτσια!!!

και εγω θελω να του φτιαξω το προγραμμα να κοιμαται απο τις 9 και να ξυπναει στις 9!!!εμενα τωρα τελευταιο τρωει στις 10 και κοιμαται μεχρι τις 8 και μετα μολις φαει κανα 2ωρο ακομα!!λετε να μην κοιμαται πολυ επειδη τον θηλαζω??τελικα ισχυει οτι με το ξενο κοιμουνται πιο πολυ??

ναι λετακι μου με το ξενο κοιμουνται πιο πολυ επειδη ναρκωνονται γιατι τους πεφτει βαρυ:rolleyes: αλλα μια χαρα ωραριο εχει το μωρο 10 το βραδυ με 8 το πρωι τελειο ειναι ρε συ για τετοια ηλικια

Holy Diver

καλησπεραααα,

πριν λιγο επιστρεψαμε απο τα πεθερικα!!!η μικρη κοιμηθηκε αλλα σε καμια ωρα το πολυ θα ξυπνησει ακμαιοτατη!!!

κοριτσια,νομιζω οτι ειναι στο παιδι το θεμα του υπνου αλλα και του φαγητου.

Εμεις δεν εχουμε βαλει προγραμμα στην Πηνελοπη.Μονη της το εχει φτιαξει χωρις πιεση....

Κι επισης η μικρη μου επινε ξενο γαλα,αλλα μια χαρα ξυπναγε στις 4 για την δοση της μεχρι 6 μηνων που μπηκαν οι στερεες.Τωρα πλεον απο το τελευταιο γευμα γυρω στις 23-23.30 ξαναζηταει γυρω στις 8 και αυτο παλι το εκανε απο μονη της.

Μεχρι 6 μηνων προσπαθησα πολυ να της αυξησω τις ποσοτητες για να ειναι χορτατη και να μην ξυπναει....με τιποτε δεν το δεχοταν,επινε μεχρι εκει που επρεπε το υπολοιπο το πεταγαμε...οποτε δεν ηταν θεμα χορτασματος ή προγραμματος.

Ακομη και τωρα δεν ξεπερνα τα 230 μλ γαλα κι αυτα στο πρωτο πρωινο....στα υπολοιπα ειμαστε γυρω στα 170.

Το ιδιο και με τις στερεες.....τα ελεγα και σε προηγουμενα ποστ

οταν κανει 3 γευματα στερεεων τρωει κατω απο 200 γρμ κρεμα και αργει να πεινασει οποτε σημερα θα φαμε ρυζαλευρο στις 9 που θα ξυπνησει.Βλεπω οτι με 2 γευματα στερεων εχει καλυτερα ωραρια και τρωει περισσοτερο....

Τελικα,το συμπερασμα μου ειναι οτι αυτα ξερουν καλυτερα απο εμας τις αναγκες τους κι ετσι εμεις ακολουθουμε!!!!!!!

Αφουγκραζομαστε και πραττουμε αναλογως!!!

ετσι ειναι μαρσολανακι μπορει ενα μωρο 6 μηνων να χορταινει με 250 γρ γαλα κ ενα αλλο με 180.οπως πχ εσυ μπορει να χορταινεις με μια μπριζολα κ εγω με 2:tongue::tongue:(τωρα εχει διαιτα κομμενες οι μπριζολες!!!:rolleyes::tongue::(:(:()

Holy Diver

Διαφημίσεις

καλησπέρα κορίτσια , είναι καμία μέσα ?

μιλάτε για το πρόγραμμα ύπνου ?

καλά και εμείς δεν έχουμε σταθερό ωράριο 100% στο φαγητό έχουμε όμως σταθερό στο τι ώρα θα πάμε για ύπνο. μέχρι 9:30 αν είμαστε στο σπίτι πάμε για ύπνο. αλλά πάντα έχουμε στάση για γάλα μέσα στην νύχτα. και δεν είναι ότι πεινάει χτυπάει και 300γρ. πριν κοιμηθεί και πάλι θα ξυπνήσει. αλλά δεν με κουράζει γενικά ως παιδί σπάνια κλαίει και αυτό όταν πεινάει ή νυστάζει. έχει τελευταία μανία με τα πάνω ούλα. και σάλιο πολύ.

φαιρύ και εμείς το ίδιο λέμε μαμά και μπαμπάς στην γλώσσα μας. αλλά ακούγεται όντως σαν να λέει μαμά και μπαμπάς. είναι τρέλα. που να το πει και κανονικά.

μαρσολάν να σε ρωτήσω για το αμαζον. εγώ προσπάθησα να κάνω την διαδικασία παραγγελίας και ενώ λέει οτι στέλνει Ελλάδα μόλις φτάνω στο σημείο να βάλω τ.κ. και διεύθυνση λέει δεν είναι έγκυρη. και ότι δεν στέλνουν Ελλάδα. εσύ το έψαξες τόσο ή απλά διάβασες οτι στέλνει ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

γεια σου Δήμητρα, σε καταλαβαίνω ειδικά εσύ με τα παιδιά που πρέπει να ετοιμάζεις φαγητά άντε να κρατηθείς

εγώ εδώ που είμαστε όλοι μεγάλοι και κάνω αμάν να κουμαντάρω την μάνα μου που όλο και κάποια σοκολάτα φέρνει στο σπίτι

τρελαίνομαι και φωνάζω, γιατί πρέπει κάθε εβδομάδα να υπάρχει σοκολάτα στο ψυγείο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλησπερααααααααα

τι κανετε???

κι εμενα ο μπεμπουλης τρωει οσο θελει,το περισσοτερο ειναι 230 μλ γαλα και αυτο πριν παει για υπνο την υπολοιπη μερα τρωει γυρω στα 180μλ με τη μονη διαφορα οτι ειναι μητρικο..

αχ μη μιλατε για διαιτα,καθε μερα λεω να ξεκινησω και καθε μερα κανω και μια ατασταλια,βεβαια εχω αρχισει και προσεχω περισσοτερο ειδικα με τα γλυκα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...