Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Μένεις Θεσσαλονίκη απ’οτι κατάλαβα ; Αθήνα έχω να σου προτείνω γιατρούς αν θες να πάρεις γνώμες. Θεσσαλονίκη θα σου πουν κ οι άλλες κοπέλες εδώ.

Οι γιατροί μου έχουν πει πως τπτ δεν αποκλείεται αρκεί να έχεις υπομονή , επιμονή και στοχοπροσήλωση. Είναι σκληρή και δύσκολη διαδικασία αλλά δε το βάζω κάτω. Εχω πολλά να σου πω πάνω σε αυτό αλλά σε παρακαλώ δες ένα εξωσωματικό να σε ξεσκονίσει και να βρει το κατάλληλο πρωτόκολλο για εσένα.

Η χαμηλή ΑΜΗ δε σημαίνει απαραίτητα σύντομη κλιμακτήριο αλλά σίγουρα χαμηλή απόκριση ωοθηκών ποσοτικά στη διεγερση με ενεσεις και πολλές φορές, όπως αποδείχθηκε σε εμένα, ποιοτικά. Μη το βάζεις κάτω όμως. Βάλε ένα πρόγραμμα να δεις τις επιλογές σου.

εσύ έχεις ξεκινήσει την διαδικασία?

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

κοριτσια καλημερα σας....τι μου κανετε με τα μπεμπονια σας???

εμεις χθες πηγαμε και πηραμε τα πρωτα μας κουταλακια και πιατακια...πηρα τελικα της Nuk αλλα και της nuby μου φανηκαν πολυ καλα!!

πηραμε και το παρκοκρεββατο της chicco τελικα με το απλο στρωματακι εφοσον ο μπεμπης δεν θα κοιμαται εκει αλλα μοναχα θα παιζει!!

εμβολιο εχουμε της 2 του μηνα αντε να δουμε....

βρε κοριτσια τι εννοειται οτι ξυπνανε στις 10 και στις 11???απο τι ωρα ξυπνανε αυτη την ωρα???γιατι εμας τελευταιο γευμα εχει στις 10 και κοιμαται γυρω στις 11 και στις 7 το πρωι ειναι στο ποδι ετοιμος για δρασηηηηηηη χιχιχιχιχι!!!

α και κατι αλλο...εσεις ξεκινησατε με ρυζαλευρο βανιλια ή σκετο ρυζαλευρο???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βανιλιτσα ειναι αναλογα το μωρο.η ραφαελα απο 3 μηνων κοιμοταν 9 το βραδυ κ ξυπνουσε 11 το πρωι χωρις να ξυπνησει ουτε μια φορα.κ επειδη δε ξυπνουσε ουτε καν για να φαει μεχρι 6 μηνων την ταιζα στον υπνο της μια φορα στις 12 το βραδυ κ μια στις 6 το πρωι!δε μπορουσα να την αφησω νηστικη 14-15 ωρες!ο αλεξανδρος παλι ...κοιμοταν 8-9 το βραδυ κ ξυπνουσε 6-7 το πρωι μεσα στη τρελλη χαρα:rolleyes: κ δεν ετρωγε καν στον υπνο.επισης εκοψε το γαλα απο 3.5 μηνων:eek: κ αναγκαστικα του αρχισα ρυζαλευρο κρεμες που του τις εφτιαχνα με γαλα κ ενα 4.5 μηνων του αρχισα φαγητα:!: αρχισε να πινει γαλα πριν ενα χρονο παλι.αλλεργια δεν ειχε γιατι του εκανα εξετασεις.απλα δε το ηθελε!

η μπεμπα χτες βραδυ εφαγε στις 12.30 κ ξυπνησε το πρωι στις 8.15 :cool: αυτα ειναιιιιιι:-P

Holy Diver

Καλημερα μαμαδες!!!

Κυριακη σημερα αλλα μουντη,υγρη και μελαγχολικη!!!

Σε κανενα μισαωρο θα παμε για φαι στην πεθερα μου,θα μας εχει μπριζολιδια και σαλατικο...μιαμ,μιαμ,μιαμ!!!

θα αραξουμε εκει για αρκετη ωρα για να δουν και την μπεμπουλα,τους ελειψε γιατι δεν την ειδαν λογω που μαζευαν ελιες και θα θελουν να την χαρουν!!!

Βανιλιτσα,ο γιατρος θα σου πει τι ρυζαλευρο να παρεις.Οποτε μην ανησυχεις!!!Δεν εχουν και τρελλες διαφορες,παντως νομιζω οι πιο πολλες ξεκινησαν με σκετο!

Εμενα η μικρη κοιμαται στις 12 τα μεσανυχτα συνηθως και ξυπνα στις 11 οριστικα.Απλα κατα τις 7,30 ζητα γαλα και ξανακοιμαται.Απο το κρεββατι σηκωνεται 11.30 η κυρια,ντυμενη και αλλαγμενη ετοιμη για φαι!!!

Τελικα η κυρα Πηνελοπη μας κανει κογξες στο φαι....κι οπως το υποπτευομουν.....το ρυζαλευρο το κατασπαραζει και το τρωει ολο!!Την φρουτοκρεμα με το ζορι τρωει τα 180 γρμ,το μεσημεριανο αλλοτε το τρωει ευχαριστα αλλοτε οχι.....μαλλον την βαραινουν 3 γευματα στερεων,αυτο καταλαβα!!!Μετρημενη η μικρη,οπως και στο γαλα της!!!

κοριτσια καλημερα σας....τι μου κανετε με τα μπεμπονια σας???

εμεις χθες πηγαμε και πηραμε τα πρωτα μας κουταλακια και πιατακια...πηρα τελικα της Nuk αλλα και της nuby μου φανηκαν πολυ καλα!!

πηραμε και το παρκοκρεββατο της chicco τελικα με το απλο στρωματακι εφοσον ο μπεμπης δεν θα κοιμαται εκει αλλα μοναχα θα παιζει!!

εμβολιο εχουμε της 2 του μηνα αντε να δουμε....

βρε κοριτσια τι εννοειται οτι ξυπνανε στις 10 και στις 11???απο τι ωρα ξυπνανε αυτη την ωρα???γιατι εμας τελευταιο γευμα εχει στις 10 και κοιμαται γυρω στις 11 και στις 7 το πρωι ειναι στο ποδι ετοιμος για δρασηηηηηηη χιχιχιχιχι!!!

α και κατι αλλο...εσεις ξεκινησατε με ρυζαλευρο βανιλια ή σκετο ρυζαλευρο???

Χάλοου κούκλες εντός και εκτός συνόρων!!!

Βανιλίτσα εμένα από 2 μηνών κοιμάται από τις 11.30-12.00 το βράδυ και ξυπνάει άλλοτε 8.00 άλλοτε 9.30-10.00 το πρωί! Εκεί που με είχε σήκω κάτσε για 2 μήνες και αποκοιμιόμουν από την κούραση, τώρα πια δόξα τω Θεώ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ.....

Σε αυτό με βοήθησε η μιρκή μου η αδερφή που απέκτησε παιδάκι νωρίτερα από εμένα και μου έλεγε "κόψτου το βραδυνό! συντόμευσε τα γευματα του και το παιδι και θα είναι χορτατο και δεν θα πεινάι και δεν θα ξυπνάει".....και τελικά η μικρή είχε δίκιο...εμ, όπως το λένε από μικρό και από τρελό....:lol::lol::lol:

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

μολις μου αδειασε η μπεμπα τα βυζια:tongue:καλε ηταν τουμπανο κ τωρα εμειναν μισα.50 λεπτα ετρωγε :roll: ρευτικε 5 φορες κ τωρα εχει πεσει σε νιρβανα.η κοιλια της πριστικε κ βογγαει :lol:

Holy Diver

αλο κουκλες!!!

εμενα κοιμαται ο μουργακος 8:30 με 9 το βραδυ το αργοτερο και ξυπναει μεταξυ 4 με 5,τωρα που ξεκινησα και του δινω ξενο στο τελευταιο γευμα ξυπναει συνηθως 5 τρωει και ξανακοιμαται (καποιες φορες οχι αμεσως ) και ξυπναει γυρω στις 8....

76IGp3.png

χαχαχα Δημητρα !!!!

βανιλιτσα μου την τριτη γιορταζει το αγγελουδι μου αλλα θα της κανω την γιορτη της το σαββατο , μεταξυ μας συγγενεις βεβαια αλλα θελω να την γιορτασω φετος.

Εμενα κοιμαται πλεον κατα τις 10 και ξυπναει 10 , αν κοιμηθει 9 ξυπναει κατα τις 9 αν την ταισω και την πλυνω γιατι χεζει μετα το πρωινο γευμα μετα ξανακοιμαται ενα δυορακι σημερα δηλαδη ξυπνησαμε 9.30 και ξανακοιμηθηκε ως τις 12!!!

Αντε να αρχισουμε το φαγητο γιατι πολυ γαλα κοριτσια ,πολυ με καθυστερησε η γιατρος ,δευτερα παω για εμβολιο !!!

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω happiness μου .

Βασικα εμεις φτιαξαμε προγραμμα υπνου απο παρα πολυ νωρις κοιμαται και μεσημερια .Πιστευω οτι επαιξε παρα πολυ ρολο που ημουν εγω μαζι της και την εβαλα σ αυτο το προγραμμα ,αμα δουλευα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα .Πολλα ατομα ,πολυ μπερδεμα.Ετσι πιστευω τουλαχιστον

αυριο κ εμεις εχουμε παιδιατρο!και για τα 3 :rolleyes: θα μας εξεταζεις κανα 2 ωρες :tongue: τη μπεμπα θα την κανει ενα γενικο κοντρολ:tongue: τη ραφαελα θα την δει πως ειναι μια βδομαδα τωρα με τα σπρει κ τις αναπνοες αν καλυτερεψε(παντως ακομα βηχα με χουρχουρα εχει) κ θα δει κ τον αλεξανδρο ο οποιος ειναι με συναχι κ αυτος.ειπαμε μας κολλησαν μικροβια οι λαλακες!

οποτε κ τα 3 μαζι αυριο:rolleyes:

Holy Diver

Ευχαριστω happiness μου .

Βασικα εμεις φτιαξαμε προγραμμα υπνου απο παρα πολυ νωρις κοιμαται και μεσημερια .Πιστευω οτι επαιξε παρα πολυ ρολο που ημουν εγω μαζι της και την εβαλα σ αυτο το προγραμμα ,αμα δουλευα θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα .Πολλα ατομα ,πολυ μπερδεμα.Ετσι πιστευω τουλαχιστον

κι εγω του εχω φτιαξει προγραμμα αλλα δεν εχει σταματησει να ξυπναει το βραδυ να φαει(τωρα πλεον μια φορα)..κι εγω ειμαι συνεχεια μαζι του δεν τον εχει αναλαβει κανενας αλλος ποτε...ουτε γιαγιαδες και σχεδον ουτε ο αντρας μου...ειδικα οταν ειναι η ωρα του υπνου..κανουμε μπανακι,μασαζ,φαγητο και υπνο...

φαντασου χθες ειχαμε παει σε ενα γαμο και μετα στο κεντρο κι επειδη καθυστερησα λιγο να τον βαλω στο καροτσι να κοιμηθει αρχισε να κλαιει...

το παιδι εχει προγραμμα απλα δεν μπορει να κοψει τελειως το βραδυνο γευμα

76IGp3.png

Δημητρα η ραφαελα εχει αλεργια ?

Και εμενα κλαιει αμα δεν κοιμηθει ..

Κοριτσια σημερα η μικρη μου ολο λεει μπαμπα , μπαμπα . μιλαει!!!!!! εχω παθει πλακα , λειπει και ο αντρας μου να την ακουσει περιμενω να ερθει θα χεστει απο την χαρα του !!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...