Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελοου!!!!!!!

καλα μου ειστε???

εμεις υγιαινουμε αλλα η βροχη καλα κρατει και δεν μας αφηνει να βγουμε βολτα καθολου,γκρρρρρρ!!!

Θεμα:

Η μικρη οπως εχω ξαναπει ξυπνα μετα τις 11 το πρωι οριστικα,εχει πιει γαλα στις 6 ή τις 8 αναλογως το βραδυνο και την πεινα!!!!

οποτε οταν ειναι να φαει φρουτοκρεμα δεν πειναει και τρωει ελαχιστη οχι επειδη δεν της αρεσει αλλα γιατι μετα απο καμποσες κουταλιες αρχιζει την γκρινια για να βγει απο το καρεκλακι.

Μετα ερχεται η ωρα για μεσημεριανο που το τρωει στις 3 περιπου και μετα ξανα το απογευματινο κατα τις 7!!

Καποια πρωινα δεν πειναει καθολου οποτε και χανει το πρωινο γευμα κι ετσι κανει 2 γευματα στερεων,το μεσημεριανο και το απογευματινο που ειναι φρουτοκρεμα για να μην χανει τις βιταμινες κλπ.

Τα υπολοιπα γευματα ειναι γαλα.

Ερωτηση:

πειραζει πολυ αν δεν τρωει 3 γευματα στερεων καποιες φορες???

Αφου δεν πειναει και δεν θελει λεω να μην την [πιεζω!!!

Μηπως κανω λαθος???

Ποσα γρμ το λιγοτερο πρεπει να τρωνε στην φαση αυτη που πλέον εχουν μπει για τα καλα στις στερεες και δεν ειναι θεμα να μαθουν το κουταλι????

Καμια 200αρια ειναι καλα ή και περισσοτερο???

Δημητρα,Σμουτσακι ως πιο εμπειρες αλλα και οι υπολοιπες συνοδοιπορισσες τι λετε???

καλησπερα κι απο μενα.

μαρσυ μου εμενα η μικρη λογω ωραριου δεν εχανε ποτε γευμα.

της κουνιαδας μου ομως ο μικρος, σχεδον παντα εκανε 4 γευματα από τότε που μπήκε στις στερεες τροφες, και η παιδιατρος του έλεγε. Αφού τόσο θέλει τόσο θα τρώει. Αν πείναγε για παραπάνω θα το εφτιαχνε μονος του το προγραμμα του ετσι ωστε να τρωει κι αλλο γευμα.

αρα θα σου ελεγα να αφηνεις το μωρο να σε οδηγει.

αλλωστε απ' οσο θυμαμαι ειναι αρκετα ανεπτυγμενη η πηνελοπη. δεν εχεις θεμα.

Εμεις πηγαμε σημερα παιδιατρο, η μικρη ειναι 9900 (το παρτυ αναβαλλεται για οταν πιασει τα 10) και 77 πόντους

4Rnfp3.png

Σμουτσακι μου,

ετσι λεω κι εγω...

δεν θελω να την πιεζω για παραπανισιο φαι!!!

Σημερα ας πουμε,ηπιε γαλα 230 μλ στις 6.30 το πρωι και εφαγε κατευθειαν μετα στη 13.30 πατατα-καροτο.Οσο πειναγε ανοιγε το στομα και ζηταγε τις κουταλιες να τρεχουν!!Καποια στιγμη σφραγισε το στοματακι και γκρινιαζε...εεε,κι εγω σταματησα να δινω.

Ηπιε ξανα γαλα 170 μλ στις 16.30 και μετα 20.00 τα φρουτακια της.

Και τωρα ξαναπινει γαλα 230 μλ τελευταιο γαλα!!!!!!

Διαφημίσεις

δεν αγχομαι ιδιαιτερα,απλα ρωταω γνωμες....ξερω εγω,μην τυχον τις στερω γευμα στερεων!!!

Αλλα,αφου κι εσυ λες οτι δεν ειναι θεμα....νιωθω ακομη πιο ηρεμη!!!

Βεβαια,δεν συμβαινει καθε μερα αυτο...υπαρχουν και μερες που τρωει κανονικα!!!

Απλα θα κοιταξω να της φτιαχνω και πιο λιγη ποσοτητα...γι'αυτο ρωτησα ποσο ειναι το λιγοτερο σε γρμ που πρεπει να τρωνε..γιατι οταν ετρωγε μονο ρυζαλευρο και φρουτα κατεβαζε φουλαριστο πιατο.Απο τοτε που μπηκε και το μεσημεριανο....εγκωσε φαινεται η μικρη:tongue:και πρεπει να μειωσω!!!

Ααα,Σμουτσακι.....τι καλη η Ιλιανουλα μωρε στη βαφτιση.Μια γλυκα ηταν,ουτε καν κλαμμενη!!!να ναι καλα το κοριτσακι σου!!

ναι, κι εγω δεν εννοουσα οτι αγχωνεσαι.

εννοουσα οτι ακομα κι ετσι, 5 γευματα κάνει το παιδακι, όσα πρεπει δηλαδη

αρα No problem κατα τη γνωμη μου

Ευχαριστω, το κοριτσακι μου ηταν μια γλυκα οντως.

4Rnfp3.png

συμφωνω με το σμουτσακι κ εγω!εφοσον η αναπτυξη της ειναι μια χαρα τοτε αφησε την να σου δειξει αυτη ποτε πειναει κ ποσο θελει για να χορτασει!

τα στερεα γευματα (οταν το μωρο δεν ειναι ψιλοταισμενο κ ψιλοχορτατο)ειναι περιπου 200 γρ.τωρα 50 πανω 50 κατω δεν ειναι θεμα.αν την πιεσεις θα σφραγισει το στομα της κ τοτε ναι ,θα εχεις θεμα:tongue: οποτε αφησε την καλα κανεις

σμουτσακι η ιλιανα ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ!

Holy Diver

ναι δημητρουλα,ετσι θα συνεχισω!!!!!!!!!

8700 ηταν στην τελευταια μετρηση,ευτυχως βεβαια δεν ειναι παχια,εχει πολυ αρμονικο κορμακι γιατι ειναι και σχετικα ψηλη....αλλα ναι,δεν εχουμε προβλημα...γενικα δεν ειμαι της σχολης "μπουκωνε"!!!

Διαφημίσεις

μια χαρα το βαρος της φτου φτου!μωρε κ εγω με την ραφαελα μου δεν ημουν του μπουκωματος αλλα εγινα με τον αλεξανδρο ο οποιος τρωει τρωει κ τον μπουκωνω κ οσο του δεινω τρωει αλλα ΕΚΕΙ 12.5 ΚΙΛΑ!!!!υψος 99 εκ.τον γεναρη θα γινει 3!δηλαδη ελεος!πηρε το σκαρι του μπαμπα του που κιαυτος οσο κ να φαει 70 κιλα μενει.1.79 υψος:evil:

ΖΗΛΕΥΩ(αυτο για τον αντρα μου) και ΣΚΑΩ(αυτο για τον γιο μου!)

Holy Diver

Δεν πειραζει για τον Αλεξ...

Ετσι και τα αδελφια μου απο μικρα....

εμεις ειμαστε και ψηλοι ολοι,εγω ειμαι πες 173 τα αδελφια μου απο 1,79 εως 1,85(μην σου πω και παραπανω αυτος) αλλα.....εγω αν ξεφυγω στο φαι περνω ευκολα,εκεινοι τρωνε τον αμπακο κι ειναι αδυνατοι.Καλα ο ενας ειναι πετσι και κοκκαλο,κι απο υγεια σφυζουν να ειναι καλα!!!!!!

Και λεω...μα καλα ρε μανα,δεν γινοταν να εχω εγω αυτο το σουλουπι....στα αγορια το εδωσες???Χαχαχα

οχι οτι δεν ειμαι ευχαριστημενη με τον εαυτο μου...αλλα ρε γαμωτο πρεπει να προσεχω πλεον αρκετα για να μεινω σταθερη!!!!!

Καλημέρα... δηλαδή καλησπέρα τέτοια ώρα :tongue:. Σήμερα θα πάμε για φαγάκι έξω σε ταβερνάκι με τη ζουζούνα και ελπίζω να μην έχει τσιγάρα για να κάτσουμε!!! Εσείς τι κάνετε με τα μωρά όταν θέλετε να βγείτε και έχετε θέμα με το τσιγάρο??? Πολύ με νευριάζει αυτό :evil:. Να έχω καλόβολο παιδί για να βγαίνω έξω και να μη μπορώ από το τσιγάρο!!! :-(.

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

νιου μου εμεις παντα καθομαστε στους μη καπνιστες.αλλα στην ελλαδα δεν υπαρχει αυτο.ειναι πολυ μ@λακια συστημα παντως που δεν εχουν χωρους μονο για τσιγαρο.α σιχτιρ/...

Holy Diver

γεια σας κοριτσουδια!!!

Εμεις καναμε την πρωινη σαββατιανη μας βολτα και γυρισαμε κουρασμενες .Κοιμηθηκε η μικρη απο τις 2 κοιμαται και βλεπω βαρυ υπνο.

Το εχει καθιερωσει τελικα τον μεσημεριανο της υπνακο .

Τοπρωι ξυπναμε σχεδον μονιμα στις 10 οποτε πρεπει να ρωτησω τικανω με αυτο το γευμα ,γιατι παντα της δινω γαλα .Οποτε σωστα εκανες και τα σκεφτεσαι μαρσολαν με τα ωραρια φαγητου , να ρωτησω και εγω την παιδιατρο τι θακανω σ αυτες τις περιπτωσεις .Γιατι αντι για πεντε γινονται τεσσερα τα γευματα.

Παραγγειλα και το χαλι ..το περιμενω δευτερα τριτη με το καλο .Ωραια θα το χω στην γιορτη της .

Η νεφελιτσα που χαθηκε?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...