Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

καλημερααα τι κανετε? θα ρθει η μαια σημερα να δει κ τη μικρη.την τελευταια φορα τη δευερα ηταν 4550:shock:

Καλημέρα δήμητρα.....πόσο γεννήθηκε η μικρή σου???

Εμένα 4 κιλά και τώρα είναι 8!!!!περιμένουμε να μας πεις!!!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρααααααααααααα.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ....να είσαστε όλες καλα και εσείς και η οικογενειά σας....

Εμείς εδώ με εισπνοές...ο γουργούρης εχει ήπια μορφής βρογχιολίτιδα.Βήχει πολύ και ανησυχώ:-(:sad::-(..από την στεναχωρια μου εχθες τον πήρα πάλι στο κρεβάτι μας, γιατί νομίζω οτι κρυώνει χειρότερα στην κούνια....

Ρε κορίτσια είχε πολλούς κολικούς και η γιατρός μου άλλαξε το γάλα. Τώρα του δίνω στα 180 μλ τα 90 φριζολακ και τα άλλα 90 φροζιλακ κομφορτ! Το έχετε ξανακούσει αυτό; ...νομίζω η Δήμητρα μου το λεγε!...

ελπίζω να τον βοηθήσει.....

καλημερα κοριτσια

παστακι χρονια πολλα για χθες

κι εμεις ετσι τον ταιζαμε στην αρχη,για την δυσκοιλιοτητα ομως

φριζολακ με φριζολακ κομφορτ ,η αναλογια μεταξυ τους εξαρταται απο τις αναγκες του παιδιου

μονη σου θα δεις τι τον ανακουφιζει

μισο-μισο?

2-3?

3-2?

θα το δεις

παντως να ξερεις οτι το φριζολακ μετα το S-20 ή S-22 δεν ειμαι σιγουρη πως το λενε,ειναι απο τα καλυτερα γαλατα,θα σε βοηθησει πολυ και μετα τους 6 μηνες ,γιατι παλι στην διαδοχη κατασταση θα πας που ειναι το φρισομελ

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

α,ξεχασα να πω

χθες εφαγε ο μπεμπης 6 κουταλιες κρεμα

φανηκε να του αρεσει η κρεμα,φανηκε να θελει κι αλλο

αλλα δεν του αρεσε το κουταλι στο στομα,εκανε μια γκριματσα ,ρε κοριτσια,του τυπου,τι αηδια ειναι αυτο

ενω την ιδια στιγμη,βαζει στο στομα του ,οτι βρει

ασε που εμενα αυτες οι θηλες που του αρεσουν,απο καουτσουκ (αυτες δεν ειναι?οι πορτοκαλι?) ,μου φαινονται αηδια

τι να πεις

ΓΚΕΛΥ

καλημερα κοριτσια

φριζολακ με φριζολακ κομφορτ ,η αναλογια μεταξυ τους εξαρταται απο τις αναγκες του παιδιου

μισο-μισο?

2-3?

3-2?

θα το δεις

παντως να ξερεις οτι το φριζολακ μετα το S-20 ή S-22 δεν ειμαι σιγουρη πως το λενε,ειναι απο τα καλυτερα γαλατα,θα σε βοηθησει πολυ και μετα τους 6 μηνες ,γιατι παλι στην διαδοχη κατασταση θα πας που ειναι το φρισομελ

οντως θεωρειται απο τα καλητερα γαλατα του εμποριου!!!

το δε comfort ειναι τοπ!!!σε οσα φαρμακεια εχω παει και ρωταω πιο εχει την μεγαλητερη καταναλωσει στην αγορα παντα μου λενε αυτο!!!και αυτο γιατι μετα απο την νιλα που παθαμε με τον μικρο και δεν ηθελε το γαλα με ειχε φαει η λυσα να το αλλαξω .....ρωτησα σχεδον 10 παιδιατρους και ολοι μου ειπαν να παραμεινω σε αυτο.....;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

αρχισατε ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ???

το καθυστερησατε λιγο η μου φαινεται???ποσο ειναι ο μπομπιρας???

γεια σου βανιλιτσα

οχι γλυκια μου δεν σου φαινεται,οντως αργησαμε

και να φανταστεις οτι θα επρεπε να τον ξεκινησω στις 29/11/2010 που μπαινει στον 7 ,συμφωνα με τον παιδιατρο,αλλα ακουγα την κοιλια του παιδιου να γουργουριζει και αποφασισα μονη μου να τον ξεκινησω νωριτερα

σιγα τωρα,τι εγινε 5 μερες νωριτερα,ουφ

ΓΚΕΛΥ

καλημερα........ναι παστακια μου εγω το κανω αυτο στο μπεμπη μου απο ημερων λογω δυσκιλιοτητας και αργοτερα λογω παλλινδρομησης!!!

μια χαρα απλα το comfort ειναι πιο ευπεπτο και ρευονται περισσοτερο και δεν ποναει η κοιλιτσα τους!!!καμια φορα βαζε και περισσοτερο comfort λιγοτερο μπλε.

α, ωραία βρε βανιλίτσα, γιατί εχθές μου πάτησε κάτι γκαριδούλες με πολύ παράπονο, τρομάρα μου!και έγινε πριν έρθει ο κόσμος και άργησα να τον ηρεμήσω, να ετοιμαστώ, να τον ντύσω...άσε αφού λέω θα πάθω τίποτα από το άγχος που τρέχω έτσι κάθε φορά!!!καλά που με βοηθάει και ο πάστας, αλλιώς εγκεφαλικά θα παθαινα!!!:shock::shock::shock:

καλημερααα τι κανετε? θα ρθει η μαια σημερα να δει κ τη μικρη.την τελευταια φορα τη δευερα ηταν 4550:shock:

Καλημέρα μαρη! Πως πάει η μπουμπούκα;Περιμένουμε νέα σου....

καλημερα κοριτσια

μισο-μισο?

2-3?

3-2?

θα το δεις

Ζουζουνάκι μου σε ευχαριστώ για τις εύχες σου......αλήθεια για το γάλα;ωραία...μωρέ ξέρεις εγώ είμαι και λίγο καχύποπτη. Μου λέει η ντοκτορ οτι είναι καλό το γάλα, αλλά σε μερικά τους γιατρούς δεν τους πολυ-πιστεύω και ό,τι μου λένε να κάνω το κάνω με κάποια ίχνη δυσπιστίας...απλά την ντόκτορ, που παρεπιπτόντως είναι πολύ καλή και γλυκιά, την ακούω γιατί φυσικά και ξέρει καλύτερα από εμένα για τα παιδάκια.

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημέρα δήμητρα.....πόσο γεννήθηκε η μικρή σου???

Εμένα 4 κιλά και τώρα είναι 8!!!!περιμένουμε να μας πεις!!!!!

3800 κ 53 εκ!8 κιλα καλε ειστε φτου φτου φτου!!!!στρουμπουλιτσαααααααααα κ εμεις κατα κει παμε.6 μερες μετα τη γεννηση ηταν 3420.ειχε χασει απο το νοσοκομειο οπως ολα τα μωρα.κ εχει βαλει 1100 γρ σε 20 μερες:shock: περιποθ 400 γρ τη βδομαδα :shock: αλλα τρωει παρα πολυ κ πολυ λαιμαργα.καμια φορα που αναγκαζομαι να σηκωθω γιατι μαλωνουν τα αλλα κ πρεπει να τα χωρισω κ τις παιρνω το βυζι απο το στομα γινεται πανικος.βγαζει μια φωνη λες κ μου τα χωνει:rolleyes:

Holy Diver

παστακια...χρονια πολλα κοριτσακι μου για χθες!!!

ετεροχρονισμενα,αλλα δεν νομιζω να παρεξηγησεις...

ερωτηση :οσες θηλαζατε και δινατε και συμπληρωμα ειχατε θεμα με τις κενωσεις των μωρων???

ξεκινησα να του δινω το τελευταιο γευμα της μερας ξενο και απο τοτε δεν κανει κακακια οπως εκανε,πρεπει να του δωσω χαμομηλι για να ενεργηθει και ειναι πολυ υδαρη,μοιαζουν με διαρροια...αν εκανε συνεχεια θα νομιζα οτι ειναι αρρωστουλης

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σας τι κάνετε σήμερα????

εμείς κάναμε εχτές τα πρώτα εμβόλια και κλαίγαμε μαζί.....ευτυχώς όμως πήγαν όλα καλά λίγο κοκκίνισε το ποδαράκι το βράδυ αλλά το αντιμετωπίσαμε μια χαρά... με το βάρος δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη αλλά η παιδίατρος είπε ότι είναι ανάλογα με το παιδί (μάλλον ήμαστε λιγόφαγη) και ότι είναι μέσα στα φυσιολογικά... γεννήθηκε 2820 στην αρχή παίρναμε καλό βάρος 38γρ την ημέρα τώρα και 1μηνα παίρνουμε 21 με 23 γρ την ημέρα και είναι 4500 κιλά (μόνο!!!) ανησυχώ λίγο αλλά θα δείξει...

happiness.....ναι μόλις άρχισα το συμπλήρωμα είχα μεγάλο πρόβλημα με τις κενώσεις και ενώ μου έλεγε η παιδίατρος ότι δεν ήταν από το γάλα, αλλά από την ηλικία του παιδιού (δηλαδή σε κάποιες φάσεις που μεγαλώνει το παιδί πρέπει να κάνει λιγότερα έως και 1 φορά την ημέρα ή 1 φορά τις 2-3 ακόμα και 4 ημέρες) εγώ επέμενα ότι έφταιγε το γάλα φαντασου ότι την έκανα να μου δώσει άλλο γάλα για δοκιμή μετά όμως ξαναγύρισα στο παλιό...μέχρι που η γυναίκα μου έδειξε από βιβλία την απάντηση της (έγραφε ότι και μια φορά την εβδομάδα να τα κάνει στην τάδε ,δεν θυμάμαι, εβδομάδα της ηλικίας τους δεν ανησυχούμε μετά περνάει αυτή η φάση και συνεχίζει 1 φορά κάθε 2 μέρες κ.λ.π) και μέχρι που το είδα κ από μόνη μου μετά από λίγες μέρες.... (ελπίζω να μην σε μπέρδεψα)

το αποτέλεσμα::: είναι μου είπε φυσιολογικό έως και σήμερα κάνει 1 η καμία φορά την ημέρα, είναι έτσι αραιά όπως λες και κίτρινα...ααα και έχουμε και κολικούς αλλά άσχετο με τις κενώσεις που συζητάμε...

κορίτσια να ρωτήσω???? Ξέρετε το NOVOLAC AR αν το θυμάμαι καλά????

Είναι λέει καινούριο και το πίνουμε λόγω ΓΟΠ αλλά και αντιαλεργικο…..δεν μπορώ να πω ότι τρελαίνετε αλλά το πίνει… προσπαθώ να βρω τι μπορεί να φταίει με το βάρος μας !!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

kalia ευχαριστω...κι εμενα ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο μεχρι 4 μερες και να μην ειναι σκληρα φυσικα...

εγω ομως αν φτασουμε στην 3η μερα του δινω χαμομηλι...

εγω του δινω το nativa (δεν ξερω και πολλα για τα ξενα γαλατα,μεχρι τωρα τον θηλαζα αποκλειστικα δικο μου)

76IGp3.png

παστακια...χρονια πολλα κοριτσακι μου για χθες!!!

ετεροχρονισμενα,αλλα δεν νομιζω να παρεξηγησεις...

ερωτηση :οσες θηλαζατε και δινατε και συμπληρωμα ειχατε θεμα με τις κενωσεις των μωρων???

ξεκινησα να του δινω το τελευταιο γευμα της μερας ξενο και απο τοτε δεν κανει κακακια οπως εκανε,πρεπει να του δωσω χαμομηλι για να ενεργηθει και ειναι πολυ υδαρη,μοιαζουν με διαρροια...αν εκανε συνεχεια θα νομιζα οτι ειναι αρρωστουλης

τι μαρκα ξενο δινεις?εγω που δεινω συμπληρωμα ξενο στο τελευταιο γευμα δεινω το ΗυΜΑΝΑ ΗΑ 1 και δεν εχει προβλημα με τα κακα της.κανει 2 φορες την ημερα.το γαλα που δινεις να ειναι ΗΑ δηλαδη υποαλλεργικο γιατι μπορει να σου κανει ξαφνηκα κολικους κ επιπλεον δε ξερεις ακομα αν το μωρο εχει καποι αλλεργια στο γαλα γιατι ειναι πολυ μικρο.θα κανει κ πιο ευκολα κακα με το ΗΑ

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...