Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ναι ναι προφανώς απλά εννοούσα πως λείπω και ώρες γραφείου αναγκαστικά με όλες τις εξετάσεις κ τους γιατρούς που τρέχουμε αλλά ως τώρα έχω κάποιον να με αναπληρώνει.

Καλημέρα, ας μην προτρεχουμε και αγχώνεσαι άδικα!!!αν και εφόσον είναι η κοπέλα έγκυος θα βρεθεί λυση

4 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

Καλημέρα ανάλογα τι εξετάσεις σε έβαλε ,αν σ έβαλε γενικές θα βγουν τσιμπημένα τ αιμοσφαίρια 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Παστάκι γλυκό χρόνια σου πολλά! Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι τον πάστα και το γουργουράκο σου. Πολλά φιλιά και πολλές ευχές για πολλές γλυκές στιγμές ;)

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παστάκι μου χρόνια πολλά και ευτυχισμένα

τι κάνετε άλλο ? σήμερα ο καιρός εδώ είναι καλός με ήλιο λίγο χθες έβρεξα

ψάχνω να βρω κάτι να πάρω στον Αντώνη να τον απασχολούμε όσο είμαι στην μάνα μου που σημαίνει να μην πιάνει χώρο πολύ και να μαζεύεται μετά

κάτι που να στηρίζεται όρθιος γιατί θέλει όλη την ώρα να στέκεται όρθιος δεν κάθεται λεπτό στον κώλο του. οι περπατούρες δεν είναι καλές από ότι διαβάζω

κάτι λοιπόν να κάθεται σαν την περπατούρα χωρίς να περπατάει.

ίσως κάτι σαν αυτό ?

http://www.translatum.gr/forum/index.php?topic=44984.0

και πάλι δεν ξέρω αν είναι καλό για την ηλικία του μην πάθει και τίποτα

αν έχετε κάτι υπόψη πες το να δω τι θα κάνω

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Ροζουλα,

κι εγω ρε γαμωτο τιποτε της προκοπης δεν εχω βρει!!!Αυτο το ειδα κι εγω και το σκεφτομαι να την εχω ορθια!!!

Ειναι μικρα ακομη και δεν καθονται πολυ μεσα στο παρκο με παιχνιδια!!!!!

πηρα κατι σκατολοιδακια...ενα πλαστικο τηλεφωνο,εναν μαλακο κυβο με σχηματα να τα βαζει μεσα κι ενα κουκλακι που βγαζει ηχο,ολα μαλακα γιατι τα βαζουμε και στο στομα βλεπεις!!!!!

το γυμναστηριο λεω να της το ξαναβαλω,να δω θα σχοληθει καθολου γιατι πιο παλια ουτε να το χ@3#ει!

γεια σας κοριτσια,εδω ζουζουνακι

σημερα μου φιανονται καλυτερα τα πραγματα

ευτυχως για ολους ,δεν εβρισα ,δεν φωναξα,δεν εκανα τιποτα...... χθες

σημερα......την πληρωσαν τα μαλλια μου

πηγα κομμωτηριο και απο καρε ...εγιναν.......αγοριστικα

ωραια ειναι......αντε με γεια μου

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες τις κατερινες:-P:-P:-P

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ζουζουνάκι μου χαράς την υπομονή σου ειλικρινά πώς τα καταφέρνεις αν και δεν συμφωνώ με την τακτική τα κρατάω όλα μέσα μου.

μαρσολαν και εγώ έχω πάρει ένα σωρό παιχνιδάκια , πήρα τους κύβους από τα elc που πλένονται, ένα κοτόπουλο πάλι από εκεί που το χτυπάς και έχει δόνηση με μουσική , ένα βροχοποιό σε μορφή κουδουνίστρας και άλλα πολλά τα έχω ρίξει μέσα στο πάρκο και τον αφήνω να παίζει. αν και κάθεται αρκετά πάλι δεν είναι η επιλογή για πολλά πράγματα. όπως όταν θέλουμε να φάμε θέλει να είναι όρθιος δίπλα. γιαυτό ψάχνω να βρω κάτι να τον στηρίζει όρθιο αλλά να μην του κάνουμε και καμιά ζημιά . αν ρωτήσω τον γιατρό θα μου πει άχρηστα είναι όλα. εδώ έβγαλε άχρηστο το πάρκο. να στρώνω κουβέρτα λέει κάτω. άκου φαντάζομαι την έρμη την γυναίκα του όλα άχρηστα θα τα λέει και τζάμπα λεφτά. γιατί άλλος συμμαζεύει και καθαρίζει. να έχεις να μαζέψεις και τις κουβέρτες με τα παιχνίδια. ενώ με το πάρκο είναι όλα στην θέση τους.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

εγραψα τα παιδια μου σημερα σε μια σχολη για αγορακια κ κοριτσακια απο 3 εως 7 ετων που κανουν χορο.οχι τιποτα ιδιαιτερο.απλα ακουν μουσικη παιδικη και κανουν τις φιγουρες με τα χερια η το σωμα τους.πχ λεει ενα τραγουδακι οτι πετανε με το αεροπλανο κ μπηκαν ολα στη σειρα και κανανε οτι πετανε σαν αεροπλανακια.ειναι 10 παιδακια στην ταξη μαζι με τα δικα μου.6 κοριτσακια κ 4 αγορακια.σκεφτηκαμε πως ειναι καλο μια φορα τη βδομαδα που ειναι το μαθημα να πηγαινουμε τα παιδια εκει κ να εχουν επαφη κ με αλλα παιδια.κυριως ο αλεξ που δε παει σχολειο .χαρηκανε παρα πολυ!

και καθως τα εβλεπα με πιασανε τα ζουμια κ αρχισα να κλαιω σαν ηλιθια!μα δε μπορουσα να το κρατησω ρε κοριτσια γιατι?πρωτη φορα τετοιο πραγμα:confused: τα εβλεπα και εκλαιγα!μιλαμε για πολυ δακρυ!ο αντρας μου ελεγε ''α καλα εχεις ξεφυγει τελειως'':confused:

Holy Diver

γεια σας κοριτσια , χαθηκα .βασικα ετοιμαζω το σπιτι για την γιορτη της μικρης , θελω ναπαραγγειλω και χαλι για το δωματιο της εχω και τα μαθηματα και τρεχω ,Την δευτερα θα παμε για εμβολιο , δεν την βλεπω να εχει παρει πολλα κιλα αντε να μας δωσει κανα φαγητο να μας πιασει .

Ροζ μου εστειλες τα πραγματα? ακομα δεν εχω δει κανα χαρτακι ελτα γιαυτο ρωταω

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

φαιρυ μου τα έστειλα την Δευτέρα

λογικά θα έπρεπε να είχες πάρει ειδοποίηση για δες και αύριο έχω το χαρτί με τον αριθμό θα το ψάξω γιατί θα πάω αύριο στο ταχυδρομείο ξανά

Δήμητρα μου και εγώ συγκινούμε αφάνταστα εύκολα όταν αφορά τον Αντωνάκη και είναι ακόμα λίγων μηνών οπότε εσύ είναι απόλυτα λογικό δεν είσαι υπερβολική

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δήμητρα καλά έκανες και τα έγραψες εκεί.....Εδώ αυτό το λέμε μουσικοκινητική και γίνεται συνήθως με το σύστημα orf. Έγραψα και εγώ την Αθηνούλα και της αρέσει πάααρα πολύ!!!

fairy baby κανόνισε το χαλί να είναι ....σκουρόχρωμο.....

Πολλές δουλειές βρε κορίτσια....

Εμείς παίρνουμε πολύ εύκολα και γρήγορα βάρος παρότι θηλάζουμε αποκλειτικά....Μήπως να ανησυχήσω;;;;Παίρνουμε περίπου 300 γραμμάρια την εβδομάδα ενώ το ανώτατο όριο είναι 210 γραμμάρια την εβδομάδα....Μήπως να τη θηλάζω λιγότερο και να την ξεγελάω με λίγο νεράκι;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

καλημέρααααααααααααα.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ....να είσαστε όλες καλα και εσείς και η οικογενειά σας....

Εμείς εδώ με εισπνοές...ο γουργούρης εχει ήπια μορφής βρογχιολίτιδα.Βήχει πολύ και ανησυχώ:-(:sad::-(..από την στεναχωρια μου εχθες τον πήρα πάλι στο κρεβάτι μας, γιατί νομίζω οτι κρυώνει χειρότερα στην κούνια....

Ρε κορίτσια είχε πολλούς κολικούς και η γιατρός μου άλλαξε το γάλα. Τώρα του δίνω στα 180 μλ τα 90 φριζολακ και τα άλλα 90 φροζιλακ κομφορτ! Το έχετε ξανακούσει αυτό; ...νομίζω η Δήμητρα μου το λεγε!...

ελπίζω να τον βοηθήσει.....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Καλημεραααα

Pastakia τα μωρά μας αποφάσισαν να αρρωστησουν μαζί...μηΝ στεναχωριεσαι δεν είναι τίποτα θα περάσει!!!και εμένα εβηχε πολυ αλλά σιγά σιγά το ξεπερασαμε...ευτυχώς που δεν έκανα πυρετό.....Να κανείς τις μασκουλες και θα περάσει...

Δήμητρα τι καλά που έκανες,....α

Eri μην σκας και εμένα βάζει 800-1 κιλό τον μήνα με τον θηλασμο...

βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι???να πάρω πάρκο???πραγματικά δεν ξέρω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρααααααααααααα.....

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ....να είσαστε όλες καλα και εσείς και η οικογενειά σας....

Εμείς εδώ με εισπνοές...ο γουργούρης εχει ήπια μορφής βρογχιολίτιδα.Βήχει πολύ και ανησυχώ:-(:sad::-(..από την στεναχωρια μου εχθες τον πήρα πάλι στο κρεβάτι μας, γιατί νομίζω οτι κρυώνει χειρότερα στην κούνια....

Ρε κορίτσια είχε πολλούς κολικούς και η γιατρός μου άλλαξε το γάλα. Τώρα του δίνω στα 180 μλ τα 90 φριζολακ και τα άλλα 90 φροζιλακ κομφορτ! Το έχετε ξανακούσει αυτό; ...νομίζω η Δήμητρα μου το λεγε!...

ελπίζω να τον βοηθήσει.....

καλημερα........ναι παστακια μου εγω το κανω αυτο στο μπεμπη μου απο ημερων λογω δυσκιλιοτητας και αργοτερα λογω παλλινδρομησης!!!

μια χαρα απλα το comfort ειναι πιο ευπεπτο και ρευονται περισσοτερο και δεν ποναει η κοιλιτσα τους!!!καμια φορα βαζε και περισσοτερο comfort λιγοτερο μπλε.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...