Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ναι παιδάκι μου σε κατάλαβα μην φωνάζεις

απλά ρώτησα τι διαφορά έχει και με κάλυψες με το οτι θα του φέρει δυσκοιλιότητα

σμουτς λες γιατί το κιντερε λένε δεν είναι πολύ καλό ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε για ολους αυτους τους λογους που σου λεγανε πριν τα κορτιτσια. Ετοιμα σκευασματα.

Αλλα δωστου για να κανει κακα, δωστου για να μην διψαει, ηταν και καλοκαιρι τοτε.

Της δωσαμε ενα κουτακι κιντερτε τον πρωτο μηνα, υπερβολικα μεγαλη ποσοτητα

4Rnfp3.png

δε φωναζω μαρη ειμαι κρυωμενη ετσι κιαλλιως δε μπορω:tongue::twisted: κιντερτε εδωσα κ εγω στο πρωτο επειδη ετσι μου ελεγαν μερικοι οτι να ναι τοτε κ οταν το ειπα στο γιατρο κοντεψε να με φαει

Holy Diver

χαχα καλά ρε συ Δήμητρα πότε πρόλαβες και την άρπαξες ?

καλά λάθη γίνονται σίγουρα γιαυτό πρέπει να φιλτράρονται οι πληροφορίες που παίρνουμε ειδικά απο άτομα που δεν είναι γιατροί και κυρίως μανάδες άλλης γενιάς.

τώρα ότι έγινε έγινε δεν αλλάζει. δεν ξέρω γιατί ο δικός μου γιατρός δεν ήθελε να του δώσω χαμομήλι εφόσον δεν το έκρινε απαραίτητο. παρά μόνο μόλις του είπα ότι δεν μπορεί να ενεργηθεί μόνο τότε μου είπε χαμομήλι 20-30 γρ. την μάρκα την ανέφερε ο άντρας μου γιατί στην αρχή είχαμε αγοράσει ένα κουτί μιλουπα χαμομήλι το οποίο πετάξαμε όπως το πήραμε. και εκείνος είπε οκ δώσε του αυτό. γενικά δεν είναι από αυτούς που θα σου πουν να αποφύγεις αυτή την μάρκα ή την άλλη. μόνο στο ρυζάλευρο μου είπε τι να πάρω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι δε την αρπαξα..ΚΟΛΛΗΣΑ απο την κορη μου η οποια κολλησε απο το παιδι των βλαμμενων που ηρθαν επισκεψη τις προαλλες με το αρρωστο μωρο τους που ηταν γεματο μυξες κ βηχα!επισης κολλησε κ ο αλεξ κ ο αντρας μου!μονο η μπεμπα εμεινε :confused:ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!

Holy Diver

Διαφημίσεις

ποια κοπελα περιμενει ποτε θα τα παρω στο κρανιο?

η ροουζ,νομιζω?

............

ειμαι κοντα σας λεω,ειμαι πολυ κονταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

εγω,εγω...τι εγινε????τα πηρες???

γειααααααααααααααααααα

καλά καλέ; όταν λέιπω βρισκεστε όλες; αμάαααν!!!

Πώώώώώς πάτε; εμείς σκ@τ@...ο απόλυτος έχει φοβερό βήχα και αύριο μέρα που είναι(δεν σας το'πα; ΓΙΟΡΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΈΛΑ ΚΕΡΝΆΩ) θα πάμε στην ντόκτορ για να τον δει...που δεν με νοιάζει, αρκεί να μην αρχίσουμε τίποτα φάρμακα, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ....

ρε κορίτσια και εμένα κίντερτε μου έχει δώσει η ντοκτορ για τα πονάκια και για να κάνει κακά και δεν λέω όταν έχει πρόβλημα τον βοηθαει αρκετα....τώρα τι να πώ;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερααααα

ασε ρε δημητρα

βαρεθηκα

ολα μονη μου

το σπιτι μου,το γραφειο,το παιδι...ολα

στο γραφειο φταιω οταν κατι δεν γινεται σωστα,οταν κατι δεν γινεται στην ωρα του,περιμενει ο αντραμου-συνεργατης μου τα παντα ,σε χρονους που εκεινος θελει,χωρις να λαμβανει υποψιν το δικο μου προγραμμα

φταιω και για τους πελατες φταιω και για τις βλακειες του υπαλληλου

στο σπιτι,φταιω για την καθαριοτητα,για την διαχειριση του ψυγειου,που τελειωσε η coca cola ,που η κυρια που κραταει τον μπεμπη δεν κλεινει το καπακι του δοχειου του καφε καλα,

για τον μπεμπη βαριομαστε να τον κανουμε μπανιο,και παλευω μονη μου

υπερβαλλω που βλεπω σπιρακια και θελω να τηλ.στον παιδιατρο και αλλα πολλα

τωρα δουλευω με τον μπεμπη διπλα μου ενω γυρισα απο το γραφειο στις 5,00 και μολις ερθει ο κυριος απο την δουλεια θα συνεχισουμε την συνεργασια,χαχαχα

κατα τα αλλα σερνομε,μαλλια χαλια,νυχια χαλια,ντυσιμο χαλια

αυτοεκτιμηση στο ναδιρ:(

ζουζουνακι σε καταλαβαινω!!!εγω αυτο που καταλαβαινω γενικα ειναι οτι οι αντρες δεν αντιλαμβανονται ευκολα καποια πραγματα!!νομιζουν οτι ειναι ευκολο να μεγαλωνεις ενα σπιτι και να φροντιζεις ενα μωρο!!και μεσα σε ολα εχεις και την δουλεια και το αγχος που μπορει να εχεις εξαιτιας της!!καλο ειναι ομως να του μιλησεις γιατι μονο ετσι θα καταλαβει!!μην τα κρατας μεσα σου και τα μαζευεις γιατι θα κανεις μεγαλο μπαμ καμια μερα...

γειααααααααααααααααααα

καλά καλέ; όταν λέιπω βρισκεστε όλες; αμάαααν!!!

Πώώώώώς πάτε; εμείς σκ@τ@...ο απόλυτος έχει φοβερό βήχα και αύριο μέρα που είναι(δεν σας το'πα; ΓΙΟΡΤΑΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ...ΈΛΑ ΚΕΡΝΆΩ) θα πάμε στην ντόκτορ για να τον δει...που δεν με νοιάζει, αρκεί να μην αρχίσουμε τίποτα φάρμακα, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩΩΩ....

ρε κορίτσια και εμένα κίντερτε μου έχει δώσει η ντοκτορ για τα πονάκια και για να κάνει κακά και δεν λέω όταν έχει πρόβλημα τον βοηθαει αρκετα....τώρα τι να πώ;

pastakia χρονια πολλα και οτι επιθυμεις.....

περαστικα στον μικρο σου..και εμενα ειχε αρκετι βηχα πριν 2 εβδομαδες και ο παιδιατρος μας ειπε οτι ειχε ηπια βρογχιολιτιδα και του δωσαμε ενα εισπνεομενο...ευτυχως δεν εκανε πυρετο...

περιμενουμε νεα και καλα να περασεις σημερα

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερες και απο μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε????

κανει λιγο ψυχρουλα σημερις εεεεεεεεεεεεεε?????και ειπα να παω τον μπεμπακο βολτα αλλα θα το σκεφτω...

pastakia χρονια πολλα να χαιρεσαι τον μικρουλη σου και σου ευχομαι συντομα και με μια μπεμπα!!!!!!!!!!!!!!!!

περαστικουλια σας....αν και βηχαλακι εχουν ολα τα μπεμπια τους το προκαλει η μυτουλα που δεν μπορουν να βγαλουν τις μυξουλες δεν ειναι τιποτα!!!εμενα εχει ανα διαστηματα αλλα το καταπολεμω με ορο!!!

περιμενω πως και πως να περασει η βδομαδα για να ξεκινησουμε κρεμουλα!!

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙ ψυχραιμια λεμε....ολες πανω κατω τα ιδια περναμε!!!

εμενα χθες που ηταν οι γονεις του εδω ντε και καλα ηθελαν να κανουμε παραμονη πρωτοχρονιας εδω ...τους εξηγουσα οτι το μωρο πεφτει για υπνο στις 10 και θελω ηρεμια και πως το πρωι το σπιτι θα ειναι ανω κατω με το τραπεζι και τα ποτα και δεν καταλαβαιναν ρεεεεεεεεεεεεεεεεεε..........ε μεχρι που κρανιοθηκα και τους ειπα πως θα παρω τον αντρα μου και θα παμε εξω για φαγητο......και το μωρο θα το κρατησει η μανα μου.....εμα πιααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!να μην καταλαβαινουν τιποτα ρε γμτ...νομιζουν οτι ο μπεμπης ειναι μονο παιχνιδι και τιποτα αλλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ααααα συγχιστικα πρωι πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημερα βανιλιτσα!χιονιζει ΚΑΙ σημερα!οικογενειακως εμεις ολοι αρρωστοι εκτος απο τη μπεμπα.μηπως να βγαζω γαλα απο το βυζι για ολους ολο το χειμωνα?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου,

Δημητρα χιονιζει εεεε???Ξερεις ποσο μου αρεσει αυτο???Εδω ολο βρεχει,βρεχει,βρεχει.....καλος σκατοκαιρος ειναι κι αυτος!!!!Κι εχεις και την υγρασια να σου περονιαζει τα κοκαλα!!!

Που να το πας το παιδι???Το εχουμε συνηθισει και στις βολτες και 3-4 μερες τωρα δεν εχει παει πουθενα!!!Τι να κανει κι αυτο το καημενο???Ευτυχως εχουμε κοσμο και το απασχολει,μια θεια μου και τον αδελφο μου!!!Και χτες την πηγαμε στην γιαγια της γιατι ειχαν κι εκεινοι να την δουν καμια εβδομαδα με τις ελιες και την βροχη!!!!!

Βανιλιτσα,καλα εκανες και δεν δεχτηκες να κανεις ρεβεγιον στο σπιτι σου!!!με μικρο μωρο που θελει την βολη του και την ησυχια του και μετα να μαζευεις ποτα,τσιγαρα,πιατα.....!!!Δεν πειραζει,αν θελουν οι παπουδες να ερθουν την επομενη και να ευχηθουν στο εγγονακι και σε εσας,δεν παθαινουν τιποτε!!!!

καλημερααααα

ζουζουνακι σε καταλαβαινω!!!εγω αυτο που καταλαβαινω γενικα ειναι οτι οι αντρες δεν αντιλαμβανονται ευκολα καποια πραγματα!!νομιζουν οτι ειναι ευκολο να μεγαλωνεις ενα σπιτι και να φροντιζεις ενα μωρο!!και μεσα σε ολα εχεις και την δουλεια και το αγχος που μπορει να εχεις εξαιτιας της!!καλο ειναι ομως να του μιλησεις γιατι μονο ετσι θα καταλαβει!!μην τα κρατας μεσα σου και τα μαζευεις γιατι θα κανεις μεγαλο μπαμ καμια μερα...

pastakia χρονια πολλα και οτι επιθυμεις.....

περαστικα στον μικρο σου..και εμενα ειχε αρκετι βηχα πριν 2 εβδομαδες και ο παιδιατρος μας ειπε οτι ειχε ηπια βρογχιολιτιδα και του δωσαμε ενα εισπνεομενο...ευτυχως δεν εκανε πυρετο...

περιμενουμε νεα και καλα να περασεις σημερα

ευχαριστώ καλέ για τις ευχές σας!!!να είσαστε όλες καλά και τα μπεμπόνια σας καλύτερα....

Δωράκι για σήμερα; Πήγαμε ντόκτορ και έχουμε το ίδιο με εσας!! Ήπια βρογχιολίτιδα και εισπνοές για 7 μέρες!!! Τι στο καλό συνεννοημένα ήταν τα μωρά μας....μιλάμε για βήχα ο γουργουράκος μου τρομάρα μου!!!!τι να πώ; εύχομαι μην τον κάνει κανείς χειρότερα γιατί το απόγευμα περιμένω κόσμο....ένιγουει!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

τελικα βολταραμε στο πορτο ραφτη και ηρθαμε ......ειχε λιγο συννεφια αλλα ο μπεμπης περασε τελεια!!!!

θελουν και αυτα να ξεσκασουν μωλε....τωρα που βλεπουν και καλητερα....την ευχαριστιουνται την βολτα πιο πολυ!!!!!

απαπαππαααα ρεβεγιον δεν .....μας τελειωσε.....την επομενη μερα θα τους κανω ενα τραπεζι απλο για το καλο του χρονου και πρωτη φορα με το μωρα μας και αυτο ηταν!!!το συνιστω....

iA8hp3.pngWtKrp3.png

ωχ...ξερω απο αυτο...η ραφαελα εχει βρογχικο ασθμα.ολο το χειμωνα απο οκτωβριο μεχρι απριλιο ειμαστε με τα σπρει κ τις εισπνοες!καθε 15-20 μερες αυτη η ιστορια!κ μετα απο απριλιο μεχρι σεπτεμβριο δεν ηρεμει εντελως!καθε 1-2 μηνες θα αρρωστησει σιγουρα:confused: το κυριοτερο ειναι μακρια το μωρο απο καπνιστες.οχι απο τσιγαρο που ετσι κιαλλιως αποκλειεται να το αφηνεις στον ιδιο χωρο με καποιον που καπνιζει.αλλα ΑΠΟ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ.κουβαλανε τη νικοτινη πανω τους.στα ρουχα στα μαλλια στο δερμα στην ανασα.παντου!ειναι οτι χειροτερο για το μωρο αυτη τη στιγμη!

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...