Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

ασε ρε δημητρα

βαρεθηκα

ολα μονη μου

το σπιτι μου,το γραφειο,το παιδι...ολα

στο γραφειο φταιω οταν κατι δεν γινεται σωστα,οταν κατι δεν γινεται στην ωρα του,περιμενει ο αντραμου-συνεργατης μου τα παντα ,σε χρονους που εκεινος θελει,χωρις να λαμβανει υποψιν το δικο μου προγραμμα

φταιω και για τους πελατες φταιω και για τις βλακειες του υπαλληλου

στο σπιτι,φταιω για την καθαριοτητα,για την διαχειριση του ψυγειου,που τελειωσε η coca cola ,που η κυρια που κραταει τον μπεμπη δεν κλεινει το καπακι του δοχειου του καφε καλα,

για τον μπεμπη βαριομαστε να τον κανουμε μπανιο,και παλευω μονη μου

υπερβαλλω που βλεπω σπιρακια και θελω να τηλ.στον παιδιατρο και αλλα πολλα

τωρα δουλευω με τον μπεμπη διπλα μου ενω γυρισα απο το γραφειο στις 5,00 και μολις ερθει ο κυριος απο την δουλεια θα συνεχισουμε την συνεργασια,χαχαχα

κατα τα αλλα σερνομε,μαλλια χαλια,νυχια χαλια,ντυσιμο χαλια

αυτοεκτιμηση στο ναδιρ:(

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζουζουνακι μαλλον θα πρεπει να μιλησεις στον αντρα σου κ να του πεις οτι δεν εισαι ρομποτ .κ αν αρχισει τα δικα του κανε οτι εκανα κ εγω στον δικο μου μια μερα κ απο τοτε τον βουλωσε.γυρισε κ εκανε παραπονο ΓΙΑΤΙ δεν ειχα ετοιμο το φαι.κ φυσικα εγινα μανιακη εκεινη τη στιγμη!γιατι μου ειπε ''τι ειχες να κανεις δηλαδη κ δε προλαβες!!!'' με υφος!!!του αφησα μια μερα ολοκληρη οταν ειχε ρεπο να κουμανταρει 3 παιδια.δεν σηκωθηκα να κανω ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο το να θηλασω την μπεμπα!τα παιξε...σερνοτανε πηγε για υπνο 10 το βραδυ ο κυριος!απο τοτε δε ξαναειπε τιποτα.

Holy Diver

ζουζουνακι μαλλον θα πρεπει να μιλησεις στον αντρα σου κ να του πεις οτι δεν εισαι ρομποτ .κ αν αρχισει τα δικα του κανε οτι εκανα κ εγω στον δικο μου μια μερα κ απο τοτε τον βουλωσε.γυρισε κ εκανε παραπονο ΓΙΑΤΙ δεν ειχα ετοιμο το φαι.κ φυσικα εγινα μανιακη εκεινη τη στιγμη!γιατι μου ειπε ''τι ειχες να κανεις δηλαδη κ δε προλαβες!!!'' με υφος!!!του αφησα μια μερα ολοκληρη οταν ειχε ρεπο να κουμανταρει 3 παιδια.δεν σηκωθηκα να κανω ΤΙΠΟΤΑ εκτος απο το να θηλασω την μπεμπα!τα παιξε...σερνοτανε πηγε για υπνο 10 το βραδυ ο κυριος!απο τοτε δε ξαναειπε τιποτα.

δεν ξερω τιποτα πια

χρειαζομαιλιγο χωρο,να παρω μια ανασα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

ζουζουνάκι μου η λέξη υπομονή είναι εκνευριστική σε κάποιες περιπτώσεις

πάρε φόρα και μίλα , μην χαριστείς σε κανέναν

άντε γιατί κάπου και η μ...κία πρέπει να περιορίζεται

δεν είναι βρήκαμε ένα τοίχο βαράτε όλοι

Γκέλυ μου πρέπει να αρχίσεις να αντιδράς γιατί όσο δεν μιλάς βρίσκουν και πατάνε και αν μια φορά μιλήσεις φταις κιόλας γιατί δεν σε είχαν συνηθίσει να μιλάς

μαρσολάν μου αύριο σου τα στέλνω αν είναι θέλεις να σου στείλω μήνυμα αναλυτικά τα ποσά ? αν θέλεις το κάνω.

για το χαμομήλι πως το βάζεις δηλαδή , εγώ σήμερα έβαλα 30γρ, χαμομήλι και 210 γάλα. η σκόνη δηλαδή του γάλατος ήταν για 210 +30 χαμομήλι πάμε στα 240 που έχει το μπουκάλι. κάπως έτσι δηλαδή ? πάντως το κατέβασε μια χαρά και σε 2 ώρες ενεργήθηκε το μωρό χωρίς να το καταλάβουμε

και κάτι τελευταίο, αν είναι να μην χρεώνει τα μεταφορικά συμφέρει ακόμα περισσότερο γιατί έχω σκοπό να κάνω αγορά καμιά 2-3 πακέτα τα max 112 πάνες το πακέτο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι τη δοσολογια την κανεις οσο ειναι το νερο+χαμομηλι δηλαδη πζ βαζεις 110 νερο κ 100 χαμομιλι ε θα βαλεις 7 μεζουρες σκονη.δε καταλαβα πως το εκανες το γαλα εβαλες τη δοσολογια που χρειαζεται για το νερο κ μετα εβαλες εξτρα το τσαι?

Holy Diver

Διαφημίσεις

ροζακι τη δοσολογια την κανεις οσο ειναι το νερο+χαμομηλι δηλαδη πζ βαζεις 110 νερο κ 100 χαμομιλι ε θα βαλεις 7 μεζουρες σκονη.δε καταλαβα πως το εκανες το γαλα εβαλες τη δοσολογια που χρειαζεται για το νερο κ μετα εβαλες εξτρα το τσαι?

εντιτ ηθελα να γραψω οτι να ξερεις πως αν δωσεις πολλες φορες αραιωμενο το γαλα σφιγγει τα κακα.μου ειπαν οι γιατροι να δεινω ετσι τον μικρο οταν ειχε παθει γαστρεντεριτιδα κ ειχε διαροιες.του εδεινα το γαλα αραιωμενο για να σφιξει.αντι για 5 μεζουρες του εβαζαζα 3

Holy Diver

ναι αυτό έκανα , έκανα γάλα κανονικά όπως πάντα δηλαδή πες οτι ήθελα 210 γρ. γάλα. έβαλα 7 μεζούρες σκόνη και το υπόλοιπο μπουκάλι το γέμισα χαμομήλι. 30 γρ, δηλαδή γιατί μου είπε ο γιατρος 20-30 γρ, χαμομήλι να του δώσω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ναι οκ καταλαβα.απλα καλυτερα να εβαζε κ μια μεζουρα παραπανω σκονη η να εβαζες λιγοτερο νερο ωστε να εβγαινε παλι 210 στο συνολο μαζι με το τσαι κ 6 μεζουρες σκονη.ελπιζω να μη σε μπερδεψα:confused:

Holy Diver

Διαφημίσεις

δηλαδή δήμητρα μου λες να κάνω 180γρ, γάλα και να βάλω 30 χαμομήλι σωστά ?

ή πάλι δεν κατάλαβα

γεια σου σμουτς διαφώτισε μας και εσύ περί δοσολογίας χαμομήλι-γάλα στο ίδιο μπουκάλι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εγω ροουζ μου δεν εδωσα ποτε γαλα με χαμομηλι, αρα δεν ειμαι η αρμοδια να σε διαφωτισω. Εμεις μονο τον πρωτο μηνα της δωσαμε κιντερτε (και μπολικο μαλιστα, αχ οταν ακους τους αλλους τι μαλακιες κανεις) και εκτοτε σχεδον καθολου.

4Rnfp3.png

και τι θα αλλάξει αυτό ? να μετρήσω δηλαδή το χαμομήλι ως νερό και να του βάλω κουταλιά σκόνης ?

βρε λεω να βαλεις συνολο 210 γρ απο τα οποια τα 30 θα ειναι χαμομηλι.κ 7 μεζουρες σκονη.αλλιως αν βαλεις στο συνολο 240 γρ απο τα οποια τα 30 θα ειναι χαμομηλι κ βαλις 7 μεζουρες σκονη (δηλαδη μια λιγοτερη απο οτι πρεπει) αν το κανεις πολλες φορες αυτο θα του γερει δυσκοιλιοτητα.μου το ειπανε στο νοσοκομειο οταν ειχα παει τον αλεξ 2.5 μηνων με γαστρεντεριτιδα κ του εδεινα το γαλα αραιωμενο για να σφιξει.210 γρ θα ειναι παλι νερο μαζι με χαμομηλι κ 7 μεζουρες σκονη.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...