Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Είδατε διαφορά με την αντιβίωση δλδ;Αμαρωτιεμαι αν θα δω καλύτερη βλαστοκύστη μετά από αυτό.

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κανεις μαρσολανακι.δεν ειπαμε να τα εχουμε κ στρατιωτικο νομο τα μωρα...σημερα κ αλεξ ειναι καπως.αφου για μεσημερι ηθελε ντε κ καλα να φαει κρεμα καστερ παουντερ:shock: τσακισε 2 πιαταρες.τα κιλα που πανε απο αυτα που τρωει οεο?επρεπε να ειναι τετραπαχος με τοσο που τρωει ...

α δε σας ειπα...εκτος απο τη ραφαελα ειμαι κ εγω με γριπη κ ο αλεξ!κολλησαμε!σημερα αρχισε κ ο αντρας μου κατι αψου αψου....μονο η μπεμπα εμεινε χωρις να αρρωστησει:confused::confused::confused: φοβαμαι μη κολλισει γμτο...

καλα αυτους τους το εχω φυλαγμενο....που μας κολλησαν οικογενιακως!ηρθε απο δω ο ηλιθιος να παρει το ζακετακι που ξεχασανε .δεν εκατσε το πηρε κ εφυγε κ καθως εφευγε του λεω αααα δε σας ειπα εχουμε ιλαρα ψειρες λεπρα και χολερα!ελπιζω να μη σας κολλησαμε:twisted:

με κοιταξε ετσι:shock::shock: παιζει κ να το πιστεψε γιατι ειναι αι κιου σκουλικιου...

:lol::lol::lol::lol: Κλά του έκανες αν και με το μυαλό που είχαν για να έρθουν με άρρωστο παιδί δε μου κάνει καθόλου εντύπωση να το πίστεψε!!! Μα πόσο ζώα είναι μερικοί ρε παιδί μου. Αν και γονείς που περιμένεις ότι θα τα σκέφτονται αυτά... μόνο η βολή τους τους νοιάζει...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

οχι νιου μου,δεν θα σου κακοφανει!!!!

θα σου αρεσει παρολα τα τζατζαλακια,ματζαλακια!

οταν θα δεις την Καλλια να ανοιγει το στοματακι της σαν πουλακι και να τρωει τις κουταλιτσες της....μια χαρα θα σου φαινεται!!!

:D:D:D:D:D

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Βρε στα παλια σου παπουτσια!!!!!

εγω την αγκαλιαζω την κορη μου και δεν με νοιαζει οτι και να λεει ο καθενας!Οι γονεις μας κι εμας ειναι νορμαλ οποτε για τους αλλους κανω οτι δεν ακουω!

Τωρα βεβαια αν ακουσω μια γνωμη που μου φαινεται λογικη θα την σκεφτω διπλα αλλα αν ειναι υποκειμενικο το θεμα και δεν εχει βαση επιστημονικη...εκει κανω οτι εγω νομιζω σωστο!

Η συζητηση ποτε δεν εβλαψε αλλα τα απαξιωτικα σχολια τα προσπερνω!

κι επισης ο καθενας ας κοψει το κεφαλι του!

π.χ ο ξαδελφος μου γυρισε το καρεκλακι αυτοκινητου του μωρου μπροστα στους 6 μηνες....προβλημα του,εγω θα την εχω να κοιταει πισω μεχρι 4.Γιατι ειναι θεμα ασφαλειας

επισης μια αλλη ξαδελφη μου δινει στην κορη της 2.5 χρονων ετοιματζιδικη κρεμα βανιλια για απογευματινο η πρωινο!εγω απλα το βλεπω και δεν παιζει να το κανω....απλα δεν συμφωνω!!!

Διαφημίσεις

γεια σας και πάλι, επιτέλους τέλειωσα με τις δουλειές τι ήταν και αυτό

μαρσολάν μου νομίζω κάποια στιγμή ρώτησες γιατί θέλω το χαμομήλι ?

ο Αντωνάκης ανά δυο μέρες περίπου ζορίζεται στα κακά, βγαίνουν αφάνταστα σκληρά και είπα αν δω πάλι σκληρά να δώσω χαμομήλι πριν τον πιάσει πάλι όπως παλιά.

α και σου έστειλα μήνυμα στο facebook δες το λίγο

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλέ τι γίνεται ? κάθε φορά που έρχομαι έχετε εξαφανιστεί

τυχαίο ? δεν νομίζω ???? να το πάρω προσωπικά ??

πλάκα κάνω

έβλεπα τις πάνες στο αμαζον , αν είδα καλά είναι 25 λίρες τα μεταφορικά

πάλι συμφέρει σίγουρα αν σκεφτείς ότι εδώ χωρίς τις προσφορές παίρνω το πακέτο 42 πάνες 19 ευρώ και εκεί έχει μεγάλο πακέτο με 112 πάνες 19,50

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

χιονιζει κοριτσια:roll: εχει αρχισει κ το στρωνει...τα νευρα μου....μεχρι το μαρτιο ετσι θα ειμαστε :evil: εχουμε κ 0 βαθμους κ απο αυριο πεφτει.μεχρι -10 θα φτασει ως το τελος της εβδομαδας...περισι τα χριστουγεννα ειχαμε -23:confused:

Holy Diver

κοριτσια τι κανετε???κανει για αμαζον πηρε το ματι μου...εχουν πιο φτηνες τις πανες???

χιονιζει κοριτσια:roll: εχει αρχισει κ το στρωνει...τα νευρα μου....μεχρι το μαρτιο ετσι θα ειμαστε :evil: εχουμε κ 0 βαθμους κ απο αυριο πεφτει.μεχρι -10 θα φτασει ως το τελος της εβδομαδας...περισι τα χριστουγεννα ειχαμε -23:confused:

τουλαχιστον εκει χειμωνιασε εδω που δεν λεει να χειμωνιασει!!!με κοντομανικα κυκλοφορουμε εξω.....εσκασα σημερα!!

κοριτσια λεω να κανουμε την βαφτιση στο τελος του φλεβαρη!!!ποια ειναι η γνωμη σασ????

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

ειχε πεσει το σημα!!!!!

Ροζουλα μολις το ειδα!!τελειο ειναι,ειμαστε οκ!!!

το καταλαβα οτι ειναι γι αυτο!

Βαλε το χαμομηλι το κανονικο μεσα στο γαλα του και θα με θυμηθεις.Μονο ετσι θα το πιει και θα βοηθηθει το παιδι.

Υπολογισε πχ στα 210 μλ νερο τα 50 να ειναι χαμομηλι και τα υπολοιπα το νερακι.Ετσι θα γινει και πολυ ελαφρυ και θα ξαλαφρωσει ο Αντωνακης!!!

οταν θα αρχισετε συνδυασμους φρουτων θα βελτιωθει πολυ ο μικρος!!!καλα κι αυτος ο παιδιατρος δεν σου εδωσε αλλες εναλλακτικες????Μειωσε την μπανανα Ροουζ μου,βαλε πολυ λιγη και βρασε ελαχιστα το μηλο και το αχλαδι να διασπαστει η πηκτινη τους.Παρε τον τηλεφωνο και ρωτα τον να του δωσεις αβοκαντο!!!Ειναι η τελεια τροφη για τα μωρα!!!

αυτο με το τσαι μου το ειπε κ ο παιδιατρος γιατι κ ο αλεξ ηταν δυσκοιλιος κ του εκανα το γαλα αντι με νερο το εκανα με τσαι μελισσοχορτο κ μολις το επεινε τα εκανε στο καπακι

Holy Diver

ποια κοπελα περιμενει ποτε θα τα παρω στο κρανιο?

η ροουζ,νομιζω?

............

ειμαι κοντα σας λεω,ειμαι πολυ κονταααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...