Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

φαιρουλα εμενα τα λοχεια εχουν σταματησει..υγρα εχω μονο κολπικα..αιμα οχι αν και γενικα δεν ειχα πολυ αιμα απο την αρχη

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μας...

Χθες κοιμηθηκε μονο πολύ καλα ο μικρός και κοιμηθηκα κι εγω, αλλα μην φανταστειτε τιποτα τρελο κανα τριωρακι...

και μενα οταν ειναι ξυπνιος θελει ΜΟΝΟ να τρωει μπουμπς...

Γενικως ειμαι μια ετσι μια γουβετσι αλλα θα περασει ο καιρος και θα ισιωσω που θα παει, με βαρανε τα ορμονικα μου καμια φορά!!!

εσεις τι νεαααααα?

497fbd72be.pngtz4jmk1lehww4bsy.png

τι νεα βρε μπουμπου???

τα γνωστα:D:Dλιγος υπολογιστης αναμεσα σε αποστειρωσεις,νανουρισματα,μπουκαλακια,κλαματακια,αλλαξιες κλπ κλπ κλπ...η μπεμπα εχει μια ταση να κοιμαται ολη μερα και απο τις 23.00 εως περιπου 1-1+ να καθεται ξυπνια και να θελει παρεατζα...οχι οτι μας ενοχλει αυτο,αλλωστε ειμαστε νυχτερινοι τυποι αλλα να...καλο θα ηταν να κοιμαται αυτην την ωρα!!!Τελοσπαντων,απο μας πηρε το παιδι ως φαινεται:rolleyes::rolleyes:ξενυχτω και λατρης του πρωινου υπνου...

να 'μαι και εγώ πάλι, είχα πάρει έναν υπνάκο καθώς ο μικρός τον είχε πάρει επίσης. τώρα κάναμε το μπανάκι μας σήμερα λίγο αργούτσικα κατά της 12 το κάναμε , φάγαμε και τώρα πάλι νάνι. από αίμα και εγώ καθάρισα επιτέλους. μόνο λίγα υγρά έχω τώρα. ρε σεις κορίτσια θα πάτε στον γιατρό να σας δει ξανά ? γιατί εμένα μου είπα μετά τις 40 να πάω να με δει από κάτω. τι να κάνω δεν θέλω να μου βάλει πάλι δάχτυλο. αλλιώς πως θα με δει ? λέτε με κολπικό υπέρηχο ?

και από την άλλη θέλω να την ρωτήσω αν μπορώ να αρχίσω σιγά σιγά γυμναστήριο κανέναν διάδρομο δηλαδή έτσι να σφίξω λίγο.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να 'μαι και εγώ πάλι, είχα πάρει έναν υπνάκο καθώς ο μικρός τον είχε πάρει επίσης. τώρα κάναμε το μπανάκι μας σήμερα λίγο αργούτσικα κατά της 12 το κάναμε , φάγαμε και τώρα πάλι νάνι. από αίμα και εγώ καθάρισα επιτέλους. μόνο λίγα υγρά έχω τώρα. ρε σεις κορίτσια θα πάτε στον γιατρό να σας δει ξανά ? γιατί εμένα μου είπα μετά τις 40 να πάω να με δει από κάτω. τι να κάνω δεν θέλω να μου βάλει πάλι δάχτυλο. αλλιώς πως θα με δει ? λέτε με κολπικό υπέρηχο ?

και από την άλλη θέλω να την ρωτήσω αν μπορώ να αρχίσω σιγά σιγά γυμναστήριο κανέναν διάδρομο δηλαδή έτσι να σφίξω λίγο.

κι εμενα μου ειπε να παω αφου σαραντησω να με δει...φανταζομαι με κολπικο υπερηχο!!!!!Δαχτυλο γιατι????παντως εχω ακουσει οτι ειναι καπως επιπονο ιδιως αν εχεις κανει ραμματα...θα δειξει.

λεω να παω next week....

Εμενα μετα το στραπατσο με την υγεια μου στην εγκυμοσυνη με περιμενουν μπολικες εξετασουλες-αιματος φουλ ξανα,μαγνητικη,υπερηχος και ελεγχος χολης...καλα να ειμαστε σε γιατρους να ηγαινουμε χεχεχε

αυριο αν δεν βρεχει θα παμε και παιδιατρο...για να δουμε!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια

ελπιζω να ειστε ολεσ πολυ καλα

δυστυχως αν και δεν ειναι σπιτι μας ο μπεμπης ακομη,δεν προλαβαινω να κανω σχεδον τιποτα,εκτος απο τις επισκεψεις στο μαιευτηριο

το προγραμμα ειναι ειναι καθε μερα το ιδιο,οτι μερα της εβδομαδας και να ειναι

λιγο γραφειο το πρωι,μετα μπεμπης μεχρι τις 4,00 ,επιστροφη στο σπιτι για ελαχιστη ξεκουραση,και ξανα μπεμπης μεχρι στις 9,00

ενδιαμεσα ,θηλασμος ,αποστειρωσεις,κανενα μαγειρεμα.....

την προηγουμενη εβδομαδα ειχα δει και την μαρα στο μαιευτηριο,ηταν σουπερ

απο τις πιο κεφατες και ντουρες φρεσκομανουλες που εχω δει

μπου ειχε πει να δωσω ευχες σε ολες σας

μπραβο μαρα

να σου ζησει η μπουμπου σου

ελπιζω να μην εχω χασει γεννητουρια ,γιατι δεν εχω διαβασει τις προηγουμενες σελιδες

ευχομαι να ειστε ολες πολυ ,πολυ καλα και εσεις και τα μωρακια σας

θα ερθω κι εγω με τις αγωνιες μου ,οταν ερθει ο μπεμπης σπιτι γιατι προς το παρον τις φορτωνω στις μαιες της μοναδας,χιχιχιχιχχ

αααα,το πιο ωραιο νεο μου,ειναι οτι ο μπεμπης ειναι πια δυνατος που ψαχνει στην αγκαλια μου στηθος,ανεβαινει μονος του μεχρι το σημειο της καρδιας ,ανοιγει ματια και στομα και περιμενει,το πουλακι μου

αλλα δεν μας αφηνουν να θηλασουμε,γιατι ετσι ,λενε,δεν θα ξερουν ποσοσ τρωει,και θα καιει πολλες θερμιδες,γκρρρρρρουουουουουου

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

καλημερα χαπακι μου..μολις κοιμηθηκε λιγο η γκρινιαρο-μπεμπα μου εκΑνα κατι δουλιτσες και τωρα μπηκα να δω τι κανετε!

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

γεια σας κοριτσια ...τι κανετε???που ειστε????????????

εμεις εδω στην αναμονη και οχι μονο!!!Μεσα στο αγχος στο στρες και στο αγνωστο!!!

βεβαια , μη λεω και ψεματα...απο χθες το βραδακι εχω κατι ψιλοπονακια....του τυπου περιοδου αλλα λιγο πιο εντονα...που κρατανε πολυ λιγο!!!οχι συνεχομενα μια τωρα μια μετα απο κανα 2ωρο κτλ!!!ας με βοηθησει καμια να μου πει αν ειναι κατι αυτο:rolleyes::roll:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

κι εμενα μου ειπε να παω αφου σαραντησω να με δει...φανταζομαι με κολπικο υπερηχο!!!!!Δαχτυλο γιατι????παντως εχω ακουσει οτι ειναι καπως επιπονο ιδιως αν εχεις κανει ραμματα...θα δειξει.

λεω να παω next week....

Εμενα μετα το στραπατσο με την υγεια μου στην εγκυμοσυνη με περιμενουν μπολικες εξετασουλες-αιματος φουλ ξανα,μαγνητικη,υπερηχος και ελεγχος χολης...καλα να ειμαστε σε γιατρους να ηγαινουμε χεχεχε

αυριο αν δεν βρεχει θα παμε και παιδιατρο...για να δουμε!!!!!

άρα δεν είμαι η μόνη γιατί εγώ πίστευα επειδή η δικιά μου γιατρός είναι λίγο του υπερβολικού ελέγχου θέλει να με δει. εγώ δεν έχω ράμματα από κατω γιατι γέννησα με καισαρική οπότε δεν με αγχώνει ο κολπικός. εσύ γιατί τόσες εξετάσεις ? τι έγινε στην εγκυμοσύνη σου ? καλά αν θέλεις μου απαντάς.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Γεια σας κοριτσια τι κανετε? Σας ελειψα?

ειχαμε παει στην ανδρο τριημερο να παντρεψουμε το νονο της μικρης που αν και την ηθελε για παρανυφακι, δεν την πηραμε μαζι για να ξεσκασουμε κι εμεις λιγο. τελικα ξεσκασαμε πολυ, αλλα παρα πολυ και ξαναθυμηθηκαμε τα γκομενικα μας με τον αντρα μου.

ρε σεις κορίτσια θα πάτε στον γιατρό να σας δει ξανά ? γιατί εμένα μου είπα μετά τις 40 να πάω να με δει από κάτω. τι να κάνω δεν θέλω να μου βάλει πάλι δάχτυλο. αλλιώς πως θα με δει ? λέτε με κολπικό υπέρηχο ?

ροζ μου ολες τις λεχωνες τις βλεπουν οι γιατροι τους στις 40 μερες. δεν εξεταζουν κολπικα (τουλαχιστον ο δικος μου), υπερηχο σου κανουν, για να δουν οτι ειναι ολα καλα, αν εχει επανελθει το ενδομητριο κλπ. Μην τρομαξει καμια κοπελα αν της πει οτι δεν εχει επαναλθει, γιατι αν θηλαζεις δεν επανερχεται.

Κατα τα αλλα? Όλα καλα? τα μωρακια σας τι κανουν? εσεις αντεχετε?

Κανα νεο απο τη νιου μαμμυ ειχαμε? Πρεπει να εχει γεννησει κι εκεινη λογικα ε?

φιλακια πολλα

4Rnfp3.png

σμουτς μου ήλπιζα να αποφύγω πάλι την εξέταση αλλά αν είναι μόνο κολπικός υπέρηχος θα τον αντέξω. τι να κάνω. κατά τα άλλα καλούτσικα ο μικρός μας έχει στο τρέξιμο συνέχεια αλλά τι να κάνουμε. το γάλα του το βγάζει συχνά σε μορφή γουλιάς όχι εμετό αλλά βγάζει μεγάλη ποσότητα κάποιες φορές. λέτε να αλλάξω γάλα ? όχι πάντα αλλά συχνά το κάνει.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

τελικα ξεσκασαμε πολυ, αλλα παρα πολυ και ξαναθυμηθηκαμε τα γκομενικα μας με τον αντρα μου.

αυτό τι σημαίνει ? πάμε για δεύτερο ?

:wink::wink::wink::wink::wink:

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...