Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οντως αφου δε θηλαζεις δωσε λιγο ρυζαλευρο λιγο καροτακι με πατατουλα βρασμενα αλεσμενα δε θα παθει τιποτα το μωρο ισα ισα που θα εχει βαρεθει ολο γαλα κ γαλα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημητρουλα,πραγματι γεννηθηκε προωρακι ο μπεμπακος του Ζουζουνακιου και λιγα κιλα αλλα τωρα κοντευει 6 μηνων!!!

Ζουζουνακι μου,να ελεγα οτι θηλαζεις...ναι,αντε μα κρατησεις τον θηλασμο λιγο ακομη!!!Αλλα ελεος,το μωρο μεγαλωσε ειναι ετοιμο για τροφη!!!Μια χαρα 6 μηνων μωρο!!!Ασε που στην παλλινδρομηση βοηθανε οι στερεες αρκετα!!!

Κοιτα οι παιδιατροι ειναι για να δινουν ενα πλανο,σε πολλα ειναι σεναστη η γνωμη τους αλλα στην διατροφη δεν θεωρω οτι ειναι και ειδημονες....οποτε θα ακους τι σου λεει αλλα θα βαζεις και την λογικη σου να μετραει τα λογια του!!!!

εχεις δικιο.....εμενα η λογικη μου ,μου λεει οτι το παιδι επρεπε να ετρωγε εδω και 10 μερες,αλλα ο αντρας μου ,λεει ,να κανουμε κατα γραμμα οτι λεει ο παιδιατρος

την ιδια κουβεντα ειχαμε το πρωι,με την κυρια που τον κραταει.....και με την μαμα μου

ξερετε τι μου ειπαν...εγω βλεπω οτι το παιδι πειναει,αλλα τι να σου πω,οτι λεει ο γιατρος

τ α ν ε υ ρ α μ ο υ

και να δειτε ρε κοριτσια πως μας κοιταει οταν τρωμε,με μια απορια,μαζι με λαχταρα,μαζι με διερευνηση,για αυτο που βλεπει

τι να πω

τελος,ξεκιναμε σημερα

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

Δημητρουλα,πραγματι γεννηθηκε προωρακι ο μπεμπακος του Ζουζουνακιου και λιγα κιλα αλλα τωρα κοντευει 6 μηνων!!!

Ζουζουνακι μου,να ελεγα οτι θηλαζεις...ναι,αντε μα κρατησεις τον θηλασμο λιγο ακομη!!!Αλλα ελεος,το μωρο μεγαλωσε ειναι ετοιμο για τροφη!!!Μια χαρα 6 μηνων μωρο!!!Ασε που στην παλλινδρομηση βοηθανε οι στερεες αρκετα!!!

Κοιτα οι παιδιατροι ειναι για να δινουν ενα πλανο,σε πολλα ειναι σεναστη η γνωμη τους αλλα στην διατροφη δεν θεωρω οτι ειναι και ειδημονες....οποτε θα ακους τι σου λεει αλλα θα βαζεις και την λογικη σου να μετραει τα λογια του!!!!

Καλησπέρα κι από μένα. Συμφωνώ απόλυτα με τη Μάρσυ, οι γιατροί εκτός από το θεμα των αλλεργιών δεν ξέρουν και πολλά για τη διατροφή των μπεμπεκίων. Κι εγώ θα κάνω αυτό που μου λέει η λογική μου και το ψάξιμό μου. Πχ δεν έδωσα και δε θα δώσω πότε χαμομήλι τύπου κιντερτε γιατί είναι τίγκα στο χημικό. Καλύτερα το κλάσσικό ρόφημα αν και δε νομίζω πλέον να το χρειαστούμε. Εχω ξεκινήσει να της δίνω νερό με το κουταλάκι και το κατεβάζει με μεγάλη ευχαρίστηση και έτσι θα συνεχίσω να το δίνω και όχι με μπιμπερό για να μάθει κατευθειαν στο ποτηράκι. Τη δευτέρα θα έρθει και η σύμβουλος θηλασμού για να με ενημερώσει για την εισαγωγή των στερεών παράλληλα με το θηλασμο. Εννοείται πως δε θα σταματήσω πλέον αφού το έχουμε κατακτήσει για τα καλά. Εχω βέβαια απόρροια πως θα φτιάχνω το ρυζάλευρο επειδή θηλάζω, με νερό? ή να βγάζω γάλα με το θήλαστρο???

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

new μου,εσεις εχετε λογο να καθυστερησετε και λιγακι!!!

επισης γιατι να μην βγαζεις με το θηλαστρο αφου εχεις παραγωγη???Μια χαρα θα ειναι!!!Αλλα και με νερακι επισης θα ειναι πολυ καλο το ρυζαλευρο!Κατσε βεβαια να δεις τι θα σου προτεινει η συμβουλος,μπορει να σου δωσει κατευθειαν φρουτακια και οχι ρυζαλευρο!!!Αυτη θα ξερει να σε υποστηριξει στον θηλασμο καλυτερα απο καθε αλλον!

Παντως τα μπεμπακια που εχουν συνηθιζει να θηλαζουν ειναι πολυ δεκτικα στις νεες τροφες γιατι ηδη εχουν γευτει διαφορετικες γευσεις μεσω του γαλακτος!!!Ο,τι τρωει η μαμα εχει περασει σαν γευση και στο μωρακι!

Εγω παντως κοριτσια εχω διαβασει μπολικα και γενικα το εχω ψαξει παρα πολυ...θελω αφου δεν καταφερα να θηλασω,να προσφερω οτι καλυτερο μπορω διατροφικα στην Πηνελοπη!Γι αυτο αλλωστε και το φτιαχνω μονη μου το ρυζαλευρο και ολα τα φαγητα της!

Βεβαια εχω και χρονο...το τονιζω αυτο γιατι παιζει μεγαλο ρολο!!

Μαρσολαν θα μου στείλεις τη συνταγή που φτιάχνεις το ρυζάλευρο? Γιατί κι εγώ δε δυλευω ακόμα και θα μπορώ να της το φτιάχνω μόνη μου...Προτιμώ να μη φάει το παιδί σκόνες όσο μπορώ χωρίς να φτάνω σε υστερίες...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

βασικα ισως στην αρχη σου πει μονο με νερο για να μη πεσει ''βαρυ'' αλλα οπως ειπε κ η μαρσολαν μπορει να σου πει κατευθειαν φρουτα..παντως εφοσον εχεις γαλα γιατι να μη βγαλεις με το θηλαστρο?μια χαρα το βρισκω

Holy Diver

μαρσολαν κ γω θα ηθελα να κανω μονη μου το ρυζαλευρο οταν ερθει η ωρα να φαει η μπεμπα οποτε στειλε κ σε μενα να δω ΑΝ μπορω να το κανω.γιατι αν δε μου πετυχει με τη μια κατι μετα δε το ξαναπροσπαθω...νευριαζω:tongue:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ναι βρε θα στη στειλω!!!

Ααα...και ειπες μεγαλη κουβεντα!!χωρις υστεριες!!!

κι εγω εδωσα σκονη μια φορα που δεν γινοταν να της μαγειρεψω το δικο μου,κι αν ξαναχρειαστει θα δωσω εννοειται!!απλα κοιταξα να ειναι η λιγοτερο επιβεβαρυμενη!!

Επισης σημερα η μικρη δεν εφαγε την φρουτοκρεμα,αντε 10 κουταλιες...εκατσε μεχρι 14.00 το μεσημερι νηστικη,οταν πεινασε και δεν ηταν ετοιμο το φαγητο της,ετοιμασα γαλα και της εδωσα....και θα φαει την πατατα-καροτο για απογευμα!!!Τι να κανω???αφου δεν ηθελε ακολουθησα τους ρυθμους της!!!

Ναι κι εγώ αυτό σκέφτομαι. Πάντως για να σας πω την αλήθεια εχω βολευτεί τόσο με το θηλασμό που δεν καίγομαι να ξεκινήσω κρέμες... ξέρετε τι καλά που είναι μόλις πεινάει να βγάζεις το βυζάκι εξω (:oops:) και μαμ...ούτε φτιάξε ούτε ζέστανε ή κρύωσε κλπ...πολύ μεγάλη ξεκούραση και τώρα θα μου κακοφανεί μου φαίνεται :(

ναι βρε θα στη στειλω!!!

Ααα...και ειπες μεγαλη κουβεντα!!χωρις υστεριες!!!

κι εγω εδωσα σκονη μια φορα που δεν γινοταν να της μαγειρεψω το δικο μου,κι αν ξαναχρειαστει θα δωσω εννοειται!!απλα κοιταξα να ειναι η λιγοτερο επιβεβαρυμενη!!

Επισης σημερα η μικρη δεν εφαγε την φρουτοκρεμα,αντε 10 κουταλιες...εκατσε μεχρι 14.00 το μεσημερι νηστικη,οταν πεινασε και δεν ηταν ετοιμο το φαγητο της,ετοιμασα γαλα και της εδωσα....και θα φαει την πατατα-καροτο για απογευμα!!!Τι να κανω???αφου δεν ηθελε ακολουθησα τους ρυθμους της!!!

ναι κι εγώ νομίζω ότι είναι πολύ καλό για τη διατροφή να ακούμε τους ρυθμούς τους. Με το νέρο έκανε 2 εβδομάδες για να το συνηθίσει και δεν την πίεσα καθόλου...ακ'ομα και τώρα μόλις δω ότι το φτύνει σταματάω. Όσο βλέπω ότι περιμένει το κουταλάκι συνεχίζω. Αλλιώς αρχίζει η αντίδραση...Εννοείται βεβαια ότι δεν υπάρχει καποιο ιατρικό θέμα που να πρέπει να κάνω αλλιώς έτσι...Πάντως ρε κορίτσια βαρέθηκα να ακούω για τις αγκαλιές κλπ. Γιατί δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι το παιδί είναι δικό μου και του άντρα μου και θα κάνουμε ότι έμεις κρίνουμε σωστό??? Και δε λέω για τις γιαγιάδες γιατί και οι 2 είναι μια χαρά ... για το λοιπό περίγυρο λέω...Βέβαια απλά δε δίνω σημασία αλλά όλο αυτό κάποια στιγμή σε κουράζει. Πότέ δεν έδινα συμβουλές εκτός κι αν κάποιος ρωτούσε τη γνωμη μου και πολύ θα ήθελα να λειτουργούσαν και οι άλλοι έτσι...

καλα κανεις μαρσολανακι.δεν ειπαμε να τα εχουμε κ στρατιωτικο νομο τα μωρα...σημερα κ αλεξ ειναι καπως.αφου για μεσημερι ηθελε ντε κ καλα να φαει κρεμα καστερ παουντερ:shock: τσακισε 2 πιαταρες.τα κιλα που πανε απο αυτα που τρωει οεο?επρεπε να ειναι τετραπαχος με τοσο που τρωει ...

α δε σας ειπα...εκτος απο τη ραφαελα ειμαι κ εγω με γριπη κ ο αλεξ!κολλησαμε!σημερα αρχισε κ ο αντρας μου κατι αψου αψου....μονο η μπεμπα εμεινε χωρις να αρρωστησει:confused::confused::confused: φοβαμαι μη κολλισει γμτο...

καλα αυτους τους το εχω φυλαγμενο....που μας κολλησαν οικογενιακως!ηρθε απο δω ο ηλιθιος να παρει το ζακετακι που ξεχασανε .δεν εκατσε το πηρε κ εφυγε κ καθως εφευγε του λεω αααα δε σας ειπα εχουμε ιλαρα ψειρες λεπρα και χολερα!ελπιζω να μη σας κολλησαμε:twisted:

με κοιταξε ετσι:shock::shock: παιζει κ να το πιστεψε γιατι ειναι αι κιου σκουλικιου...

Holy Diver

οχι νιου μου,δεν θα σου κακοφανει!!!!

θα σου αρεσει παρολα τα τζατζαλακια,ματζαλακια!

οταν θα δεις την Καλλια να ανοιγει το στοματακι της σαν πουλακι και να τρωει τις κουταλιτσες της....μια χαρα θα σου φαινεται!!!

Δημητρουλα μου εννοειται θα στην στειλω....δεν ειναι κουραστικη απλα η ιδεα ειναι!Εγω στο πι και φι το φτιαχνω!!

και η μικρη συνηθισε σε αυτο τωρα και μπηκαμε πολυ ευκολα και στα υπολοιπα!!εχει γευση ρυζι,απλα ειναι αλεσμενο!!!

Εδω φτιαχνεις παστιτσια και καταιφια στο ρυζαλευρο θα κολλησεις:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...