Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , dimi.tra είπε:

Είδαμε διαφορά στο σπερμοδιάγραμμα με την αντιβίωση. Ανέβηκε η μορφολογία από 4% σε 7% και η κινητικότητα, έγιναν πιο ζωηρά. Αλλά παράλληλα και με βιταμίνες και διατροφή κλπ. Τώρα στις βλαστοκύστες τι να σου πω μια ωοληψια έχω κάνει, εσύ είσαι βετεράνος σε σχέση με εμένα 😂 Πήραμε 7 ωάρια, γονιμοποιήθηκαν όλα, έφτασαν 6 τριών ημερών και 2 έγιναν βλαστοκύστες καλές η μία 5ης και η άλλη 6ης ημέρας. Δεν έχω βαθμολογία ακόμα θα την πάρω όταν πάω για εμβρυομεταφορα. Αλλά ουσιαστικά έχω μια ωοθήκη που δίνει ωάρια (η άλλη έδωσε 1) και δεν έχω και τη τέλεια ανταπόκριση στα φάρμακα, μάλλον μέτρια. 
      Και ναι μόνο με την υστεροσκοπηση την εντόπισαν αυτή τη στένωση, εξωτερικά η μήτρα έχει το φυσιολογικό της σχήμα. Αλλα έκανα διαγνωστική υστεροσκοπηση με νάρκωση οπότε ουσιαστικά την βάφτισαν διαγνωστική για να πληρώσω στην κλινική διαγνωστική και κατέληξε επεμβατική. Είχαμε πει όμως να κάνουν ότι κρίνουν απαραίτητο και ένα ελαφρύ σκρατσινγκ. Τελικά έκαναν διόρθωση σχήματος και σκρατσινγκ στοχευμένα εκεί που εκκρίναν απαραίτητο γιατί ήταν και ο κανονικός μου γυναικολόγος μέσα και ο εξωσωματιστης μου ταυτόχρονα. Εμένα ο γιατρός μου δεν κάνει υστεροσκοπηση χωρίς αναισθησία 🤔 με ρώτησε αν θέλω έτσι για να με στείλει αλλού. 

Εγώ όντως έχω γίνει βετεράνος! Σε λίγο θα κάνω ωοληψια μόνη μου!😂 άρα έκανες επεμβατική υστεροσκοπηση. Ο Σφακ*** μου είπε πριν την επόμενη ετ θα μου κάνει και scratching λογικά αν χρειαστεί. Θέλει σίγουρα λέει υστεροσκοπηση πριν την ετ παρότι έχω κάνει.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οντως ,καθε γιατρος λεει τα δικα του

εμενα για το χαμομηλι μου ειχε πει ,οχι φακελακια,γιατι εχουν διαφορα ασχετα μεσα,αλλα μιλουπα κιντερτε που εχει και αλλα αρωματικα και ειναι πιο ευγευστο

τα φακελακια δεν ειναι φτιαγμενα για βρεφη,απο την αποψη της ποιοτητας

ετσι λεει ο παιδιατρος

τωρα για το αγνο χαμομηλι,δεν νομιζω να εχεις κανενας αντιρηση,απλα δεν ειναι τοσο ευκολη και γρηγορη λυση,επισης δεν μπορεις να το διατηρησεις πολυ ωρα,δεν ξερω γιατι,ετσι μου ειπανε,χαλανε λεει τα συστατικα του

εμενα το κιντερτε παντως μαι χαρα το πινει

ερωτηση:

γιατι εμενα με ξεκιναει με κρεμα βανιλια και οχι με σκετο ριζαλευρο?

δεν μπορω να καταλαβω,εσεις?

μηπως γιατι ειναι πιο ευγευστη,για να εξασφαλισουμε οτι θα τρωει,αφου δεν εχουμε περιθωρια,να μεινει πισω σε αναπτυξη?

zouzounaki μου,τι νεα???ολα καλα???

τα φακελακια μια χαρα ειναι για μωρα γιατι και αυτα αποστειρωνονται πληρως...

και το χαμομηλακι ευκολη λυση ειναι μωρε...σιγα τον χρονο που θελει....το φτιαχνεις την στιγμη που το θες και τερμα!!!Δεν χρειαζεται μεγαλες ποσοτητες αλλα και παλι δεν χανει τιποτε...εεε,ενταξει δεν θα το αφησεις και 5 ωρες εξω απο το ψυγειο!!

Ο μικρουλης σου μια χαρα το πινει βρε,εννοειται...αφου ειναι γλυκο και του αρεσει!!!

Οσο για την κρεμα βανιλια τι να σου πω????Εγω παντως θα προτιμουσα το ανθος ορυζης της Γιωτης το σκετο....αν το φτιαξεις με το γαλα του μια χαρα γλυκο θα γινει!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω Δημητρα μου εχουν 21 ευρω τα 50 κομματια!!!!!!

καταλαβες οι λαλακες????

eri μου,

www.amazon.co.uk βαλε στο search τι θες και θα σου βγαλει!!!!απλα θα κοιταξεις να ειναι με πωλητη το amazon,θα το λεει στην περιγραφη.Και πανω απο 25 λιρες δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα!!!

καλα κ το humana HA 1 το γαλα που δινω συμπληρωμα στη μπεμπα μια φορα καθε βραφυ πριν κοιμηθω ,εγω το παιρνω 8 ευρω τα 400 γρ κ στην ελλαδα εχει 15:roll:

zouzounaki μου,τι νεα???ολα καλα???

τα φακελακια μια χαρα ειναι για μωρα γιατι και αυτα αποστειρωνονται πληρως...

και το χαμομηλακι ευκολη λυση ειναι μωρε...σιγα τον χρονο που θελει....το φτιαχνεις την στιγμη που το θες και τερμα!!!Δεν χρειαζεται μεγαλες ποσοτητες αλλα και παλι δεν χανει τιποτε...εεε,ενταξει δεν θα το αφησεις και 5 ωρες εξω απο το ψυγειο!!

Ο μικρουλης σου μια χαρα το πινει βρε,εννοειται...αφου ειναι γλυκο και του αρεσει!!!

Οσο για την κρεμα βανιλια τι να σου πω????Εγω παντως θα προτιμουσα το ανθος ορυζης της Γιωτης το σκετο....αν το φτιαξεις με το γαλα του μια χαρα γλυκο θα γινει!!!!

και εγω με ρυζαλευρω τα αρχιζα αλλα οχι 5.5 μηνων αλλα 4.5.5 μηνων τρωγανε κ βανιλια κ μπισκοτο κ φρουτα κ ολα τα φαγητα αλεσμενα εκτος απο ψαρι:tongue: παμφαγα ηταν

Holy Diver

μαρσολανακι μου,μια χαρα ειμαι...προς το παρον

για το κιντερτε δεν ειχα παλι αναρωτηθει,αλλα τωρα που το λετε,θα δοκιμασω και το χαμομηλακι του θεου,μου στελνει η μανα μου καθε χρονο μια τσαντα...κι ας λεει ο γιατρος

οσο για την κρεμα...ουφ δεν ξερω....να ξεκινησω με την φαριν λακτε,που ειναι ενισχυμενη,οπως και το γαλα του,το frisomel

διαβασα συγκριτικα για τα γαλατα 2ης βρεφικης ηλικιας και το frisomel ηταν το πιο τουρμπο:lol::lol:

δημητρα,ποιον 5 μηνα ,εδω θα μπουμε στον 7 και τωρα θα αρχισουμε την κρεμα...τα νευρα μου....και δεν τον φτανει το γαλα...ποσο να του δωσω πια.....250 τρωει για πλακα....τωρα μου ξυπναει και την νυχτα,γιατι πειναει

μου φαινεται,δεν θα περιμενω να μπει στον 7ο.....σκεφτομαι να την ξεκινησω απο σημερα την απογευματινη κρεμα

βεβαια τωρα που το σκεφτομαι ,εμαν μπορει να με αργισε για να δω πως θα πηγαινε με την παλινδρομηση,και χωρις το φαρμακο......τι να πω:rolleyes:

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

για το κιντερτε δεν ειχα παλι αναρωτηθει,αλλα τωρα που το λετε,θα δοκιμασω και το χαμομηλακι του θεου,μου στελνει η μανα μου καθε χρονο μια τσαντα...κι ας λεει ο γιατρος

οσο για την κρεμα...ουφ δεν ξερω....να ξεκινησω με την φαριν λακτε,που ειναι ενισχυμενη,οπως και το γαλα του,το frisomel

διαβασα συγκριτικα για τα γαλατα 2ης βρεφικης ηλικιας και το frisomel ηταν το πιο τουρμπο:lol::lol:

δημητρα,ποιον 5 μηνα ,εδω θα μπουμε στον 7 και τωρα θα αρχισουμε την κρεμα...τα νευρα μου....και δεν τον φτανει το γαλα...ποσο να του δωσω πια.....250 τρωει για πλακα....τωρα μου ξυπναει και την νυχτα,γιατι πειναει

μου φαινεται,δεν θα περιμενω να μπει στον 7ο.....σκεφτομαι να την ξεκινησω απο σημερα την απογευματινη κρεμα

βεβαια τωρα που το σκεφτομαι ,εμαν μπορει να με αργισε για να δω πως θα πηγαινε με την παλινδρομηση,και χωρις το φαρμακο......τι να πω:rolleyes:

φαριν λακτε οχι ακομη....εχει γλουτενη!!!τουλαχιστον στον 8ο,καλυτερα να την καθυστερουμε την γλουτενη!!!

Ξεκινα τον σημερα,τι θα παθει καλε το παιδι????

Εμεις 5 μηνων και 20 ημερων αρχισαμε ρυζαλευρο

και μιας και ειμαι στο γραφειο σημερα

ας σας πω κι εγω τον πονο μου,τον ιδιο δηλαδη με της καλιας........

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΑΑΛΛΟ,ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ...............

μου την εχει δωσει λεμε

αντε ηρθε η σειρα μου.....μου αρεσει που δινω και συμβουλες

εχουμε γινει ....οχι αδελφακια......απλοι συναδελφοι......τρωμε ...λεμε τα του γραφειου...ριχνει και μερικες οδηγιες,που πρεπει να σπευσω να τις σημειωσω ,οπως οι καλες γραμματεις,γιατι αλλιως τα ξεχναω...και κοιμομαστε.....αυτα

που θα παει,αυτο....:?

βαρεθηκα,αλλες φορες,το σκεφτομαι και βαζω τα κλαματα,αλλες θελω να σπασω οτι εχω μπροστα μου,αλλες να παρω την βαλιτσουλα μου και οπου με βγαλει....και τελικα,καταληγω να αλλαζω μαι πανα,να φτιαχνω γαλα,φαγητο ή να σκιβω το κεφαλι στον η/υ και να συνεχιζω την εργασια μου

ΓΚΕΛΥ

Διαφημίσεις

φαριν λακτε οχι ακομη....εχει γλουτενη!!!τουλαχιστον στον 8ο,καλυτερα να την καθυστερουμε την γλουτενη!!!

Ξεκινα τον σημερα,τι θα παθει καλε το παιδι????

Εμεις 5 μηνων και 20 ημερων αρχισαμε ρυζαλευρο

σωστα,δεν το ειχα σκεφτει για την γλουτενη

λοιπον ξεκιναμε σημερα....αντε και καλα τσιμπουσια:tongue:

ΓΚΕΛΥ

μεχρι 7 μηνων να πινει μονο γαλα?θα λθσσαξει στην πεινα καλε!δωσε κρεμα να χορτασει το νινι ελεος:mrgreen:

Holy Diver

μεχρι 7 μηνων να πινει μονο γαλα?θα λθσσαξει στην πεινα καλε!δωσε κρεμα να χορτασει το νινι ελεος:mrgreen:

με προβληματισατε βρε παιδια......μηπως δεν παει κατι καλα με τον παιδιατρο?

ΓΚΕΛΥ

με προβληματισατε βρε παιδια......μηπως δεν παει κατι καλα με τον παιδιατρο?

ειχε καποιο προβλημα υγειας το μωρο?γεννηθηκε προωρο?πολυ παραξενο που σου ειπε μεχρι 7 μηνων μονο γαλα...εδω η κορη μοθ 8 μηνων ετρωγε γεμιστα :shock:

Holy Diver

Διαφημίσεις

ειχε καποιο προβλημα υγειας το μωρο?γεννηθηκε προωρο?πολυ παραξενο που σου ειπε μεχρι 7 μηνων μονο γαλα...εδω η κορη μοθ 8 μηνων ετρωγε γεμιστα :shock:

,δεν ειχε τιποτα δηλαδη αλλα,επρεπε να πιασει βαρος για να βγει,και λογω προωροτητας,ειχε παλινδρομηση

ΓΚΕΛΥ

,δεν ειχε τιποτα δηλαδη αλλα,επρεπε να πιασει βαρος για να βγει,και λογω προωροτητας,ειχε παλινδρομηση

καλε που πηγε το υπολοιπο που εγραψα????

ελεγα....ναι δημητρα,γεννηθιηκε προωρακι,στην 34,μειναμε στην ΜΕΝΝ 35 μερες για το βαρος του

οταν γεννηθηκε,εσυ δεν πολυεμπαινες στο καφε

ΓΚΕΛΥ

καλε που πηγε το υπολοιπο που εγραψα????

ελεγα....ναι δημητρα,γεννηθιηκε προωρακι,στην 34,μειναμε στην ΜΕΝΝ 35 μερες για το βαρος του

οταν γεννηθηκε,εσυ δεν πολυεμπαινες στο καφε

ποσα κιλα κ υψος ειναι τωρα?γεννηθηκε πολυ μικρο? παντως αν θες δοκιμασε λιγο ρυζαλευρο κ καντο κ αραιο.πχ στα 150 γρ νερο βαλε 4 κουταλιες σκονη αντι για 6

Holy Diver

Δημητρουλα,πραγματι γεννηθηκε προωρακι ο μπεμπακος του Ζουζουνακιου και λιγα κιλα αλλα τωρα κοντευει 6 μηνων!!!

Ζουζουνακι μου,να ελεγα οτι θηλαζεις...ναι,αντε μα κρατησεις τον θηλασμο λιγο ακομη!!!Αλλα ελεος,το μωρο μεγαλωσε ειναι ετοιμο για τροφη!!!Μια χαρα 6 μηνων μωρο!!!Ασε που στην παλλινδρομηση βοηθανε οι στερεες αρκετα!!!

Κοιτα οι παιδιατροι ειναι για να δινουν ενα πλανο,σε πολλα ειναι σεναστη η γνωμη τους αλλα στην διατροφη δεν θεωρω οτι ειναι και ειδημονες....οποτε θα ακους τι σου λεει αλλα θα βαζεις και την λογικη σου να μετραει τα λογια του!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...