Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

να σας ρωτήσω, από τσαι πιο δίνεται ? ο γιατρός μου είπε να πάρω milupa αλλα δεν μου έδωσε λεπτομέρειές.

εγω δινω απο ημερων στον δικο μου και τσαι και χαμομηλι της milupa!!!ειναι απο τα καλητερα του εμποριου και χαμομηλι πρεπει να δινουμε στα μπεμπακια γιατι καλο στο πεπτικο τους και το ουροποιητικο!!!μας το διαβεβαιωσαν πολλοι γιατροι στο παιδων του Μητερα!!!;)

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ροζακι μη δωσεις τσαι κ ειδικα απο τα ετοιμα!ειναι γεματα ζαχαρη ρε συ.αν ειναι να πιει τσαι καλυτερα καντου εσυ παρα να δωσεις ετοιμο.εδω κανενας παιδιατρος δε τα προτεινει.ολοι λενε μονο να βραζουμε εμεις.αλλα κ παλι ειναι αρκετα μεγαλουλης για τσαι.δεν ειναι να πεις πχ οτι εχει ξερω γω κολικους κ θα τον ηρεμησει ενα τσαι.δωστου νερακι πιο καλα

το τσαι βουνου δεν το προτεινει κανεις παιδιατρος γιατι περιεχουν μεγαλη περιεκτικοτητα σε μια ουσια που δεν κανει καλο στα νεφρα.

iA8hp3.pngWtKrp3.png

εγω δινω απο ημερων στον δικο μου και τσαι και χαμομηλι της milupa!!!ειναι απο τα καλητερα του εμποριου και χαμομηλι πρεπει να δινουμε στα μπεμπακια γιατι καλο στο πεπτικο τους και το ουροποιητικο!!!μας το διαβεβαιωσαν πολλοι γιατροι στο παιδων του Μητερα!!!;)

οχι παρασκευασμενα ρε κοριτσια.ειναι γεματα συντηριτικα κ ζαχαρη.γιατι δε βραζεις χαμομηλακι η εστω να παρεις φακελακια να τα βαζεις σε νερο?χιλιες φορες καλυτερα.θυμαμαι που ειχα παει οδοντιατρο με το μικρο να πινει τσαι κ με ρωτησε αν ειναι ετοιμο η αν τπ εβρασα εγω γιατι τα ετοιμα τσαγια κανουν αργοτερα τα δοντια των μωρων να χαλανε ακομα κ αν οταν τους τα δεινουμε ειναι ακομα φαφουτικα

Holy Diver

Δουλειές ε;;;Και εγώ έχω μερικές ακόμα να κάνω....

Το βράδυ θα πάω με τα μεγάλα στο disney on ice!!!!Πάντα πάμε.....Ο Γιώργος έχει πάει σε όλα - η Αθηνά θα πάει για πρώτη φορά, ελπίζω να της αρέσει....Φοβάται λίγο την κακιά μάγισσα αλλά της είπα ότι θα την πάρω αγκαλίτσα όταν βγει...για να δούμε...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

κορίτσια κάνω δουλειές γιαυτό δεν είμαι παρών

δικό μου το λάθος συγνώμη είπα από κεκτημένη ταχύτητα τσάι ενώ ήθελα να πω χαμομήλι.

έχω και το φυσικό λουλουδάκι είναι καλύτερο από το έτοιμο ?

εννοειται βρε ροζακι.τι πιο καλυτερο απο το φυσικο χαμομηλακι να το βρασεις κ να του το δωσεις.αυτα τα παρασκευασμενα ειναι μεσα στο συντηριτικο

Holy Diver

Ροζουλα,οχι τσαι του βουνου...χαμομηλακι αγνο,το λουλουδακι ή οπως λεει και η Δημητρα φακελακι ετοιμο!!

Δυστυχως οτι και να λενε οι γιατροι τα ετοιματζιδικα ειναι χαλια!!!Ειναι σαν τον θηλασμο και την φορμουλα!!!

τι ειναι καλυτερο απο τα δυο???εννοειται ο θηλασμος!!

Απλα στην περιπτωση αυτη πολλες μανουλες δεν μπορουν να δωσουν το γαλατακι της αρα θα δωσουν φορμουλα!!

Οταν λοιπον στην Ελλαδα εχουμε πληθος απο φυτα που δινουν φυσικα ροφηματα και μπορουμε να τα παρασκευασουμε εμεις θα παρουμε τα ετοιμα???

κατα την γνωμη μου παντα...οχι!!!

Γιατι περα απο την ζαχαρη ειναι τιγκα στο χημικο!!!!

Α,να σας πω κι ενα νεο!!

Το αμαζον στελνει πλεον πανες στην Ελλαδα!!!Το νο 4 που περνουμε εμεις τα active fit 22 ευρω τα 136 κομματια:)

Δουλειές ε;;;Και εγώ έχω μερικές ακόμα να κάνω....

Το βράδυ θα πάω με τα μεγάλα στο disney on ice!!!!Πάντα πάμε.....Ο Γιώργος έχει πάει σε όλα - η Αθηνά θα πάει για πρώτη φορά, ελπίζω να της αρέσει....Φοβάται λίγο την κακιά μάγισσα αλλά της είπα ότι θα την πάρω αγκαλίτσα όταν βγει...για να δούμε...

εδω να δεις τι δουλειες εχει!!!χαχα

ευτυχως δεν εχουμε χαλι εκει που ειναι το καρεκλακι αλλα γενικα δεν καταφερε να τα ριξει μεχρι κατω ολα...αργοτερα αυτο,που θα εχει πιο πολλη δυναμη...την βλεπω να ραντιζει και τους τοιχους!!!

Τι ωραια που θα πατε να δειτε πατιναζ και μαλιστα με ηρωες του disney!!!Τελειαααααααα!!!

Ροζουλα,οχι τσαι του βουνου...χαμομηλακι αγνο,το λουλουδακι ή οπως λεει και η Δημητρα φακελακι ετοιμο!!

Δυστυχως οτι και να λενε οι γιατροι τα ετοιματζιδικα ειναι χαλια!!!Ειναι σαν τον θηλασμο και την φορμουλα!!!

τι ειναι καλυτερο απο τα δυο???εννοειται ο θηλασμος!!

Απλα στην περιπτωση αυτη πολλες μανουλες δεν μπορουν να δωσουν το γαλατακι της αρα θα δωσουν φορμουλα!!

Οταν λοιπον στην Ελλαδα εχουμε πληθος απο φυτα που δινουν φυσικα ροφηματα και μπορουμε να τα παρασκευασουμε εμεις θα παρουμε τα ετοιμα???

κατα την γνωμη μου παντα...οχι!!!

Γιατι περα απο την ζαχαρη ειναι τιγκα στο χημικο!!!!

Α,να σας πω κι ενα νεο!!

Το αμαζον στελνει πλεον πανες στην Ελλαδα!!!Το νο 4 που περνουμε εμεις τα active fit 22 ευρω τα 136 κομματια:)

Τί είναι το άμαζον;;;;;Μπορείς να ποστάρεις την ηλεκτρονική διέυθυνση;;;;Πολύ καλό ακούγεται!!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

ρε ροζακι....τωρα ειδα φωτο στο φεις...ΤΙ ΜΑΓΟΥΛΟ ΘΕΕ ΜΟΥ!!!ΓΕΜΙΣΕ Η ΟΘΟΝΗ ΜΑΓΟΥΛΑ!!!ρε συ φτου φτου!!!!ειναι τελειος!:P:mrgreen:

μαρσολαν ετσι ειναι.οτι μπορουμε να αποφυγουμε θα το αποφυγουμε.οποτε καλυτερα το φρεσκο χαμομηλακι.

οσο για τις πανες που ειπες...δηλαδη τα active fit ποσο εχουν στην ελλαδα το νουμερο 4?εγω πηρα το νουμερο 3 τα active fit max dry για την μπεμπα κ πηρα 24 ευρω τα 126 κοματια

Holy Diver

Διαφημίσεις

εδω να δεις τι δουλειες εχει!!!χαχα

ευτυχως δεν εχουμε χαλι εκει που ειναι το καρεκλακι αλλα γενικα δεν καταφερε να τα ριξει μεχρι κατω ολα...αργοτερα αυτο,που θα εχει πιο πολλη δυναμη...την βλεπω να ραντιζει και τους τοιχους!!!

Τι ωραια που θα πατε να δειτε πατιναζ και μαλιστα με ηρωες του disney!!!Τελειαααααααα!!!

Ναι είναι πολύ εντυπωσιακό....Εγώ κάθε φορά που πάω το διασκεδάζω πάαααρα πολυ!!!!!!Βέβαια το οικονομικό είναι λίγο τσουχτερό αλλά έχουμε και χρηματοδότη τη ....γιαγιά που θέλει τα εγγόνια της να βλέπουν πολιτιστικά δρώμενα....χιχιχιχι!!!!

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

οντως ,καθε γιατρος λεει τα δικα του

εμενα για το χαμομηλι μου ειχε πει ,οχι φακελακια,γιατι εχουν διαφορα ασχετα μεσα,αλλα μιλουπα κιντερτε που εχει και αλλα αρωματικα και ειναι πιο ευγευστο

τα φακελακια δεν ειναι φτιαγμενα για βρεφη,απο την αποψη της ποιοτητας

ετσι λεει ο παιδιατρος

τωρα για το αγνο χαμομηλι,δεν νομιζω να εχεις κανενας αντιρηση,απλα δεν ειναι τοσο ευκολη και γρηγορη λυση,επισης δεν μπορεις να το διατηρησεις πολυ ωρα,δεν ξερω γιατι,ετσι μου ειπανε,χαλανε λεει τα συστατικα του

εμενα το κιντερτε παντως μαι χαρα το πινει

ερωτηση:

γιατι εμενα με ξεκιναει με κρεμα βανιλια και οχι με σκετο ριζαλευρο?

δεν μπορω να καταλαβω,εσεις?

μηπως γιατι ειναι πιο ευγευστη,για να εξασφαλισουμε οτι θα τρωει,αφου δεν εχουμε περιθωρια,να μεινει πισω σε αναπτυξη?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

εδω Δημητρα μου εχουν 21 ευρω τα 50 κομματια!!!!!!

καταλαβες οι λαλακες????

eri μου,

www.amazon.co.uk βαλε στο search τι θες και θα σου βγαλει!!!!απλα θα κοιταξεις να ειναι με πωλητη το amazon,θα το λεει στην περιγραφη.Και πανω απο 25 λιρες δωρεαν μεταφορικα για Ελλαδα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...