Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Οταν δε σε αφήνουν να μείνει η δουλειά στη δουλειά είναι αδύνατον 😂 οπότε πάει και το βράδυ και τα σκ… ΑΛΛΑ όντως σε κάνει να ξεχνιέσαι. Σε αυτό θα συμφωνήσω. Λίγο ότι σε απορροφά κάτι άλλο, λίγο θα πεις κ μια βλακεία με τους συνάδελφους περνάει η μέρα. Ας πούμε στην ετ που έμεινα σπίτι 6 ημέρες νομίζω ήμουν χειρότερα που σκεφτόμουν μόνο αυτό.

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Just now, linaa είπε:

Ναι δεν κάνει καθόλου . Σκέψου λένε ούτε το laptop δεν πρέπει να κρατάς στα πόδια σου 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κορίτσια, βανιλίτσα εγώ πήρα της nuk και nuby μου άρεσαν και τα δυο. Αλλά της nuk είναι πιο στενό και μπορείς πιο εύκολα να το στριμώξεις στο στοματάκι του μωρού αν δεν το ανοίγει πολύ. το άλλο έχει το κλασικό κεφάλι κουταλιών και θέλει να ανοίγει το μωρό καλά το στόμα του.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

να σας ρωτήσω, από τσαι πιο δίνεται ? ο γιατρός μου είπε να πάρω milupa αλλα δεν μου έδωσε λεπτομέρειές.

καλημερουδια,

μπηκα λιγο πριν δωσω φρουτοκρεμα να δω τα νεακια σας!!!

Ροζουλα,γιατι milupa????Και γιατι τσαι????Τι εχει ο μικρος???

Το milupa ειναι γεματο ζαχαρη και χημικα!!!Εγω δεν θα το εδινα με τιποτε,δεν το συζητω!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κι απο μενα κοριτσια

εμενα ο παιδιατρος που ειπε να ξεκινησω με nutricia ή νουνου γιατι εχουν την λιγοτερη ζαχαρι

τι λετε?

ΓΚΕΛΥ

ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 15 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ 27 ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΑΣ

να σας ρωτήσω, από τσαι πιο δίνεται ? ο γιατρός μου είπε να πάρω milupa αλλα δεν μου έδωσε λεπτομέρειές.

ροζακι μη δωσεις τσαι κ ειδικα απο τα ετοιμα!ειναι γεματα ζαχαρη ρε συ.αν ειναι να πιει τσαι καλυτερα καντου εσυ παρα να δωσεις ετοιμο.εδω κανενας παιδιατρος δε τα προτεινει.ολοι λενε μονο να βραζουμε εμεις.αλλα κ παλι ειναι αρκετα μεγαλουλης για τσαι.δεν ειναι να πεις πχ οτι εχει ξερω γω κολικους κ θα τον ηρεμησει ενα τσαι.δωστου νερακι πιο καλα

Holy Diver

καλημερα κι απο μενα κοριτσια

εμενα ο παιδιατρος που ειπε να ξεκινησω με nutricia ή νουνου γιατι εχουν την λιγοτερη ζαχαρι

τι λετε?

δεν εχουμε εμεις εδω νουτριτσια οποτε δε ξερω να σου πω.αλλα εχω δοκιμασει ελληνικη μιλουπα κ καμια σχεση με την γερμανικη.βασικα η ελληνικη μου αρεσε περισσοτερο γιατι ειναι γλυκια:tongue: ενω οι γερμανικες μιλουπα ειναι σχεδον ανοστες.ισα ισα που γλυκιζουν.απορω γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα αφου ειναι ιδια εταιρια.επισης σε μας εδω οι κρεμες κ τα γαλατα δεν ειναι σε μεταλλικο κουτι αλλα σε αλουμινενια φακελακια.πχ ενα γαλα σκονη των 800γρ ειναι σε ενα χαρτινο κουτι που μεσα εχει 2 αλουμινενια φακελακια τον 400γρ το καθε ενα κ εχει τη σκονη γαλα.ετσι ειναι κ οι κρεμες:shock:

Holy Diver

Γιατί τσάι και όχι χαμομηλάκι που είναι πιο ελαφρύ;Εγώ στα παιδιά μου έβραζα φυσικό χαμομήλι και προσέθετα στην άκρη του κουταλιού λίιιιγη ζαχαρίτσα για να σπάσει η πικρα...

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

Δημητρουλα,ετσι της ειπα κι εγω!!!Αμαν πια αυτοι οι γιατροι με τα παλιοτσαγια!!!

Χιλιες φορες χαμομηλακι αγνο ή καποιο αλλο ροφημα ιδανικο για παιδια!!!

Αφου ο Αντωνακης δεν εχει κολικους κλπ,6.5 μηνων παιδι!!

Αν ειναι για ενυδατωση καλυτερα νερο εστρω και με το κουταλακι!!!

Ελα να σου πω κι εγω τι εκανε σημερα το ατομακι η κορη μου!!!Την ταιζα φρουτοκρεμα που δεν εφαγε(μαλλον επειδη εβαλα λιγο μανταρινι μεσα) και πηγα λιγο στην κουζινα,αφησα το πιατακι στην ακρη στο τραπεζακι της!!

Μου λες που το εφτασε η βρωμυλιτσα,το εφερε κοντα της,εβαλε τα χερια της μεσα,το αναποδογυρισε και τα εκανε ολα σκαταααααα λεμε...καρεκλακι,ρουχα,μουτσουδια!!!

Απο την μια γελαγα κι απο την αλλη φορτωνα!!

Δημητρουλα,ετσι της ειπα κι εγω!!!Αμαν πια αυτοι οι γιατροι με τα παλιοτσαγια!!!

Ελα να σου πω κι εγω τι εκανε σημερα το ατομακι η κορη μου!!!Την ταιζα φρουτοκρεμα που δεν εφαγε(μαλλον επειδη εβαλα λιγο μανταρινι μεσα) και πηγα λιγο στην κουζινα,αφησα το πιατακι στην ακρη στο τραπεζακι της!!

Μου λες που το εφτασε η βρωμυλιτσα,το εφερε κοντα της,εβαλε τα χερια της μεσα,το αναποδογυρισε και τα εκανε ολα σκαταααααα λεμε...καρεκλακι,ρουχα,μουτσουδια!!!

Καλημέρα marsolan!Αυτό είναι που λένε από τη μία κλαις και από την άλλη γελάς...Βέβαια, αν έχεις χαλί από κάτω κλαις λίγο πιο πολύ....Είχες;;;;Εγώ το έβγαλα από την κουζίνα γι αυτόν τον λόγο πριν από λίγα χρόνια....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

κ εγω χαμομηλι εδεινα στα δικα μου μεχρι 3 μηνων μετα το εκοψα.κ στην μπεμπα εχω δωσει καποιες φορες χαμομηλι κ μελισσοχορτο ,αλλα τα βραζω εγω κ το δεινω σκετο χωρις ζαχαρη .

καλα η βρωμιτσα σου ειναι ολα τα λεφτα χαχαχα

α καλα τετοια θα εχεις απο δω κ περα.κ τα δικα μου μετα απο καθε γευμα ηθελαν αλλαξη ρουχων μη σου πω οτι ο μικρος καμια φορα ηθελε κ μπανιο!

για σφουγγαρισμα κ σκουπα δε το συζητω...3 φορες την ημερα στανταρ:roll:

Holy Diver

κορίτσια κάνω δουλειές γιαυτό δεν είμαι παρών

δικό μου το λάθος συγνώμη είπα από κεκτημένη ταχύτητα τσάι ενώ ήθελα να πω χαμομήλι.

έχω και το φυσικό λουλουδάκι είναι καλύτερο από το έτοιμο ?

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...