Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

οσο για τη συγχηση θηλων εφοσον επαθε αυτο τοτε σε συμβουλευω να μη ξαναδωσεις πιπιλα η μπιμπερο.ειδικα μπιμπερο.ας παιρνει πιπιλα μονο για υπνο αν κλαιει πολυ αλλα μπιμπερο μη ξαναδωσεις.θα το συνηθισει.ειναι 2 ημερων υποθεση μονο.

μα δεν γίνετε βρε Δήμητρα μου να αφήσω το παιδί να πεινάει... είναι φορές που δεν την φτάνει το γάλα μου και διαπιστώνω ότι πεινάει, τι να κάνω να την αφήσω??

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλια μου ηρεμησε κοπελα μου μη παθεις κ καμια επιλοχεια καταθλιψη ε!ειναι επικυνδυνο αυτο τους πρωτους 6 μηνες να ξερεις!

τι δουλεια κανει ο αντρας σου?να ξερεις πως στο πρωτο παιδι λιγο πολυ ολα τα ζευγαρια ειναι ''καπως''.κ εμεις στο πρωτο δεν ειμασταν κ στα καλυτερα μας τους πρωτους 3 μηνες.η κουραση τα ξενυχτια το οτι κλαιει το μωρο κ δεν εχεις την πειρα να μαντεψεις τι φταιει κλπ ολα αυτα φερνουν κ γκρινια μεταξυ του ζευγαριου.στο 2ο θα ειστε μια χαρα:tongue:

μα δεν γίνετε βρε Δήμητρα μου να αφήσω το παιδί να πεινάει... είναι φορές που δεν την φτάνει το γάλα μου και διαπιστώνω ότι πεινάει, τι να κάνω να την αφήσω??

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

καλια μου ηρεμησε κοπελα μου μη παθεις κ καμια επιλοχεια καταθλιψη ε!ειναι επικυνδυνο αυτο τους πρωτους 6 μηνες να ξερεις!

τι δουλεια κανει ο αντρας σου?να ξερεις πως στο πρωτο παιδι λιγο πολυ ολα τα ζευγαρια ειναι ''καπως''.κ εμεις στο πρωτο δεν ειμασταν κ στα καλυτερα μας τους πρωτους 3 μηνες.η κουραση τα ξενυχτια το οτι κλαιει το μωρο κ δεν εχεις την πειρα να μαντεψεις τι φταιει κλπ ολα αυτα φερνουν κ γκρινια μεταξυ του ζευγαριου.στο 2ο θα ειστε μια χαρα:tongue:

ευτυχώς δουλεύει με τον πατέρα μου σε αλμηνια (επιχείρηση του πατέρα μου) οπότε καμιά φορά μπορεί και να μην πάει για βοήθεια.... το καλοκαίρι δουλεύει στην πυροσβεστική 7 μήνες και προσπαθεί να βοηθά και στο γραφείο μου....

το θέμα είναι να καταφέρουμε να ήμαστε μαζί έως το 2 παιδί.... γιατί κ εγώ δεν είμαι στα καλά μου... σίγουρα φταίμε κ οι δυο...

ευτυχώς δουλεύει με τον πατέρα μου σε αλμηνια (επιχείρηση του πατέρα μου) οπότε καμιά φορά μπορεί και να μην πάει για βοήθεια.... το καλοκαίρι δουλεύει στην πυροσβεστική 7 μήνες και προσπαθεί να βοηθά και στο γραφείο μου....

το θέμα είναι να καταφέρουμε να ήμαστε μαζί έως το 2 παιδί.... γιατί κ εγώ δεν είμαι στα καλά μου... σίγουρα φταίμε κ οι δυο...

Καλημέρα Κάλλια με το ωραίο όνομα ;). Θα σου πρότεινα να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη σχέση σας (δεν ξέρω βέβαια τι έχει παιχτεί μεταξύ σας) αλλά αν κρίνω από μας μέχρι να πετύχω για τα καλά το θηλασμό και να αρχίσει η μικρή να κοιμάται κάπως καλύτερα το βράδυ (δηλαδή γύρω στους 3.5 μήνες) περάσαμε πολλά σκαμπανευάσματα κυρίως από τη δική μου κούραση που μεγένθυνε όλα τα συναισθήματά μου. Ακόμα και τώρα κάποιες φορές το χάνω το παιχνίδι, παρόλο που με βοηθάει αρκετά ο μπαμπάς μας. Αλλά νομίζω όλα αυτά είναι φυσιολογικά δεδομένου ότι ακόμα και οι ορμόνες μας δεν έχουν επανέλθει. Ενα παραπάνω σε σένα που είναι ακόμα φρέσκια η γέννα σου και έχεις ήδη μπει στο ρυθμό της δουλειάς σου. Δεν είναι ευκολο αυτό που κάνεις, οπότε πάρε το χρόνο σου και όταν είσαι σε ηρεμια μιλά στον άντρα σου ειλικρινά για ότι νοιώθεις για να ξέρει τι σου συμβαίνει. Όλες θα θέλαμε να μας καταλαβαίνουν τα αγόρια μας χωρίς να χρειαστεί να τους μιλήσουμε αλλά δυστυχως είναι όντα από άλλο πλανήτη :rolleyes:. Φιλάκια πολλά

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Καλημέρα Κάλλια με το ωραίο όνομα ;). Θα σου πρότεινα να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για τη σχέση σας (δεν ξέρω βέβαια τι έχει παιχτεί μεταξύ σας) αλλά αν κρίνω από μας μέχρι να πετύχω για τα καλά το θηλασμό και να αρχίσει η μικρή να κοιμάται κάπως καλύτερα το βράδυ (δηλαδή γύρω στους 3.5 μήνες) περάσαμε πολλά σκαμπανευάσματα κυρίως από τη δική μου κούραση που μεγένθυνε όλα τα συναισθήματά μου. Ακόμα και τώρα κάποιες φορές το χάνω το παιχνίδι, παρόλο που με βοηθάει αρκετά ο μπαμπάς μας. Αλλά νομίζω όλα αυτά είναι φυσιολογικά δεδομένου ότι ακόμα και οι ορμόνες μας δεν έχουν επανέλθει. Ενα παραπάνω σε σένα που είναι ακόμα φρέσκια η γέννα σου και έχεις ήδη μπει στο ρυθμό της δουλειάς σου. Δεν είναι ευκολο αυτό που κάνεις, οπότε πάρε το χρόνο σου και όταν είσαι σε ηρεμια μιλά στον άντρα σου ειλικρινά για ότι νοιώθεις για να ξέρει τι σου συμβαίνει. Όλες θα θέλαμε να μας καταλαβαίνουν τα αγόρια μας χωρίς να χρειαστεί να τους μιλήσουμε αλλά δυστυχως είναι όντα από άλλο πλανήτη :rolleyes:. Φιλάκια πολλά

σε ευχαριστώ πάρα πολύ.... έχεις δίκιο.... απλα θελει υπομονη...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια Καλλια μου υπομονη , ειναι ωραιο πραγμα ο θηλασμος αχ εχθες η μικρη επεφτε στο στηθος μου και μου το φιλαγε .Της λεω τι επαθες θυμηθηκες τα παλια?? γιοκ το γαλα , μακαρι να θηλαζα ως τωρα ,.

Θα παμε Βελγιο Βρυξελλες -Λουξεμβουργο .Θα ειμαστε με παρεα και θα βρουμε και εκει φιλους , παρολα αυτα κλεισαμε με γκρουπ για να μας εκδρομαρουν .Βασικα ηθελα να παμε καπου οι δυο μας μονο , γιατι εχω λιγη αναγκη να ειμαι μονο μαζι του χωρις εννοιες και αλλους .Οταν του το ειπα μου λεει καθε μερα μαζι ειμαστε :shock: αντρες που νακαταλαβουν

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

ααααα η μικρη μου γυρισε μπρουμητα και μετα ανασκελα στο καπακι .Βαρελακι δηλαδη χιχιχιιχιχ πολυ χαρηκα ...σαν χαζο κανω χαχααχα

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

kallia μην βγαζεις βιαστικα συμπερασματα!!!αργοτερα θα γελας με αυτα που σκεφτεσαι.....θελει λιγη υπομονη!!σε λιγο καιρο θα ηρεμησουν τα πραγματα!!!!

fairy σε ζηλευω!!να περασεις τελεια....ποσες μερες θα μεινετε???και ποτε θα πατε???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

γκουντμορνινκ...τι γκουντμορνινκ δηλαδή σε λίγο βραδιάζει....

ωρε, τι μου κάνετε...

α, μιλάτε για άνδρες πάλι...μμμάλιστα....τι να πώ ......μπιγκ ισιου...

Βανιλίτσα χρόνια πολλά για τα μηνογεννέθελια σας.

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε???

εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά... η μικρή μου είναι μια χαρά ευτυχώς , το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα έκανα θάλασσα με τις θηλές (σύγχυση θηλών είπε η παιδίατρος )δηλαδή τα παίρνει όλα και δεν ξέρω πότε θέλει πιπίλα πότε στήθος και πότε μπουκάλι!!!!... απλά με τον σύζυγο τα έχω λίγο... μια απογοήτευση μια στεναχώρια και μελαγχολία, βλέπω ότι ετοιμάζεστε όλες για κάπου, μπράβο καλά θα το κάνετε.... μακάρι να μπορούσα κι εγώ!!!! το θέλω τόσο πολύ!!!! αλλά πολλά εμπόδια και πρώτο πρώτο ο σύζυγος ούτε που το σκέφτεται, μετά δουλειά, η μπεμπουλα μου είναι ακόμα μικρή κ.λ.π..... είναι πολύ ψυχοφθόρο να έχω τουριστικό γραφείο και να μην μπορώ να πάω πουθενά!!! μόνο τα πουλάω κι αυτο σπάνια με τέτοια κρίση... χάλια η κατάσταση...

Κάλλια μου (τι ωραίο όνομα...) μην τρελένεσαι...κι εμείς έτσι...τώρα δεν ξέρω άν έχει γίνει κάτι πιο σοβαρό μεταξυ σας κι ουτε θέλω να μας πεις, αλλά άν ανατρέξεις πριν κανα μήνα τα ίδια έλεγα κι εγώ στα κορίτσια για τον πάστα! Πριν τον γουργούρη ήμαστε από τα ζευγάρια που τα κοιτάς και λιώνεις και έλεγαν όλοι οτι πόσο αγαπήμένοι είμαστε και οτι μας άξιζε το οτι απόκτήσαμε παιδάκι(τον κάναμε με εξωσ)....όταν΄γέννησα; λές και μου είχε σκοτώσει τον πατέρα!!! μιλάμε για πολύ τσακωμό!!! Θές η κούραση; θές το οικονομικό (γιατί μην γελιόμαστε, είναι κι αυτό), θές οι ορμόνες μου, θές η αϋπνια;...τι από την μαμή τι από την λεχώνα, που λένε, η ένταση και οι εκρήξεις όχι μόνο υπήρχαν, αλλά ....άστα! ρε παιδί μου όχι οτι δεν αγαπιόμαστε τρελά, αλλά το παιδί είναι όντως μεγάλο σοκ για ένα παντρεμένο ζευγάρι σαν εμάς που είμαστε 5,5 χρόνια οι δύο μας και όπου χάση μας και όπου φέξη μας!ότι ώρα θέλαμε κοιμόμασταν, βγαίναμε, ψωνίζαμε, τρώγαμε σπίτι, τρώγαμε έξω, σινεμά κτλ κτλ!Τώρα όμως! Μην τρελένεστε λοιπόν....η αρχή είναι. Σε λίγο θα συνηθίσετε και θα δείτε οτι καλύτερα είναι τώρα, γιατί γέμισε περισσότερο η ζωή σας....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Γεια σας κοριτσια Καλλια μου υπομονη , ειναι ωραιο πραγμα ο θηλασμος αχ εχθες η μικρη επεφτε στο στηθος μου και μου το φιλαγε .Της λεω τι επαθες θυμηθηκες τα παλια?? γιοκ το γαλα , μακαρι να θηλαζα ως τωρα ,.

Θα παμε Βελγιο Βρυξελλες -Λουξεμβουργο .Θα ειμαστε με παρεα και θα βρουμε και εκει φιλους , παρολα αυτα κλεισαμε με γκρουπ για να μας εκδρομαρουν .Βασικα ηθελα να παμε καπου οι δυο μας μονο , γιατι εχω λιγη αναγκη να ειμαι μονο μαζι του χωρις εννοιες και αλλους .Οταν του το ειπα μου λεει καθε μερα μαζι ειμαστε :shock: αντρες που νακαταλαβουν

ααααα!!!ρε....αυτά είναι.....ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ....άντε βρε καλά να πάτε, καλά να περάσετε και με το καλό να γυρίσετε.....αααααα, ρεεεεεε!!!!!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

αμα δεινεις ξενο θα μειωνεται συνεχεια το γαλα σου.το συμπληρωμα μετα το θηλασμο ειναι συνταγη αποθηλασμου.οταν κλαιει θα το βαλεις στο στηθος.εστω κ καθε μιση ωρα.σε 2 μερες η παραγωγη σου θα αυξηθει.

ελπιζω να στρωσουν τα πραγματα βρε καλια μου κ απλα να τα βλεπεις εσυ μαυρα τωρα...παντως να ξερεις λιγο πολυ ολοι περναμε τετοιες φασεις.απλα μην αφησεις ποτε τον εαυτο σου.ουτε εσωτερικα ουτε εξωτερικα:!:

Holy Diver

Καλησπέρα κορίτσια

σήμερα κάναμε με τον Αντώνη μια μεγάλη βόλτα και τώρα κάνει χαρές μέσα

κάλια η αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα το κόστος της είναι 2,50 ως υπηρεσία και μετά όσο κοστίζει το βάρος. αν δηλαδή έχει βάρος έως 100γρ. θα σου κοστίσει 1,23 +2,50 ευρώ. νομίζω ότι δεν είναι μεγάλο το κόστος. τώρα εσύ πως το βλέπεις.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?? εγώ μια από τα ίδια.... ευτυχώς και η μικρή μια χαρά.... να δούμε αύριο με τα εμβόλια τι θα γίνει???

εντάξει ροζ θα το δω... ευχαριστώ...

καλημερα και απο μενα....τι κανετε???

kalia μου μη φοβασαι με τα εμβολια....ολα καλα θα πανε.....να εχεις στο μυαλο σου οτι ειναι για το καλο του μωρου σου και τιποτα αλλο!!!σπανια κανουν πυρετουλη αλλα και να κανει δινεις λιγο depon και ολα καλα!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...