Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

φαιρυ και εμένα σταμάτησε το γάλα μόνο του χωρίς χάπια και όταν πήγα στο γιατρό και με ρώτησε πως σταμάτησε της είπα από μόνο του και μου είπε οκ.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειά σας κορίτσια, σας έχασα!

Ο απόλυτος είναι λίγο άρρωστος έχει βηχάκο και καταρροή...α! μας εχ@σ@ και 2 φορές με διάρροια(με τις υγείες μας)...τον έχω με φυσιολογικό ορό και μου είπε η ντόκτορ να βράζω λίγο ευκαλυπτο και τον βάζω πάνω στα καλοριφέρ όπως κι έκανα. Ο βηχάκος δεν έφυγε, αλλά κοιμάται καλύτερα, αναπνέει καλύτερα το παιδί με τον ευκάλυπτο...θα δείξει.Τι άλλα καλέ; τι έχασα;

Βρε κορίτσια πώς κάνατε σεξ;;;Εγώ, αν βγάλω τα επιθέματα τρέχει το γάλα σαν να έχω ανοίξει τη βρύση και δεν μπορώ καθόλου......Μάλιστα είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να κόψω τον θηλασμό.....Τί να κάνω;;;;;

Πώπω Ερη και εγώ το ίδιο είχα, αλλά ξεκαθάρισα στον πάστα οτι αυτό το σημείο θα μείνει ανέπαφο μέχρι να σταματήσει ο γουργουράκος το μασα μπούκα....Γλέντι που έκανε στους 2 μήνες που σταμάτησα τον θηλασμό!!!Παλιοπαστάκι!!!

μονο εγω δε μπορω να αφησω τα παιδια κ να την κανω εστω για 2 μερες?καλα στη γερμανια δε γινεται γιατι δεν εχω κανεναν αλλα στην ελλαδα οποτε παμε με παρακαλαει η μανα μου να τα αφησω 2-3 μερες να παμε καπου κ εγω λεω απαπα δε μπορω χωρις τα παιδια με την καμια:confused: ειμαι μαζοχα?ποτε δε τα εχω αφησει.μονο οταν γεννησα τον αλεξ αφησα 3 μερες τη ραφαελα σπιτι με τους γονεις μου κ τον αντρα μου κ τωρα που γενησα την μπεμπα τα αφησα κ τα 2 για 2 μερες κ εφυγα αρων αρων,ειμαι μαζοχα ε?

Δεν είσαι μαζόχα, σε αυτό όπως το βλέπει ο καθείς. Εμείς λέμε να φύγουμε 3ήμερο Θεσσαλονίκη και το παιδί θα το πάρουμε μαζί...που να το αφήσω στην μαμά μου που θα μας παίρνει συνέχεια τηλ οτι τι να τον κάνω; ή στην πεθερά μου, που δεν παίζει με την καμμία, γαιτί νομίζει οτι το γέννησε αυτή το παιδί και ΟΟΟΟ,ΤΙ και να κάνω είναι λάθος!!!! και στην τελική(που πρωταρχικό είναι και έπρεπε στην αρχή να σας το πω) θα μου λείπει ο γουργουράκος μας και δεν θέλω ουτε να κλειστούμε μέσα σαν κάτι ζευγάρια που ξεκινούν τα ταξίδια τους στα 2 χρόνια που μεγαλώνουν κάπως τα παιδάκια, ούτε όμως και να ταλαιπωρω το παιδί από τον Άννα στον ΚΑϊαφα για να κάνω εγώ τα σουαρέ μου...έτσι το βλέπω για εμένα ....και ο πάστας όμως μου λέει "τι θα αφήσουμε εδώ το παιδί;ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!" ευτυχώώώώς γιατί πολύ θα στεναχωριόμουν αν διαφωνούσαμε σε αυτό....

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλημερα κοριτσακια!!!

και εμεις λεμε να παμε ενα σκ στη δραμα και εννοειται οτι θα παρουμε τον μικρο!!βεβαια θα παμε στην ονειρουπολη που ειναι για παιδακια μικρα και μεγαλα!!!!η αληθεια ειναι ομως οτι δεν εμπιστευομαι κανενα να τον προσεχει....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα ........

βρε κοριτσια σας καταλαβαινω οτι θα μας λειπουν τα ζουζουνακια μας οπου και να παμε οσο και αν παμε!!!αλλα και οι γιαγιαδες τα εχουν τα μπεμπακια , μην πανικοβαλεστε!!!

εμενα η μητερα μου τον εχει σαν τα ματια της δεν εχω κανενα προβλημα να τον αφησω....και οπως ειπε και η Ροζ μας ...το εχουμε αναγκη....ολες το εχουμε αναγκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

την πρωτη φορα που πηγαμε ρωμη για μολις 48 ωρες ειχα τρομερο αγχος και τυψεις....αλλα οταν γυρισαμε ....ημουν γεματη ενεργεια και ξεκουραστη λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

:lol::lol::P:tongue:fairaki τελικα που θα πατε ....ριξε καμια ιδεα και σε μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ εχουμε ΜΗΝΟΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΗΜΕΡΙΣΣΣΣΣΣΣ:tongue::P!!!

ΚΕΡΝΑΜΕ ΓΛΥΚΑΚΙ.......

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

vanillitsa να τον χαιρεσαι τον μικρουλη σου....

εχεις δικιο πρεπει να κανουμε πραγματα για εμας!!η αρχη ειναι φανταζομαι...καποια στιγμη πρεπει να το κανω!!

ποτε πατε στον παιδιατρο???θα ξεκινησετε κρεμουλα???

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε???

εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά... η μικρή μου είναι μια χαρά ευτυχώς , το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα έκανα θάλασσα με τις θηλές (σύγχυση θηλών είπε η παιδίατρος )δηλαδή τα παίρνει όλα και δεν ξέρω πότε θέλει πιπίλα πότε στήθος και πότε μπουκάλι!!!!... απλά με τον σύζυγο τα έχω λίγο... μια απογοήτευση μια στεναχώρια και μελαγχολία, βλέπω ότι ετοιμάζεστε όλες για κάπου, μπράβο καλά θα το κάνετε.... μακάρι να μπορούσα κι εγώ!!!! το θέλω τόσο πολύ!!!! αλλά πολλά εμπόδια και πρώτο πρώτο ο σύζυγος ούτε που το σκέφτεται, μετά δουλειά, η μπεμπουλα μου είναι ακόμα μικρή κ.λ.π..... είναι πολύ ψυχοφθόρο να έχω τουριστικό γραφείο και να μην μπορώ να πάω πουθενά!!! μόνο τα πουλάω κι αυτο σπάνια με τέτοια κρίση... χάλια η κατάσταση...

ροζ ναι εγώ ήμουν στον τοίχο σου... σε έκανα φίλη... στο λέω γιατί είμαι Κρήτη με συμφέρει???

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε???

εγώ σήμερα δεν είμαι και πολύ καλά... η μικρή μου είναι μια χαρά ευτυχώς , το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα έκανα θάλασσα με τις θηλές (σύγχυση θηλών είπε η παιδίατρος )δηλαδή τα παίρνει όλα και δεν ξέρω πότε θέλει πιπίλα πότε στήθος και πότε μπουκάλι!!!!... απλά με τον σύζυγο τα έχω λίγο... μια απογοήτευση μια στεναχώρια και μελαγχολία, βλέπω ότι ετοιμάζεστε όλες για κάπου, μπράβο καλά θα το κάνετε.... μακάρι να μπορούσα κι εγώ!!!! το θέλω τόσο πολύ!!!! αλλά πολλά εμπόδια και πρώτο πρώτο ο σύζυγος ούτε που το σκέφτεται, μετά δουλειά, η μπεμπουλα μου είναι ακόμα μικρή κ.λ.π..... είναι πολύ ψυχοφθόρο να έχω τουριστικό γραφείο και να μην μπορώ να πάω πουθενά!!! μόνο τα πουλάω κι αυτο σπάνια με τέτοια κρίση... χάλια η κατάσταση...

ροζ ναι εγώ ήμουν στον τοίχο σου... σε έκανα φίλη... στο λέω γιατί είμαι Κρήτη με συμφέρει???

kallia κουκλα δεν θελω πεσμενη ψυχολογια!!!!

ετσι ημουν και εγω στην αρχη!!χαλια ψυχολογια!!και εσυ και ο αντρας σου θελει το χρονο!!με το μωρο οι αλλαγες ειναι μεγαλες!!!θελετε χρονο και οι δυο για να τις συνηθισετε!!!!εγω ακομα και τωρα προσπαθω να προσαρμοστω!!!μην πανικοβαλλεσαι...θα ξαναβρειτε τους ρυθμους σας!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Διαφημίσεις

kallia κουκλα δεν θελω πεσμενη ψυχολογια!!!!

ετσι ημουν και εγω στην αρχη!!χαλια ψυχολογια!!και εσυ και ο αντρας σου θελει το χρονο!!με το μωρο οι αλλαγες ειναι μεγαλες!!!θελετε χρονο και οι δυο για να τις συνηθισετε!!!!εγω ακομα και τωρα προσπαθω να προσαρμοστω!!!μην πανικοβαλλεσαι...θα ξαναβρειτε τους ρυθμους σας!!

να είσαι καλά λετα μου σε ευχαριστώ... προσπαθώ.... αλλά λίγο δύσκολο... που θα πάει θα τα καταφέρω!!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

καλια μου ηρεμησε κοπελα μου μη παθεις κ καμια επιλοχεια καταθλιψη ε!ειναι επικυνδυνο αυτο τους πρωτους 6 μηνες να ξερεις!

τι δουλεια κανει ο αντρας σου?να ξερεις πως στο πρωτο παιδι λιγο πολυ ολα τα ζευγαρια ειναι ''καπως''.κ εμεις στο πρωτο δεν ειμασταν κ στα καλυτερα μας τους πρωτους 3 μηνες.η κουραση τα ξενυχτια το οτι κλαιει το μωρο κ δεν εχεις την πειρα να μαντεψεις τι φταιει κλπ ολα αυτα φερνουν κ γκρινια μεταξυ του ζευγαριου.στο 2ο θα ειστε μια χαρα:tongue:

Holy Diver

οσο για τη συγχηση θηλων εφοσον επαθε αυτο τοτε σε συμβουλευω να μη ξαναδωσεις πιπιλα η μπιμπερο.ειδικα μπιμπερο.ας παιρνει πιπιλα μονο για υπνο αν κλαιει πολυ αλλα μπιμπερο μη ξαναδωσεις.θα το συνηθισει.ειναι 2 ημερων υποθεση μονο.

Holy Diver

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...