Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι εγώ έχω πρόβλημα στο άθλημα με το στήθος αλλά προς το παρόν περιμένω να του έρθει όρεξη!!! μου έχει σπάσει τα νεύρα...(λες και έγινε αυτός μάνα!!! τι να πω!!)

ερι εγώ την μέθοδο του τραβήγματος την κάνω εδώ και 10 χρόνια για παρόμοιους λόγους με εσένα και δεν έχει συμβεί τίποτα ποτέ.... ίσως όμως έχει να κάνει και με τον άντρα (να μπορεί να το ελέγξει κ.λ.π) τώρα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου αλλά δεν βλέπω άλλη λύση!!!

δεν μου είπες για το δικό σου μπουμπούκι τελικά??? εμένα είναι 2 μηνών κ 4ημερων, νιώθω κι εγώ τα ίδια μην ανυσηχεις αλλά όταν φύγουν τα κιλά και συνέλθω θα του κάνω άσχημο καψόνι!!!!

όσο για την περίοδο κι εγώ το ίδιο κορίτσια καθόλου πόνος αλλά πολύ ροή... ο γυναικολόγος μου έδωσε κάτι χάπια για την αιμορραγία..

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Κάλλια δες το τικεράκι μου....Έχω 3 ζουζούνια αλλά το μικρότερο είναι 2μηνών και σχεδών 3 εβδομάδων.....Μπορείς να φτιάξεις και εσύ τικεράκι αν θέλεις...Κάνε κλικ σε ένα δικό μου και θα πας στο σωστό τόπικ εκεί θα φτιάξεις δικό σου όπως το θέλεις και μετά θα αντιγράψεις το url και θα το επικολλήσεις στον κενό πίνακα στις ρυθμίσεις υπογραφής στον πίνακα ελέγχου.

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημερα σας κυριες μου!!!

τι νεα??ξεκινησατε με "επιθυμιες" απο το πρωι ,εεεε??χαχα!

Εγω ειμαι με περιοδο απο χτες κι εχω κατι κραμπες-μου θυμισαν την γεννα μου απο αισθηση οχι απο ενταση ευτυχως!!

Η Πηνελοπη ξυπνησε για γαλα στις 6 μας εχεθε και εμεινε ξυπνια μεχρι τις 7 κι επειδη εχασε μια ωρα τραβηξε τον υπνο μεχρι 12 το μεσημερι οποτε και σηκωθηκαμε μαζι απο το κρεββατι!Χασαμε τα φρουτακια μας και φαγαμε γαλα,οποτε μαλλον το απογευματινο της θα της κανω φρουτα κι οχι ρυζαλευρο σημερα!Ξεκιναμε και μεσημεριανο πατατουλα σημερα για να δουμε...

Παντως ειμαι τα κομματια μου σημερα,πονοκεφαλο-πονους-μια σκατουγρασια εξω,μαλλον θα ριξει μπορα απιστευτη σε λιγο.....και μια βαρεμαρα μεχρι τον Θεο!!!!!!

marsolan καλημέρα.

Καταφέρνεις τηρήσεις πρόγραμμα φαγητού; Πόσα γεύματα έχετε; Εγώ όλο λέω θα του βάλω πρόγραμμα και όλο μου τα χαλάει (περισσότερο γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο θα κοιμηθεί κάθε φορά...)

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

εμενα η γιατρος μου απαγορευσε να μεινω εγκυος για ενα χρονο λογω καισαρικης!!για αυτο και χρησιμοποιουμε και προφυλακτικο προς το παρον επειδη θηλαζω και δεν μου εχει ερθει περιοδος και δεν ξερουμε τις γονιμες μερες!!!

οσο για τα κιλα και εγω αισθανομαι ανεπιθυμητη για αυτο και ξεκινησα διαιτα για θηλασμο...ελπιζω να εχουμε αποτελεσματα..

για το κοψιμο του θηλασμου δεν ζητησαμε τιποτα για χαπια!!μου ειπε οτι θα σταματησει απο μονο του...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

marsolan καλημέρα.

Καταφέρνεις τηρήσεις πρόγραμμα φαγητού; Πόσα γεύματα έχετε; Εγώ όλο λέω θα του βάλω πρόγραμμα και όλο μου τα χαλάει (περισσότερο γιατί δεν μπορώ να υπολογίσω πόσο θα κοιμηθεί κάθε φορά...)

καλημερα stefan,

πως παει??μεγαλωνετε κι εσεις εεε???

Ναι,καταφερνω κι εχω ενα σχετικο προγραμμα φαγητου γιατι η μικρη σπανια ξυπνα μετα τις 11 το πρωι!

οποτε με το που σηκωνεται τρωει φρουτακια

ξαναπεινα γυρω στις 14.00-14.30 οποτε απο σημερα και περα θα τρωει λαχανικα-κρεας κλπ για μεσημεριανο.

Λογικα θα πιει ενα γαλα κατα τις 5.30 (δεν ξερω ακομη αν θα την κρατα το μεσημεριανο)

και μετα μεχρι 19.00 το αργοτερο τρωει το ρυζαλευρο!

Τα επομενα γευματα της ειναι γαλα.Κοιμαται οριστικα για νυχτα στις 24.30 περιπου!

Αυτο το προγραμμα το εχει φτιαξει μονη της εδω και καιρο κι απλα μπορει να εχουμε καμια αποκλιση μια ωρα πριν-μια ωρα μετα αλλα σπανια και πιο πολυ στην ωρα που τρωει το απογευματινο η οποια εξαρταται απο το τι ωρα θα πεσει για μεσημεριανο υπνο,αλλα φροντιζω μεχρι τις 19.00 να εχει ετοιμαστει το απογευματινο και να τρωει!!!

Απο σημερα λοιπον θα εχουμε 3 γευματα στερεεων και τα υπολοιπα γαλα στα οποια κυμαινεται απο 150 και δεν ξεπερνα τα 200 μλ στο πρωινο γευμα αναλογως τα κεφια στις 6 ή 8!!!

Eμεις ακομα με κρεμα ειμαστε και αυτη με το ζορι .Την αλλη βδομαδα θα παμε γιατρο προφανως θα μας ξεκινησει φαγητο για να δουμε .Παντως εχω την εντυπωση οτι δεν εχει παρει πολλα κιλα αυτο το μηνα και λογικο.

Ασχετο ...στολισατε???

ψαχνω να βρω και χαλι για το δωματιο της μικρης ακομα γυμνο το εχω .Θελω να ειμαι ετοιμη για την γιορτη της :D

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

καλημερα stefan,

πως παει??μεγαλωνετε κι εσεις εεε???

Ναι,καταφερνω κι εχω ενα σχετικο προγραμμα φαγητου γιατι η μικρη σπανια ξυπνα μετα τις 11 το πρωι!

οποτε με το που σηκωνεται τρωει φρουτακια

ξαναπεινα γυρω στις 14.00-14.30 οποτε απο σημερα και περα θα τρωει λαχανικα-κρεας κλπ για μεσημεριανο.

Λογικα θα πιει ενα γαλα κατα τις 5.30 (δεν ξερω ακομη αν θα την κρατα το μεσημεριανο)

και μετα μεχρι 19.00 το αργοτερο τρωει το ρυζαλευρο!

Τα επομενα γευματα της ειναι γαλα.Κοιμαται οριστικα για νυχτα στις 24.30 περιπου!

Αυτο το προγραμμα το εχει φτιαξει μονη της εδω και καιρο κι απλα μπορει να εχουμε καμια αποκλιση μια ωρα πριν-μια ωρα μετα αλλα σπανια και πιο πολυ στην ωρα που τρωει το απογευματινο η οποια εξαρταται απο το τι ωρα θα πεσει για μεσημεριανο υπνο,αλλα φροντιζω μεχρι τις 19.00 να εχει ετοιμαστει το απογευματινο και να τρωει!!!

Απο σημερα λοιπον θα εχουμε 3 γευματα στερεεων και τα υπολοιπα γαλα στα οποια κυμαινεται απο 150 και δεν ξεπερνα τα 200 μλ στο πρωινο γευμα αναλογως τα κεφια στις 6 ή 8!!!

καλά είμαστε marsolan μου. μεγαλώνουμε δε λες τίποτα. πότε ήταν μια σταλίτσα και έφτασε κιόλας 5 μηνών ούτε που το πήραμε χαμπάρι. από κρεμούλες έχουμε ξεκινήσει φρούτα το πρωί και ρυζάλευρο το απόγευμα αλλά δυσκολευόμαστε να φτιάξουμε πρόγραμμα γιατί είναι κάπως άστατος με τον ύπνο του. άλλες φορές κοιμάται λίγο άλλες πιο πολύ, ανάλογα τα κέφια του... τι να πω.. ελπίζω ότι θα φτιάξει σιγά σιγά.

krEEp3.png

IjZep2.png

ροζ είδα τα κοσμήματα σου.... είναι τέλεια μπράβο σου!!! τα φτιάχνεις εσύ όλα έτσι???

το θέμα είναι πώς θα μου τα στείλεις αν θέλω κάποια???

Καλημέρα κάλια μου, είσαι η κοπέλα που άφησε μήνυμα στον τοίχο ?

να σε κάνω και φίλη.

στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα με αντικαταβολή

οι χρεώσεις στα μεταφορικά τα γράφω στο notes δες τα και μόνη σου

πες μου αν σου αρέσει κάτι και άσε τα άλλα σε μένα

τα κοσμήματα τα φτιάχνω εγώ και οι αδερφές μου μαζί.

φαιρυ μου είναι έτοιμα τα πράγματα σου αύριο τα στέλνω

την έχω την διεύθυνση σου μην στεναχωριέσαι

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια , τι εγινε επαναρχομαστε στα φυσιολογικα μας? και εγω περιμενω μια απο αυτες τις μερες να αδιαθετησω , νιωθω και κατι πονακια στο στηθος , μαλλον μυικο ειναι γιατι εχω μεινει αγυμναστη , πρεπει να παω να με δει και ο γυναικολογος γιατι σταματησε το γαλα σιγα σιγα και δεν πηρα κανενα χαπι .Ελπιζω να εγινε καλα αυτη η διαδικασια. Παντως εγω δεν ειχα τοσο γαλα τα επιθεματα σχεδον δεν μου χρειαστηκαν καθολου

Εσεις θα παρετε ολες χαπι ?

Δημητρα εσυ σε ολους τους θηλασμους για να σου σταματησει πηρες χαπι?

Κανονιζουμε και ταξιδακι με παρεουλα , αντε γιατι το εχω αρκετη αναγκη !!

Ροζ μου θες να σου στειλω την διευθυνση ξανα?

αχ που θα πατε????ανευ μπουμπουκιου εεε???

και μεις θελουμε αντε να δουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλέ που πήγατε όλες ?

τι ερημιά είναι αυτή ? φαιρυ μου να το κάνεις σίγουρα, μετά από τόσες αλλαγές στην ζωή μας ένα ταξιδάκι με τον σύζυγο και καλή παρέα αν υπάρχει είναι ότι πρέπει. το έκανε 2 φορές και στο λέω με σιγουριά. την πρώτη φορά ο Αντώνης ήταν 3 μηνών και την δεύτερη 5. μην το σκέφτεσαι καθόλου.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

μονο εγω δε μπορω να αφησω τα παιδια κ να την κανω εστω για 2 μερες?καλα στη γερμανια δε γινεται γιατι δεν εχω κανεναν αλλα στην ελλαδα οποτε παμε με παρακαλαει η μανα μου να τα αφησω 2-3 μερες να παμε καπου κ εγω λεω απαπα δε μπορω χωρις τα παιδια με την καμια:confused: ειμαι μαζοχα?ποτε δε τα εχω αφησει.μονο οταν γεννησα τον αλεξ αφησα 3 μερες τη ραφαελα σπιτι με τους γονεις μου κ τον αντρα μου κ τωρα που γενησα την μπεμπα τα αφησα κ τα 2 για 2 μερες κ εφυγα αρων αρων,ειμαι μαζοχα ε?

Holy Diver

Δήμητρα εσύ δεν έχεις κανένα στην Γερμανία οπότε έμαθες έτσι και δεν μπορείς

εγώ από την αρχή είχα άτομο εμπιστοσύνης και έτσι σιγά σιγά κατάφερα και έδιωξα αυτό το συναίσθημα. αν και να σου πω με την οικογένεια μου ποτέ δεν το είχα. αντίθετα περίμενα την ώρα να πάω το μεσημέρι για να ξεκουραστώ λίγο. και στην Τυνησία που πήγα αν και ένιωθα την έλλειψη αφάνταστα κατάφερα και το πολέμησα. είναι καλό και για το παιδί να αρχίσει σιγά σιγά να βγαίνει από τα βρακιά της μάνας. σιγά σιγά έτσι όχι μια και έξω.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Καλά εδώ δεν έμενα έγκυος όταν το προσπαθούσαμε και θα μείνω τώρα;;;;Δεν νομίζω ότι κινδυνεύουμε.....

εγω ερη μου παντα ετσι το εκανα οσο δεν ηθελα παιδια, και ποτε δεν ειχα θεμα. Βεβαια αυτα ειναι και τυχερα. Υπόψην αυτο το καναμε μονο τις γονιμες μερες, τις υπολοιπες τελειως ελευθερα.

Kαλημερα κοριτσια , τι εγινε επαναρχομαστε στα φυσιολογικα μας? και εγω περιμενω μια απο αυτες τις μερες να αδιαθετησω , νιωθω και κατι πονακια στο στηθος , μαλλον μυικο ειναι γιατι εχω μεινει αγυμναστη , πρεπει να παω να με δει και ο γυναικολογος γιατι σταματησε το γαλα σιγα σιγα και δεν πηρα κανενα χαπι .Ελπιζω να εγινε καλα αυτη η διαδικασια. Παντως εγω δεν ειχα τοσο γαλα τα επιθεματα σχεδον δεν μου χρειαστηκαν καθολου

Εσεις θα παρετε ολες χαπι ?

Δημητρα εσυ σε ολους τους θηλασμους για να σου σταματησει πηρες χαπι?

Κανονιζουμε και ταξιδακι με παρεουλα , αντε γιατι το εχω αρκετη αναγκη !!

Ροζ μου θες να σου στειλω την διευθυνση ξανα?

Φαιρυ μου ποσο καιρο εχεις σταματησει το θηλασμο? Αν το εκανες σταδιακα, δεν νομιζω οτι εχεις θεμα και θα χρειαστεις να παρεις χαπι.

μονο εγω δε μπορω να αφησω τα παιδια κ να την κανω εστω για 2 μερες?καλα στη γερμανια δε γινεται γιατι δεν εχω κανεναν αλλα στην ελλαδα οποτε παμε με παρακαλαει η μανα μου να τα αφησω 2-3 μερες να παμε καπου κ εγω λεω απαπα δε μπορω χωρις τα παιδια με την καμια:confused: ειμαι μαζοχα?ποτε δε τα εχω αφησει.μονο οταν γεννησα τον αλεξ αφησα 3 μερες τη ραφαελα σπιτι με τους γονεις μου κ τον αντρα μου κ τωρα που γενησα την μπεμπα τα αφησα κ τα 2 για 2 μερες κ εφυγα αρων αρων,ειμαι μαζοχα ε?

Ε εισαι λιγο μαζοχα αλλα μην το κανουμε και θεμα

4Rnfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...