Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Βρε κορίτσια πώς κάνατε σεξ;;;Εγώ, αν βγάλω τα επιθέματα τρέχει το γάλα σαν να έχω ανοίξει τη βρύση και δεν μπορώ καθόλου......Μάλιστα είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να κόψω τον θηλασμό.....Τί να κάνω;;;;;

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημεραααααα

eri?εγω ευτυχως δεν εχω τετοιο προβλημα!!ποτε δεν εβαλα επιθεματα και δεν τρεχει το γαλα μου...ειμαι ας πουμε απο τις τυχερες...οποτε δεν ξερω τι να σου πω....θα κοψεις ομως το θηλασμο για αυτο???δεν ξερω...

αν φορουσες κανενα περιεργο εσωρουχακι που δεν χρειαζεται να βγει ολο...ξερω εγω....

Lkixp3.png

rcRGp3.png

καλημερα κοριτσια ...τι γινεστε???πως ειναι τα μπεμπονια......????

εμεις δοξα τον Θεο το αντιμετωπιζουμε το θεματακι με το στομαχι και ετσι ηρεμησα λιγο!!!

να περασει και αυτη η βδομαδουλα να κανουμε τα εμβολιακια μας!!!και τα δυο μαζι....ωρε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες καταευχαριστηθηκαμε βολτουλες...ειχε πολυ καλο καιρο και γινοταν χαμος στις παραλιες απο μπομπιρακια!!!

σημερα αδιαθετησα επιτελους ....και ειμαι στα πατωματα!!!Μιλαμε για πολυ αιμα και πονο!!!!σερνομαι , να δω τι θα κανω με τον μικρο που θελει ολο αγκαλιτσες???!!!!

eri....η ξαδερφη μου που θηλαζει...φοραει σουτιεν την ωρα του αθληματος για τον ιδιο λογο....(οχι σουτιεν του θηλασμου....ενα κανονικο )!!!Μη κοψεις τον θηλασμο γι΄αυτον τον λογο ....δεν λεει!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε??

κι εμείς καλά ήμαστε μπήκαμε στον τρίτο επιτέλους...συνεχίζουμε τον θηλασμό και ελάχιστο συμπλήρωμα...

την πέμπτη έχουμε τα πρώτα μας εμβόλια και στεναχωριέμαι αλλά πρέπει να γίνει κ αυτό!!!!

επίσης ανυπομονώ να φτιάξει το πρόγραμμα μάς γιατί έχουμε γκρίνια και δεν ξέρω τι φταίει...

eri μην κόψεις τον θηλασμό γι΄αυτόν το λόγω.. υπάρχουν λύσεις στο σεξ... είναι κρίμα... πόσο είναι το παιδάκι σου??? στην εγκυμοσύνη κάνατε?

Εγώ έχω να κάνω το άθλημα 8 μήνες περίπου…. Άστα!!!!!

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Διαφημίσεις

eri μην κόψεις τον θηλασμό γι΄αυτόν το λόγω.. υπάρχουν λύσεις στο σεξ... είναι κρίμα... πόσο είναι το παιδάκι σου??? στην εγκυμοσύνη κάνατε?

Εγώ έχω να κάνω το άθλημα 8 μήνες περίπου…. Άστα!!!!!

kallia και εγω ειχα να κανω σχεδον 10 μηνες!!δεν μας αφηνε η γυναικολογος γιατι ειχα κατα καιρους κατι προβληματα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Να μην το κόψω λέτε ε;;;;Μα νοιώθω σαν αγελαδίτσα και έτσι με βλέπει και ο άντρας μου ....μου το έχει πει....Αχ...τί θα κάνω;;;;Μάλλον θα κάνω υπομονή μέχρι να μπούμε στον έκτο μήνα και ελπίζω τότε που θα θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ να μου μειωθεί κάπως....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Να μην το κόψω λέτε ε;;;;Μα νοιώθω σαν αγελαδίτσα και έτσι με βλέπει και ο άντρας μου ....μου το έχει πει....Αχ...τί θα κάνω;;;;Μάλλον θα κάνω υπομονή μέχρι να μπούμε στον έκτο μήνα και ελπίζω τότε που θα θηλάζω μόνο πρωί και βράδυ να μου μειωθεί κάπως....

και ο δικός μου τα ιδία ερι μου... προσπάθησε να το διασκεδάσεις αντί να το παίρνεις σοβαρά... και οι αγελαδίτσες έχουμε την γλύκα μας και πάνω από όλα κάνουμε πολύ καλό στα παιδάκια μάς... και να σου το πω κ αλλιώς μετά από λίγο καιρό θα νιώσεις τόσο καλά με τον εαυτό σου για όσο προσέφερες στο παιδί σου που θα έχεις ξεχάσει όλα τα προηγούμενα.....

αα και βρείτε άλλη τεχνική στο σεξ…………

επιστρεφω σε λιγο

line_flow3_beg_minie_time_1284782400_text_c720eafcf1e720eceff520e5dfede1e9.gif

line_line_typew8_beg_d_typew3_time_1255147200_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.gif

line_line_typew2_beg_d_typew9_time_1032753600_text_c5dfece1f3f4e520ece1e6df.gif

Δεν ξέρω βρε Κάλλια...Δεν αισθάνομαι ακόμα επιθυμητή....Είναι και τα κιλάκια που ακόμα δεν τα έχω χάσει... Εσένα πόσο είναι το μπουμπούκι σου;

Α και επίσης ήθελα να σας ρωτήσω η μέθοδος του τραβήγματος είναι καλή;;;;Πρέπει από εδώ και στο εξής να παίρνουμε δρακόντια μέτρα....

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

καλημέρα μανούλες.

τι κάνετε;;

eri η μέθοδος του τραβήγματος δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων εγγυημένη. εκτός του ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρκούν τα πριν για εγκυμοσύνη επίσης υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να μην προλάβετε...

Dimitra83 τι κάνει το παιδάκι σου; Είναι καλύτερα; Περαστικούλια σας...

krEEp3.png

IjZep2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα μανούλες.

τι κάνετε;;

eri η μέθοδος του τραβήγματος δεν είναι σε καμία των περιπτώσεων εγγυημένη. εκτός του ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αρκούν τα πριν για εγκυμοσύνη επίσης υπάρχει πιθανότητα κάποια στιγμή να μην προλάβετε...

Dimitra83 τι κάνει το παιδάκι σου; Είναι καλύτερα; Περαστικούλια σας...

Ναι αλλά δεν θέλω να πάρω αντισυλληπτικά, ο άντρας μου με τίποτα δεν βάζει προφυλακτικό και το σπιράλ το έχω δοκιμάσει και είχα προβλήματα....Μένει κάτι άλλο;:confused:

jMqBp3.png

OeGUp3.png

F453p3.png

Βρε κορίτσια πώς κάνατε σεξ;;;Εγώ, αν βγάλω τα επιθέματα τρέχει το γάλα σαν να έχω ανοίξει τη βρύση και δεν μπορώ καθόλου......Μάλιστα είναι ένας από τους λόγους που σκέφτομαι να κόψω τον θηλασμό.....Τί να κάνω;;;;;

Καλημέρα... μην κόψεις το θηλασμό γι'αυτό. Είναι κρίμα!!! Εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα και απλά δε βγάζω το σουτιέν (βέβαια είναι κα ιαπαγορευμένη περιοχή για τον καλό μου και απλά το έχει δεχτεί ότι πλέον και για όσο καιρό θηλάζω είναι αποκλειστικό "αξεσουάρ" της Κάλλιας!!!)

καλημερα κοριτσια ...τι γινεστε???πως ειναι τα μπεμπονια......????

εμεις δοξα τον Θεο το αντιμετωπιζουμε το θεματακι με το στομαχι και ετσι ηρεμησα λιγο!!!

να περασει και αυτη η βδομαδουλα να κανουμε τα εμβολιακια μας!!!και τα δυο μαζι....ωρε γλεντια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χθες καταευχαριστηθηκαμε βολτουλες...ειχε πολυ καλο καιρο και γινοταν χαμος στις παραλιες απο μπομπιρακια!!!

σημερα αδιαθετησα επιτελους ....και ειμαι στα πατωματα!!!Μιλαμε για πολυ αιμα και πονο!!!!σερνομαι , να δω τι θα κανω με τον μικρο που θελει ολο αγκαλιτσες???!!!!

eri....η ξαδερφη μου που θηλαζει...φοραει σουτιεν την ωρα του αθληματος για τον ιδιο λογο....(οχι σουτιεν του θηλασμου....ενα κανονικο )!!!Μη κοψεις τον θηλασμο γι΄αυτον τον λογο ....δεν λεει!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes:

Βανιλίτσα συντονιστίκαμε??? κι εγώ χθες αδιαθέτησα για πρώτη φορά!!!!Καθόλου πόνος αλλά πολύ ροή!!!

Καλά εδώ δεν έμενα έγκυος όταν το προσπαθούσαμε και θα μείνω τώρα;;;;Δεν νομίζω ότι κινδυνεύουμε.....

Μην το λες... τώρα που δε σε νοιάζει μπορεί να γίνει πανεύκολα ;). Δεν εχεις άγχος και το όλο σύστημα είναι πιο χαλαρό. Αν θυμάμαι καλά έχει κάνει και εξωσωματική??? Αν ναι οι ορμόνες ακόμα επιδρούν θετικά!!! Σκέψου το...

m5Ctp2.png line_flow2_beg_minie_time_1276660800_text_c720ecf0e5ecf0dff4e120e5dfede1e9.gif

Kαλημερα κοριτσια , τι εγινε επαναρχομαστε στα φυσιολογικα μας? και εγω περιμενω μια απο αυτες τις μερες να αδιαθετησω , νιωθω και κατι πονακια στο στηθος , μαλλον μυικο ειναι γιατι εχω μεινει αγυμναστη , πρεπει να παω να με δει και ο γυναικολογος γιατι σταματησε το γαλα σιγα σιγα και δεν πηρα κανενα χαπι .Ελπιζω να εγινε καλα αυτη η διαδικασια. Παντως εγω δεν ειχα τοσο γαλα τα επιθεματα σχεδον δεν μου χρειαστηκαν καθολου

Εσεις θα παρετε ολες χαπι ?

Δημητρα εσυ σε ολους τους θηλασμους για να σου σταματησει πηρες χαπι?

Κανονιζουμε και ταξιδακι με παρεουλα , αντε γιατι το εχω αρκετη αναγκη !!

Ροζ μου θες να σου στειλω την διευθυνση ξανα?

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...