Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Καλημέρα....

Πω ρε Δήμητρα σαββατιάτικοοοοο; Εγώ θα τους έβριζα έτσι για το γαμώτο...άντε με τον κάθε μακάκα που είναι στα τέτοια του.....τώρα ξέρεις έ; Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω, μπορεί να πάει αλυσίδα τώρα! το ένα να κολλάει από το άλλο...Χ$σ$ μέσα!!!!

Εμείς εχθές κάναμε το 2ο μας εμβόλιο, πατήσαμε 38,2 και 38,4 πυρετό το απόγευμα,υπνηλίες κτλ κτλ...ρε κορίτσια από τις 04.00 το πρωί και μετά τυο έχει πέσει ο πυρετούλης, αλλά μου κοιμάται συνέχεια...μόνο για να φάει ξυπνάει...να ανησυχήσω;

α! δεν σας είπα είμαστε 6250 και 59 εκατοστά παρακαλώ!!!

ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ να τους παρω τηλ κ πηρε αυτος πρωτος ΧΑ!πηρε να ρωτησει αν ξεχασαν εδω ενα ζακετακι της κορης τους.και του λεω η μεγαλη κολλησε απο το δικο σας κ τρεχαμε σημερα να βρουμε παιδιατρο.καλα του λεω με τι μυαλο ηρθατε με αρρωστο παιδι σε ενα σπιτι με 3 μικρα παιδια κ μαλιστα το ενα νεογεννητο .αμα κολλησουν κ τα αλλα τωρα και ειδικα η μπεμπα τι θα κανουμε?και τι μου απανταει ρε συ!!!''ηρθαμε γιατι το ειχαμε υποσχεθει κ να μη θυμωσετε!!!!''ΕΛΕΟΣ οκ του λεω κ γω τοτε σου υποσχομαι οτι θα φερω αυριο την κορη μου να κατσει ολη μερα εκει:evil::evil: δηλαδη του λεω αμα ειχατε ιλαρα παλι θα ερχοσασταν?οκ του λεω να ξερω αν ξανακολλησει η μεγαλη οστρακια απο το σχολειο οπως περισι θα ερθουμε για καφε:evil::evil::evil: ο αντρας μου λεει γιατι του ειπες ετσι δε το κανανε επιτειδες απλα δε το σκεφτηκαν!!σωπα ρε φιλε!

πηγαμε σημερα σε εναν εφημερευον παιδιατρο.και κλασσικα μας ειπε οτι αντι να εχει ενα απλο κρυωμα το γυρισε σε σπαστικη βρογχιτιδα!κ παλι μας εδωσε μασκα σπρει 6 φορες την ημερα απο δεκα αναπνοες!60 αναπνοες σπρει θα κανει για 7 μερες κ μετα θα παμε στον δικο μας παιδιατρο να τη δει!ξερω παστακι το εχω σκεφτει κ εγω οτι μπορει να παει αλυσιδα κ να κολλησει κ ο μικρος κ η μπεμπα.απο πανω τους φυλαω ολη μερα μη βηξουν η φτερνιστουν κ δε το ακουσω!ειδικα την μπεμπα !ασε που μου ειπε ο αντρας μου οτι την ακουσε μια φορα που εβηξε!εγω παλι δε το ακουσα γιατι εκανα μπανιο τον αλεξ εκεινη την ωρα!αλλα ρε γμτο δεν την ακουσα να βηξει καθολου.λετε να κολλησε?δε θα το αντεξω!αν κολλησε το μωρο θα παω στο νοσοκομειο να κατσω 3 ωρες στο λοιμοδων κ μετα θα παω σπιτι τους να μπαστακωθω ετσι επιτειδες:twisted::twisted::twisted: α στα διαλα πια!

ασχετο παστακι ποιο εμβολιο κανατε?γενικα τα μωρα η θα ειναι μεσα στη γκρινια μετα το εμβολιο για 2 μερες η θα ειναι σα ναρκωμενα

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΑ να τους παρω τηλ κ πηρε αυτος πρωτος ΧΑ!πηρε να ρωτησει αν ξεχασαν εδω ενα ζακετακι της κορης τους.και του λεω η μεγαλη κολλησε απο το δικο σας κ τρεχαμε σημερα να βρουμε παιδιατρο.καλα του λεω με τι μυαλο ηρθατε με αρρωστο παιδι σε ενα σπιτι με 3 μικρα παιδια κ μαλιστα το ενα νεογεννητο .αμα κολλησουν κ τα αλλα τωρα και ειδικα η μπεμπα τι θα κανουμε?και τι μου απανταει ρε συ!!!''ηρθαμε γιατι το ειχαμε υποσχεθει κ να μη θυμωσετε!!!!''ΕΛΕΟΣ οκ του λεω κ γω τοτε σου υποσχομαι οτι θα φερω αυριο την κορη μου να κατσει ολη μερα εκει:evil::evil: δηλαδη του λεω αμα ειχατε ιλαρα παλι θα ερχοσασταν?οκ του λεω να ξερω αν ξανακολλησει η μεγαλη οστρακια απο το σχολειο οπως περισι θα ερθουμε για καφε:evil::evil::evil: ο αντρας μου λεει γιατι του ειπες ετσι δε το κανανε επιτειδες απλα δε το σκεφτηκαν!!σωπα ρε φιλε!

πηγαμε σημερα σε εναν εφημερευον παιδιατρο.και κλασσικα μας ειπε οτι αντι να εχει ενα απλο κρυωμα το γυρισε σε σπαστικη βρογχιτιδα!κ παλι μας εδωσε μασκα σπρει 6 φορες την ημερα απο δεκα αναπνοες!60 αναπνοες σπρει θα κανει για 7 μερες κ μετα θα παμε στον δικο μας παιδιατρο να τη δει!ξερω παστακι το εχω σκεφτει κ εγω οτι μπορει να παει αλυσιδα κ να κολλησει κ ο μικρος κ η μπεμπα.απο πανω τους φυλαω ολη μερα μη βηξουν η φτερνιστουν κ δε το ακουσω!ειδικα την μπεμπα !ασε που μου ειπε ο αντρας μου οτι την ακουσε μια φορα που εβηξε!εγω παλι δε το ακουσα γιατι εκανα μπανιο τον αλεξ εκεινη την ωρα!αλλα ρε γμτο δεν την ακουσα να βηξει καθολου.λετε να κολλησε?δε θα το αντεξω!αν κολλησε το μωρο θα παω στο νοσοκομειο να κατσω 3 ωρες στο λοιμοδων κ μετα θα παω σπιτι τους να μπαστακωθω ετσι επιτειδες:twisted::twisted::twisted: α στα διαλα πια!

ασχετο παστακι ποιο εμβολιο κανατε?γενικα τα μωρα η θα ειναι μεσα στη γκρινια μετα το εμβολιο για 2 μερες η θα ειναι σα ναρκωμενα

α ναι ηρθε κ η μαια μου σημερα κ μετρησε κ τη μικρη.ειναι 4.420 και 57 εκ:tongue:

Κάναμε αυτό για τον πνευμονιόκοκκο και για τον μηνιγγητιδο....κοκο κάτι τέτοιο.....γιατίίίί;...αμ, έχουμε λίγη ανησυχία..έπεσε και λίγο ο πυρετός...άντε υπομονη...

Καλά του την είπες αυτουνού....απλά του την είπε εντελώς χύμα (που καλά έκανες για εμένα) και γι'αυτό σου την είπε το μπόι σου...δεν πειράζει, ξύδι, βγάζουμε καλά στην Ελλάδα πές τους!!!...και να σου πώ; όσο κι άν είσαι από πάνω από τα παιδιά μπορεί να την πάθεις...κάνε υπομονή να φύγει κι αυτό και όσο πιο πολύ μπορείς να προσέχεις την Νεφελίτσα....τι να πώ μωρέ με τους αναίσθητους!!!

Μια χαρά είσαστε από μετρήσεις ε; Μπράβο η μαγουλίτσα, γερή να'ναι τρομάρα μου....

καληνύχτααααααααααααααααα

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

ετσι απλα ρωταω καλε.πως ειναι σημερα το νινι?ξεψαρωσε? 48 ωρες κρατανε συνηθως.παλι καλα να λες που σου το περναει ετσι.τα δικα μου κ τα 2 48 ωρες ειχαν μονο γκρινια.πυρετο δε μου εκαναν ποτε ουτε σε ενα.αλλα καθε φορα ειχαν 2 μερες γκρινια ΟΛΗ ΜΕΡΑ

Holy Diver

εμ, γκρινίτσα είχαμε κάπως, αλλά ο πυρετούλης ναι έχει υποχωρήσει από εχθές το βράδυ.εσένα πώς πάει η μικρή;

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Η Ραφαελα κανονικα βηχα μυξα και κανουμε 3 φορες τη μερα μασκες απο 20 αναπνοες τη φορα.δηλαδη σκατα:evil:

συμφωνω μαυτο που ειπες οτι του τα ειπα χυμα στον φιλο του αντρα μου αλλα δε μπορεσα να κρατηθω.ειμαι πολυ χυμα οταν τσατιζομαι:evil: ξερω ειναι κουσουρι αλλα δε μπορω ρε αμα αναψω κοκκινο λεω οτι σκεφτομαι χωρις να το σκαναρω πρωτα:twisted:

Holy Diver

μωρέ κουσούρι δεν είναι! Καθαρό ελληνικό αίμα είναι, αλλά ξέρεις επειδή κι εγώ έχω τέτοιες εκρήξεις, δεν μας πολυ-συμπαθούν και πολλοί γι'αυτό, που χεστη@#@ μιλάμε, αλλά για να μην τσακωνόμαστε με τα αμόρε μας, λέω να κόβουμε λίγο γιατί τα δικά μας νεύρα σπάμε μόνο....εμένα λίγοι με έχουν παραδεχτεί οτι καλό είναι αυτό που κάνω από το να είμαι διπλωμάτης ή στην χειρότερη φάση του, διπρόσωπη!!!

έτσι κι αλλιώς αυτοί που τους τα χώνουμε πάλι την ίδια μ@λ@κι@ θα κάνουν, γιατί ειναι ζωα!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

τι χρονια πολλα?τι εχει η μερα καλε?εχασα κατι:rolleyes::confused::shock:

παστακι το ξερω οτι πολλοι λενε οτι ειμαστε τετοιες κ αλλιωτικες αλλα να σου πω προτιμω να μου το πεις καταμουτρα παρα να μου το παιξεις καλη μπροστα κ μολις γυρισω την πλατη μου να λες αλλα!το σιχαινομαι αυτο πραγματικα

Holy Diver

Διαφημίσεις

Ελα καλε,τι κανουτε???

Επεστρεψα δριμυτερη!

21 Νοεμβρη γιορταζουν οι Μαριες,Δεσποινες και Παναγιωτηδες-Παναγιωτες!

Anyway,καλα ειμαστε ολοι μας...η μικρη μας οσο παει και γινεται πιο ενεργητικη αλλα ειναι καλο κοριτσι μωρε το μπεμπονι μου!ψαχνω να δω τι σκατολοιδακια να της παρω γι αυτην την ηλικια που να τα βαζει και στο στομα και να ασχολειται!!!

Αυριο ξεκιναμε και λαχανικα,καροτακι κλπ κλπ και σιγα σιγα θα μπουμε και στο κοτοπουλακι!!!

Οσο για τους χαρακτηρες σας...σε οποιον αρεσουνε!!!Εμενα μου αρεσουν οι ανθρωποι που ξερουν να λενε την αληθεια και αμα κανω βλακεια προτιμω να μου το πουνε καταμουτρα και να ζητησω συγγνωμη παρα να με κραζουν απο πισω!!!Παντως σε γενικες γραμμες εγω ειμαι πιο διπλωματης,σφαζω με το βαμβακι οπως εχω ξαναπει και χτυπαω οταν πρεπει...αυτο το εμαθα και λογω επαγγελματος...βλεπεις στα παιδια πρεπει να περνας το μνμ χωρις φωνες αλλα με το αναλογο υφος(καλα εκει ειρωνευομαι πολυ,αλλα το θελει ο κωλος τους τετοια βοιδακια και ξερολες που ειναι μερικα-μην παρεξηγηθω μιλαω για τα γομαρακια του λυκειου):tongue:

καλησπεραααα

μαρακι εσυ γιορταζεις σημερα?

εγω οχι

δυσκολη μερα σημερα, μπηκε μια ξαδελφη μου στο νοσοκομειο πολυ σοβαρα, και ημουν εκει μεχρι το μεσημερι, μετα γυρισα, μαγειρεψα, φαγαμε, εντωμεταξυ ο νικος ειχε αφησει τη μικρη να κοιμηθει 10-12 οποτε μετα φυσικά δεν ξανακοιμηθηκε, τωρα εχει παει γηπεδο αφου περασε απο το νοσοκομειο, τα εχω παιξει. Εντωμεταξυ χτες ειχαμε βγει γυρισαμε κατα τις 2 καναμε και λιγο σεχ, καλες 3 πεσαμε. Και 7:30 μας πηραν οι δικοι μου οτι μας φερνουν τη μικρη για να πανε στο νοσοκομειο. Η μικρη ξυπνια απο τις 12 επεσε τωρα, ουτε το τραπεζι δεν εχω μαζεψει ακομα και βαριεμαιιιιιιι

4Rnfp3.png

περαστικα στην ξαδερφη σου σμουτσακι.τι εχει αν δε γινομαι αδιακριτη?ελπιζω να μην ειναι κ παρα πολυ σοβαρο:confused:

κανατε κ σεχ ε?εμεις εχουμε ακομα καμια 20 μερες.13 δεκεμβριου θα παω στο γυναικολογο οποτε μετα θα μπορεσουμε.ο αντρας μου του εχει γυρισει το ματι μιλαμε:tongue: εγω παλι δεν εχω ιδαιτερο προβλημα,ειπαμε ειμαι ακαυλ@τη πλεον.ελπιζω μονο μη μου μεινει μονιμο κ ειμαι μονο 27!ουφ!

Holy Diver

καλησπέρα κορίτσια μου

σμουτς μου ελπίζω να είναι κάτι περαστικό

χρόνια πολλά λοιπός σε όσες γιορτάζουν

εμείς είμαστε καλά , αρχίσαμε και το μήλο με την μπανάνα , δεν μας πολύ αρέσει αλλά το παλεύουμε όσο γίνεται.

κατά τα άλλα όλα καλά και ελπίζω να μείνουν έτσι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...