Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

εγω ακομα κ 48 κιλα που ημουν η κοιλια μου δεν ηταν πλακα.δηλαδη αν εβλεπες μονο την κοιλια μου θα νομιζες οτι ημουν 3 μηνων εγκυος.κ αυτο απειδη στην πρωτη εγκυμοσυνη ειχα γινει σαν τον βουδα:rolleyes:

Holy Diver

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να πω σμουτς, εγώ ποτέ δεν ειχα πρόβλημα πάχους ούτε τοπικό.

τώρα είναι φυσικά και το πόσο θέληση έχει η κάθε γυναίκα και δύναμη να πετύχει το στόχο της.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

ροζακι μου ομως εγω ειχα ξεκινησει με παραπανω βαρος απο το κανονικο οταν εμεινα εγκυος στη ραφαελα.ξεκινησα 65 κιλα κ εφτασα 90 :rolleyes: κ μετα εγινα 48!ε γιαυτο μου εμεινε κ η 3 μηνων εγκυος κοιλια:rolleyes: αν μπορουσα να γυμναστω κ αν ειχα κ ορεξη βασικα....θα ηταν αλλιως!

Holy Diver

Διαφημίσεις

και εγω ειχα παντα μια μικρη κοιλιτσα!!ποτε δεν ειχα κοιλιακους!!

τωρα ομως βλεπω μια κοιλια που ειναι μεγαλυτερη και ειναι σαν ομπρελιτσα πανω απο την τομη!!!

Lkixp3.png

rcRGp3.png

α τι λετε για κιλα ,καλα εγω παιδια ειμαι απαραδεκτη , τρωω συνεχεια οτι βρω και οπου βρεθω .Σημερα θα φαω λιγο φιλαδελφεια με κρακερς μπας και προσαρμοστω στο λιγο φαγητο

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

κοριτσια τα νευρα μου!θυμαστε που σας ειπα χτες για το ζευγαρι που ηρθαν επισκεψη σε μας με το αρρωστο παιδι τους!ε λοιπον η ραφαελα κολλησε:evil::evil::evil: εχει βηχα και μυξες!οτι ειχε κ το παιδι τους δηλαδη!μονο που η ραφαελα λογω βρογχικου ασθματος το περναει χειροτερα κ κανουμε κ μασκες με σπρει!τα νευρα μου σας λεω μου ρχεται να τους παρω τηλ!αυριο θα τους παρω κ θα τους τα σουρω!δε με νοιαζει ας θυμωσουν που ηρθαν σε σπιτι με 3 παιδια κ μαλιστα ενα νεογεννητο με το αρρωστο το παιδι τους!που θα την τρεχω εγω τωρα αυριο σαββατιατικα που ο παιδιατρος ειναι κλειστος?πρεπει να βρω αλλον να εφημερευει!και να παρω 3 παιδια παραμασχαλα να τρεχω στους γιατρους!τι μαλακισμενα ατομα ρε σεις μα τι ΖΩΑ!!!!:evil::evil::evil:

Holy Diver

κοριτσια τα νευρα μου!θυμαστε που σας ειπα χτες για το ζευγαρι που ηρθαν επισκεψη σε μας με το αρρωστο παιδι τους!ε λοιπον η ραφαελα κολλησε:evil::evil::evil: εχει βηχα και μυξες!οτι ειχε κ το παιδι τους δηλαδη!μονο που η ραφαελα λογω βρογχικου ασθματος το περναει χειροτερα κ κανουμε κ μασκες με σπρει!τα νευρα μου σας λεω μου ρχεται να τους παρω τηλ!αυριο θα τους παρω κ θα τους τα σουρω!δε με νοιαζει ας θυμωσουν που ηρθαν σε σπιτι με 3 παιδια κ μαλιστα ενα νεογεννητο με το αρρωστο το παιδι τους!που θα την τρεχω εγω τωρα αυριο σαββατιατικα που ο παιδιατρος ειναι κλειστος?πρεπει να βρω αλλον να εφημερευει!και να παρω 3 παιδια παραμασχαλα να τρεχω στους γιατρους!τι μαλακισμενα ατομα ρε σεις μα τι ΖΩΑ!!!!:evil::evil::evil:

καλημεραααααα

αμαν βρε δημητρα!!!καλα θα κανεις να τους παρεις!!!αν ειναι δυνατο!!!!ελπιζω να μπορεσεις να βγαλεις ακρη αυριο με τους παιδιατρους!!περιμενουμε νεα...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

Καλημέρα....

Πω ρε Δήμητρα σαββατιάτικοοοοο; Εγώ θα τους έβριζα έτσι για το γαμώτο...άντε με τον κάθε μακάκα που είναι στα τέτοια του.....τώρα ξέρεις έ; Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω, μπορεί να πάει αλυσίδα τώρα! το ένα να κολλάει από το άλλο...Χ$σ$ μέσα!!!!

Εμείς εχθές κάναμε το 2ο μας εμβόλιο, πατήσαμε 38,2 και 38,4 πυρετό το απόγευμα,υπνηλίες κτλ κτλ...ρε κορίτσια από τις 04.00 το πρωί και μετά τυο έχει πέσει ο πυρετούλης, αλλά μου κοιμάται συνέχεια...μόνο για να φάει ξυπνάει...να ανησυχήσω;

α! δεν σας είπα είμαστε 6250 και 59 εκατοστά παρακαλώ!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

Πω ρε Δήμητρα σαββατιάτικοοοοο; Εγώ θα τους έβριζα έτσι για το γαμώτο...άντε με τον κάθε μακάκα που είναι στα τέτοια του.....τώρα ξέρεις έ; Χωρίς να θέλω να σε πανικοβάλλω, μπορεί να πάει αλυσίδα τώρα! το ένα να κολλάει από το άλλο...Χ$σ$ μέσα!!!!

Εμείς εχθές κάναμε το 2ο μας εμβόλιο, πατήσαμε 38,2 και 38,4 πυρετό το απόγευμα,υπνηλίες κτλ κτλ...ρε κορίτσια από τις 04.00 το πρωί και μετά τυο έχει πέσει ο πυρετούλης, αλλά μου κοιμάται συνέχεια...μόνο για να φάει ξυπνάει...να ανησυχήσω;

α! δεν σας είπα είμαστε 6250 και 59 εκατοστά παρακαλώ!!!

pastakia μια χαρα ειναι ο μικρουλης!!!εμας δεν εχει καμια παρενεργεια μεχρι τωρα απο τα εμβολια οποτε δεν ξερω αν και η υπνηλια ειναι παρενεργεια!!μπορει να ειναι τυχαιο....και εμενα αλλες μερες κοιμαται πολυ και αλλες μερες οχι...

Lkixp3.png

rcRGp3.png

pastakia μια χαρα ειναι ο μικρουλης!!!εμας δεν εχει καμια παρενεργεια μεχρι τωρα απο τα εμβολια οποτε δεν ξερω αν και η υπνηλια ειναι παρενεργεια!!μπορει να ειναι τυχαιο....και εμενα αλλες μερες κοιμαται πολυ και αλλες μερες οχι...

πήρα την ντόκτορ και μου είπε να τον ξυπνάω και αν μπορώ να τον κάνω μπανάκι. Τον ξυπνάω ,αλλά αυτός γκρινιάζει και του ανεβαίνουν δέκατα, οπότε τον αφήνω και λίγο....τωρα για μπανάκι λόγω πόνου μέσης δεν μπορώ να τον κάνω, θα έρθει ο πάστας κατα τις 18.00 και θα τον κάνει μουείπε....εγώ είμαι από κοντά μην σηκώσει πυρετο, αλλά έχει φθάσει μεχρι 37,7 και μετά ξανακατέβηκε...άν τον δω στα 38,2 που μας είπε η γιατρός οτι είναι το όριο για την ηλικία του για σιροπάκι, θα σταματήσω να δικαιολογούμαι και θα τον κάνω μπάνιο...είδομεν..

Kοριτσια περαστικα στα παιδακια σας, με τι θερμομετρο μετρατε τον πυρετο?

έχω πάρει αυτά τα καινούρια τα ψηφιακά, δεν μου άρεσε να βάλω στο παιδί το άλλο που έχω με τον υδράργυρο, γιατί είναι κι επικίνδυνα αυτά. Εσείς ποιο βάζετε;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

καλησπερα κοριτσια...τι γινεστε???τι κανουν τα μπεμπονια σας???

εμεις σημερα βολταραμε....πριν λιγο μαζευτηκαμε!!ειχαμε παει στη Γλυφαδα για ψωνια και μετα για φαγητο και πηγαμε και σε εναν παιδοτοπο της περιοχης γιατι ειμασταν καλεσμενοι απο τον γυναικολογο μου....ειχε γενεθλια η κορουλα του και ετσι....πηγαμε για πρωτη μας φορα σε ΠΑΙΔΟΤΟΠΟ!!!!!!!Ο μικρος ξετρελαθηκε ολο χαμογελα και φωνες ηταν!!!

κατα τ'αλλα κουραση ...μεση ποδια κτλ....θελω επειγοντως 2-3 ημερουλες να φυγω λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ρε κοριτσια η mara που ειναι???εχει καμια της νεα???

iA8hp3.pngWtKrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...