Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

ΟΙ πρώτες αγωνίες

Recommended Posts

Πηγα και εκανα ενα μπανακι την μπεμπα και τον εαυτο μου ειχαμε γινει μουσκεμα.

happy το δωματιο πως το εκανες ? βαλε καμια φωτο να δουμε

Και εγω λεω του χρονου τα βαφτισια δεν προλαβαινω βρε κοριτσια για φετος , χειμωνα δεν θελω να τα κανω , για τωρα δεν εχω και κεφι να ασχοληθω θελω χρονο και ορεξη .Σκεφτομαι για του χρονου τον μαιο που θα κλεινει χρονο η μπεμπα , μηπως θα ειναι αργα?

δεν καναμε και πολλα πραγματα ,γιατι σκεφτομαστε σε μερικους μηνες να μετακομισουμε....το βαψαμε ασπρο και βαλαμε αυτοκολλητα με το μικυ και την παρεα του και στη μεση του τοιχου γυρω-γυρω βαλαμε παλι αυτοκολλητη ταινια με την παρεα του μικυ για να δινει χρωμα...δεν εχουμε κανει ομως τιποτα αλλο ,την κουνια θα την παρουμε προς το τελος,ααα θα πλυνω και τα αρκουδακια μου που εχω καμποσα και θα κρεμασω μερικα ....ωστε να φαινεται πιο ωραιο...

εντομεταξυ εχουμε παρει ολα τα αλλα πραγματα και τα εχω μεσα στη μεση του δωματιου...μπανακι...σακουλα με ρουχαλακια,και αλλα τετοια..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 12,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• rosebaby

1840

• fairy baby

1216

• Mara-76

1136

• Dimitra83

1086

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμείς την βάφτιση θα την κάνουμε αρχές Οκτώβρη θέλαμε Σεπτέμβριο αλλά ας μεγαλώσει λίγο ακόμα.

φαιρυ μου όταν μάθω αν μάθω πριν απο σένα θα σου πω. για αρχή το μόνο που ξέρω είναι ότι ο οαεδ σου δίνει αυτό το συμπλήρωμα μητρότητας και τα ένσημα που πλήρωσε για το διάστημα που δεν εργαζόσουν.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

Κοριτσια πάλι αυπνίες έχω...τι πρωτότυπο!!!!!Ευτυχώς που σήμερα δρόσισε και βγήκα και κάθισα για λίγο στη βεράντα μετά από τόοοοοοοσες μέρες! Σήμερα μας ήρθε και το καροτσάκι της inglesina. Είναι πολύ καλό και φαίνεται πολύ πρακτικό. Ο αντρας μου το συναρμολόγησε και είναι έτοιμο! Αυριο έχω και το σεμινάριο του θηλασμού! Ανυπομονώ!

dMxip3.png eNortjKzUjI0NjM2sFCyBlwwFXsC0g,,10.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάντως κορίτσια κάθε μέρα είμαι εδώ και παρακολουθώ το θεματάκι μας!!!!!!!Είναι λογικό τα κορίτσια που γέννησαν να έχουν εξαφανιστεί!!Πώς να προλάβουν με τα μωρούλια τους!!!Άντε να γεννήσουμε κι εμείς να ησυχάσουμε!!!πολλά φιλιά σε όλες

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ολες καλά? Βανιλάκι? Μήπως ήρθε η σειρά σου? Από την Newmummy είχαμε κανένα νέο? Με το καλό να επιστρέψουνε τα κορίτσια να μας πούνε την εμπειρία τους. Καλά η μπέμπα της Μάρας μια κούκλα, νομιζω ότι της μοιάζει!

Εγώ εδώ τα ίδια με την μικρή μου, χωρίς να υπερβάλλω τις προηγούμενες ζεστές μέρες ήτανε 16 ώρες πάνω στο στοίθος! Να δούμε τι θα την κάνουμε. Σήμερα αν θυμάμαι καλά σαραντήζουνε Ροζ και Μαρσολάν. Με το καλό κορίτσια να αρχίσετε να βολτάρετε, εγώ είμαι σε μια βδομάδα και το περιμένω ανυπόμονα. Δεν έχω βγει ούτε εγώ αυτό το διάστημα. Εννοείτε ότι εντός της εβδομάδας θα κανονισω εκτός από το μαλλί και το μανικιούρ-πεντικιουρ μου. Το μαλλί θα το κάνω σπίτι, με τα άλλα είναι το θέμα που πρέπει να βγω και η μικρή δεν κάθετε σχεδόν με κανέναν.

Σήμερα περιμένουμε να έρθει και η παιδίατρος να μας ζυγίσει και είμαι μέσα στην αγωνία να δούμε τι κάναμε. Ελπίζω όλα καλά να είναι.

γεια σας κοριτσια....τι κανετε???

καλε απο που μαθατε νεα απο την mara μας???πειτε μου και μενα ....ποσο ειναι η μικρη???η mara καλα ειναι???

εγω τιποτις ακομη....ολη με ρωτανε ποτε??????????????????λες και αν ηξερα θα θα τους ελεγα:roll::rolleyes::P!!!και το ωραιο ειναι που μετα λενε: ακομηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη????????????

αχ τι ακουωωωω η γυναικα θεε μου!!!

την τελευταια φορα που πηγα στον γιατρο ο τραχηλος ηταν κλειστος και πισωωω!!!!για να δουμε....πολυ φοβαμαι οτι η καισαρικη θα μου χτυπησει την πορτα λεμεεεεε!!!

εδω περα απο rose μας ...ποια αλλη εφαγε ολο τον μηνα???η Mpoumpouka???Τι εγινε οσες ειχαμε αγορακια ....το φαγαμε τον 9ο???

εγω το μονο που σκεφτομαι και αγχονομαι ειναι μη σπασουν τα νερα και δεν το καταλαβω...:confused:

iA8hp3.pngWtKrp3.png

καλησπερα κοριτσια,

τι κανετε????Εμεις σημερα πηγαμε εκκλησια,πηραμε την ευχουλα του σαραντισμου μεσα στο ρινγ σλινγκ μας και πλεον μπορουμε να συμμετεχουμε σε οοοοολα τα μυστηρια της εκκλησιας αλλα....και να αρχισουμε να κυκλοφορουμε το κορμι μας επισημως :D:Dτο ξερατε οτι αν ειναι κι αλλα παιδακια για σαραντισμο τα κοριτσακια παιρνουν την ευχη ξεχωριστα απο τα αγορακια γιατι θεωρουνται πνευματικα αδελφια????Πηγαμε και στο σπιτι της μιας γιαγιας μας για πρωτη φορα κι απο δω και περα θα πηγαινουμε πολυ συχνα και θα περναμε τεεελεια!!!

κατα τα αλλα...παλευουμε με το γαλατακι μας,με τα κακακια μας,με την ζεστη,αρχισαμε να γελαμε...και που να το κανουμε κι ακομη πιο συνειδητα...την μαμα θα την μαζευετε:D:D

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα..κοριτσακια η μπεμπα μας οσες ωρες δεν κοιμαται..κλαει και γκρινιαζει!!!αχ τι πραγμα ειναι αυτο???εσας οταν ειναι ξυπνια τοα μωρουδελια καθονται ησυχα?πιστευω να ειναι κολικοι και να περασουν ..τι αλλο να πω..marsolan μου και rose καλες βολτουλες απο δω και περα..νεφελακοοο εμεις εχουμε μια βδομαδουλα ακομα..εγω και κατι μερες βεβαια..κι εγω θα φτιαξω λιγο το μαλλι αυτη την εβδομαδα..λιγο κοψιμο και θα τα κανω παλι ξανθο πλατινε..δεν μου αρεσουν τα σκουρα νομιζω δεν μου πανε..αυτα κατα τα αλλα σημερα ειχα επισκεψεις κατι φιλους περασε ευχαριστα η μερα γιατι καθε μερα μονη ειχα αρχισει να φρικαρω..

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

καλησπέρα κορίτσια μου, και εμείς γίναμε 40 ημερών και πήραμε την ευχουλα του παπά. τραβήξαμε και με την κάμερα την ευχή να την θυμόμαστε. ο παπας πολύ σουπερ ενώ διάβαζε την ευχή κράτησε και την κάμερα για λίγο για να μπει και ο μπαμπάς μας στο πλάνο.

ζώζα μου και εμείς τα ίδια όταν δεν κοιμόμαστε θέλουμε να φάμε ή γκρινιάζουμε. σήμερα για πρώτη φορά του έδωσα πιπίλα και προς το παρών ηρέμησε λίγο. αν δεν την φτύσει.

τις τελευταίες μέρες τα βράδια κοιμάται καλύτερα ξυπνάει κάθε 2-3 ώρες και έτσι πήραμε λίγο τα πάνω μας. ελπίζω σύντομα να μπούμε σε πρόγραμμα γιατί δεν θα την παλέψω για πολύ έτσι.

Αντώνης & Ελένη

c201207d47.png

rh2pp3.png

εμας η κυρια χθες εκανε εμετο-ρουκετιτσα το γαλα και μετα λυσσαξε να ξαναφαει και ο υπνος την πηρε κατα τις 2 αλλα φαγητο ζητησε στις 5.30 και μετα στις 9.30.Αυτα τα γευματα τα ρουφηξε κυριολεκτικα...την υπολοιπη μερα παρολο που εκλαιγε σπαρακτικα αν αργουσαμε μισο δευτερολεπτο το γαλα δεν επινε και την επαιρνε ο υπνος πανω στο μπουκαλι-

Σημερα πολυ υπνο ειχαμε γενικα!!!

και εμενα κοιμαται στο μπουκαλι , γενικα παντως κοιμαται αρκετα εκτος απο το βραδυ να δω πως θα της αλλαξω το προγραμμα , εχω κουραστει πολυ γιατι λειπει και ο αντρας μου για επαγγελματικο ταξιδι και τα εχω παιξει .Της αλλαξα και το γαλα και ολο το βγαζει εχουν γινει χαλια τα ρουχα μου , το ξενο κανει αντιδραση με το δικο μου και δεν το χωνευει αν της το δωσω χωρις να εχω δωσει δικο μου το δεχεται μια χαρα αχ δεν ξερω τι να κανω και με το γαλα εχω κουραστει .

Μαρσολαν καλες βολτες και μεις σαραντιζουμε αυτη την εβδομαδα αντε να βαλω το καθισματακι να βγαινουμε και μεις πιο συχνα γιατι τα εχω παιξει μεσα ,κλεισουρα πολυ .

Κοριτσια τα λοχεια τα εχετε ακομα ? εμενα μια εχω λιγο αιματακι και μια δεν εχω τιποτα .

Ηρθες και αλλαξες την ζωη μας μικρε αγγελε

The ticker URL: http://lbyf.lilypie.com/z19Fp3.png

fairy μου αχ τι τραβας κι εσυ..καλα εγω βραδυ τα παιζω γενικα..φαντασου να ελειπε κι ο αντρας μου..ναι αντε να σαραντησω κι εγω δεν ρην παλευω αλλο μεσα..ρε κοριτσια εμενα ολη μερα κλαιει σημερα..ελεος..τι της φταιει ?εσας ποσο κλαινε μεσα στην μερα και ποσο κοιμουνται?

ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 21/5/2010 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΑΛΛΑΞΕ Η ΖΩΗ ΜΟΥ..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...